canım benim afiyet olsun.bir hafta ara ver gene tartıl.benim diyetisyenim dediki haftada bir ama dayanamazsan 3 günde bir dedi.ben hiç tartılmadım kontrol gününe kadar.benimde hafta sonu kayın validem kaynım gelmişti.bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı.daha ne kadar zayıflayacaksın diyiyorlardıgünaydın kızlarrr bugün antalya çok güzel güneşli hava sıcak.öğleden sonraları bulutlanıyo ama .hafta sonu çalıştım 2 ye kadar sonra bi ablamıza gittim oturmaya daha doğrusu terziliği vardır kendisinin pantolonlarımı götürdüm daralttırmya.malum hafta sonları kaçamak oluyor orda küçük poğaça ve azcıkta patates salatası yidim.bu arada ben bir kilo fazla çıktım tartıda:44: heralde hastalığım dün yeni bitti normale döner gibime geliyo.bu arada spora devam akşam bu sefer yarım saat koşu bandına bindim .valla bartık binmeye başladımya gerisi gelir diye düşünüyorum.dünde kahvaltıda arkadaşlarımız vardı yine hafta sonu kaçamakları oldu kahvaltıda bu arada arkadaşımla eşi içeriye girdi bana baktılar sürekli arkadaşım tabiki şakasına takılır hep manyak ya şu hale bak eridi gitti dedibana eşide dediki hee dedi ben seni hiç böyle görmemiştim dedi ne kadar gitmiş senden böyle dedi hiçbişey kalmamış dedi.arkadaşımda nasıl zayıfladın çabuk söyle pazartesi bende başlıyorum dedi anlattım ne yiyip ne içtiğimizi ve buraya üye yaptım kendisini inşallah girebilir .neyse sabah kahvaltımı yazayım azcıkta geçmişe bakem bu arada size şunu söyleyem ben tartıda bir kilo fazla görünüyom ama muhtemelen yağdan verdim sanırsam çünkü geçen hafta ve sabah çay alırken çok zayıfladığımı söylediler.bulamadımki bi yağ ölçen aleti.
sabah kahvaltı
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
dereotu-maydanoz
2 dilim kepek ekmek
kızlar yarın yokum burda dualarınızı eksik etmeyin kızlar
hayırlısıyla babam çıksın ameliyattan
kendinize iyi bakın
kahvaltı hazırlıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm)
3 zeytin
1 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
nane-maydanoz
2 yeşil biber
1 kivi
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 kupa yeşil çay
Günaydın herkese,
yine çok fena agrılarlar kalktım. sırtımdaki kürek kemiklerimin arasına sanki bıçak sokuluyor öyle fena.
şimdi kahvaltı yapıyorum 4-5 çilek bir bardak ılık süt 1 yk yulaf ve 2 yk nesfit
ayrıca dünden kalma biraz yumurtalı ekmek sosum kalmıştı süt ve 1 yumurta karışımı.. onu da kalmasın diye yagsız tavada çevirdim yanında da 4/1 kk peynir yedi
giyindim birazdan işe gidicem.
topişlerrrrrrrrrrrrrrrr nassınız bakemmmmmmmmmben de iyiyim çokkkkkk şükür hava güzellllll ,haftasonum güzel geçtiiiii bomba kiminimmm bu bombalığım devam ederken azcık bklemekte olan işleri yapayım sonrada ders çalışayım da normale döneyim bariiii
haftasonu cuma-ctesi ve pazarr 50şer dak. yürüme bandında yürüdüm,bu hafatyı hep sporla geçirmek istiyorummm,birkaç haftadır yapmadıklarımı telafi edeyim,sonra 1 gün spor diğer gün dinlenme günü olarak debam ederm(bir sakıncassı olurmu acaba hügocum olaydı sorardım)biraz hantallaşmışımmm,ama acayip iyi geldiii.
