60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım benim...sen kaçamaklarınıda dengeli yemişsindir eminim.ama ila kızın diyiyorsan al sana

canım benim afiyet olsun...bende regli bekliyorum ama ne len var ne giden..

günaydınnnnnn kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr

bu sabahh ölleeeee bi tatlı istegiyle uyandımm anlatamamm...

evdeki 12 lii minnak browniler var yaaaa tek lokmalıkk ondan bi tane attım agzıma sekersiz nescafemin yanındaa... ama cokk midem bulandıı cokk.. nescafenin de ancak yarısını içebildim...

yemek yemekte istemedim ama listeyi sasmayayım die kahvaltımı ettim..

yarım domates
1 kücük salatalık
1 kk peynir
2 yesil 4 siyah : 6 zeytin
1 büyük bi kücük dilimm kızarmıss kepekli eklmekk....

famir yok bu arada neden kiii????:44::44:

herkese baya bi laf yetistiriverdim gelilim bana

cuma cumartesi ara ögün falan yapmadım çünkü kızım emmeden ayırdim ya su yeşil çay falan içmedim az yedim, bisküvi falan yedim ama yani dengesiz beslendim, hastayım zaten bğzm acıyo,kızım emmiyo artık ayrıldı bir gögsüm çok sisti

bugun tekrar başladım 300 ml su

biraz peynir
1 tk tahın pekmez
biraz nane
biraz maydonoz
1 salatalık

ara öğün aptalca ama vita lift light diye bi şey aldim nescafenin onu içtim bir hurma

canım benim 3-5 gün ağrır gögüslerin zamanla emmedikçe süt çekilir rahatlarsın...afiyet olsun ayrıca...

afiyet olsun canım.kaçamak listene ekledik.kaçamak yok artık bilgin olsun.

şimdi bi hastahanenin diyetisyen bölümünü aradım dedimki ben yağ ölçümü yaptırmak istiyorum sadece ben kilo veriyorum zaten sağlıklı bi biçimde ama yağım ne kadar ve kaça düşmem gerekiyo didim diyetisyen bayan didiki tabi gelebilirsiniz öngörüşme olacak zaten sizinkisi ücret almıyoruz öngörüşmede didi.psikoloğa giderken orayada uğrayam bari hem öğrenirim yağım ne kadar

Günaydın Neruşum... Kaçamaksız haftasonun için tebrikler canım...

Günaydın Kuki... Afiyet olsun...

ben içmiştim calısırkenn aksama kadarr tuvallettenn cıkamadıydımm ayıptırr sölemesii sonaa mutlu mesut içerkenn bigünn yanlıslıkla üzümlü müdü neydii ondanalmısımm.... allah ımmm o nee cirkinn ne bedd bi tattt yarebbbimmmmmm.... o günn bugünn agzıma sokamadımmm... cokk faydalı diolar ama prebiyotik yogurtlare gibimişş... afiyet olsun cnm

bende ara yaptım :9 : 45 saat 9 da yapmam lazımdı ama saate bakmadığım için unutmuşum...
1 elma ,1 bardak yeşil çay.500 ml su.

başımda çok fena ağrıyor.dün dışarı çıkarken banyo yapmıştım kurutmaya vaktim olmadı arabada camlar açıktı cereyanda kaldım.birde balıklı göldeyken doluya yakalandık.kovayla dökülüyordu resmen kızımı korumak uğruna bayağı bir ıslandım.o yüzden başım çok fena ağrıyor...ama değdi kızm hiç ıslanmadı...

Son düzenleme:
günaydın afiyet olsun canım.arada oluyo böyle tatlı isteği sorun olmaz canım
afiyet olsun canım
Ara öğün yaptım;
1küçük fincan yarım yağlı süt
2-3 çilek

afiyet olsun bende erik yiyeceğim birazdan

Kızlar merhaba..
Haftasonu çok da kaçamak yapmadım ama düzgün de beslenemedim..
yani çok değil az yedim ama o da iyi değil tabi ki..
sadece cuma akşamı cız yemekler yedim azcık...
c.tesi pazar sürekli dışarlarda dolaştık.. Oğlumla çok yorucuydu ama sabah tartıda hiç kilo vermediğimim görünce çok üzüldüm yahu.. 200 ger vermişim sadece..
Çarşamba günü diyetisyen randevum var.. kesecek bu sefer beni kadın he...
Neyse kahvaltımı yazayım..
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 çarliston biber
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay..

benimki ön görüşmeyi telefonda yaptık diye tahlillerimide yapmıştım diye ücret almıştı...ama olsun ne gerekirse vereceğim valla..aaa ben bu hafta ertelesem mi acaba hem regli dönemime gliyor.hemde ondan sonraki hafta sonu giderim.çünkü hastanenin ordaki okulda sınavım var.sınavdan çıkar giderim en azından daha iyi olur. ya.ama gene arar sorarım.gel derse giderim.

