60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlışım herşeyden minicik minicik yemişsin zaten

afiyet olsun canım benim....
senin adına üzüldüm.afiyet olsun şeker...bende hafta sonu kendime diyet yaptığım için kepek ekmek almıştım tekrar markete gidemem diye...diğer ev halkınada normal somun ve tırnaklı almıştım.ama 2 kişi 12 dilim ekmeğimi oturup yemişlerdi.diyet yapıyoorlar güya çok sinirlenmiştim.ama gidip alacaksınız dedim.valla yolladım görmcemi gidip aldı.diyete bak her biri 6 dilim bir öğünde yemişler.
afiyet olsun canım benim...
bu arada kıslarr elma armutt durumunda son noktayıı spordakii kızlarıı inceleyerekk koyuyuorumm.. öle armularr öle elmalarr gördümkii kendi vücutt tipimi buldummm.... ELMUTTT
süpersin ya elmut..
bu arada kızlar pazartesi bombası
0,5kg daha vermişim

tebrik ederim...:92::92::92::92::92::92::92::92:

tatlışım herşeyden minicik minicik yemişsin zaten

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92:

süperrrrrrrrrrrrr
:92::92::92::92::92::92::92::92:

anaaaaa ben doymadım yaa:18:
1,5 kepçe yani kasemi dicez olmazki kase diyincede 1,5 tabak olur ço olur o zaman ben kepçe diyem gene en iyisi
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 tane zeytin
2 ince dilim peynir
bir tane domates-salatalık
2 tane kepek ekmek
bir lokma da börek(arkadaşın böreğinden aldım)
sonra doymadım marketten ayran aldım içtim

Yok canım neden yanlış anlayayım.. ben dec öyle yapıyorum.. okudum manasında..
Şimdi pepeti ben ilk dr. a gittiğimde tsh değerim çoookk yüksekti yani tiroid hormonu salgılamıyordum ve metobolizmam yavaş çalışıyodu buna rağmen gayet iyi kilo veriyordum.
geçen haftaki kontrolümde tsh hormonum aşırı düşmüş yani hormon salgım artmış, metobolizma çok çalışıyor demek bu da.. yani çok kilo vermem gerekir ki dr. da öyle dedi..
Ama ben vermedim.. Bu durumda beni şaşırttı sadece..
bakalım çarşamba günü diyetisyen ne diyecek..
O zaman daha da netleşecek konu...

çok teşekkür ederim kızlarrr:)

hahahaha Allah iyiliğini versin emi:)tövbe tövbeee
tenhada kıstırmam merak etme insan içine çıkarız beraber
başka bursalı yok mu ben ailenizin sapığı
varım demeye korktum valla

pide değilde iskender deseydin tam olurmuş

1 tl büyüklüğünde miii
bir ölçü birimi daha buldukkkk

canım benim afiyet olsun.ycl nesıl doyuyor merak ettim.o bundan da az yiyiyor...

öğle yemeğimi anca yedim,oyyy
kuzuları uyuttum,her yerde oyuncak var,onları toplayayım şimdi,gelir yine okurum

önceden bu durumun var mıydı bende gecen sene 13 kilo verdim ve tam mayıs 20ydi diyetisyenim tahlıl istedi yaptırdım tsh 23 çıktı doktor ilac basladı, bir ay sora dustü zehirli guatr a cevirms yeni ilac verildi hiç baslamadım o ilaca ... bi doktorla tesadüf karsilastim oda kilo verince böle oynamalar oluyo ilac içme dedi 1 ay sonra tahlılılm normal çıktı sende bi şey yok artık geçici tiroid durmları olabılıyor dedi.zaten benim diyet olayım bitmişti artık. seninde aynı olabılır diye geldi aklıma canım bazı doktorlar gözden kaçırıyolar bunu

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler canım benimm

nazende canım cuma günü msjını görememiştim ben 27 yaşındayım kızım ise 10 aylık

temmuzda mı doğum yapmış oluyorsun o zaman tatlımm

yanlış mı hesapladımm

öğle yemeğimi yedim

5 yk zeytinyağlı taze fasülye

4 yk yoğurt

(zorla bu kadar yiyebildim, canım istemedi,fasülyeden biraz daha yesem olacaktı aslında
ekmek almayı unutmuşum yanıma:26::26::26:)

bu arada kızlar pazartesi bombası
0,5kg daha vermişim

terrbikler janim :92::92::92:

bu arada kıslarr elma armutt durumunda son noktayıı spordakii kızlarıı inceleyerekk koyuyuorumm.. öle armularr öle elmalarr gördümkii kendi vücutt tipimi buldummm.... ELMUTTT

işte bi koputan daha hahahha

canım canım çok sevindim valla
al valla donum sütyenim sana feda olsun bee :92::92::92::92::92::92:
sen yeterki kilo ver

varım demeye korktum valla

pide değilde iskender deseydin tam olurmuş

yaaa şimdi ben manyak ve de sapık olmadığımı kanıtlamak için adres falan vermeliyim:)gelin görün ben normal insanım manasında
şakası bir yana insanlar gerçekten korkuyor ya birinin yanına gitmeye böyle hele ki tanımıyorsa falan
dünyanın binbir türlü hali var yani haklısınız.
ama benim teklifim gerçekten geçerli bakın:79:
rejimde olanlar ve sağlıklı beslenmek isteyenler şöyle bir gün korupark avmde falan buluşma günü düzenlesek ya seminer gibi olur ne güzel :)
hem valla bakın ben normal insanım:)vallaha da billaha da yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…