spor yaptığınız günün ardından tatılmayın diyorlar ancak ben tartıldım yine aynıyımmmama geçen haftasonu aldığım pantalonum bugün çok daha rahat olduu
kaffaltımıda yaziimmmmmm,geçmişe bakim azcık
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1,5 dlm denge ekmek
maydanoz
1 hurma
kahvaltım:
2dilim kepek ekmeği-2 kk light peynir- salatalık-5 minik yeşil zeytin
ara:
elma+süt
öğle:
çorba+salata+yoğurt
ara:
1avuç sarı leblebi
ara:
süt
akşam:
salata
sabah kahvaltımıda yazayım bari,
4 adet kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 bardak sü,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
2 adet salatalık,
2 dilim layht kapekli tost ekmeği,
şimdide şekersiz çayımı içeceğim...
günaydın kızlarrr bugün antalya çok güzel güneşli hava sıcak.öğleden sonraları bulutlanıyo ama .hafta sonu çalıştım 2 ye kadar sonra bi ablamıza gittim oturmaya daha doğrusu terziliği vardır kendisinin pantolonlarımı götürdüm daralttırmya.malum hafta sonları kaçamak oluyor orda küçük poğaça ve azcıkta patates salatası yidim.bu arada ben bir kilo fazla çıktım tartıda:44: heralde hastalığım dün yeni bitti normale döner gibime geliyo.bu arada spora devam akşam bu sefer yarım saat koşu bandına bindim .valla bartık binmeye başladımya gerisi gelir diye düşünüyorum.dünde kahvaltıda arkadaşlarımız vardı yine hafta sonu kaçamakları oldu kahvaltıda bu arada arkadaşımla eşi içeriye girdi bana baktılar sürekli arkadaşım tabiki şakasına takılır hep manyak ya şu hale bak eridi gitti dedibana eşide dediki hee dedi ben seni hiç böyle görmemiştim dedi ne kadar gitmiş senden böyle dedi hiçbişey kalmamış dedi.arkadaşımda nasıl zayıfladın çabuk söyle pazartesi bende başlıyorum dedi anlattım ne yiyip ne içtiğimizi ve buraya üye yaptım kendisini inşallah girebilir .neyse sabah kahvaltımı yazayım azcıkta geçmişe bakem bu arada size şunu söyleyem ben tartıda bir kilo fazla görünüyom ama muhtemelen yağdan verdim sanırsam çünkü geçen hafta ve sabah çay alırken çok zayıfladığımı söylediler.bulamadımki bi yağ ölçen aleti.
sabah kahvaltı
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
dereotu-maydanoz
2 dilim kepek ekmek
kız seksülüğümü yazmamışın burayaafiyet olsunnnnnnnnngössellll bayannn seniiii,narinnn bağğyaaaannn ,çıtırrrr bağğyannnnn
hülya günaydınn nasılsın napıyosun yeme fazla yeme bak yaz geliiiiiiiyyherkesegny bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra yine ben çokyedim valla herkeseafiyet olsun
geçmiş olsun hıgocum
günaydın ycl cimmGünaydın kızlar..
Sonunda yaz geldi....Oh be...
tepriklerrrr gıyzzzzzzyaz geldi azcık daha sabredipp eritek şu göbekleriiiiiii yawwwwww:13:
kızlar yarın yokum burda dualarınızı eksik etmeyin kızlar
hayırlısıyla babam çıksın ameliyattan
kendinize iyi bakın
kahvaltı hazırlıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık(üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı döktüm)
3 zeytin
1 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
nane-maydanoz
2 yeşil biber
1 kivi
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 kupa yeşil çay
günaydınnn
dün doğum günümüz vardı malumunuz,pastayı fazla kaçırdım azcık,incecik bir dilim yiyecektim güyaaneyse bugün acısı çıkar ama,yemek yok
aklımdayken size sorayım,arkadaşımın biri yeşil çay ve form çayını aynı gün içme dedi,ne sakınca var,bilen var mı?
