60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr...
ben 2008 ağustosta evlendiğimde 52 kiloydum..şimdi 63 senağlama

bu sene şehirdışı görevim çok oldu, orda burda güzel otellerde açık büfelerde kendimi kaybettim, bir de hep derler evlenince kilo alırsın şimdiye kadar en çok 57-58 olurdum ki en idealim 57ydi...GEnelde kışın3-4 kilo alırım yaza kadar da hepsini veririm.

boyum 1.60 yaşım 28.
ama zayıf olunca kimse beğenmiyor yüzüm filan çöküyor.. O yüzden hedefim 57 veya 55...Nolur bana da yardım edin..bu arada şimdiye kadar diyet hiç yapmadım...YEmeden duramam..nasıl olacak bilmiyorum..

kızlar bugün tartılma günü ama bana 1 hafta izin verseniz olurmu çünkü moralim bozuk ya hiç yazmasam kilomu daha ii olcak benim için aslında wermenin yerine aldım çünkü
offfffffffffffff oooooooooooooooooffffffffffff herügn spor yapıyorum yürüyorum az yiyorum nasıl oldu anlamadım ya bide tuvalet sorunum war merak etme o gidince kiloda gider demeyin çünkü o yüzden olmadığına eminim

selam arkadaşlar bende 68,1 kiloyum
masa başında çalışıyorum ve elma krom kullanıyorum
hedefim 58 kilo olmak .

sizce neler yapabilirim en büyük sorunum kalçalarım :S

hoşgeldin aramıza canım
basen ve yer hareketleri yapmakla başlayabilirsin istersen çünkü asırı derecede faydası oluyor dene bak 2 haftada nasıl fark edeceksin a.s

hoşgeldin canımmmmm;
bizde yeme isteğimizi pek tutamıyorduk özellikle tatlı ihtiyacı çok kötü oluyor ama bir süre sonra mide küçülüyor canın istemiycek zaten
bu arada birden bire yemek ihtiyacına dur deme çünkü zaten bizde yiyoıruz az az sık sık o yüzden durdurma kendini çok fazla cnm
sadece sporuna ve gece yatmadan önce yememeye dikkat et birde bol su bu kadar

burdaki tavsiyelere göre yoğpurdun içine elma doğrayıp yedim.muhteşem bir tadı varmış.niye daha önce öyle yapmadımki.öğle yemeği niyetine küçük bir kase elmalı yoğurt yedim.ben tartılmıyorum.bir tane baya dar gelen bi pantolonum vardı.bende onuni çini artık daha rahat giriyorum.sanırım zayıflıyorum.çok sevindimhihoyyyt

yaa uff kızlar daha bismillah buraya yazdım...kalktım sütlü irmik helvası yaptımm...
gerçi evde yatılı misafirim var 5 çayı için yaptım ama yemiyebilirdim di mi ama:1closedeyes:

bu arada kıslar bu sticker ları nasıl koyuosunuz ben koydum ama sizinki gibi olmadı.ordakı internet sitesinden yaptım ama buraya koyduğumda sizinki gibi olmadı

kızlar ya bende dayanamayıp 3 dilim pudingli pasta yedim canım tatlı istiyo aksam yemeğinde ekmek yemedim bol salata yedim ama bir saat de yürüyüs yaptım

kızlar ya ben sabah ac karnına tartılınca farklı cıkıyorm aksam tartılınca farklı cıkıyorm sabah az aksam fazla hangisi doğru siz hangisini kabul ediyonz

kızlar ya ben sabah ac karnına tartılınca farklı cıkıyorm aksam tartılınca farklı cıkıyorm sabah az aksam fazla hangisi doğru siz hangisini kabul ediyonz

canım kesinlikle Hacerin dediği şekilde tartılmalısın...en doğru tartılma şekli o...ben de öyle tartılıyorum...yerimseniben

Canım bu çok sık rastalanan bir sorun ilk değilsin son olmayacaksın.
Bunun nedenleri
1 - ödem (tuz ihtiyacından fazlasını alan bedeb suyun vücutta azaldığını düşünerek hücrelerdeki suyu tatarak vücudun şişmesini doğal olarakda ağırşığın artmasına neden olur , çözümü tuzu azaltmak , suyu bollaştırmak..
2 - spor yapan insanlar ilk etapta kilo alır çünkü yağları ve karbonhidratları önce kasa çevirir spor.. Bir müddet spora ara verip suyu bol içerek ve yemek düzeninin ayarlayarak kalori harcayabilirsin daha sonra spora dönebilirsin..

Hiç üzülme benimde başıma geldi , motivasyonum yerle bir olmuştu vazgeçmiştim hatta sinirlenip. Sonra tekrara karar verdim ve en baştan başladım yılmadım.
Müsade ne demek kendini hazır hissettiğinde başla tekrar , bir müddet dinlen kafanı toparla.

Kızlar tartıldım bugün 63.8 çıktı
700 gram daha verdim :teytey:

hacerciğim tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zaten tığ gibi oldun...artık zayıflayıp ne yapacaksın onu da anlamadım ama neyse...CADIARZU :1rolleyes: birden kendini annenmişim gibi hissettim...kesin annen de benim gibi söylüyordur sana...

aşkolsun kuzum yaa herkes öyle diyor da ben kendimi rahat hissedemiyorum bir türlü
bir şişlik yapıştı üzerime sanki gitmek bilmiyor kafamçokkarıştı

Bu arada Sabunum gelmiş hoş gelmişşş alkisalkisalkis

sabuncummmm buradamısın banamı öyle geliyor...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hacerciğim seninki de şişlikse benim ki ne oluyor...:1shok: tabii önemli olan senin nasıl hissettiğin canım...bence süper görünüyorsun ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…