:13::13::13::13::13::13::13:
Tatlım aslında şöyle bir durum var; eğer yağ oranımız minimum olursa tartıda görünen kilo çok da önemli değil yani yağ oranı yüksekse 164 e 54-50 bile fazla görünür çünkü yağlı vücut olunca heryer bıngıl bıngıl oluyo ve her yerden fırlıyo bak ben mesela 160ım ve 57 civarıyım şuan daha önce de kilo vermiştim ve 54ken falan giydiklerim şu an oluyo ve annem popomu falan hiç bukadar küçük görmediğini söyledi bence bunda yağ vermenin etkisi var ve kas yapmanın yani tartıda kilo fazla bile görünse eğer yağ oranımız düşük kas oranımız yüksek olursa gayet güzel görünebiliriz evet hep boydan 10 eksik olmalı falan denir ama bu yağ ve ksa oranıyla çok bağlantılı bir durum
eee ben de ankaradayım,gayet güneşli ve sıcak:26:herkes kısa kolla geziyo
bildiğim kadarıyla bu normal bir şey. ben de zayıflayınca başta tam istediğim gibi gidiyordu sonra bir baktım tık tok. biraz sabretmen gerekiyor sanırım. sonra tekrar zayıfladığını göreceksin. ayrıca sürekli tartlmanı pek tavsiye etmiyorum.
hafta sonu sadece 1 öğün mü yiyorsun ben mi yanlış anladım?
eğer öyleyse bundan vazgçmelisin çünkü yemeyince de yağ depolanıyor malesef :/
tatlışşş spor yaptıkcada kilo da oynama az oluyo,sen giysilerine bak sıkma canını,tartıya çok takılmabenim geçen hafta sonu aldığım pantalonum şölee kürek kürek kemiğimi(orası kürek kemğiydi sanırım )sıkıyodu acıtıyodu oturunca,ama bugün daha rahat oldu,sıkma daha az,ama kilom aynıı tartıya takılma benceee,hem kilon gayet iyi
kızlar ya şöyle deniz kenarında bir yerlerde bir arada olsak ya
beraber peynir domates salatalık yesek
ne güzel olurdu diimi ama yaaaa
kim çalışcak şimdi kocaaaa bir haftaaaaa
tatlışşş spor yaptıkcada kilo da oynama az oluyo,sen giysilerine bak sıkma canını,tartıya çok takılmabenim geçen hafta sonu aldığım pantalonum şölee kürek kürek kemiğimi(orası kürek kemğiydi sanırım )sıkıyodu acıtıyodu oturunca,ama bugün daha rahat oldu,sıkma daha az,ama kilom aynıı tartıya takılma benceee,hem kilon gayet iyi
ayyyy benn dünn gitttimmm... cokk souktu suyab giremedim amaa böleee oturdumm izledimm nasıl rahatladımm nasıl rahatladımmm... ses yok gürültü yokk.. her yerr cicek böcekkk... sonaq sehre döndükk biti rüya....beton yıgını arabalarr gürültüü kosusturmaaaa
:13Tatlım aslında şöyle bir durum var; eğer yağ oranımız minimum olursa tartıda görünen kilo çok da önemli değil yani yağ oranı yüksekse 164 e 54-50 bile fazla görünür çünkü yağlı vücut olunca heryer bıngıl bıngıl oluyo ve her yerden fırlıyo bak ben mesela 160ım ve 57 civarıyım şuan daha önce de kilo vermiştim ve 54ken falan giydiklerim şu an oluyo ve annem popomu falan hiç bukadar küçük görmediğini söyledi bence bunda yağ vermenin etkisi var ve kas yapmanın yani tartıda kilo fazla bile görünse eğer yağ oranımız düşük kas oranımız yüksek olursa gayet güzel görünebiliriz evet hep boydan 10 eksik olmalı falan denir ama bu yağ ve ksa oranıyla çok bağlantılı bir durum
kürek kemigi sırtındaki kemikler yahuuu
o dediğin bel kemiği gibi bişi dimi onlar bende de çok çıkıyo. onlar çıkıyo ama basenler yanlar filan lömbür lömmbür
Yok canım öyle değil, kaçamak yaparsam sadece 1 öğünde yapıyorum demek istedim..
Canım benim ya.. evet kıyafetlerimde biraz rahatlama var sanırım..
İşte 55in altına düşecektim ya 1 hazirana.. O Olamayacak sanırım...
ay evet yolicim bizimde bi arkadas vardı kız 160 boy 52 kiloydu ama bi garip göbek vardı. kız sabah okula yürüyodu yaz kış 2 kilometreydi sadece kasabanın yolu bide evden okula yanı. bide okul çıkısı 1 saate yakın yuruyodu kilo veremiyorum diye çıldırıyodu biz diyoduk kız bölgesel çalış dinlemiyodu aynı kız mı acaba
neruşumla aynı fikirdeyim
geçen kuaforde bi kız gördüm 165 boyundayım 52 kiloyum ama göbeem var diyordu.bende 165'im..
göbek değil sadece bide karnında simit tarzı bişi vardı hani love handle denen cinsten
yani o boya o kiloda o göbek imkansız gibi
demek ki yağ oranı fazla o kızın ben mesela 55 civarı olmayı düşünüyorum gerekmedikçe 52 ye inmem diyorum
Selamlaar,,
Ben biricik geniş ailemizin (geniş derken yanlış anlamayın) en geniş üyelerinden biri olarak hala ibreyi sağa oynatamadım, ama yakında kafayı oynatıcıiim... Azıcık hareketle şekillenir gibi oluveren göbecik hafta sonu yenen pideyle eski formuna kavuştu Yaw rejimdeyim dedikçe birileri gel yemeğe diyo. Nedir bu rejim karşıtlığı anlamış değilim. Normal zamanda çağarmaz keratalar.
Tööbe töbeee...
saga diiil kısssss sola oynıcekkkkkkkkkgeriye gitcek yaaaaaa
heh işte bel kemiğiii
ya hiç anlamam o işlerden yoli yaaa
tickerı dimek istedi sanırım cici
kıssss pepetiiiii beren e kıvırcıkk ne kadarr yakısmıss öleeee... ayyy artıkk sacları iice beyazladı amaaa hala cok güsell halaa incecikk kızzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?