selam arkadaşlar bende 68,1 kiloyum
masa başında çalışıyorum ve elma krom kullanıyorum
hedefim 58 kilo olmak .
sizce neler yapabilirim en büyük sorunum kalçalarım :S
selam kızlarr...
ben 2008 ağustosta evlendiğimde 52 kiloydum..şimdi 63 senağlama
bu sene şehirdışı görevim çok oldu, orda burda güzel otellerde açık büfelerde kendimi kaybettim, bir de hep derler evlenince kilo alırsın şimdiye kadar en çok 57-58 olurdum ki en idealim 57ydi...GEnelde kışın3-4 kilo alırım yaza kadar da hepsini veririm.
boyum 1.60 yaşım 28.
ama zayıf olunca kimse beğenmiyor yüzüm filan çöküyor.. O yüzden hedefim 57 veya 55...Nolur bana da yardım edin..bu arada şimdiye kadar diyet hiç yapmadım...YEmeden duramam..nasıl olacak bilmiyorum..
kızlar ya ben sabah ac karnına tartılınca farklı cıkıyorm aksam tartılınca farklı cıkıyorm sabah az aksam fazla hangisi doğru siz hangisini kabul ediyonz
kızlar bugün tartılma günü ama bana 1 hafta izin verseniz olurmu çünkü moralim bozuk ya hiç yazmasam kilomu daha ii olcak benim için aslında wermenin yerine aldım çünkü
offfffffffffffff oooooooooooooooooffffffffffff herügn spor yapıyorum yürüyorum az yiyorum nasıl oldu anlamadım ya bide tuvalet sorunum war merak etme o gidince kiloda gider demeyin çünkü o yüzden olmadığına eminim
Kızlar tartıldım bugün 63.8 çıktı
700 gram daha verdim :teytey:
hacerciğim tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zaten tığ gibi oldun...artık zayıflayıp ne yapacaksın onu da anlamadım ama neyse...CADIARZU :1rolleyes: birden kendini annenmişim gibi hissettim...kesin annen de benim gibi söylüyordur sana...
aşkolsun kuzum yaa herkes öyle diyor da ben kendimi rahat hissedemiyorum bir türlü
bir şişlik yapıştı üzerime sanki gitmek bilmiyor kafamçokkarıştı
Bu arada Sabunum gelmiş hoş gelmişşş alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?