60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herrrkeslere afiyet olsuuunnnnn

akşam yemeğim

2 adet el ayası kadar ızgara dana eti

bolll salata

1 dilim de ekmek

herrrkeslere afiyet olsuuunnnnn

akşam yemeğim

2 adet el ayası kadar ızgara dana eti

bolll salata

1 dilim de ekmek

afiyet olsun canımmm

ay ben dururmuyum hiç

benim de ders çalışmam lazım kahveye ihtiyacım var ben de içeyim bir türk kahvesi tatlım hep beraber afiyet olsun

çamaşırlarımı katladım yerleştireyim,, ortalığı toparlayayım hemn yapacağım çok istedi canımmm:116::116::116::116::116:

akşam yimeemi yidim saat 17.45 te
iki parça ızgara levrek
bol salata

ardından dört adet çikolata kaplamasız gofret ile şekersiz çay içtim oooff off
haftasonları hiç kaçamaksız geçmiyor çok zayıf iradeliyim çoook :90::90::90::90::90:
akşam aramda da kakaolu süt içerim artıkın kociş bir iki saate kadar gidicek

tadı çok kötu bır ender sarac corbası ıctım...kocacımla yürüyüşe gıttık.şimdide bır dılım kavun yedım.hepsı bu kadar:) yatana kadarda su içerım heralde.zayıflama cayı demleyecek halim yok hiç yarın artık...şimdiden ii geceler kızlar...

kızlar yarın yokum burda dualarınızı eksik etmeyin kızlar

hayırlısıyla babam çıksın ameliyattan
kendinize iyi bakın

sporumu yaptım geldim

(25 dk) leslie ile yürüdüm

(25 dk) start it up

koşarak duşa gittim. bugün 3 litreyi buldu içtiğim su ilk defa

kahvaltı hazırlıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm)
3 zeytin
1 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
nane-maydanoz
2 yeşil biber
1 kivi
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 kupa yeşil çay

canım afiyet olsun çok güzel ve sağlıklı bir menü

tatlım benimde öyle oluyor tatlı konusunda hele bir de bahane buluyorum kendime diyorum ki şu sınav bitsin sonra diye olsun tatlım arada olsun böyle ödüllerimiz spor yapar eritiriz

hugocum bol şifalar diliyorum...
kızlar size de günaydın. slim in 6 yaptım bile sabah sabah. bacaklarım titriyo hala. 10da dersim var peh peh.
bi mp3 calar alıcam kendime. klip tadında yürüyerek gidesim var her yere

Günaydın herkese,
yine çok fena agrılarlar kalktım. sırtımdaki kürek kemiklerimin arasına sanki bıçak sokuluyor öyle fena.

şimdi kahvaltı yapıyorum 4-5 çilek bir bardak ılık süt 1 yk yulaf ve 2 yk nesfit
ayrıca dünden kalma biraz yumurtalı ekmek sosum kalmıştı süt ve 1 yumurta karışımı.. onu da kalmasın diye yagsız tavada çevirdim yanında da 4/1 kk peynir yedi

giyindim birazdan işe gidicem.

Son düzenleyen: Moderatör:

sagol tatlım
evet sporlar eritirz ama dün spor yapamadım
ama çok uzun süre temizlik yaptım herşeyi iyice süpürdüm sildim. elektrik süpürgesi ile temizlik yaparken spordaki gibi saç diplerimden ter damlıyordu.
geçen hafta iyi kilo vermiştim devamı gelsin istiyorum ama gelemedi işte...

kızlar size de günaydın. slim in 6 yaptım bile sabah sabah. bacaklarım titriyo hala. 10da dersim var peh peh.

günaydın süpersin
sabah sabah enerjine hayran kaldım valla
iyi dersler

kızının 2.doğumgünü kutlu olsun..bebişlerin az arayla olmuş..24 ay ve 9 ay...bir yandanda iyi,beraber büyürler,sende rahatlarsın..benimde 34 aylık oğluşum var..
evet cnm sık sık oldular,oğlan süpriz oldu planda yoktuAllah bağışlasın cnm oğlunu
hımm dayımda olmuştu aynından,şimdi gayet iyi,inş en kısa zamanda düzelirsin cnm sende
selam kıslar nasılsınız bakemm
annem daha gitmedi babam yarın ameliyata girecek hayırlısıyla.
dualarımız seninle hugocuk,hayırlısıyla çıksın ameliyattan güzel geçer inş.
sende de irade yoksa,nasıl zayıfladın o kadar maşallahın var valla,haksızlık etme kendine
günaydın herkese
günaydınn
afiyet olsun
günaydın,iyi dersler

afiyet olsun,geçmiş olsun,hayırlı işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…