afiyet olsun canım benim...sen kaçamaklarınıda dengeli yemişsindir eminim.ama ila kızın diyiyorsan al sanagünaaaaaaaaaaaaaaaaaayyydınnnnn bebişlerrrrr
nasılsınız herkesin hafta sonu güzek geçmiştr umarım. benm güzeldi şükürler olsun. hafta sonu biraz temzlik yaptık kocişle cumartesi akşam bi arkadaşın düğünü vardı ona gttik. pazar günü yine temzlik sonra taksime gttik akşam baya bi yürüdük gezdik dolaştık.bu arada pc miz 7/24 açık okulları araştırıoruz...kafam karma karışık hala çok zor bi işmiş bu..
regl olduğum için kilo verip veremeediğimi bilemioum.bugün kardio günüm ama halıları yıkıycam makineyle bide kardio yaparsam ölürüm regl im zaten.
akşama salon takımımız gelio.benm tayin durumum belli değil die salon takımı almamıştk. artık alalım dedik gerçi şimdide atama çıktı ama olsun ben atanayımda gerisi önemli deil.
kahvaltım:
1 kupa şekerisz açık çay
2 kk peynir
2 zeytin
2 çeri 1 bebiş salatalık
maydonoz nane
2 tk pekmez
2 yk light yooort
2 dilim tam buğday ekmeği
bu arada hafta sonu yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok ben cıvıttım iiice
hırpalanmaya ihityacım var. çok fena feci manyak şeyler yedimmm
Kızlarrr günaydınnn ve afiyet olsun... Kaçamaksız bi h.sonu geçirdim kendi adıma mutluyum
Ama tartı fazla gösterio çünkü regl olmuşumNeyse haftaya tartılıcam moral bozmak yoookkk
Sabah; 1dilim kepek ekmeği
yarım fincan çay
b.peynir
1 domates yedimmm
canım benim 3-5 gün ağrır gögüslerin zamanla emmedikçe süt çekilir rahatlarsın...afiyet olsun ayrıca...herkese baya bi laf yetistiriverdim gelilim bana
cuma cumartesi ara ögün falan yapmadım çünkü kızım emmeden ayırdim ya su yeşil çay falan içmedim az yedim, bisküvi falan yedim ama yani dengesiz beslendim, hastayım zaten bğzm acıyo,kızım emmiyo artık ayrıldıbir gögsüm çok sisti
bugun tekrar başladım 300 ml su
biraz peynir
1 tk tahın pekmez
biraz nane
biraz maydonoz
1 salatalık
ara öğün aptalca ama vita lift light diye bi şey aldim nescafenin onu içtim bir hurma
günaydınnnnnn kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr
bu sabahh ölleeeee bi tatlı istegiyle uyandımm anlatamamm...
evdeki 12 lii minnak browniler var yaaaa tek lokmalıkk ondan bi tane attım agzıma sekersiz nescafemin yanındaa... ama cokk midem bulandıı cokk.. nescafenin de ancak yarısını içebildim...
yemek yemekte istemedim ama listeyi sasmayayım die kahvaltımı ettim..
yarım domates
1 kücük salatalık
1 kk peynir
2 yesil 4 siyah : 6 zeytin
1 büyük bi kücük dilimm kızarmıss kepekli eklmekk....
