60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim afiyet olsun.bir hafta ara ver gene tartıl.benim diyetisyenim dediki haftada bir ama dayanamazsan 3 günde bir dedi.ben hiç tartılmadım kontrol gününe kadar.benimde hafta sonu kayın validem kaynım gelmişti.bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı.daha ne kadar zayıflayacaksın diyiyorlardıyüzün hiç kalmamış azıcık karnın var dediler yeter çocuk annesisin o kadar olur dediler.kahvaltıda onlara patates,biber kızarması yaptım daha neler neler.ben ise kahvaltı tabağım malüm.doydunmu dediler.şiştim dedim.bakıyorlardı...ben kafaya koydum zayıflayacağım dedim sen bilirsin ama yüzün küçülmüş çirkin olmuşsun dediler.aman eskidende zayıftım hiç te çirkin değildim gayet güzeldim.herkes arkamdan koşardıda ben yüz vermezdim..ne doktorlar ne avukatlar istedi dermişim..
ama nugişçiğim insanın çok hoşuna gidiyor vermişsin dediklerinde insana dahada azim geliyor...değilmi...

kızlar yarın yokum burda dualarınızı eksik etmeyin kızlar
hayırlısıyla babam çıksın ameliyattan
kendinize iyi bakın

Acil şifalar dilerim Hugocuk...

Afiyet olsun...

Günaydın Afiyet olsun... Nedir bu ağrılar böyle ya yolanda. Dr. vakti gelmiş bence..

Günaydın sportmen bayan.. Afiyet olsun...

kahvaltım:
2dilim kepek ekmeği-2 kk light peynir- salatalık-5 minik yeşil zeytin
ara:
elma+süt
öğle:
çorba+salata+yoğurt
ara:
1avuç sarı leblebi
ara:
süt
akşam:
salata

Afiyet olsun...

Günaydın, afiyet olsun...

Günaydın, Afiyet olsun...

afiyet olsunnnnnnnnngössellll bayannn seniiii,narinnn bağğyaaaannn ,çıtırrrr bağğyannnnn
kız seksülüğümü yazmamışın buraya nasıl olurda unutursun lütfen bidaha aynı hatayı yapma
herkesegny bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine ben çokyedim valla herkeseafiyet olsun
geçmiş olsun hıgocum
hülya günaydınn nasılsın napıyosun yeme fazla yeme bak yaz geliiiiiiiyy
Günaydın kızlar..
Sonunda yaz geldi....Oh be...
günaydın ycl cimm
tepriklerrrr gıyzzzzzzyaz geldi azcık daha sabredipp eritek şu göbekleriiiiiii yawwwwww:13:

valla fambıkcım sabah şölee giyinirken göbeemeee baktımda eskisi gibi deği tabikide emme sezeryandan dolayı sarkma var gene hemde eğri kesilmiş herhal bi tarafı sarki bi tarafı sarkmiyoo :44:ama aslında benim için hani fazla öenmli değil çünkü hani göbeğimi açma gibi bi durumum yok ama ne bilem sabah öle görünce hoşlaşmadım

kızlar yarın yokum burda dualarınızı eksik etmeyin kızlar

hayırlısıyla babam çıksın ameliyattan
kendinize iyi bakın

hugocuk çok geçmiş olsun insillh iyi geçer ameliyat ve bi an önce iyileşir, Allhm acil sifalar versin

yasemincim ne güzel bi kahvaltı canım sen ne kadar zamanda vermistinbu 8 kiloyu unuttum da ben gecmiste solemistin ama bulamadım spor varmıydı sende

canım ya valla eğer öleyse ben 200 ml suya bi yeşil bide form sallayıp içiyorum

cimcimecim oluyo canım ya böle ama keeske simit ayran yerine 1 tane içli köfte gibi seylerden yeseydin daha iyi olmazmıydı

afiyet olsun nugyacım, gercekten arkadaşın buraya katman hayırlı bişi olmus, bende gecen sene 13 kilo fazlayken 73 lerdeydim haziran annelerine takılıyodum ve kilodan yakınıyodum bi arkadaş bana bu gurupları sölemişti o bu sekilde vermis ama ben o zaman katılamadımdı diyetisyenle vermiştim, şimdide diyorum keske kışın buraya gelseydim simdi bende 8 kilomu vermis olurdum çunku motivasyonum çok iyi burda, ben sadece yağ ölçümü için sırf diyetisyene gitcem çarşamba sende zaman bulursan git canım motivasyonumuz artcak inan liste falan önemli değil yane

