öleyse bende normalim ama aynalar da öle demiyyyyecrinnn
hadi bakalım yediklerine bakılırsa başlaman dea gerekli canım.yokk datlumm kendimee söz verdimmm.... bugünn itibariylee zıbıtmakk yokkk... hiç kacamakk yapmıcamm... dünn denize gittik... tv dede bikinili kızlarr cıktıkca moralimm bozuluoodünn zıbıttım zıbıttııııımmmmmmmmmmm u günn kendime yeni bi sayfa actımmm... dün de hiçç kilo vermedigimi görünce zıbıttımm.. 2 haftadır bir gram vermemişimm.. almamısım da gerci amavermemişimm yane... cokk moralim bozulduu... o nedenle zıbıttımm
sabahh cok güsell kahvaltı ettimmmmm... sucuk yemedimm.. ama öglenn yesilcay ınn ardındann..
koca 1 avucc antep fıstıgıı
1 bardak zero kola( cok özlemişim yaaaa)
bir tanee fıstıklı kuru baklava ( arkadass baklavacı da)
aksam baktımm önümde yiyipp duruolarr onlarla birlikte içki içmedimm ama patatess kızartması yedim accık
aksam yemeii olarak da beyti kebapp yedimm.. yarım porsiyon yanındada ayran
geceyi de bademli mini magnum la kapattımmm(136 kalorimişş)
zıbıttım da zıbıttım yanee.. ama bugünn yeni bi sayfa actımm
deryacımm korkma kasların sistii zayıflıcaksınn illa didi... kocişim de bacakların incld, didi..
bu arada cokk basım dönüoo yaaa sabah sabahh noluo bana
oohoo onlar hala o zihniyette mi ?
kilolu olmak zengin gösteriri miti ortacagda kaldı bacüüüm öyle de sen onlara
bak zengin ve ünlü kadınlara hepicii çiroz
ebru şallııı
cağla şikelll
vs
onlar da mı kilolu
bu arada ömer celakıl ınn hesabına göree ben ideal kilodayımm... 164 e 64 kg idealmiş... pekii niee o zamöann hiçbişi yakısmıoo üstümeeee
canım benim daha önce ben bir doktordan duymuştum boyu ile kilosu arasında en az 10 kilo en fazla 5 kilo fark olmalıymış.mesela ben 160 boyundayım.en az 50 kilo olmalıyım en fazlada 55 kilo olmam lazım mesela...
Akşam ki aram için yanımda erik getirmiştim dayanamadım onları da hüplettim5-10 tane yemişimdir...:78:
akşam ki aram için yanımda erik getirmiştim dayanamadım onları da hüplettim5-10 tane yemişimdir...:78:
kıslarr ben cıkıommm azcıkkkk... coookkk midemm bulanıoo böle sankii hap tadı gibi bi tad var agzımdda...kendimi havada yürüo gibi hissediorumm accık dinlenemm gelemm...
Günaydın kızlar..
Sonunda yaz geldi....Oh be...
slm kızlar platesimi yaptım geldim allaha şükür çamaşırlarımıda awstım:)
kukuletam benseni ekledim ama aynıdedigin gibisen hiç görünmüyosun yaw yanlışmıoldu şimdiyani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?