famir yok bu arada neden kiii????:44::44:
kızlar kızlarrr geleeeeeeeeeeeeemmm miiiiii yaaanaaaızzzdan öppeeeeeemm miiiiii
günaydın herkesssciklereeee güzzel bir hafta diliyorum hepimizeeeeee yağlarr gitsiiin kaslar gelsinnn tüm fazla kilolardan kurtulalımm inşallahhhh
ohhhhhhh nugim de sporunu yapıyooorrr maşallah canımm benimm yağ mı dayanırrrr hepsi gidecek hep beraber kurtulucazz inşallahhh
ben de gayt güzel bir hafta sonu geçirdim çok şükürpek dışarı çıkmadım antep beklediğimden daha soğuk ve genelde yağmurlu ama miss gibi bir bahar havası var yine de yaniii bahar gelmiş dağlarına memleketiminn
bu arada 5.5 aydır ilk kez bu pazar kaçamak yapmadımmmhem de burda yani kaçamaktan bile sayamam 2tane kaplamasız parmak kadar gofret yedim (yolii ) hani var yaa şuu hşbş:86::86::86: onu da saymıyorum çünkü bir ara öğünümdü... onun dışında da normal yemekler yedim hep inşallah böyle devam ederim de kilocuklarımın yağlı kısmından birkaçını burda bırakıp dönerim istanbula
Bugün birazdan sporumu yapıcam inşallah sonra da bakalım belki dışarı çıkarız bugün annemlegelmişken burda bi saçlarımı kestireyim boyatayım bi yağlama yıkmama boya kaporta yaptırayımmm
günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyydınnnnn bebişlerrrrr
nasılsınız herkesin hafta sonu güzek geçmiştr umarım. benm güzeldi şükürler olsun. hafta sonu biraz temzlik yaptık kocişle cumartesi akşam bi arkadaşın düğünü vardı ona gttik. pazar günü yine temzlik sonra taksime gttik akşam baya bi yürüdük gezdik dolaştık.bu arada pc miz 7/24 açık okulları araştırıoruz...kafam karma karışık hala çok zor bi işmiş bu..
regl olduğum için kilo verip veremeediğimi bilemioum.bugün kardio günüm ama halıları yıkıycam makineyle bide kardio yaparsam ölürüm regl im zaten.
akşama salon takımımız gelio.benm tayin durumum belli değil die salon takımı almamıştk. artık alalım dedik gerçi şimdide atama çıktı ama olsun ben atanayımda gerisi önemli deil.
kahvaltım:
1 kupa şekerisz açık çay
2 kk peynir
2 zeytin
2 çeri 1 bebiş salatalık
maydonoz nane
2 tk pekmez
2 yk light yooort
2 dilim tam buğday ekmeği
bu arada hafta sonu yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok ben cıvıttım iiice
hırpalanmaya ihityacım var. çok fena feci manyak şeyler yedimmm
herkese baya bi laf yetistiriverdim gelilim bana
cuma cumartesi ara ögün falan yapmadım çünkü kızım emmeden ayırdim ya su yeşil çay falan içmedim az yedim, bisküvi falan yedim ama yani dengesiz beslendim, hastayım zaten bğzm acıyo,kızım emmiyo artık ayrıldıbir gögsüm çok sisti
biraz peynir
1 tk tahın pekmez
biraz nane
biraz maydonoz
1 salatalık
ara öğün aptalca ama vita lift light diye bi şey aldim nescafenin onu içtim bir hurma
günaydın afiyet olsun canım.arada oluyo böyle tatlı isteği sorun olmaz canımgünaydınnnnnn kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr
bu sabahh ölleeeee bi tatlı istegiyle uyandımm anlatamamm...
evdeki 12 lii minnak browniler var yaaaa tek lokmalıkk ondan bi tane attım agzıma sekersiz nescafemin yanındaa... ama cokk midem bulandıı cokk.. nescafenin de ancak yarısını içebildim...
yemek yemekte istemedim ama listeyi sasmayayım die kahvaltımı ettim..
yarım domates
1 kücük salatalık
1 kk peynir
2 yesil 4 siyah : 6 zeytin
1 büyük bi kücük dilimm kızarmıss kepekli eklmekk....