Günaydın kızlar..
Sonunda yaz geldi....Oh be...

günaydın ylc cim evet bizim burasıda çok guzel ama ben hastayımm

sende de irade yoksa,nasıl zayıfladın o kadar maşallahın var valla,haksızlık etme kendine
afiyet olsun,geçmiş olsun,hayırlı işler

nasıl zayıfladım dimi
valla bende anlamadım buraya girince o kadar kolay oldu ki.. tek başıma olsa asla başaramazdım başaramamıştım da....
yaa bir beş altı kilo fazlam kaldı ideal kiloma onları da bir an önce vereyim istiyordum kaçamaksız haftasonum olsun istiyordum ama neredeyse altı ay olacak ben hala şu düzeni oturtamadım :26::26::26::26:
ama haftasonu yazlık bişiler giydim evde kısa bermuda filan açık renk ama bi baktım benim totiş yarı yarıya küçülmüş eşim bile dalga geçiyo yakından benimkinden de küçük olcek diyo
inşallah daha da küçülcekkk gidicek bu yağlar kızlar hep beraber vericez yağlarımızııı

evet cimcimecim azim geliyo tabikide zaten şimdi spora başladımya gider diye tahmin ediyorum.birde hastalığım dün bitti yani çarşamba yada perşembeden tartılmam lazım kesin sonuç almam için çünkü bence regli bittikten 2-3 gün sonra vücut tam oturur diye düşünüyorum.

pepeti günaydın canım şimdi düşündümde bi yağ ölçümü yaptırsam gerçekten iyi olacak artık biraz paraya kıyacaz arıyayımda kaç paraymış diyetisyen fiyatı öğreneyim bi yalnız gidersem diyetisyen şaşıracak heralde sadece yağ ölçümü yaptırıcam diyince

cimcimecim öle diyolar banada biraz balık etl iolmak zengin , bakımlı gösterirmiş, kara kuru mu olcan diyolar, ama vericez arkadasım insallah temmuzda falan normal kiloda olcaz ben şey istiyorum ya böle kotu giyim üstüne beyaz badi bide spor ayakkabı PÖRTLEYEN hiç bi yerim olmasın anladınmı canım simdi bişi giyiyorum löp löp oluyo hoş simdi tabiki daha iyiyim kışa göre

nugicim sabah bende söle bi baktım kaa göbeğime:90::90::90: demek yalnız değilmişim

dün magazin programında jale diye biri vardıya "ay göbeğim de göbeğim"diyo açtı bi şi yok takıntı yapmış karı deri var onu sıkıyo "bak bak fazlalıklarıma "dıyo bende bi sahilde açarım göbeğimi

yolandacım günaydın ve geçmiş olsun canım .niye sen kalkarken böyle oluyo tatlım ya hani hep ağrılarla kalkıyosunya onun için dedim bi doktora gitsen afiyet olsun cicim

