........ıfla diye bir site var orda linki var ordan indirebilirsinn
ben o siteyi bi türlü blamadım :/
geldimmmmm...yıkılmadım ayaktayımmmmm
başladım artık bırakmak yok. önümde kabus gibi mezuniyet var ilk defa elbise giycemdaha 2 hafta var diye hiç bakmaya başlamadım elbiselere erkenden alırsam bol gelmesin
saat 2 de ara öğün yapıcam.
bide şu ana ve ara öğünlerin saatini nasıl ayarlayabilirim? kaç saat olmaları gerekiyo aralarında?
canım siteyi nasıl bulamadınsana dün sitenin linkini linklerin olduğu sayfayı direk gönderdim üye olucaksın ve linklere tıklayıp indiriceksin videoları
aramızda bir sürü çalışan arkadaş var
ben de çalışıyorum hem de yüksek lisans yapıyorum hem de 3 haftadır kursum vardı 9 da geliyordum hem de evliyim ama hiç aksatmadan yapıyorsam aksatma lafını duymak istemiyorummmm aaaaaaa
Hayran kaldım temponuza....zaten miskinlik bır basladımı töbe hareket edemıyoruz örnek bensosyal olan ınsan herzaman herkonuda daha aktıf oluyor bence.maşallah dıyeyım sıze:)
selam kızlar
yürüyüşten sonra eve gelip duşumu aldım
saat 11 de 1 kase çilek yedim
saat 12 de öğle yemeğimi yedim
1 tabak zeytinyağlı barbunya (1 çay bardağı barbunyayı haşladım,1 havuç 1 soğan,1 yeşil biber, 1 domates,1 tatlı kaşığı salça ve 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı katıp haşladım )
1/2 çay bardağı bulgur haşladım (haşlanınca 2 katı oldu )
2 yemek kaşığı yoğurt yedim
saat 14 de 1 yeşil elma yedim
şimdide bir şekersiz sütlü türk kahvesi hüpletiyorum
canımmmmmm tebrik ediyorumm maşallahhhhh hemmen saalllıyoruuummm:92::92::92::92::92: devamı da böyle güzel gelsiiiinnnn tüm fazla yağlardan kilolardan kurtulalımm innnnnşallahhhh hepberaberrr
afiyet olsun canım ben de şimdik yedim yemeğimi,,
spor yapacağım biraz bekleyeyim yemekten sonra dedimm
Hayırlı pazarlar herkese...kahvaltım:3 yeşil zeytin,biraz peynir,az bal,domates,salatalık,2 bardak az şekerli çay,şekersiz çay içemiyorum..ve yanında ekmek tabii..
Tünaydınlarrr,
hemen bugünkü menümü yazayım
sabah:1 bardak yeşil çay,1 dilim kepekli ekmek,3-4 çatal light peynir
öğlen:1 tane haşlanış yumurta,3-4 çatal light peynir
akşam:1 dilim ince pasta( kızımın doğum günü var,yemeden olmaz,ama yemek yok ceza olarak:)
gün boyunca 10 bardak su,1 tane form çayı,4 tane gün kurusu kayısı
Günaydınnn tarçınlı kuraabiyelerimmm
hepimizeeee güzzell bir pazar günü diliyorummmmm
ben de kalktım kahvaltımı yaptımmmm şimdi de yeşil çayımı yudumlıyciiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
değğüüüşük bir kahvaltı yaptımmmm
10 adet çilek
3-4yk yoort
3yk yiilafff
1tk tarçın karıştırdımm ve hüp hüp hüplettiiiimmmm gayet nefis ve doyurucu oldu
sabah uyandığımda da 1 bardak su (500ml) ve 3-4 adet çekirdekli kuru üzüm yemiştim
afiyet olsun canımçok güzel bence çok sağlıklıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?