günaydınnn
dün doğum günümüz vardı malumunuz,pastayı fazla kaçırdım azcık,incecik bir dilim yiyecektim güyaaneyse bugün acısı çıkar ama,yemek yok
aklımdayken size sorayım,arkadaşımın biri yeşil çay ve form çayını aynı gün içme dedi,ne sakınca var,bilen var mı?
canım benim afiyet olsun...kahvaltı hazırlıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm)
3 zeytin
1 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
nane-maydanoz
2 yeşil biber
1 kivi
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 kupa yeşil çay
kızlar yarın yokum burda dualarınızı eksik etmeyin kızlar
hayırlısıyla babam çıksın ameliyattan
kendinize iyi bakın
canım benim günaydın afiyet olsun.spor çok iyi haftanın 1-2 günü dinlenerek yapmak en iyisi yani 5 günü sporla yada 6 günü.ilk başta birden yüklen me istersen.ama kasların spora el verişliyse 5 gün araya ara koyarak yapabilirsin.istersen 1 gün yap 1 gün yaparsanda 4 günü sporla geçirmiş olursun.en az 4 gün yapmak gerekliymiş.ayrıca kilo vermişsindir.çünkü spor gerçekten 1 kilo kadar şişkinlik yapıyor canım benim.topişlerrrrrrrrrrrrrrrr nassınız bakemmmmmmmmmben de iyiyim çokkkkkk şükür hava güzellllll ,haftasonum güzel geçtiiiii bomba kiminimmm bu bombalığım devam ederken azcık bklemekte olan işleri yapayım sonrada ders çalışayım da normale döneyim bariiii
haftasonu cuma-ctesi ve pazarr 50şer dak. yürüme bandında yürüdüm,bu hafatyı hep sporla geçirmek istiyorummm,birkaç haftadır yapmadıklarımı telafi edeyim,sonra 1 gün spor diğer gün dinlenme günü olarak debam ederm(bir sakıncassı olurmu acaba hügocum olaydı sorardım)biraz hantallaşmışımmm,ama acayip iyi geldiii.
spor yaptığınız günün ardından tatılmayın diyorlar ancak ben tartıldım yine aynıyımmmama geçen haftasonu aldığım pantalonum bugün çok daha rahat olduu
kaffaltımıda yaziimmmmmm,geçmişe bakim azcık
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1,5 dlm denge ekmek
maydanoz
1 hurma
kahvaltım:
2dilim kepek ekmeği-2 kk light peynir- salatalık-5 minik yeşil zeytin
ara:
elma+süt
öğle:
çorba+salata+yoğurt
ara:
1avuç sarı leblebi
ara:
süt
akşam:
salata
selam kıslar nasılsınız bakemm
annem daha gitmedi babam yarın ameliyata girecek hayırlısıyla.
canım benim günaydın afiyet olsun.spor çok iyi haftanın 1-2 günü dinlenerek yapmak en iyisi yani 5 günü sporla yada 6 günü.ilk başta birden yüklen me istersen.ama kasların spora el verişliyse 5 gün araya ara koyarak yapabilirsin.istersen 1 gün yap 1 gün yaparsanda 4 günü sporla geçirmiş olursun.en az 4 gün yapmak gerekliymiş.ayrıca kilo vermişsindir.çünkü spor gerçekten 1 kilo kadar şişkinlik yapıyor canım benim.
sabah kahvaltımıda yazayım bari,
4 adet kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 bardak sü,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
2 adet salatalık,
2 dilim layht kapekli tost ekmeği,
şimdide şekersiz çayımı içeceğim...
canım benim günaydın afiyet olsun.spor çok iyi haftanın 1-2 günü dinlenerek yapmak en iyisi yani 5 günü sporla yada 6 günü.ilk başta birden yüklen me istersen.ama kasların spora el verişliyse 5 gün araya ara koyarak yapabilirsin.istersen 1 gün yap 1 gün yaparsanda 4 günü sporla geçirmiş olursun.en az 4 gün yapmak gerekliymiş.ayrıca kilo vermişsindir.çünkü spor gerçekten 1 kilo kadar şişkinlik yapıyor canım benim.
afiyet olsun...ama menülerin çok ama çok az.........
kızlar yarın yokum burda dualarınızı eksik etmeyin kızlar
hayırlısıyla babam çıksın ameliyattan
kendinize iyi bakın
günaydın kızlarrr bugün antalya çok güzel güneşli hava sıcak.öğleden sonraları bulutlanıyo ama .hafta sonu çalıştım 2 ye kadar sonra bi ablamıza gittim oturmaya daha doğrusu terziliği vardır kendisinin pantolonlarımı götürdüm daralttırmya.malum hafta sonları kaçamak oluyor orda küçük poğaça ve azcıkta patates salatası yidim.bu arada ben bir kilo fazla çıktım tartıda:44: heralde hastalığım dün yeni bitti normale döner gibime geliyo.bu arada spora devam akşam bu sefer yarım saat koşu bandına bindim .valla bartık binmeye başladımya gerisi gelir diye düşünüyorum.dünde kahvaltıda arkadaşlarımız vardı yine hafta sonu kaçamakları oldu kahvaltıda bu arada arkadaşımla eşi içeriye girdi bana baktılar sürekli arkadaşım tabiki şakasına takılır hep manyak ya şu hale bak eridi gitti dedibana eşide dediki hee dedi ben seni hiç böyle görmemiştim dedi ne kadar gitmiş senden böyle dedi hiçbişey kalmamış dedi.arkadaşımda nasıl zayıfladın çabuk söyle pazartesi bende başlıyorum dedi anlattım ne yiyip ne içtiğimizi ve buraya üye yaptım kendisini inşallah girebilir .neyse sabah kahvaltımı yazayım azcıkta geçmişe bakem bu arada size şunu söyleyem ben tartıda bir kilo fazla görünüyom ama muhtemelen yağdan verdim sanırsam çünkü geçen hafta ve sabah çay alırken çok zayıfladığımı söylediler.bulamadımki bi yağ ölçen aleti.