Sagol canım benim evet ne yazık ki genelde agrılarlar kalkıyorum. şu start it up çok fena agrı yapıyo o kadar zamandır yapıyorum kalçalarım hala agrıyoooo geçen hafta iki kez yapabildim ama bu hafta da 3 kez yapmak istiyorum artıkın
bugün randevu aldım dahiliyeden doktora sölicem test yaptırıcam kan testi kanımda bişiler eksik olabilir demir çinko gibi kilo verdiimi sölicem bakalım ne çıkcak

günaydın kızlarrr,,

hafta sonu evdeydim hep sadece cumartesi akşam halamlara ziyarete gittik orda da kaçamak yapmadım. hafta sonu kaçamaksız geçti yani,,:82::82::82::82::82: 2 gün sporumu da yaptım,, bugünde yapacağım 1 gün aram var inşşallah

sabah kahvaltımı yazayım hemen

kalkınca 21 adet kuru üzüm

kahvaltıda

*1 kupa şekersiz yeşil çay
*1 kk kadar peynir
*4 minik yeşil zeytin
*2 ceviz içi
*1 tatlı kaşığı pekmez
*5-6 dal maydanoz
*domates
*salatalık
*1 buçk dilim tam çavdar ekmeği

evet canım benim dediğin gibi.ya ben geçen ay 14-15 inde regli olmuştum.ama şimdi karın ağrısı miğde şişkinliğim var ama kendisinden eser yok.hatta her ay 3gün öne kayardı yani 12 sinde olmam lazımdı.:26::26:havalardan mı acaba değiştimi tarihi ..:26:

canım benim içli köfte 1 tane yeseydim doymazdım.öğlen 3 tane tavuk köftesi yedim.ekmeksiz salatasız,çorbasız.o yüzden hepsinin yerini tutabilir diye düşündüm.1 minik içli köfte beni doyurmazdı birde bayağı yürüyüş yamıştım çok acıkmıştım.saçma sapan bir beslenme oldu.ama akşam ekmek hakkımı yemedim.

Kızlarrr günaydınnn ve afiyet olsun... Kaçamaksız bi h.sonu geçirdim kendi adıma mutluyum
Ama tartı fazla gösterio çünkü regl olmuşum Neyse haftaya tartılıcam moral bozmak yoookkk
Sabah; 1dilim kepek ekmeği
yarım fincan çay
b.peynir
1 domates yedimmm

kızlar kızlarrr geleeeeeeeeeeeeemmm miiiiii yaaanaaaızzzdan öppeeeeeemm miiiiii

günaydın herkesssciklereeee güzzel bir hafta diliyorum hepimizeeeeee yağlarr gitsiiin kaslar gelsinnn tüm fazla kilolardan kurtulalımm inşallahhhh

ohhhhhhh nugim de sporunu yapıyooorrr maşallah canımm benimm yağ mı dayanırrrr hepsi gidecek hep beraber kurtulucazz inşallahhh

ben de gayt güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükür pek dışarı çıkmadım antep beklediğimden daha soğuk ve genelde yağmurlu ama miss gibi bir bahar havası var yine de yaniii bahar gelmiş dağlarına memleketiminn

bu arada 5.5 aydır ilk kez bu pazar kaçamak yapmadımmm hem de burda yani kaçamaktan bile sayamam 2tane kaplamasız parmak kadar gofret yedim (yolii) hani var yaa şuu hşbş:86::86::86: onu da saymıyorum çünkü bir ara öğünümdü... onun dışında da normal yemekler yedim hep inşallah böyle devam ederim de kilocuklarımın yağlı kısmından birkaçını burda bırakıp dönerim istanbula

Bugün birazdan sporumu yapıcam inşallah sonra da bakalım belki dışarı çıkarız bugün annemle gelmişken burda bi saçlarımı kestireyim boyatayım bi yağlama yıkmama boya kaporta yaptırayımmm

günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyydınnnnn bebişlerrrrr

nasılsınız herkesin hafta sonu güzek geçmiştr umarım. benm güzeldi şükürler olsun. hafta sonu biraz temzlik yaptık kocişle cumartesi akşam bi arkadaşın düğünü vardı ona gttik. pazar günü yine temzlik sonra taksime gttik akşam baya bi yürüdük gezdik dolaştık.bu arada pc miz 7/24 açık okulları araştırıoruz...kafam karma karışık hala çok zor bi işmiş bu..
regl olduğum için kilo verip veremeediğimi bilemioum.bugün kardio günüm ama halıları yıkıycam makineyle bide kardio yaparsam ölürüm regl im zaten.
akşama salon takımımız gelio.benm tayin durumum belli değil die salon takımı almamıştk. artık alalım dedik gerçi şimdide atama çıktı ama olsun ben atanayımda gerisi önemli deil.
kahvaltım:

