60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yemeğe gideceğim...daha sonrada ayakkabımın gülü düşmüştü onu yaptırmaya gideceğim ordanda markete bitki form çaylarına bakacağım yürüyüş yapmış olurum .

sizlere afiyet bal şeker olsun güzeller....

neruşumla aynı fikirdeyim
geçen kuaforde bi kız gördüm 165 boyundayım 52 kiloyum ama göbeem var diyordu.bende 165'im..
göbek değil sadece bide karnında simit tarzı bişi vardı hani love handle denen cinsten
yani o boya o kiloda o göbek imkansız gibi
demek ki yağ oranı fazla o kızın ben mesela 55 civarı olmayı düşünüyorum gerekmedikçe 52 ye inmem diyorum

kızlar ya şöyle deniz kenarında bir yerlerde bir arada olsak ya
beraber peynir domates salatalık yesek
ne güzel olurdu diimi ama yaaaa
kim çalışcak şimdi kocaaaa bir haftaaaaa

eee ben de ankaradayım,gayet güneşli ve sıcak:26:herkes kısa kolla geziyo

istanbul anadolu yakası ve kocaeli de sıcak. bugün bende kısakollu göynek üstüne de kot ceketimle geldim sabah ta yolda bayaa sıcaktı.
saat 14.00 gibi çıkıp doktora gidicem kan vermemi isticek sanırım bakalım ne çıkcak

Yok canım öyle değil, kaçamak yaparsam sadece 1 öğünde yapıyorum demek istedim..

Canım benim ya.. evet kıyafetlerimde biraz rahatlama var sanırım..
İşte 55in altına düşecektim ya 1 hazirana.. O Olamayacak sanırım...

kızlar ya şöyle deniz kenarında bir yerlerde bir arada olsak ya
beraber peynir domates salatalık yesek
ne güzel olurdu diimi ama yaaaa
kim çalışcak şimdi kocaaaa bir haftaaaaa

ayyyy benn dünn gitttimmm... cokk souktu suyab giremedim amaa böleee oturdumm izledimm nasıl rahatladımm nasıl rahatladımmm... ses yok gürültü yokk.. her yerr cicek böcekkk... sonaq sehre döndükk biti rüya.... beton yıgını arabalarr gürültüü kosusturmaaaa

kürek kemigi sırtındaki kemikler yahuuu
o dediğin bel kemiği gibi bişi dimi onlar bende de çok çıkıyo. onlar çıkıyo ama basenler yanlar filan lömbür lömmbür

ooof ooof haklısın.aslında ne mutsuz bir ortamımız var insan olarak.herşey yapmacık,doğallıktan uzak.yediğimiz içtiğimizde bile herşey sahte

neruşşşşşş nörüyon gıyzzzzzz,annenler ne ddedi,baaban ne dedi seni öle görünce de bakem banavalla neruşum haftasnu yazlıklarımı çıkardım birazını , evlendiğim yaz giydiğim bir blüzüm vardı onu denedim ,o zamanlar daha zayıftım 58 falandım işte ama o kıyafetin içine girebildim ve eskisi gibi durdu,spor gerçekten mucizevi bişey acayip sıkılaştırıyor demkki,ben o kadar çok yapmama rağmen bende bile farkettiyse seni düşünemiyorummmmm fıstık kimin olmuşundur

kürek kemigi sırtındaki kemikler yahuuu
o dediğin bel kemiği gibi bişi dimi onlar bende de çok çıkıyo. onlar çıkıyo ama basenler yanlar filan lömbür lömmbür

heh işte bel kemiğiii
ya hiç anlamam o işlerden yoli yaaa

Son düzenleme:

bende 20 mayısta 60 olurmuyum diyodum 62 bile olamadımmmsağlıkla gitsin,yağlar gitsin sıkılaşalım kuzucummmm boşver tart oynamazsa oynamasın:13:

Selamlaar,,
Ben biricik geniş ailemizin (geniş derken yanlış anlamayın ) en geniş üyelerinden biri olarak hala ibreyi sağa oynatamadım, ama yakında kafayı oynatıcıiim... Azıcık hareketle şekillenir gibi oluveren göbecik hafta sonu yenen pideyle eski formuna kavuştu Yaw rejimdeyim dedikçe birileri gel yemeğe diyo. Nedir bu rejim karşıtlığı anlamış değilim. Normal zamanda çağarmaz keratalar.
Tööbe töbeee...

ay evet yolicim bizimde bi arkadas vardı kız 160 boy 52 kiloydu ama bi garip göbek vardı. kız sabah okula yürüyodu yaz kış 2 kilometreydi sadece kasabanın yolu bide evden okula yanı. bide okul çıkısı 1 saate yakın yuruyodu kilo veremiyorum diye çıldırıyodu biz diyoduk kız bölgesel çalış dinlemiyodu aynı kız mı acaba vücüt tipide önemli kız elbise giyerdi arkadan dümdüz görünürdü

Son düzenleme:
ben bazen olumsuz mesajlarıda beğeniyorum yaa,yani bana yazılan mesajı okudummm düşüncesi ile beğeniyorum ,yanlış anlaşılmasın e miişte hastaneye gidicem,rahatsızım tarzı mesajlarıda beğendiğim oluyorrr çünküü

saga diiil kısssss sola oynıcekkkkkkkkk geriye gitcek yaaaaaa

kıssss pepetiiiii beren e kıvırcıkk ne kadarr yakısmıss öleeee... ayyy artıkk sacları iice beyazladı amaaa hala cok güsell halaa incecikk kızzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…