imidattt her yerim ağrıyooo....houyyy yataktan zor kalktım bu durum ne kadar sürecek?
elma sirkemi içtim 11:43 de kahvaltımı yapıcam (bugünde 3 ana 3 ara öğüne başlayamadım napiim her yerim ağrıyoo bu saatte kalkabildim ancak) kahvaltı olarakta 1 bardak sıcak su domates ve salatalık, 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim beyaz ekmekle başlamayı düşünüyorum sizce nasıl?
aramızda bir sürü çalışan arkadaş varşu sıralar işe başlama ihtimalim var aksatmama sebep olmaz umarım
günaydınnnherkese iyi pazarlarrrr..sabah 9:00 da kahvaltımı yaptım
1 bardak az şekerli açık çay
2 dilim osmanlı ekmeği(içleri gene yok benim bebişler yiyor):)
1 dilim az yağlı beyaz peynir
domates salatalık
ceviz
2 kaşık tahin harnup pekmezi
ara
activa,4 çilek,500ml.su
şimdide beşib bir yerdemi içiyorum.bugün spor yapamadım evi temizledik daha sonrada dükkana geldim vaktim olmadı.ama dün pilatesimi yaptım 1 saat yürüdüm.
hadi bn kaçtımmmmm leslie ile yürüyüm start it up la devam edicem. kalorileri yakıp geliyooğğğrummm
aramızda bir sürü çalışan arkadaş var
ben de çalışıyorum hem de yüksek lisans yapıyorum hem de 3 haftadır kursum vardı 9 da geliyordum hem de evliyim ama hiç aksatmadan yapıyorsam aksatma lafını duymak istemiyorummmm aaaaaaa
başladın bırakmak yok tamam mıı
afiyet olsun canımmmmm
start it up nedir:44:
Hayırlı pazarlar herkese...kahvaltım:3 yeşil zeytin,biraz peynir,az bal,domates,salatalık,2 bardak az şekerli çay,şekersiz çay içemiyorum..ve yanında ekmek tabii..
slim in 6 diye bir egzersiz var canım onun ilk videosu oluyorrr
afiyet olsun canımmm
saol cnm yaa ben bir araştırayım bakimm
nazende cnm üye olun diyor ama üyelik nasıl?ücretlimi bu?
ben indirdim öyle yapıyorum,,bilmiyorum direkt izleyip yapabileceğin bir yer var mı..cnm bunu illaki indirmemizmi gerekiyor açıp ordan yapamıyomuyuz
Hava çok sıcak ve güzel burada...amma velakin eşim oğluşu aldı,dükkana gitti...ben ise kalan son camı siliyorum ve perdeyi yıkıyorum..sonrada temizlik yapacağım..bu güzel pazar gününü evde temizlik yaparak geçirmek berbat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?