60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bacım bursada mı yaşıyorsun?eğer öyleyse gel ben seni götüreyim bir yemeğe:)birbirimizi gaza getiririz hem de sağlıklı birşeyler yemiş oluruz

Evet Bursa lıyık ezelden. Pide deyince hemen anladın memleketimi. Kıss sapık felam olmayasın sonra bacaklarımı çöpten neyim toplamasınlar.... yemek yiyelim diyerek kandırdığı şişman kızın şişman bacakları falanca yerde.... Hayal gücüm fazlacana geniş. Yaww bu geniş kelimesi nerden yapıştı bu gün bana...

bi tanecigini hüplettimmm:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::84::84::84::84::84::84::84::84::84: umarım diğer 2 sine dokunmam

ohh ne güzel canım tebrik ederim:92:

süperrrrr belencırtıllllllllllllllllll:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

çok teşekkür ederim kızlarrr:)

hahahaha Allah iyiliğini versin emi:)tövbe tövbeee
tenhada kıstırmam merak etme insan içine çıkarız beraber
başka bursalı yok mu ben ailenizin sapığı

Kızlar selam herkese 3 gündür fazla giremiyorum.

annem Ankara dan geldi dünde eşim geldi

Ama size müjdemi vereyim dedim ...

Üstünüzde başınızda ne var ne yoksa çıkarın sallayın Nilmısra İçin :)))

Tartım geldi tartıldım şok oldum şok... 59. ... kg küsüratıda vardı tok karnına 60 a yakın geliyordum

ama tıcker a küsüratı yazmadım

şu an 55.2 kg. geliyorum 1,5 ayda 4 kilo verdim.

:92: :92: :92:

:92: :92: :92: :92: :92:

Amaaan küsuratın lafımı olur aramızda yuvarla gitsiin.. Şaka bi yana kısa zamanda süper vermişsin maşallah....

oyyyyyyy fambııııımmmm kuzuuum teşekkür ederimm bitaneciğiiimmmm çok özeldim seniii vall aralarda okuorum girip yazıyorum ama her lafa yetişemiyorum hep aklımdasınız valla:125::125::125:

hee yollaaa amaannn yollaaaa nugiyee de yollaaaaa

bu arada kıslarr elma armutt durumunda son noktayıı spordakii kızlarıı inceleyerekk koyuyuorumm.. öle armularr öle elmalarr gördümkii kendi vücutt tipimi buldummm.... ELMUTTT

nemrut dağınnnnnnnnnn tüteeeeeenn dumanı daa vay vaayyyyy

şükürler olsunn yahuuuuuuuuu nil valla sen öldürdün beni hele şükür canım benim bee süppersin tatlım tebrik ediyorummmmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnnn hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnn bayılıyorum kilo verenleri görmeye ve kilo vermeyeee:86::86::86::86::86: gitsinn yağlarrrrrr fazla kilolarrr oohhhhhh inşallahh:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Pepeti tiroidlerim şimdi de düştü canım.. Yani daha çok zayıflamam gerekir ama ben zayıflamıyorum...

kıslarr ögle yemegimii yazııımmm cıkımm spora gidiiimm...

3 bucuk köfte
1 servis kasıgı kepekli makarna
yarım domates
bi yk da paprika yedimm yasakk degildir heralde kalorisi baya düsük amaa:44::44::44:

nese gittim benn

Kızlaaaarr dün akşam yatmadan bakıodum dolaba yarın öğlen yemeğe ne götürsem die baktım dolapta bi tane enginar kalmış dedim ii ben onu yarın işe götürürüm... Sabah bi kalktım dolapta yok
Annem dün gece yemişşşş O kadar da niyetlenmiştim oysa ki
Neyse bana da bu öğlen tost yemek düştü...Kaşarlı büyük tost ekmeğine kepekli tost
salatalık domates
bi deee vazgeçilmezzz ayran

Tebrikleerrrr canım benimmm :92::92:
Darısı başımızaaaa

tek kelimeyle süper yaa mukemmelll:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: kız sende biyşi kalmamiş o vakıtttt

gözün aydın canııııım:92::92:bir numarasıııın seeeen

afiyet olsun tatlım

ben de yazayım bari öğle yemeğimi:

1 kase brokoli-beyaz lahana çorbası (süperdi bayıldım yaaaa)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
7-8 tane 1TL büyüklüğünde köfte
2 bardak su içtim üzerine şimdi keyfim yerinde

öğlen yemeğimi yedim de geldim...
yemek hanede çorba ve ayranımı içtim.lahmacun vardı yemedim.tulumba tatlısı da vardı onuda almadım.sonra dışarı ayakkabıcıya gittim.ordanda markete gitim orda in cin top oynuyorducarfurda kasiyer bile yoktu bomboştu.1-2 kişi reyon düzeltiyordu.eşyaları bıraktım almadım çıktım.tam onun karşısında dönerci vardı yarım porsiyon tavuk döner yedim 2-3 kaşık vardı,
1 bardak ayranda orda içtim.
1 kaşık pirinç pilavı,
yarım dilim beyaz ekmek,
1 küçük kepçe ezme salata,şiştim vallahi.karnım nasılda dışarı pörtledi...

famir yapmıstı bu tarz bi açıklama bende yapıyım beğendiğim msjları okudum anlamında beğeniyorum,ylc cim hastalıkla ilğili bisi sölemiş yanlis anlasılmasın
ycl cim troid durumunu biliyorum tatlım önce hizli çalısıyodu simdi normale döndü eskisi gibi veremen saten normalde en hızlı kılo veren sendin tatlım demekki tiroıttenmiş, bundan sora normalı dönünce sende normal verırsın, sana az veriyomus gibi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…