merhaba kızlar.hafta sonu peık sipor yapamadım ama c.tesi saatlerce ayakta ütü yaptım.ev işi felan...gezmeye gittim akraba ziyaretlerine .1 saat kalıp dönecektim.ama gittiğim yerde 5 saat kaldım.aç aç..çok geç saatte etli sarma yaptılar ama yemedim.saaa akşam 9 olmuştu daha sofra hazır değildi. ben zaten akşamları sebze yiyiyorum diye. yemedim eve gittim.ama geç olunca meyve yiyip uyudum.kayınvalidem gel di mardinden.akrabalarla birlikte dün balıklı göle gittik saatlerce yürüdük gene açtım.aniden gidilince yanıma birşey alamadım.herkeste içli köfte,pişmiş köfte diye birşey var ondan yediler.ben ayran simit yedim.hafta sonum hiç diyete uyamadım. aç kaldım sürekli...kaçamakta yapmadım... sonunda hafta içi oldu düzenli beslenirim inşallah...
günaydın kızlarrr bugün antalya çok güzel güneşli hava sıcak.öğleden sonraları bulutlanıyo ama .hafta sonu çalıştım 2 ye kadar sonra bi ablamıza gittim oturmaya daha doğrusu terziliği vardır kendisinin pantolonlarımı götürdüm daralttırmya.malum hafta sonları kaçamak oluyor orda küçük poğaça ve azcıkta patates salatası yidim.bu arada ben bir kilo fazla çıktım tartıda:44: heralde hastalığım dün yeni bitti normale döner gibime geliyo.bu arada spora devam akşam bu sefer yarım saat koşu bandına bindim .valla bartık binmeye başladımya gerisi gelir diye düşünüyorum.dünde kahvaltıda arkadaşlarımız vardı yine hafta sonu kaçamakları oldu kahvaltıda bu arada arkadaşımla eşi içeriye girdi bana baktılar sürekli arkadaşım tabiki şakasına takılır hep manyak ya şu hale bak eridi gitti dedibana eşide dediki hee dedi ben seni hiç böyle görmemiştim dedi ne kadar gitmiş senden böyle dedi hiçbişey kalmamış dedi.arkadaşımda nasıl zayıfladın çabuk söyle pazartesi bende başlıyorum dedi anlattım ne yiyip ne içtiğimizi ve buraya üye yaptım kendisini inşallah girebilir .neyse sabah kahvaltımı yazayım azcıkta geçmişe bakem bu arada size şunu söyleyem ben tartıda bir kilo fazla görünüyom ama muhtemelen yağdan verdim sanırsam çünkü geçen hafta ve sabah çay alırken çok zayıfladığımı söylediler.bulamadımki bi yağ ölçen aleti.
sabah kahvaltı
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
dereotu-maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Günaydın kızlar..
sende de irade yoksa,nasıl zayıfladın o kadar maşallahın var valla,haksızlık etme kendine
afiyet olsun,geçmiş olsun,hayırlı işler
canım benim afiyet olsun.bir hafta ara ver gene tartıl.benim diyetisyenim dediki haftada bir ama dayanamazsan 3 günde bir dedi.ben hiç tartılmadım kontrol gününe kadar.benimde hafta sonu kayın validem kaynım gelmişti.bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı.daha ne kadar zayıflayacaksın diyiyorlardıyüzün hiç kalmamış azıcık karnın var dediler yeter çocuk annesisin o kadar olur dediler.kahvaltıda onlara patates,biber kızarması yaptım daha neler neler.ben ise kahvaltı tabağım malüm.doydunmu dediler.şiştim dedim.bakıyorlardı...ben kafaya koydum zayıflayacağım dedim sen bilirsin ama yüzün küçülmüş çirkin olmuşsun dediler.aman eskidende zayıftım hiç te çirkin değildim gayet güzeldim.herkes arkamdan koşardıda ben yüz vermezdim.. ne doktorlar ne avukatlar istedi dermişim..
