yaşasın ki ankarada yaz gelmedi daha bnm zayıflamamı bekliyohava çok kapalı,yağmurluuuu vede soğukkk
saol cnm benm. tatlım eşim aslında ben nereye gidersem gelebilr.ama kötü bi yer olursa gelmesin diorum ben. zaten 1 sene en geç 1.5 sene sonra eş durumundan geri döncem inş eşimn yanına cnm.
fambukkkkcuuummmmm ve nugiiiii sporlarınız hayrlı olsun bebişle valla çok seviniorum yeni kişilerin spor yaptıklarına.
fambıkım sporun en makbulu haftada 3-4 gün ( yani birer gün ara ile) en az 45 dk en fazla 1 saat yapılan spor dur buna hugovuk da katılır hemen bütün uzmanlarda böle der. yani ben hergün spor yapıyım 2 saat de kilo daha çabuk ve kolay veriyim die bişi yok 1 saatten fazla yapılan aksine insanı yormaktan güçsüz bırakır.birde uzmanlar hep şunu sölüo spor yaparken yaşlılığınızıda düşünün tmm şimdi 4-5 gün çok düznli yapıosunuz ama yaşlanınca nolucak bunuda göz önünde bulundurarark spor yapın diolar bebişim işte böle.
neruşcuuuuummm seni çok özledimmm çabuk gelllllsonra ben gideyim sonra buluşaşlım hemennnnn
katzicimm yediklerin çok ama çok az hem böle az yiosun hemde çok spor yapıosun kas vermen kaçınılmaz cnm yağ veremezsin böle.. bak burda çoğu kişi diyetsyene gidio herkesin listesinde et tavuk balık sebze yemeği var sen sadece salat vge çorba yisoun böle olmaz cnm hem spor yapıosun hem yoğurt süt meyve hiç bişi yok böle beslenmek seni hasta eder tatlım yağ veremezsin haberin olsun kansız kalırsın güçsüz kalırsın.
pepti cimcime yecaaale herkese afiyet olsun...
aklıma gelenler bunlar kızlar kısa bi özet geçtimmm
bu arada ömer celakıl ınn hesabına göree ben ideal kilodayımm... 164 e 64 kg idealmiş... pekii niee o zamöann hiçbişi yakısmıoo üstümeeee
Canğazlarım..
Şimdi benim kilo vermem durdumu ki..
acaba normal mi..
Yoksa bundan sonra kilo veremeyecek miyim..
56 ları görürüm diye düşünmüştüm oysaki bu hafta..
cumartesi pazar kilometrelerce yürüdüm mesela..
hergün de en az yarım saat yürümeye çalışıyorum..
Haftaiçi de kaçamak yapmıyorum..
Haftasonu da sadece 1 gün 1 öğün de yapıyorum..
Kızdım kendime çok....
DETOKS AYRANI
MALZEMELER:
Yarım su bardağı az yağlı yoğurt
Yarım su bardağı su
Bir tutam dereotu
Küçük bir tutam maydanoz
Birkaç yaprak taze nane
HAZIRLANIŞI:
İnce ince kıydığınız taze otları, yoğurdu ve suyu beraberce blenderdan geçirerek ayranınızı hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz buz ilave ederek soğuk olarak tüketebilirsiniz.
FAYDALARI:
Antiseptik, hazmı kolaylaştırıyor, bağırsak gazlarını gideriyor ve aynı zamanda sinirleri yatıştırıyor.
yaşasın ki ankarada yaz gelmedi daha bnm zayıflamamı bekliyohava çok kapalı,yağmurluuuu vede soğukkk
Canğazlarım..
acaba normal mi..
Kızdım kendime çok....
günaydın güzellerrrrrr:)
hafta sonum süper geçti evlilik yıldönümü kapsamında.
yemeği de tahmin ettiğim kadar fazla kaçırmadım hemen bir özeleştiri yapayım sizlere:)
bugün sabah baya bir dinç kalktım eee insan mutlu olunca maşallah böyle oluyor demek ki.
kapının önüne her sabah gelen sokak kedisi ile birlikte yaptık kahvaltımızı o kedi maması yerken ben de süt ve nesfit yedimberaber pek mutluyuz bu aralar
kocacım geç kalktığı için kahvaltısını yalnız yaptı eeee erken kalkana benimle kahvaltı etme ödülü veriyoruz naapalım
bu saate kadar ara öğün yapamadım henüz vaktim olmadı işler yoğun baya
öğle yemeğim brokoli çorbası ve pideli köftenin pidesiz ve sossuz hali olcak sanırım:)
yiyeyim de yazarım kızlarrrr daha bir saat var
DETOKS AYRANI
MALZEMELER:
Yarım su bardağı az yağlı yoğurt
Yarım su bardağı su
Bir tutam dereotu
Küçük bir tutam maydanoz
Birkaç yaprak taze nane
HAZIRLANIŞI:
İnce ince kıydığınız taze otları, yoğurdu ve suyu beraberce blenderdan geçirerek ayranınızı hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz buz ilave ederek soğuk olarak tüketebilirsiniz.
FAYDALARI:
Antiseptik, hazmı kolaylaştırıyor, bağırsak gazlarını gideriyor ve aynı zamanda sinirleri yatıştırıyor.
evtt yediklerimi dısarı atınca az da olsa rahatladımm... midemi üsüttüm heraldee.. annem hazırda beklii ben bugünn gelmicemm dediimm midem bulanıoo cokk didimmm... hemenn fare ambara girdii heralde didii... tobe tobeee yaaa didimmm...davsanımm ben cünkülümmm hemenn hamile olcamm.. akl fikri bebekte kadınınn.. yedigimi attım ama ara yapııım didimm.. yesil bir elma yiyorum simdiii..
eee ben de ankaradayım,gayet güneşli ve sıcak:26:herkes kısa kolla geziyo
Canğazlarım..
acaba normal mi..
Kızdım kendime çok....
o göstermelik güneşşş. kahvaltımı ve sporumu yaparım balkona çıkıp kötü enerjilerimi gökyüzüne veriyim hemencik yağmur yağar huh^^
geçmiş olsun tatlım.ya mevsim değişikliğinden de olabilir,ekşi bişeyler yemek iyi fikir gerçekten kendine gelirsin.ben de genelde cacık falan yapar yerim böyle olunca
süpersin yaa...erken kalkmaz lazım eeeeeee erken kalkan birini bulmuşsun işte şker bir sokak kedisi..afiyet olsun canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?