60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim canım..

Ben hedefime ulaşsam bile burayı terkedemem herhalde..Benim için sanki kilo vermek bahane,arkadaşlık şahane gibi bir şey oldu burası...Buraya o kadar alıştım ki asla gitmem,gidemem..:enbuyukkk:

Bu arada seni de kilo almadığın için kutluyorum..a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hairkasın süpersinnn canımm hadi darısı bizim başımıza tebriklerrrrr:hooray:

Teşekkürler duyguge..Hepimizin istediğimiz kiloya ulaşacağına can-ı gönülden inanıyorum.kaydirigubbakcemile3

lunapinea canımm tebriklerrrrrrrrrrr :teytey:

Çok teşekkür ederim hcr35...İnanın sizin sayenizde veriliyor bu kilolar...hihoyyytŞeniz

lunapienacımm süpersin canım tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

eeeee malum bugün tartılma günü
dün akşam o yediğim simite rağmen tartıldım
reglimin 2. günü ve ben gene 56.6 kg çıktımmmmmm

canım seni de tebrik ederim...zaten çok zayıfsın...kilo veremesen de koruman yeterli kanımca...yerimseniben

Son düzenleme:
Kızlar ben kahvaltıda 1 küçük yumurta ve biraz tuzsuz lor ile hazırladığım omleti yedim
Ekmek, çay, başka bir şey yemedim yanında.
Çok mu yemişim CADIARZU

kızlar ben de tartıldım bu sabah... ben de bir değişiklik yok yine 60 kiloyum...-tatlicadiarzu-

zaten çok zor kilo verdiğim için pek birşey beklemiyordum...ama ağır ve emin adımlarla devam ediyorum...eski pantolonlarımın çoğu oluyor ama bu sabah birini denedim...önü tamamiyle açıkta kaldı...kapanması için en az bir 6 -7 kilo daha vermem gerek sanırım...anneme gösterdim ve dedim ki göreceksin bunun içine gireceğim dedim...pek inanmaz bir tavırla hadi bakalım dedi...ama ben kendime inanıyorum vereceğim o pantolonu baz alıyorum...her pazar giyeceğim...bakalım onun içine girmek kaç ayımı alacak...şakkıdı

Kızlar ben kahvaltıda 1 küçük yumurta ve biraz tuzsuz lor ile hazırladığım omleti yedim
Ekmek, çay, başka bir şey yemedim yanında.
Çok mu yemişim CADIARZU

hacerciğim merhaba canım...becerikli hacerim benim...afiyet olsun...çok az bile yemişsin...yanında domates salatalık felanda yeseydin...bence çok yetersiz...:1no2:

canım benim çok isteksiz yedim onu bile zorla yedim zaten
acıktım şimdi de ne yesem diye düşünüyorum cokacimcoook

meyve ye diyeceğim ama zaten kahvaltıda çok az yemişsin sebze ya da et,tavuk türü birşeyler yesen daha iyi olur...ben bugün bir kabak yemeği tarifi buldum deneyeceğim bir dışarı çıkıp geleyim...beğenirsem size yazarım...çok övmüşler...hadi canım daha fazla beklemeden hemen birşeyler ye...

tamam canım kolay gelsin
eminim sen yapacağın için çok leziz olacaktır zaten :asigim:

tamam canım kolay gelsin
eminim sen yapacağın için çok leziz olacaktır zaten :asigim:

teşekkür ederim bir tanem...:1hug: bu konuda alçakgönüllü olamayacağım...yaptıklarımın hep tarifini isterler çünkü...ama sen de çok beceriklisin sen de şimdi o becerikli ellerinle hemen pratik birşeyler hazırla ve afiyetle ye...kaydirigubbakcemile3 :a015:

Merhaba kuzucuklarımm,

Son birkaç gündür malesef pek aranıza katılamadım. Çok yoğunum. Bu akşam da arkadaşımızı evlendiriyoruz. Kaçamak yok. Zaten midem kadar küçülmüş ki hemen doyuveriyorum.. Sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Azıcık peynir ve domatesle aciiip doydum yani. Eskiden haftasonu kahvaltılarında baya bi yerdim..:))))

Neyse kızlar,
Şimdilik yeni gelenlere hoşgeldin kilo verenlere de tebrikler diyorum..
Çok fazla okuyamadım çünkü..

Çok yakında yeniden aranıza dönücem.. Hepinizi çoooookkkk seviyorum canlarım benim.

Kocaman kocaman öpüyorum siziii...ŞenizŞenizŞeniz

teşekkürler canım aynen benim içinde öyle burası kaydirigubbakcemile5

lunapienacımm süpersin canım tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım seni de tebrik ederim...zaten çok zayıfsın...kilo veremesen de koruman yeterli kanımca...yerimseniben

saol canım ama pilav gününde giydiğim etekten galiba fotolarda hep göbeğim kat olmuş gibi duruyor sinir oldum

canım benimde öyle bi şortum var bende onu giyiyorum arada bir bakıyorum olmuş mu diye kaydirigubbakcemile2

sengözlerimebaksanabselam bayanlar. bende bgn lahana çorbası diyetine başladım boyum 176 kilom 65 ama karalıyım zayıflıcam.bu gruba katıldım çnk biyerlere birilerine baglı olmayınca kilo verilmio bakalım bı diyet işe yarıcakmı gelişmeleri yazarım size.hihoyyytkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım ya aslında herkes öle söylüyor ama ben yinede vermek istiyorum en azından 60 olsam iyi olur çnk şimd evli deilim seneye yaz yani 2010 yazında düğünüm var ozamana kdr kilo vermek istiyorum bide insan kendini daha sağlıklı hissediyor

kuzucum düğün döneminde ister istemez verirsin o kiloyu
bence çok zorlama kendini
kırk yıllık evli gibi konuştum Allah beni bildiği gibi yapsın kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar bende 68,1 kiloyum
masa başında çalışıyorum ve elma krom kullanıyorum
hedefim 58 kilo olmak .

sizce neler yapabilirim en büyük sorunum kalçalarım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…