ama nugişçiğim insanın çok hoşuna gidiyor vermişsin dediklerinde insana dahada azim geliyor...değilmi...
hugocuk çok geçmiş olsun insillh iyi geçer ameliyat ve bi an önce iyileşir, Allhm acil sifalar versin
yasemincim ne güzel bi kahvaltı canım sen ne kadar zamanda vermistinbu 8 kiloyu unuttum da bengecmiste solemistin ama bulamadım spor varmıydı sende
canım ya valla eğer öleyseben 200 ml suya bi yeşil bide form sallayıp içiyorum
cimcimecim oluyo canım ya böle ama keeske simit ayran yerine 1 tane içli köfte gibi seylerden yeseydin daha iyi olmazmıydı
afiyet olsun nugyacım, gercekten arkadaşın buraya katman hayırlı bişi olmus, bende gecen sene 13 kilo fazlayken 73 lerdeydimhaziran annelerine takılıyodum ve kilodan yakınıyodum bi arkadaş bana bu gurupları sölemişti o bu sekilde vermis ama ben o zaman katılamadımdı diyetisyenle vermiştim, şimdide diyorum keske kışın buraya gelseydim simdi bende 8 kilomu vermis olurdum çunku motivasyonum çok iyi burda, ben sadece yağ ölçümü için sırf diyetisyene gitcem çarşamba sende zaman bulursan git canım motivasyonumuz artcak inan liste falan önemli değil yane
günaydın ylc cim evet bizim burasıda çok guzel ama ben hastayımm
Günaydın kızlar..
canım benim afiyet olsun.bir hafta ara ver gene tartıl.benim diyetisyenim dediki haftada bir ama dayanamazsan 3 günde bir dedi.ben hiç tartılmadım kontrol gününe kadar.benimde hafta sonu kayın validem kaynım gelmişti.bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı.daha ne kadar zayıflayacaksın diyiyorlardıyüzün hiç kalmamış azıcık karnın var dediler yeter çocuk annesisin o kadar olur dediler.kahvaltıda onlara patates,biber kızarması yaptım daha neler neler.ben ise kahvaltı tabağım malüm.doydunmu dediler.şiştim dedim.bakıyorlardı...ben kafaya koydum zayıflayacağım dedim sen bilirsin ama yüzün küçülmüş çirkin olmuşsun dediler.aman eskidende zayıftım hiç te çirkin değildim gayet güzeldim.herkes arkamdan koşardıda ben yüz vermezdim.. ne doktorlar ne avukatlar istedi dermişim..
ama nugişçiğim insanın çok hoşuna gidiyor vermişsin dediklerinde insana dahada azim geliyor...değilmi...
kız seksülüğümü yazmamışın burayanasıl olurda unutursun lütfen bidaha aynı hatayı yapma
hülya günaydınn nasılsın napıyosun yeme fazla yeme bak yaz geliiiiiiiyy
günaydın ycl cimm
valla fambıkcım sabah şölee giyinirken göbeemeee baktımda eskisi gibi deği tabikide emme sezeryandan dolayı sarkma var gene hemde eğri kesilmiş herhal bi tarafı sarki bi tarafı sarkmiyoo :44:ama aslında benim için hani fazla öenmli değil çünkü hani göbeğimi açma gibi bi durumum yok ama ne bilem sabah öle görünce hoşlaşmadım
yolandacım günaydın ve geçmiş olsun canım .niye sen kalkarken böyle oluyo tatlım ya hani hep ağrılarla kalkıyosunya onun için dedim bi doktora gitsen afiyet olsun cicim
evet canım benim dediğin gibi.ya ben geçen ay 14-15 inde regli olmuştum.ama şimdi karın ağrısı miğde şişkinliğim var ama kendisinden eser yok.hatta her ay 3gün öne kayardı yani 12 sinde olmam lazımdı.:26::26:havalardan mı acaba değiştimi tarihi ..:26:evet cimcimecim azim geliyo tabikide zaten şimdi spora başladımya gider diye tahmin ediyorum.birde hastalığım dün bitti yani çarşamba yada perşembeden tartılmam lazım kesin sonuç almam için çünkü bence regli bittikten 2-3 gün sonra vücut tam oturur diye düşünüyorum.