sabah kahvaltı
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
dereotu-maydanoz
2 dilim kepek ekmek
yasemincim günaydın canım maşşallah kahvaltında pek gözell afiyet olsunkahvaltı hazırlıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm)
3 zeytin
1 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
nane-maydanoz
2 yeşil biber
1 kivi
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 kupa yeşil çay
yolandacım günaydın ve geçmiş olsun canım .niye sen kalkarken böyle oluyo tatlım ya hani hep ağrılarla kalkıyosunya onun için dedim bi doktora gitsen afiyet olsun cicimGünaydın herkese,
yine çok fena agrılarlar kalktım. sırtımdaki kürek kemiklerimin arasına sanki bıçak sokuluyor öyle fena.
şimdi kahvaltı yapıyorum 4-5 çilek bir bardak ılık süt 1 yk yulaf ve 2 yk nesfit
ayrıca dünden kalma biraz yumurtalı ekmek sosum kalmıştı süt ve 1 yumurta karışımı.. onu da kalmasın diye yagsız tavada çevirdim yanında da 4/1 kk peynir yedi
giyindim birazdan işe gidicem.
günaydın canım her insanda değişir tabikide ben mesela yeşil çayı hergün içiyordun ama tansiyonumu düşürüyo bence benim onun için arada içiyorum artık beşi bi yerdede aynı yani arasıra içiyorum sürekli değil.günaydınnn
dün doğum günümüz vardı malumunuz,pastayı fazla kaçırdım azcık,incecik bir dilim yiyecektim güyaaneyse bugün acısı çıkar ama,yemek yok
aklımdayken size sorayım,arkadaşımın biri yeşil çay ve form çayını aynı gün içme dedi,ne sakınca var,bilen var mı?
topişlerrrrrrrrrrrrrrrr nassınız bakemmmmmmmmmben de iyiyim çokkkkkk şükür hava güzellllll ,haftasonum güzel geçtiiiii bomba kiminimmm bu bombalığım devam ederken azcık bklemekte olan işleri yapayım sonrada ders çalışayım da normale döneyim bariiii
haftasonu cuma-ctesi ve pazarr 50şer dak. yürüme bandında yürüdüm,bu hafatyı hep sporla geçirmek istiyorummm,birkaç haftadır yapmadıklarımı telafi edeyim,sonra 1 gün spor diğer gün dinlenme günü olarak debam ederm(bir sakıncassı olurmu acaba hügocum olaydı sorardım)biraz hantallaşmışımmm,ama acayip iyi geldiii.
spor yaptığınız günün ardından tatılmayın diyorlar ancak ben tartıldım yine aynıyımmmama geçen haftasonu aldığım pantalonum bugün çok daha rahat olduu
kaffaltımıda yaziimmmmmm,geçmişe bakim azcık
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1,5 dlm denge ekmek
maydanoz
1 hurma
günaydın fambıkkkkkcım afiyetcikler olsun bu arada koşu bandına başladım bendenihayet 20 dk başladım salı günü perşembe günüde 25 dünde 30 dk yaptım yarında allahın izniyle 35 sonrasında 40 dk tamamlarım artıkım .
katzi günaydın canım ama menülerin az bence biraz renklendir.birde ekmek sadece sabah var öğlendeye akşam fazla tüketme zaten yada hiç tüketme benim gibikahvaltım:
2dilim kepek ekmeği-2 kk light peynir- salatalık-5 minik yeşil zeytin
ara:
elma+süt
öğle:
çorba+salata+yoğurt
ara:
1avuç sarı leblebi
ara:
süt
akşam:
salata
merhaba kızlar.hafta sonu peık sipor yapamadım ama c.tesi saatlerce ayakta ütü yaptım.ev işi felan...gezmeye gittim akraba ziyaretlerine .1 saat kalıp dönecektim.ama gittiğim yerde 5 saat kaldım.aç aç..çok geç saatte etli sarma yaptılar ama yemedim.saaa akşam 9 olmuştu daha sofra hazır değildi. ben zaten akşamları sebze yiyiyorum diye. yemedim eve gittim.ama geç olunca meyve yiyip uyudum.kayınvalidem gel di mardinden.akrabalarla birlikte dün balıklı göle gittik saatlerce yürüdük gene açtım.aniden gidilince yanıma birşey alamadım.herkeste içli köfte,pişmiş köfte diye birşey var ondan yediler.ben ayran simit yedim.hafta sonum hiç diyete uyamadım. aç kaldım sürekli...kaçamakta yapmadım... sonunda hafta içi oldu düzenli beslenirim inşallah...
cimcimecim günaydınnnn cicim afiyet olsun.gözün aydın kayınvalidende gelmiş.sabah kahvaltımıda yazayım bari,
4 adet kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 bardak sü,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
2 adet salatalık,
2 dilim layht kapekli tost ekmeği,
şimdide şekersiz çayımı içeceğim...
kız nugiiii ne edennnnnnnnnnnn bacıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?