anaaaaa ben doymadım yaa:18:
1,5 kepçe yani kasemi dicez olmazki kase diyincede 1,5 tabak olur ço olur o zaman ben kepçe diyem gene en iyisi
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 tane zeytin
2 ince dilim peynir
bir tane domates-salatalık
2 tane kepek ekmek
bir lokma da börek(arkadaşın böreğinden aldım)
sonra doymadım marketten ayran aldım içtim
4 yk tas kebabı
2 dlm kepek eppeeğe
salata
6 yenidünya
azzzzzzzzzz sonrada ayran içicimmmmm
öğle yemeğimi yedim
5 yk zeytinyağlı taze fasülye
4 yk yoğurt
(zorla bu kadar yiyebildim, canım istemedi,fasülyeden biraz daha yesem olacaktı aslında
ekmek almayı unutmuşum yanıma:26::26::26:)
yaaa şimdi ben manyak ve de sapık olmadığımı kanıtlamak için adres falan vermeliyim:)gelin görün ben normal insanım manasında
şakası bir yana insanlar gerçekten korkuyor ya birinin yanına gitmeye böyle hele ki tanımıyorsa falan
dünyanın binbir türlü hali var yani haklısınız.
ama benim teklifim gerçekten geçerli bakın:79:
rejimde olanlar ve sağlıklı beslenmek isteyenler şöyle bir gün korupark avmde falan buluşma günü düzenlesek ya seminer gibi olur ne güzel :)
hem valla bakın ben normal insanım:)vallaha da billaha da yaa
kızlar herkese merhabalaaaaarrrrrrr
ben geldimmmmmm
izindeydim ankarada
diyetisyene gittim tekrar ölçüm yaptırdım
3 ay önce gitmişim daha önce
3 aydır kilom aynı, gramı gramına aynı çıktı walla amaaaaaaaaaaaa
1.7 kilo yağ vermişim, 1.2 kilo kas yapmışım bide 1,2 kilo, kilo dışı ödem gibi bişi varmış, yağ oranım %24,4e düşmüş
diyetisyen çok iyi dedi, ne yapıyorsan aynı şekilde devam et dedi:)))
ama tabi ben hastalık izin spor yapamıdım ne zamandır, inşallah bugün biraz koşu bandında yürücem :)))
1 tl büyüklüğünde miii
bir ölçü birimi daha buldukkkk
ya bu yemek sanayiiler yok mu tövbe yarabbim salak salak yemekler yapıp minyatür şeklinde yolluyorlar.
hadi ben rejimdeyim işçisi falan nasıl doyacak düşünün yani 1TL büyüklüğünde köfte yaaa yamyassı bir de burdan bakıyon karşısı görünüyo valla o derece de ince.inceliği bilem 1TL gibiydi
canımm hoşgeldinnnn
ayy süper bi haber buu çok sevindim bebeeemm
ay bide ben gidebilsem şu ölçüme yaaa istanbulda anadolu yakasında haftasonu ölçüm yaptırabilcem bi yer bilen var sa allah rızası için sölesin yaa
öğle yemeğimi yedim
5 yk zeytinyağlı taze fasülye
4 yk yoğurt
(zorla bu kadar yiyebildim, canım istemedi,fasülyeden biraz daha yesem olacaktı aslında
ekmek almayı unutmuşum yanıma:26::26::26:)
:)anam milletin hayal gücü geniş diye nüfus cüzdanımın çıktısını alıp koycam buraya ben şuyum manasında:)
terrbikler janim :92::92::92:
teşekkür ederim bebekk:)yaza hepimiz fıstıklar gibin olcez inşallaaaah
işte bi koputan daha hahahha
hoşgeldin tatlım harikasın darısı bizim de başımızakızlar herkese merhabalaaaaarrrrrrr
ben geldimmmmmm
izindeydim ankarada
1.7 kilo yağ vermişim, 1.2 kilo kas yapmışım bide 1,2 kilo, kilo dışı ödem gibi bişi varmış, yağ oranım %24,4e düşmüş
ama tabi ben hastalık izin spor yapamıdım ne zamandır, inşallah bugün biraz koşu bandında yürücem :)))
bize de geliyo o köfteden
yanında pattis ve biber kızartması ile tabi köfteler gram gram pattis le doycan
diyyette olunca pattis alamıyom köfte de zaten ince olmasa da içinde et yok bulgurdan yapmışlar çok belli
maliyet düşsün maksat işte
hoşbuldum tatlıııııııııııımmmmmmmmm
ay kız özledim sizi yaaaa
giremedim bi türlü izinde, bugün fırsatını bulur bulmaz hemen daldım foruma :))))
walla bende çok sevindim yaaaaaaa
bişilerin doğru gitiğini biliyodum ama içten içe, çünkü hep aynı kilodaydım, ne güzel, inşallah bundan sonra böyle devam edicem, hugocuk gibi biraz daha düxşürücem yağ oranımı :))))
