60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada ömer celakıl ınn hesabına göree ben ideal kilodayımm... 164 e 64 kg idealmiş... pekii niee o zamöann hiçbişi yakısmıoo üstümeeee

konu almış başını gidiyor valllaaaa

ama çok yoğunum bugün sadece opkuyabiliyorum olmuyor ki böyle yaaaa

pazartesi günlerini hiç sevmiyom okulda oluyom çünkü okulu da sevimiyommmmm sevmiyom da sevmiyomm

hadi bakalım yediklerine bakılırsa başlaman dea gerekli canım.afiyet olsun.hadi bakalım kolay gelisin.
evet yani şimdi zenginler incecik fakirler şişko güzelim.ne bulsak yiyiyoruz.zenginler ne zaman istese bulabiliyorlar diye incecikler....zenginlik kilo değil yani...
bu arada ömer celakıl ınn hesabına göree ben ideal kilodayımm... 164 e 64 kg idealmiş... pekii niee o zamöann hiçbişi yakısmıoo üstümeeee

canım benim daha önce ben bir doktordan duymuştum boyu ile kilosu arasında en az 10 kilo en fazla 5 kilo fark olmalıymış.mesela ben 160 boyundayım.en az 50 kilo olmalıyım en fazlada 55 kilo olmam lazım mesela...

Son düzenleme:
canım benim daha önce ben bir doktordan duymuştum boyu ile kilosu arasında en az 10 kilo en fazla 5 kilo fark olmalıymış.mesela ben 160 boyundayım.en az 50 kilo olmalıyım en fazlada 55 kilo olmam lazım mesela...

yane simdi bende 60 mı olmalıyımmm???... yok datlumm 52 diorumm baska da bişi demiorumm.. onlar bi daha hesapklamalıı... vücut tipine göre olması gerekenn kilo deişio cünküü...

kızlarrrr dün avmye gittim kızmın doğum günü için kıyafet bakmaya.harika baharlık yazlık kıyafetler vat,ince kısa ceketler moda sportifff,oooffff bende giymek istiyorum bendeeeeesadece yürüyerek bu koca göbeğim gitmeyecek yawwwww

kıslarr ben cıkıommm azcıkkkk... coookkk midemm bulanıoo böle sankii hap tadı gibi bi tad var agzımdda... kendimi havada yürüo gibi hissediorumm accık dinlenemm gelemm...

slm kızlar platesimi yaptım geldim allaha şükür çamaşırlarımıda awstım:)
kukuletam benseni ekledim ama aynıdedigin gibisen hiç görünmüyosun yaw yanlışmıoldu şimdiyani

Ben de ara yapamadım, başım kalabalık...
Yeşil çay içeyim bide sabahki cevizleri yememiştim onları yiyeyim bari..

öhmm....
sirkeli suyumu içtim,11:30 da kahvaltımı yapıcam. daha sonrada leslie ile başlayıp start it upla devam edicemmm (tabi evde boş yer bulursam houyyyy bizim evde çalışan herkes izinli bugün)

slm kızlar platesimi yaptım geldim allaha şükür çamaşırlarımıda awstım:)
kukuletam benseni ekledim ama aynıdedigin gibisen hiç görünmüyosun yaw yanlışmıoldu şimdiyani

oohh cnm tebrkler süper yapmışsın pilateside de.
tatlım sen yolla bana adresini ben ekleyim seni. beni ekleyenler göremio beni ama ben ekleyince oluo.
ben eklerim seni. dışarı çıkcam şimdi gelnce görüşrüz.

düdüklü tencere almıştım yani çeyizm için 1 sene olmadı tepesi koptu.çok ilginç
düşürmedim çarpmadım zorlamadım birden elimde kaldı. bide en iyi marka die aldım bi sürü para verdik onu internetten no.buldum kargoyla yolluycam ücretsiz yapıp yolluycaklar onu vericem kargoya uzakça biraz yarın saat dgidiş yarım saat geliş.bide gelirken su fln alırım.
bakarım havamda olursam yakında avm var oraya girerim b,i dolaşıyımda geley,m hava süper zaten.
öptüm hepiniziii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…