hugocuk çok geçmiş olsun insillh iyi geçer ameliyat ve bi an önce iyileşir, Allhm acil sifalar versin
yasemincim ne güzel bi kahvaltı canım sen ne kadar zamanda vermistinbu 8 kiloyu unuttum da bengecmiste solemistin ama bulamadım spor varmıydı sende
canım ya valla eğer öleyseben 200 ml suya bi yeşil bide form sallayıp içiyorum
cimcimecim oluyo canım ya böle ama keeske simit ayran yerine 1 tane içli köfte gibi seylerden yeseydin daha iyi olmazmıydı
afiyet olsun nugyacım, gercekten arkadaşın buraya katman hayırlı bişi olmus, bende gecen sene 13 kilo fazlayken 73 lerdeydimhaziran annelerine takılıyodum ve kilodan yakınıyodum bi arkadaş bana bu gurupları sölemişti o bu sekilde vermis ama ben o zaman katılamadımdı diyetisyenle vermiştim, şimdide diyorum keske kışın buraya gelseydim simdi bende 8 kilomu vermis olurdum çunku motivasyonum çok iyi burda, ben sadece yağ ölçümü için sırf diyetisyene gitcem çarşamba sende zaman bulursan git canım motivasyonumuz artcak inan liste falan önemli değil yane
günaydın ylc cim evet bizim burasıda çok guzel ama ben hastayımm
nasıl zayıfladım dimi
valla bende anlamadım buraya girince o kadar kolay oldu ki.. tek başıma olsa asla başaramazdım başaramamıştım da....
yaa bir beş altı kilo fazlam kaldı ideal kiloma onları da bir an önce vereyim istiyordum kaçamaksız haftasonum olsun istiyordum ama neredeyse altı ay olacak ben hala şu düzeni oturtamadım :26::26::26::26:
ama haftasonu yazlık bişiler giydim evde kısa bermuda filan açık renk ama bi baktım benim totiş yarı yarıya küçülmüş eşim bile dalga geçiyo yakından benimkinden de küçük olcek diyo
inşallah daha da küçülcekkk gidicek bu yağlar kızlar hep beraber vericez yağlarımızııı
pepeti günaydın canım şimdi düşündümde bi yağ ölçümü yaptırsam gerçekten iyi olacak artık biraz paraya kıyacaz arıyayımda kaç paraymış diyetisyen fiyatı öğreneyim bi yalnız gidersem diyetisyen şaşıracak heralde sadece yağ ölçümü yaptırıcam diyince
Acil şifalar dilerim Hugocuk...
Afiyet olsun...
Günaydın Afiyet olsun... Nedir bu ağrılar böyle ya yolanda. Dr. vakti gelmiş bence..
