kızının 2.doğumgünü kutlu olsun..bebişlerin az arayla olmuş..24 ay ve 9 ay...bir yandanda iyi,beraber büyürler,sende rahatlarsın..benimde 34 aylık oğluşum var..bakalım alıncada aynı şeyleri söyleyebilecekmisingece gündüz uyku yok bi daha
Incele mutlaka güzel tarifler,sağol nursena,ikiz değiller,kızım tam bugün 2 yaşını doldurdu doğum günümüz bugünoğlum ise 9 aylık
Afiyet olsun,kolay gelsin
çok geçmiş olsun..inşallah tez vakitte iyileşirsin..nazendecim canım çok teşekkür ederim..dikişlerim alındı ama maalesef apse yaptıBundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum antibiyotiklere devam ediyorum
geçmiş olsun canım,, inşallah yakın zamanda hiçbişeyciğin kalmazNazendecim canım çok teşekkür ederim..dikişlerim alındı ama maalesef apse yaptıbundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum antibiyotiklere devam ediyorum
merhaba kızlar
sabah kahvaltımda kociş için hazırladıım yumurtalı ekmeklerin az yaglısını yaptım kendim için
tam dört dilim yedim
:18::18::18::18::18:
ama ögleden sonra kaçamak yapmadım. sabah - ögle aramda 5-10 çilek yedim
öyleyin iki kepçe mercimek çorbası 1 dilim tam bugday ekmegi 2 kepçe az yaglı az bulgurlu pırasa yedim
az önce aramı da yaptım
8-10 çilek
evet çilekler abartı oldu ama cürümesinler diye bitiriyorum hemde kolayıma geliyor aralarda...
bu arada iki üç makina çamaşır yıkadım salonun yarısını süpürdüm kışlık büyük halımı kaldırıp yazlık küçük olanını serdim terasımı yıkadım fırçaladım mermerlerine kireç sökücü döküp agarttım terasın zeminini elime fırçaladım camlarını hortumla yıkadım duruladım
sonra yoliyi yıkadım duşta kucagımda yıkadıım için daha az stres oldu güzelce kurulayıp saldım şimdi bi köşede yalanıyoo
umarım tüy olayına biraz iyi gelir bu zira heryeri tüy oluyo mevsim değişiyo malum
neyse yolişin ardından bende duş aldım çilek aramı yaptım şimdi kalan işleri de halledicem aslında çok iş var mutfak ve banyoda temizlenmeli ama acayip üşeniyorum tatil günümde oturup dinlenmek istiyorum ama çok pis mutfak
neyse biraz daha çaba gösterip işi bitirip otursam hatta
oturmasam ben spor yapsam iyi olurdu ama evde iş vraken spor yapmak bana lüks geliyor ev işi de bi nev i spor dimi yani
geçmiş olsun canım,, inşallah yakın zamanda hiçbişeyciğin kalmaz
maşalllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız neler neler yapmışsın. en tembel benim galiba
kös kös oturdum ödevimi bitirmeye çalışıyom o da bitmiyor yahuuu
geçmiş olsun blackandwhite,ameliyat mı oldun? antibiyotikler apseyi kurutur daha bişeyin kalmaz inş.
selam kıslar nasılsınız bakemm
annem daha gitmedi babam yarın ameliyata girecek hayırlısıyla.
sağol tatlım evet ameliyat olmuştum çene kemiğimde iltihap vardı..çene kemiğim kırılıp içindeki iltihap alındı ama diş köküm apse yaptı dikişler alınınca işte..inşallah canım benim antibiyotiklerden sonra birşey kalmaz ama çook korkuyorum :18:
babacığın hayırlısı ile sağsalim girer çıkar ameliyata inşallah canım...selam kıslar nasılsınız bakemm
bende de öyle oluyor biraz önce öğle yemeğimi yedim uykum gelince de bir sütlü nescafe yaptım
canım ben de böyle durumlarda hemen kahve içerimzaten sütlü kahveyi severim de afiyet olsun tatlım ve de çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğimle tatlım
ödevimi biraz kolayladımmm
akşam yemeğimi de şimdik yedim
6 yk zeytin yağlı fasülye
4 yk yoğurt
bir ince dilim ekmekkk
2 lt suyum bitti,, evde olunca daha çok içiliyormuşş
koçiş yoldaymış 3 saate evde olurmuşşş
saat 16 da 1 portakal yedim
saat 18 de 5 adet köfte,1 tabak salata,1 kase mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmek,2 kaşık yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?