famir yok bu arada neden kiii????:44::44:
afiyet olsun canımherkese baya bi laf yetistiriverdim gelilim bana
biraz peynir
1 tk tahın pekmez
biraz nane
biraz maydonoz
1 salatalık
Ara öğün yaptım;
1küçük fincan yarım yağlı süt
2-3 çilek
şimdi bi hastahanenin diyetisyen bölümünü aradım dedimki ben yağ ölçümü yaptırmak istiyorum sadece ben kilo veriyorum zaten sağlıklı bi biçimde ama yağım ne kadar ve kaça düşmem gerekiyo didim diyetisyen bayan didiki tabi gelebilirsiniz öngörüşme olacak zaten sizinkisi ücret almıyoruz öngörüşmede didi.psikoloğa giderken orayada uğrayam bari hem öğrenirim yağım ne kadar
Kızlar merhaba..
Haftasonu çok da kaçamak yapmadım ama düzgün de beslenemedim..
yani çok değil az yedim ama o da iyi değil tabi ki..
sadece cuma akşamı cız yemekler yedim azcık...
c.tesi pazar sürekli dışarlarda dolaştık.. Oğlumla çok yorucuydu ama sabah tartıda hiç kilo vermediğimim görünce çok üzüldüm yahu.. 200 ger vermişim sadece..
Çarşamba günü diyetisyen randevum var.. kesecek bu sefer beni kadın he...
Neyse kahvaltımı yazayım..
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 çarliston biber
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay..
ben içmiştim calısırkenn aksama kadarr tuvallettenn cıkamadıydımm ayıptırr sölemesiisonaa mutlu mesut içerkenn bigünn yanlıslıkla üzümlü müdü neydii ondanalmısımm.... allah ımmm o nee cirkinn ne bedd bi tattt yarebbbimmmmmm.... o günn bugünn agzıma sokamadımmm... cokk faydalı diolar ama prebiyotik yogurtlare gibimişş... afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım.kaçamak listene ekledik.kaçamak yok artık bilgin olsun.
yolicim lutfen sen nasıl irade yok dersin haksızlık etme aa nefsimiz var kaa o kadar olsun , doğru beslenme hayat tarzımız olcak ama yanlış beslenen bi toplumdayız hayatım o kadar kaçamak olsun herkes ebru sallı gibi olsaydı etrafımızda ne kolay olurdu, markete gidiyorum ya her yer çikilotapiskevit almıyorum ya bakıyorum dayancak gibi değil bence o kadar olsun ok mi , burda herkes super botivasyon super haftasonu bozsakta
[/COLOR][/I][/B]
cimcimecim öle diyolar banada biraz balık etl iolmak zengin , bakımlı gösterirmiş, kara kuru mu olcan diyolar, ama vericez arkadasım insallah temmuzda falan normal kiloda olcaz ben şey istiyorum ya böle kotu giyim üstüne beyaz badi bide spor ayakkabı PÖRTLEYEN hiç bi yerim olmasın anladınmı canım simdi bişi giyiyorum löp löp oluyo hoş simdi tabiki daha iyiyim kışa göre
[/COLOR][/I][/B]
ecrincim nasılsın canımcımmm bende 2 tane aldım içtiğim o dediğinden üzüm çekirdekli mi neüçübiaradayı çok özlediğimden mi ne tadı iğreç gelmedi bana şimdi ayıptır sölemesi vc den geldim galiba dediğin gibi olcekkkk
saol cnm benm. tatlım eşim aslında ben nereye gidersem gelebilr.ama kötü bi yer olursa gelmesin diorum ben. zaten 1 sene en geç 1.5 sene sonra eş durumundan geri döncem inş eşimn yanına cnm.nazendecim canım afiyet olsun
evet canım regliden kaynaklanıyor fazla görünmesi afiyet olsun
günaydın neruşcummmmmmmm .tabi tabi bi bakım yaptırda istanbula sağlam ve bakımlı git
kukilatam günaydın canım afiyet olsun kaçamaklar olacak tabikinide emme ben bişey merak ettim sen şimdi atama nı yapıcanda eşin ne olacak çalışmıyomu hani sen nereye gidersen oda gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?