60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 gün arka arkaya devam edersen geçiyor ağrılar merak etme

benim de öyle olmuştu şimdi daha iyiyim,, sakın ara verme ama 6 gün arka arkaya yapacaksınn:82::82::82:

günaydınnnherkese iyi pazarlarrrr..sabah 9:00 da kahvaltımı yaptım
1 bardak az şekerli açık çay
2 dilim osmanlı ekmeği(içleri gene yok benim bebişler yiyor):)
1 dilim az yağlı beyaz peynir
domates salatalık
ceviz
2 kaşık tahin harnup pekmezi
ara
activa,4 çilek,500ml.su
şimdide beşib bir yerdemi içiyorum.bugün spor yapamadım evi temizledik daha sonrada dükkana geldim vaktim olmadı.ama dün pilatesimi yaptım 1 saat yürüdüm.

hadi bn kaçtımmmmm leslie ile yürüyüm start it up la devam edicem. kalorileri yakıp geliyooğğğrummm

şu sıralar işe başlama ihtimalim var aksatmama sebep olmaz umarım
aramızda bir sürü çalışan arkadaş var

ben de çalışıyorum hem de yüksek lisans yapıyorum hem de 3 haftadır kursum vardı 9 da geliyordum hem de evliyim ama hiç aksatmadan yapıyorsam aksatma lafını duymak istemiyorummmm aaaaaaa

başladın bırakmak yok tamam mıı

afiyet olsun canımmmmm

saol cnmmm

Hayırlı pazarlar herkese...kahvaltım:3 yeşil zeytin,biraz peynir,az bal,domates,salatalık,2 bardak az şekerli çay,şekersiz çay içemiyorum..ve yanında ekmek tabii..

Hava çok sıcak ve güzel burada...amma velakin eşim oğluşu aldı,dükkana gitti...ben ise kalan son camı siliyorum ve perdeyi yıkıyorum..sonrada temizlik yapacağım..bu güzel pazar gününü evde temizlik yaparak geçirmek berbat...

cnm bunu illaki indirmemizmi gerekiyor açıp ordan yapamıyomuyuz
ben indirdim öyle yapıyorum,,bilmiyorum direkt izleyip yapabileceğin bir yer var mı..

evet ya temizlik yapmak en nefret ettiğim şeyyy

cnm indirmeye çalıştım ama olmadı oyüzden soruyorum
bana özelden adresi yazarmısın nasıl yapıcamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…