öğlen yemeğimi yedim de geldim...
yemek hanede çorba ve ayranımı içtim.lahmacun vardı yemedim.tulumba tatlısı da vardı onuda almadım.sonra dışarı ayakkabıcıya gittim.ordanda markete gitim orda in cin top oynuyorducarfurda kasiyer bile yoktu bomboştu.1-2 kişi reyon düzeltiyordu.eşyaları bıraktım almadım çıktım.tam onun karşısında dönerci vardı yarım porsiyon tavuk döner yedim 2-3 kaşık vardı,
1 bardak ayranda orda içtim.
1 kaşık pirinç pilavı,
yarım dilim beyaz ekmek,
1 küçük kepçe ezme salata,şiştim vallahi.karnım nasılda dışarı pörtledi...
haklısınnnnn canım benimmm
sen kaç yaşındasın bebişin kaç aylıkk:97::97::97::97:
afiyet olsun canım benim....ben de yazayım bari öğle yemeğimi:
1 kase brokoli-beyaz lahana çorbası (süperdi bayıldım yaaaa)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
7-8 tane 1TL büyüklüğünde köfte
2 bardak su içtim üzerine şimdi keyfim yerinde
senin adına üzüldüm.afiyet olsun şeker...bende hafta sonu kendime diyet yaptığım için kepek ekmek almıştım tekrar markete gidemem diye...diğer ev halkınada normal somun ve tırnaklı almıştım.ama 2 kişi 12 dilim ekmeğimi oturup yemişlerdi.diyet yapıyoorlar güya çok sinirlenmiştim.ama gidip alacaksınız dedim.valla yolladım görmcemi gidip aldı.diyete bak her biri 6 dilim bir öğünde yemişler.Kızlaaaarr dün akşam yatmadan bakıodum dolaba yarın öğlen yemeğe ne götürsem die baktım dolapta bi tane enginar kalmış dedim ii ben onu yarın işe götürürüm... Sabah bi kalktım dolapta yok
Annem dün gece yemişşşşO kadar da niyetlenmiştim oysa ki
Neyse bana da bu öğlen tost yemek düştü...Kaşarlı büyük tost ekmeğine kepekli tost
salatalık domates
bi deee vazgeçilmezzz ayran
afiyet olsun canım benim...kıslarr ögle yemegimii yazııımmm cıkımm spora gidiiimm...
3 bucuk köfte
1 servis kasıgı kepekli makarna
yarım domates
bi yk da paprika yedimm yasakk degildir heralde kalorisi baya düsük amaa:44::44::44:
nese gittim benn
süpersin ya elmut..bu arada kıslarr elma armutt durumunda son noktayıı spordakii kızlarıı inceleyerekk koyuyuorumm.. öle armularr öle elmalarr gördümkii kendi vücutt tipimi buldummm.... ELMUTTT
bu arada kızlar pazartesi bombası
0,5kg daha vermişim
tatlışım herşeyden minicik minicik yemişsin zaten
Kızlar selam herkese 3 gündür fazla giremiyorum.
annem Ankara dan geldi dünde eşim geldi
Ama size müjdemi vereyim dedim ...
Üstünüzde başınızda ne var ne yoksa çıkarın sallayın Nilmısra İçin :)))
Tartım geldi tartıldım şok oldum şok... 59. ... kg küsüratıda vardı tok karnına 60 a yakın geliyordum
ama tıcker a küsüratı yazmadım
şu an 55.2 kg. geliyorum 1,5 ayda 4 kilo verdim.
:92: :92: :92:
:92::92: :92: :92: :92:
Tartım geldi tartıldım şok oldum şok... 59. ... kg küsüratıda vardı tok karnına 60 a yakın geliyordum
famir yapmıstı bu tarz bi açıklama bende yapıyım beğendiğim msjları okudum anlamında beğeniyorum,ylc cim hastalıkla ilğili bisi sölemiş yanlis anlasılmasın
ycl cim troid durumunu biliyorum tatlım önce hizli çalısıyodu simdi normale döndü eskisi gibi veremen saten normalde en hızlı kılo veren sendin tatlım demekki tiroıttenmiş, bundan sora normalı dönünce sende normal verırsın, sana az veriyomus gibi gelebilir
varım demeye korktum vallaçok teşekkür ederim kızlarrr:)
hahahaha Allah iyiliğini versin emi:)tövbe tövbeee
tenhada kıstırmam merak etme insan içine çıkarız beraber
başka bursalı yok mu ben ailenizin sapığı
Evet Bursa lıyık ezelden. Pide deyince hemen anladın memleketimi. Kıss sapık felam olmayasın sonra bacaklarımı çöpten neyim toplamasınlar....yemek yiyelim diyerek kandırdığı şişman kızın şişman bacakları falanca yerde.... Hayal gücüm fazlacana geniş. Yaww bu geniş kelimesi nerden yapıştı bu gün bana...
ben de yazayım bari öğle yemeğimi:
1 kase brokoli-beyaz lahana çorbası (süperdi bayıldım yaaaa)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
7-8 tane 1TL büyüklüğünde köfte
2 bardak su içtim üzerine şimdi keyfim yerinde
anaaaaa ben doymadım yaa:18:
1,5 kepçe yani kasemi dicez olmazki kase diyincede 1,5 tabak olur ço olur o zaman ben kepçe diyem gene en iyisi
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 tane zeytin
2 ince dilim peynir
bir tane domates-salatalık
2 tane kepek ekmek
bir lokma da börek(arkadaşın böreğinden aldım)
sonra doymadım marketten ayran aldım içtim
Yok canım neden yanlış anlayayım.. ben dec öyle yapıyorum.. okudum manasında..
Şimdi pepeti ben ilk dr. a gittiğimde tsh değerim çoookk yüksekti yani tiroid hormonu salgılamıyordum ve metobolizmam yavaş çalışıyodu buna rağmen gayet iyi kilo veriyordum.
geçen haftaki kontrolümde tsh hormonum aşırı düşmüş yani hormon salgım artmış, metobolizma çok çalışıyor demek bu da.. yani çok kilo vermem gerekir ki dr. da öyle dedi..
Ama ben vermedim.. Bu durumda beni şaşırttı sadece..
bakalım çarşamba günü diyetisyen ne diyecek..
O zaman daha da netleşecek konu...
nazende canım cuma günü msjını görememiştim ben 27 yaşındayım kızım ise 10 aylık
4 yk tas kebabı
2 dlm kepek eppeeğe
salata
6 yenidünya
azzzzzzzzzz sonrada ayran içicimmmmm
bu arada kızlar pazartesi bombası
0,5kg daha vermişim
bu arada kıslarr elma armutt durumunda son noktayıı spordakii kızlarıı inceleyerekk koyuyuorumm.. öle armularr öle elmalarr gördümkii kendi vücutt tipimi buldummm.... ELMUTTT
Evet Bursa lıyık ezelden. Pide deyince hemen anladın memleketimi. Kıss sapık felam olmayasın sonra bacaklarımı çöpten neyim toplamasınlar....yemek yiyelim diyerek kandırdığı şişman kızın şişman bacakları falanca yerde.... Hayal gücüm fazlacana geniş. Yaww bu geniş kelimesi nerden yapıştı bu gün bana...
varım demeye korktum valla
pide değilde iskender deseydin tam olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?