60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

........ıfla diye bir site var orda linki var ordan indirebilirsinn

ben o siteyi bi türlü blamadım :/

geldimmmmm...yıkılmadım ayaktayımmmmm

başladım artık bırakmak yok. önümde kabus gibi mezuniyet var ilk defa elbise giycem daha 2 hafta var diye hiç bakmaya başlamadım elbiselere erkenden alırsam bol gelmesin

saat 2 de ara öğün yapıcam.
bide şu ana ve ara öğünlerin saatini nasıl ayarlayabilirim? kaç saat olmaları gerekiyo aralarında?

geç oldu ama kahvaltımı yazemm
5 zeytin
2 dilim ekmek
kk peynir
salatalık domates yeşil biber marul
haşlanmış yumurta

ara öğün
bir elma

öğlen
salata
bir kase tavuklu pirinçli çorba
yoğurtlu ıspanak

birazdan çıkıp oğlumla dondurma yiyecezzz

canım siteyi nasıl bulamadın sana dün sitenin linkini linklerin olduğu sayfayı direk gönderdim üye olucaksın ve linklere tıklayıp indiriceksin videoları

canım siteyi nasıl bulamadın sana dün sitenin linkini linklerin olduğu sayfayı direk gönderdim üye olucaksın ve linklere tıklayıp indiriceksin videoları

adres çubuğuna yapıştırdım olmadı google a yazdım yine olmadı. forumlarda 100 msj yazmadığım için tekrar msj gönderip soramadımda

Beni bu güzel havalar mahvetti
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.

Orhan Veli KANIK

selam kızlar

yürüyüşten sonra eve gelip duşumu aldım

saat 11 de 1 kase çilek yedim

saat 12 de öğle yemeğimi yedim

1 tabak zeytinyağlı barbunya (1 çay bardağı barbunyayı haşladım,1 havuç 1 soğan,1 yeşil biber, 1 domates,1 tatlı kaşığı salça ve 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı katıp haşladım )

1/2 çay bardağı bulgur haşladım (haşlanınca 2 katı oldu )

2 yemek kaşığı yoğurt yedim

saat 14 de 1 yeşil elma yedim

şimdide bir şekersiz sütlü türk kahvesi hüpletiyorum

arkadaşlar şu bahsettıgınız vıdeo hangı sıtede bırdaha verebılır mısınız? bırde saat 10 da ebru şallı platese baslıyor tv8 de.onu da yapabılırsınız.

afiyet olsun canım ben de şimdik yedim yemeğimi,,

spor yapacağım biraz bekleyeyim yemekten sonra dedimm

canımmmmmm tebrik ediyorumm maşallahhhhh hemmen saalllıyoruuummm:92::92::92::92::92: devamı da böyle güzel gelsiiiinnnn tüm fazla yağlardan kilolardan kurtulalımm innnnnşallahhhh hepberaberrr

çok teşekkür ederim canım maşallah sern de çok güzel vermişsin kilolarını canım hep beraber kurtulalım şu fazla yağlarımızdan kilolarımızdan :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Tünaydınlarrr,
hemen bugünkü menümü yazayım

sabah:1 bardak yeşil çay,1 dilim kepekli ekmek,3-4 çatal light peynir
öğlen:1 tane haşlanış yumurta,3-4 çatal light peynir
akşam:1 dilim ince pasta( kızımın doğum günü var,yemeden olmaz,ama yemek yok ceza olarak:)

gün boyunca 10 bardak su,1 tane form çayı,4 tane gün kurusu kayısı

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım çok güzel bence çok sağlıklıda

hu huuuuuuuuuuuuuuu:86::86::86::86::86:

ara öğün

1 dilim çavdar ekmeği 1 tk salça

öğle yemeğim

5yk z.yağlı bakla

3yk yoort

1 dilim çavdar ekmeği

5,5 aydır ilk kez kaçamaksız bir pazar geçiriyorummmminşallah başarıcammm:86::86::86::86: bugün şimdilik tek kaçamağım az önce yemekten sonra canım tatlı bişey istedi ve 1 adet hoşbeş yedim (1 tanesi parmak kadar bi gofret biliyosunuzdur ve hesaplamalarıma göre 25-30kl)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…