1 kupa şekerisz açık çay
2 kk peynir
2 zeytin
2 çeri 1 bebiş salatalık
maydonoz nane
2 tk pekmez
2 yk light yooort
2 dilim tam buğday ekmeği
bu arada hafta sonu yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok ben cıvıttım iiice
hırpalanmaya ihityacım var. çok fena feci manyak şeyler yedimmm

Son düzenleme:

yolicim lutfen sen nasıl irade yok dersin haksızlık etme aa nefsimiz var kaa o kadar olsun , doğru beslenme hayat tarzımız olcak ama yanlış beslenen bi toplumdayız hayatım o kadar kaçamak olsun herkes ebru sallı gibi olsaydı etrafımızda ne kolay olurdu, markete gidiyorum ya her yer çikilota piskevit almıyorum ya bakıyorum dayancak gibi değil bence o kadar olsun ok mi , burda herkes super botivasyon super haftasonu bozsakta

diyetisyenee deki ben herseyi biliyim yarı diyetisyenim :90::90: harbiden doğru ama bilmediğimiz yok laa uygulumada bazen motivasyonda sorun oliyyyy ama o kadar da olsun nefsimiz var bizim

Acil şifalar dilerim Hugocuk...

Afiyet olsun...

Günaydın Afiyet olsun... Nedir bu ağrılar böyle ya yolanda. Dr. vakti gelmiş bence..

tatlım sorma
bugün gidiyorum işte doktora sölicem ne var ne yok

geçmiş olsun pepeti
hugocum babana acil şifalar diliyorum dualarımız seninle ve babanla tatlım

afiyet olsun canım benim.maydanoz kürü göremedim ara verdin galiba.

ahhhhhhhhhhhhh evet canım bende aynen senin dedğin gibi hiç bir yerim fırlasın istemiyorum.bunun içinden elimden geleni yapacağım....dün eltim ve görümcem ikiside aynı badiden aldılar.eltim.52 kilo görümcem ise 68-69 kilo ama görümcem biraz böyle meraklı birileri ne alırsa aynısından almaya büyük bedeni yoktu ama o genede inat etti aldı.akşam giydiler.birinde muhteşem durdu.diğerinde ise her yanı fırladı.baktık modeline bakmasak aynı şeyleri giydiklerini anlayamazdık bile.ben de o yüzden daha hırslandım zayıf insanın üzerine ne giyse yakışıyor.ben ne zaman onlarla dışarı çıksam hiç alış veriş yapmam.zevkimi beğenirler ne alsam hemen alırlar.pişti olmamak hiçin ya tek giderim yada eşimle.hiç sevmem biri benimle aynı kıyafeti giysin.tabi bilmeden alsa farklı bile bile gidip alınca çok sinir oluyorum...

nazendecim canım afiyet olsun
evet canım regliden kaynaklanıyor fazla görünmesi afiyet olsun
günaydın neruşcummmmmmmm .tabi tabi bi bakım yaptırda istanbula sağlam ve bakımlı git

kukilatam günaydın canım afiyet olsun kaçamaklar olacak tabikinide emme ben bişey merak ettim sen şimdi atama nı yapıcanda eşin ne olacak çalışmıyomu hani sen nereye gidersen oda gelecekmi

günaydın neruşşş güzelleselim tabeee

günaydın kukicim kahvaltın ne guzel afiyet olsun,hafta sonu kacamak için kimse hırpalanmadı bugun çünkü herkeste oluyo birzcık listeni ayarla canım sonrada okullarla görüş yani merkezleri sormaya pek gerek yok ama ilçe kasaba köy okulu yazıyosan mutlaka sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…