60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzellerrrrrr:)
hafta sonum süper geçti evlilik yıldönümü kapsamında.
yemeği de tahmin ettiğim kadar fazla kaçırmadım hemen bir özeleştiri yapayım sizlere:)
bugün sabah baya bir dinç kalktım eee insan mutlu olunca maşallah böyle oluyor demek ki.
kapının önüne her sabah gelen sokak kedisi ile birlikte yaptık kahvaltımızı o kedi maması yerken ben de süt ve nesfit yedimberaber pek mutluyuz bu aralar
kocacım geç kalktığı için kahvaltısını yalnız yaptı eeee erken kalkana benimle kahvaltı etme ödülü veriyoruz naapalım
bu saate kadar ara öğün yapamadım henüz vaktim olmadı işler yoğun baya
öğle yemeğim brokoli çorbası ve pideli köftenin pidesiz ve sossuz hali olcak sanırım:)
yiyeyim de yazarım kızlarrrr daha bir saat var

:13::13::13::13::13::13::13:

bu arada ömer celakıl ınn hesabına göree ben ideal kilodayımm... 164 e 64 kg idealmiş... pekii niee o zamöann hiçbişi yakısmıoo üstümeeee

Tatlım aslında şöyle bir durum var; eğer yağ oranımız minimum olursa tartıda görünen kilo çok da önemli değil yani yağ oranı yüksekse 164 e 54-50 bile fazla görünür çünkü yağlı vücut olunca heryer bıngıl bıngıl oluyo ve her yerden fırlıyo bak ben mesela 160ım ve 57 civarıyım şuan daha önce de kilo vermiştim ve 54ken falan giydiklerim şu an oluyo ve annem popomu falan hiç bukadar küçük görmediğini söyledi bence bunda yağ vermenin etkisi var ve kas yapmanın yani tartıda kilo fazla bile görünse eğer yağ oranımız düşük kas oranımız yüksek olursa gayet güzel görünebiliriz evet hep boydan 10 eksik olmalı falan denir ama bu yağ ve ksa oranıyla çok bağlantılı bir durum

Canğazlarım..
Şimdi benim kilo vermem durdumu ki..
acaba normal mi..
Yoksa bundan sonra kilo veremeyecek miyim..
56 ları görürüm diye düşünmüştüm oysaki bu hafta..
cumartesi pazar kilometrelerce yürüdüm mesela..
hergün de en az yarım saat yürümeye çalışıyorum..
Haftaiçi de kaçamak yapmıyorum..
Haftasonu da sadece 1 gün 1 öğün de yapıyorum..
Kızdım kendime çok....

merhaba arkadaşlar:)
sizden bir ricada bulunabilir miyim?
aranızda spor yapıp etkisini görenler varsa bunu paylaşabilir mi?
mümkünse resimli anlatımlı gerçekten işe yarayacak spor hareketleri istiyorum :)
teşekkür ederim şimdiden

DETOKS AYRANI
MALZEMELER:
Yarım su bardağı az yağlı yoğurt
Yarım su bardağı su
Bir tutam dereotu
Küçük bir tutam maydanoz
Birkaç yaprak taze nane

HAZIRLANIŞI:
İnce ince kıydığınız taze otları, yoğurdu ve suyu beraberce blenderdan geçirerek ayranınızı hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz buz ilave ederek soğuk olarak tüketebilirsiniz.

FAYDALARI:
Antiseptik, hazmı kolaylaştırıyor, bağırsak gazlarını gideriyor ve aynı zamanda sinirleri yatıştırıyor.

Son düzenleme:
evtt yediklerimi dısarı atınca az da olsa rahatladımm... midemi üsüttüm heraldee.. annem hazırda beklii ben bugünn gelmicemm dediimm midem bulanıoo cokk didimmm... hemenn fare ambara girdii heralde didii... tobe tobeee yaaa didimmm...davsanımm ben cünkülümmm hemenn hamile olcamm.. akl fikri bebekte kadınınn.. yedigimi attım ama ara yapııım didimm.. yesil bir elma yiyorum simdiii..

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla bu normal bir şey. ben de zayıflayınca başta tam istediğim gibi gidiyordu sonra bir baktım tık tok. biraz sabretmen gerekiyor sanırım. sonra tekrar zayıfladığını göreceksin. ayrıca sürekli tartlmanı pek tavsiye etmiyorum.
hafta sonu sadece 1 öğün mü yiyorsun ben mi yanlış anladım?
eğer öyleyse bundan vazgçmelisin çünkü yemeyince de yağ depolanıyor malesef :/

tatlım ben bunun bir benzerini denemiştim içinde ilave olarak tere ve taze sarımsak da vardı biraz kokulu ama muhteşem birşeydi bendeki bağırsak tembelliğine falan birebir iyi gelmişti hala haftada bir kez falan yapıp içiyorum

yaşasın ki ankarada yaz gelmedi daha bnm zayıflamamı bekliyo hava çok kapalı,yağmurluuuu vede soğukkk

süpersin yaa...erken kalkmaz lazım eeeeeee erken kalkan birini bulmuşsun işte şker bir sokak kedisi..afiyet olsun canım benim...

spordan gelince yapimm içiiimm bari hemennn

geçmiş olsun tatlım.ya mevsim değişikliğinden de olabilir,ekşi bişeyler yemek iyi fikir gerçekten kendine gelirsin.ben de genelde cacık falan yapar yerim böyle olunca

tatlışşş spor yaptıkcada kilo da oynama az oluyo,sen giysilerine bak sıkma canını,tartıya çok takılmabenim geçen hafta sonu aldığım pantalonum şölee kürek kürek kemiğimi(orası kürek kemğiydi sanırım)sıkıyodu acıtıyodu oturunca,ama bugün daha rahat oldu,sıkma daha az,ama kilom aynııtartıya takılma benceee,hem kilon gayet iyi

Son düzenleme:
bi konuda yardım istiyorum şimdilik geçici süre için şu ana ve ara öğün saat programını hazırlamamda yardımcı olabilir misiniz :/ hala bi dikiş tutturamadım aralarında kaçar saat olması gerektiği hakkında bilgim yok şuan çalışmadığım için her saate uyum sağlayabilerim

geçmiş olsun tatlım.ya mevsim değişikliğinden de olabilir,ekşi bişeyler yemek iyi fikir gerçekten kendine gelirsin.ben de genelde cacık falan yapar yerim böyle olunca

saol cnmm dün aksamm hava bayaaa serinledii... şııbıdıkk terliklerimle dolandımm durdum o havadaa.. üsüttümm heraldeee:44::44::44: acıık süt te içiiim evdenn cıkmadann sıcak sıcakkk

süpersin yaa...erken kalkmaz lazım eeeeeee erken kalkan birini bulmuşsun işte şker bir sokak kedisi..afiyet olsun canım benim...

:)teşekkür ederim insanlardan hayır yok işte hayvan var vefalı ve yardıma muhtaç.bir de sakat çok üzülüyorum ona.gittim çeşit çeşit kedi maması aldım bu tatlı şeye nasıl da hoşuna gidiyor görsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…