canım benim afiyet olsun...sıkma canını böyle azar azarda olsa gitsin.ama gelmesin.bei aklına getir canını sıkma ters yöne gidenlerde var olurmu ben oluyorum.tebrik ederim giden 200 gr için sallıyorum.:92::92::92::92::92::92::92::92:

ecrincim nasılsın canımcımmm bende 2 tane aldım içtiğim o dediğinden üzüm çekirdekli mi ne üçübiaradayı çok özlediğimden mi ne tadı iğreç gelmedi bana şimdi ayıptır sölemesi vc den geldim galiba dediğin gibi olcekkkk

afiyet olsun canım.kaçamak listene ekledik.kaçamak yok artık bilgin olsun.

yokk datlumm kendimee söz verdimmm.... bugünn itibariylee zıbıtmakk yokkk... hiç kacamakk yapmıcamm... dünn denize gittik... tv dede bikinili kızlarr cıktıkca moralimm bozuluoo dünn zıbıttım zıbıttııııımmmmmmmmmmm u günn kendime yeni bi sayfa actımmm... dün de hiçç kilo vermedigimi görünce zıbıttımm.. 2 haftadır bir gram vermemişimm.. almamısım da gerci amavermemişimm yane... cokk moralim bozulduu... o nedenle zıbıttımm

sabahh cok güsell kahvaltı ettimmmmm... sucuk yemedimm.. ama öglenn yesilcay ınn ardındann..

koca 1 avucc antep fıstıgıı
1 bardak zero kola( cok özlemişim yaaaa)
bir tanee fıstıklı kuru baklava ( arkadass baklavacı da)
aksam baktımm önümde yiyipp duruolarr onlarla birlikte içki içmedimm ama patatess kızartması yedim accık
aksam yemeii olarak da beyti kebapp yedimm.. yarım porsiyon yanındada ayran
geceyi de bademli mini magnum la kapattımmm (136 kalorimişş)

zıbıttım da zıbıttım yanee.. ama bugünn yeni bi sayfa actımm

deryacımm korkma kasların sistii zayıflıcaksınn illa didi... kocişim de bacakların incld, didi..

bu arada cokk basım dönüoo yaaa sabah sabahh noluo bana

evet evde bi ebru şallı düşünemiyorum ıykkk
kociş yüzünden oluyo hep alıyo gofretleri gözümün önünde hopur hopur ee noluyo bizde insanız yaneee
neyse allahtan hafta başladı aynen devamm

oohoo onlar hala o zihniyette mi ?
kilolu olmak zengin gösteriri miti ortacagda kaldı bacüüüm öyle de sen onlara
bak zengin ve ünlü kadınlara hepicii çiroz
ebru şallııı
cağla şikelll
vs

onlar da mı kilolu

iyiyimm balımmm sen nasılsınn bebiginn nasıll????benn o zamnlar 3 ü bir arada içiodumm ona ragmenn tadını begenmiştimm.. ama üzümlüü beni hepsinden soguttu.. evtt acayipp calıstırıoo.. ben magazada oldugumm için cokk zorlanmıstımmm.. genncc müdürümm canımm bu kadarr olmass ama didikceee amaaaa cokk kötüyümm anlamıosunuzzz tuvalett ihtiyacımı sorgulamayınn lütfenn ben erkekk diilimm dediydimmm

saol cnm benm. tatlım eşim aslında ben nereye gidersem gelebilr.ama kötü bi yer olursa gelmesin diorum ben. zaten 1 sene en geç 1.5 sene sonra eş durumundan geri döncem inş eşimn yanına cnm.

fambukkkkcuuummmmm ve nugiiiii sporlarınız hayrlı olsun bebişle valla çok seviniorum yeni kişilerin spor yaptıklarına.

fambıkım sporun en makbulu haftada 3-4 gün ( yani birer gün ara ile) en az 45 dk en fazla 1 saat yapılan spor dur buna hugovuk da katılır hemen bütün uzmanlarda böle der. yani ben hergün spor yapıyım 2 saat de kilo daha çabuk ve kolay veriyim die bişi yok 1 saatten fazla yapılan aksine insanı yormaktan güçsüz bırakır.birde uzmanlar hep şunu sölüo spor yaparken yaşlılığınızıda düşünün tmm şimdi 4-5 gün çok düznli yapıosunuz ama yaşlanınca nolucak bunuda göz önünde bulundurarark spor yapın diolar bebişim işte böle.

neruşcuuuuummm seni çok özledimmm çabuk gelllllsonra ben gideyim sonra buluşaşlım hemennnnn

katzicimm yediklerin çok ama çok az hem böle az yiosun hemde çok spor yapıosun kas vermen kaçınılmaz cnm yağ veremezsin böle.. bak burda çoğu kişi diyetsyene gidio herkesin listesinde et tavuk balık sebze yemeği var sen sadece salat vge çorba yisoun böle olmaz cnm hem spor yapıosun hem yoğurt süt meyve hiç bişi yok böle beslenmek seni hasta eder tatlım yağ veremezsin haberin olsun kansız kalırsın güçsüz kalırsın.

pepti cimcime yecaaale herkese afiyet olsun...
aklıma gelenler bunlar kızlar kısa bi özet geçtimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…