afiyet olsun canım benim.maydanoz kürü göremedim ara verdin galiba.günaydın kızlarrr,,
hafta sonu evdeydim hep sadece cumartesi akşam halamlara ziyarete gittik orda da kaçamak yapmadım. hafta sonu kaçamaksız geçti yani,,:82::82::82::82::82: 2 gün sporumu da yaptım,,bugünde yapacağım 1 gün aram var inşşallah
sabah kahvaltımı yazayım hemen
kalkınca 21 adet kuru üzüm
kahvaltıda
*1 kupa şekersiz yeşil çay
*1 kk kadar peynir
*4 minik yeşil zeytin
*2 ceviz içi
*1 tatlı kaşığı pekmez
*5-6 dal maydanoz
*domates
*salatalık
*1 buçk dilim tam çavdar ekmeği
cimcimecim öle diyolar banada biraz balık etl iolmak zengin , bakımlı gösterirmiş, kara kuru mu olcan diyolar, ama vericez arkadasım insallah temmuzda falan normal kiloda olcaz ben şey istiyorum ya böle kotu giyim üstüne beyaz badi bide spor ayakkabı PÖRTLEYEN hiç bi yerim olmasın anladınmı canım simdi bişi giyiyorum löp löp oluyo hoş simdi tabiki daha iyiyim kışa göre
nugicim sabah bende söle bi baktım kaa göbeğime:90::90::90: demek yalnız değilmişim
dün magazin programında jale diye biri vardıya "ay göbeğim de göbeğim"diyo açtı bi şi yok takıntı yapmış karı deri var onu sıkıyo "bak bak fazlalıklarıma "dıyo bende bi sahilde açarım göbeğimi
nazendecim canım afiyet olsungünaydın kızlarrr,,
hafta sonu evdeydim hep sadece cumartesi akşam halamlara ziyarete gittik orda da kaçamak yapmadım. hafta sonu kaçamaksız geçti yani,,:82::82::82::82::82: 2 gün sporumu da yaptım,,bugünde yapacağım 1 gün aram var inşşallah
sabah kahvaltımı yazayım hemen
kalkınca 21 adet kuru üzüm
kahvaltıda
*1 kupa şekersiz yeşil çay
*1 kk kadar peynir
*4 minik yeşil zeytin
*2 ceviz içi
*1 tatlı kaşığı pekmez
*5-6 dal maydanoz
*domates
*salatalık
*1 buçk dilim tam çavdar ekmeği
evet canım regliden kaynaklanıyor fazla görünmesi afiyet olsunKızlarrr günaydınnn ve afiyet olsun... Kaçamaksız bi h.sonu geçirdim kendi adıma mutluyum
Ama tartı fazla gösterio çünkü regl olmuşumNeyse haftaya tartılıcam moral bozmak yoookkk
Sabah; 1dilim kepek ekmeği
yarım fincan çay
b.peynir
1 domates yedimmm
günaydın neruşcummmmmmmm .tabi tabi bi bakım yaptırda istanbula sağlam ve bakımlı gitkızlar kızlarrr geleeeeeeeeeeeeemmm miiiiii yaaanaaaızzzdan öppeeeeeemm miiiiii
günaydın herkesssciklereeee güzzel bir hafta diliyorum hepimizeeeeee yağlarr gitsiiin kaslar gelsinnn tüm fazla kilolardan kurtulalımm inşallahhhh
ohhhhhhh nugim de sporunu yapıyooorrr maşallah canımm benimm yağ mı dayanırrrr hepsi gidecek hep beraber kurtulucazz inşallahhh
ben de gayt güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükürpek dışarı çıkmadım antep beklediğimden daha soğuk ve genelde yağmurlu ama miss gibi bir bahar havası var yine de yaniii bahar gelmiş dağlarına memleketiminn
bu arada 5.5 aydır ilk kez bu pazar kaçamak yapmadımmmhem de burda yani kaçamaktan bile sayamam 2tane kaplamasız parmak kadar gofret yedim (yolii ) hani var yaa şuu hşbş:86::86::86: onu da saymıyorum çünkü bir ara öğünümdü... onun dışında da normal yemekler yedim hep inşallah böyle devam ederim de kilocuklarımın yağlı kısmından birkaçını burda bırakıp dönerim istanbula
Bugün birazdan sporumu yapıcam inşallah sonra da bakalım belki dışarı çıkarız bugün annemlegelmişken burda bi saçlarımı kestireyim boyatayım bi yağlama yıkmama boya kaporta yaptırayımmm
günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyydınnnnn bebişlerrrrr
nasılsınız herkesin hafta sonu güzek geçmiştr umarım. benm güzeldi şükürler olsun. hafta sonu biraz temzlik yaptık kocişle cumartesi akşam bi arkadaşın düğünü vardı ona gttik. pazar günü yine temzlik sonra taksime gttik akşam baya bi yürüdük gezdik dolaştık.bu arada pc miz 7/24 açık okulları araştırıoruz...kafam karma karışık hala çok zor bi işmiş bu..
