Selamlaar,,
Ben biricik geniş ailemizin (geniş derken yanlış anlamayın) en geniş üyelerinden biri olarak hala ibreyi sağa oynatamadım, ama yakında kafayı oynatıcıiim... Azıcık hareketle şekillenir gibi oluveren göbecik hafta sonu yenen pideyle eski formuna kavuştu Yaw rejimdeyim dedikçe birileri gel yemeğe diyo. Nedir bu rejim karşıtlığı anlamış değilim. Normal zamanda çağarmaz keratalar.
Tööbe töbeee...
famir kızcan diye bişi diyemedim kaagecen fırçaladın ya beni dayanamadım da o bahsedilen leğen kemiği
Selamlaar,,
Ben biricik geniş ailemizin (geniş derken yanlış anlamayın) en geniş üyelerinden biri olarak hala ibreyi sağa oynatamadım, ama yakında kafayı oynatıcıiim... Azıcık hareketle şekillenir gibi oluveren göbecik hafta sonu yenen pideyle eski formuna kavuştu Yaw rejimdeyim dedikçe birileri gel yemeğe diyo. Nedir bu rejim karşıtlığı anlamış değilim. Normal zamanda çağarmaz keratalar.
Tööbe töbeee...
famir kızcan diye bişi diyemedim kaagecen fırçaladın ya beni dayanamadım da o bahsedilen leğen kemiği
ay evet yolicim bizimde bi arkadas vardı kız 160 boy 52 kiloydu ama bi garip göbek vardı. kız sabah okula yürüyodu yaz kış 2 kilometreydi sadece kasabanın yolu bide evden okula yanı. bide okul çıkısı 1 saate yakın yuruyodu kilo veremiyorum diye çıldırıyodu biz diyoduk kız bölgesel çalış dinlemiyodu aynı kız mı acabavücüt tipide önemli kız elbise giyerdi arkadan dümdüz görünürdü
saga diiil kısssss sola oynıcekkkkkkkkkgeriye gitcek yaaaaaa
kızlar yaz menüsüne geçtik öğle çorba,börekve kahvaltı var
kızlar yaz menüsüne geçtik öğle çorba,börekve kahvaltı var
tabi ki bel kemii deel
yoliyi dinle dediini dinleme
Yok canım öyle değil, kaçamak yaparsam sadece 1 öğünde yapıyorum demek istedim..
Canım benim ya.. evet kıyafetlerimde biraz rahatlama var sanırım..
İşte 55in altına düşecektim ya 1 hazirana.. O Olamayacak sanırım...
ene ne köselllllllllllllllllllllll
bizdede tas kebabı
pilav
salata
meyve varrrr
aynı amaca hizmet edecekse o yönede gidebilir no problemo...
bu arada kızlar pazartesi bombası
0,5kg daha vermişim
bu arada kızlar pazartesi bombası
0,5kg daha vermişim
iyide börek ne olcek2 dilim kepek ekmeği yiyecem onun yerine o zaman bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?