60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızının 2.doğumgünü kutlu olsun..bebişlerin az arayla olmuş..24 ay ve 9 ay...bir yandanda iyi,beraber büyürler,sende rahatlarsın..benimde 34 aylık oğluşum var..

Nazendecim canım çok teşekkür ederim..dikişlerim alındı ama maalesef apse yaptı bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum antibiyotiklere devam ediyorum
geçmiş olsun canım,, inşallah yakın zamanda hiçbişeyciğin kalmaz

maşalllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kız neler neler yapmışsın. en tembel benim galiba

kös kös oturdum ödevimi bitirmeye çalışıyom o da bitmiyor yahuuu

ay ne yaptım hiçbişi yapmadım..
daha tuvalet yatak odası antre ve salonun yarısı ve mutfak duruyo :18::18::18:
şimdi mutfaan kilimlerini kaldırdım silkeliim diye büyük olanı kaydı elimden hoop düştü hayda dört kat aşaa indim aldım geldim kilimi .. allahtan idmanlıyım hop hop çıkverdim

şimdi onlar balkonda ben çamaşır katlıyorum mutfaa süpürcem ama kociş uyuyo akşam gidicek gece uykusuz kalıyor o yüzden kıyamıyorum uyandırmiim diye süpürmedim daa mutfaa
o arada çamaşırları hallediyorum bugün çok güzel valla süper bi hava var
bu arada acıkmaya başladım dünden balığım vardı bende tost makinesi azmanı bir elektrikli grill var onu terasa koyim fişe takim de bu arada o kızarken ben balıklar fileto yapim akşam yimeemi yiyim geçe kalmasın bari

geçmiş olsun blackandwhite,ameliyat mı oldun? antibiyotikler apseyi kurutur daha bişeyin kalmaz inş.

sağol tatlım evet ameliyat olmuştum çene kemiğimde iltihap vardı..çene kemiğim kırılıp içindeki iltihap alındı ama diş köküm apse yaptı dikişler alınınca işte..inşallah canım benim antibiyotiklerden sonra birşey kalmaz ama çook korkuyorum :18:

blackandwhite tekarar geçmiş olsun canım insalh en kısa zamnda bıter bu apse olayı

selam kıslar nasılsınız bakemm
annem daha gitmedi babam yarın ameliyata girecek hayırlısıyla.

geçmiş olsun canım merak etme antibiyotikle geçer.
benimde dişim çekildikten sonra apse yapmıştı çok kötü olmuştu şişmişti sonra antibiyotik kullandım geçti.

blackandwhite geçmiş olsun

çokk moralim bozuldu çokkk

kaynanam olsa böle zulüm yapmazdı vallahiiii.kollarımda derman yoktu annem zorla temizlik yaptırdı,alışverişe gönderdi o ağır poşetleri taşıdım eve geldim 1 odanın perdesini astım daha diğer odaların ki varmışş bide
arada bi ağzıma domates ,salatalık attım,öğle yemeğimi yemiştim. biraz önce de corn flakes yedim annem ne kadar çok yiyosun nasıl zayıflıcan dedi anlatamıyorum ki az ve sık yemeği

bende de öyle oluyor biraz önce öğle yemeğimi yedim uykum gelince de bir sütlü nescafe yaptım

canım ben de böyle durumlarda hemen kahve içerim zaten sütlü kahveyi severim de afiyet olsun tatlım ve de çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğimle tatlım
selam kıslar nasılsınız bakemm
annem daha gitmedi babam yarın ameliyata girecek hayırlısıyla.

ödevimi biraz kolayladımmm

akşam yemeğimi de şimdik yedim

6 yk zeytin yağlı fasülye

4 yk yoğurt

bir ince dilim ekmekkk

2 lt suyum bitti,, evde olunca daha çok içiliyormuşş

koçiş yoldaymış 3 saate evde olurmuşşş

saat 16 da 1 portakal yedim
saat 18 de 5 adet köfte,1 tabak salata,1 kase mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmek,2 kaşık yoğurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…