regl olduğum için kilo verip veremeediğimi bilemioum.bugün kardio günüm ama halıları yıkıycam makineyle bide kardio yaparsam ölürüm regl im zaten.
akşama salon takımımız gelio.benm tayin durumum belli değil die salon takımı almamıştk. artık alalım dedik gerçi şimdide atama çıktı ama olsun ben atanayımda gerisi önemli deil.
kahvaltım:
1 kupa şekerisz açık çay
2 kk peynir
2 zeytin
2 çeri 1 bebiş salatalık
maydonoz nane
2 tk pekmez
2 yk light yooort
2 dilim tam buğday ekmeği
bu arada hafta sonu yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok ben cıvıttım iiice
hırpalanmaya ihityacım var. çok fena feci manyak şeyler yedimmm
kızlar kızlarrr geleeeeeeeeeeeeemmm miiiiii yaaanaaaızzzdan öppeeeeeemm miiiiii
günaydın herkesssciklereeee güzzel bir hafta diliyorum hepimizeeeeee yağlarr gitsiiin kaslar gelsinnn tüm fazla kilolardan kurtulalımm inşallahhhh
ohhhhhhh nugim de sporunu yapıyooorrr maşallah canımm benimm yağ mı dayanırrrr hepsi gidecek hep beraber kurtulucazz inşallahhh
ben de gayt güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükürpek dışarı çıkmadım antep beklediğimden daha soğuk ve genelde yağmurlu ama miss gibi bir bahar havası var yine de yaniii bahar gelmiş dağlarına memleketiminn
bu arada 5.5 aydır ilk kez bu pazar kaçamak yapmadımmmhem de burda yani kaçamaktan bile sayamam 2tane kaplamasız parmak kadar gofret yedim (yolii ) hani var yaa şuu hşbş:86::86::86: onu da saymıyorum çünkü bir ara öğünümdü... onun dışında da normal yemekler yedim hep inşallah böyle devam ederim de kilocuklarımın yağlı kısmından birkaçını burda bırakıp dönerim istanbula
Bugün birazdan sporumu yapıcam inşallah sonra da bakalım belki dışarı çıkarız bugün annemlegelmişken burda bi saçlarımı kestireyim boyatayım bi yağlama yıkmama boya kaporta yaptırayımmm
günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyydınnnnn bebişlerrrrr
nasılsınız herkesin hafta sonu güzek geçmiştr umarım. benm güzeldi şükürler olsun. hafta sonu biraz temzlik yaptık kocişle cumartesi akşam bi arkadaşın düğünü vardı ona gttik. pazar günü yine temzlik sonra taksime gttik akşam baya bi yürüdük gezdik dolaştık.bu arada pc miz 7/24 açık okulları araştırıoruz...kafam karma karışık hala çok zor bi işmiş bu..
regl olduğum için kilo verip veremeediğimi bilemioum.bugün kardio günüm ama halıları yıkıycam makineyle bide kardio yaparsam ölürüm regl im zaten.
akşama salon takımımız gelio.benm tayin durumum belli değil die salon takımı almamıştk. artık alalım dedik gerçi şimdide atama çıktı ama olsun ben atanayımda gerisi önemli deil.
kahvaltım:
1 kupa şekerisz açık çay
2 kk peynir
2 zeytin
2 çeri 1 bebiş salatalık
maydonoz nane
2 tk pekmez
2 yk light yooort
2 dilim tam buğday ekmeği
bu arada hafta sonu yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok ben cıvıttım iiice
hırpalanmaya ihityacım var. çok fena feci manyak şeyler yedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?