bide kociş de benle beraber gelmişti, o da heveslendi ve ölçüm yaptırdı, dana ya 87 kilo çıktı ama kas yığınıymış meğer, sadece 11 kilo yağ varmış vücudunda, ben ondan 30 kilo azım ama bendeki yağ miktarı onunkinden fazla
canım ölçümü ücretsiz yapan bi yer bulursan çok iyi olur bence
benim gittiğim yer ücretsiz yapıyo bu işi
sonraki seanslar ücretli ama benim pek ihtiyacım yok çok şükür :)))))))))))))
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler canım benimm
temmuzda mı doğum yapmış oluyorsun o zaman tatlımm
yanlış mı hesapladımm
hoşbuldum tatlıııııııııııımmmmmmmmm
ay kız özledim sizi yaaaa
giremedim bi türlü izinde, bugün fırsatını bulur bulmaz hemen daldım foruma :))))
walla bende çok sevindim yaaaaaaa
bişilerin doğru gitiğini biliyodum ama içten içe, çünkü hep aynı kilodaydım, ne güzel, inşallah bundan sonra böyle devam edicem, hugocuk gibi biraz daha düxşürücem yağ oranımı :))))
bide kociş de benle beraber gelmişti, o da heveslendi ve ölçüm yaptırdı, dana ya 87 kilo çıktı ama kas yığınıymış meğer, sadece 11 kilo yağ varmış vücudunda, ben ondan 30 kilo azım ama bendeki yağ miktarı onunkinden fazla
canım ölçümü ücretsiz yapan bi yer bulursan çok iyi olur bence
benim gittiğim yer ücretsiz yapıyo bu işi
sonraki seanslar ücretli ama benim pek ihtiyacım yok çok şükür :)))))))))))))
hahahha
insan kocasına dana dermi kız
ama değişik bi sevgi sözcüü olabilir ne güzel işte kızım adam full et süper. benim kociş gibi göbekli filan olsa daha mı iyi hahahha
erkeklerde yag oranı az our zaten biz kadınlarda çok olur oda normaldir bir yere kadar
ben kocişi diyetisyene ikna ettim ama haftasonları gidebilcemiz bi diyetisyen lazım malum o hafta içi izmirde off çok kilo aldı oda mutsuz ama yol göstercek biri lazım bu işi diyetisyen çözer
afiyet olsun tatlışıııım:)
:)anam milletin hayal gücü geniş diye nüfus cüzdanımın çıktısını alıp koycam buraya ben şuyum manasında:)
hoşgeldin tatlım harikasın darısı bizim de başımıza
öyle valla rejimde değilsen öl diye yolluyorlar böyle yemekleri.
bana peynir domates salatalık yollasa daha makbule geçecek.dediğin gibi patates de yiyemiyoruz öööyle mal gibi aç oturuyoruz ya
ekmek yemek de istemiyorum fazla zaten yeteri kadar yoğurt falan oluyor yanında.o yağlı bu unlu derken bir bakarsın ki öğle tatili bitmiş
hahahha
insan kocasına dana dermi kız
ama değişik bi sevgi sözcüü olabilir ne güzel işte kızım adam full et süper. benim kociş gibi göbekli filan olsa daha mı iyi hahahha
erkeklerde yag oranı az our zaten biz kadınlarda çok olur oda normaldir bir yere kadar
ben kocişi diyetisyene ikna ettim ama haftasonları gidebilcemiz bi diyetisyen lazım malum o hafta içi izmirde off çok kilo aldı oda mutsuz ama yol göstercek biri lazım bu işi diyetisyen çözer
kızlar herkese merhabalaaaaarrrrrrr
ben geldimmmmmm
izindeydim ankarada
yaaa şimdi ben manyak ve de sapık olmadığımı kanıtlamak için adres falan vermeliyim:)gelin görün ben normal insanım manasında
şakası bir yana insanlar gerçekten korkuyor ya birinin yanına gitmeye böyle hele ki tanımıyorsa falan
dünyanın binbir türlü hali var yani haklısınız.
ama benim teklifim gerçekten geçerli bakın:79:
rejimde olanlar ve sağlıklı beslenmek isteyenler şöyle bir gün korupark avmde falan buluşma günü düzenlesek ya seminer gibi olur ne güzel :)
hem valla bakın ben normal insanım:)vallaha da billaha da yaa
hoşbuldum canımmmm
amin canım inşallahhhhh
kız ben diyorum walla
ama sevdiğim zamanlar
kızdığım zamanlar genelde odun kelimesini kullanırım
ya göbek var ama boyu da uzun olduğu için çok göstermiyo, tatlıyı bıraksa o göbek hemen gider de ben boğazımdan kesemem diyo başka da bişi demiyo walla
ya benim bi arkadaş gidiyo istanbulda, o da anadoluda galiba, istersen biu soruvereyim ona bi ara
ücretini yerini falan, ne dersin?
Bu ölçümü neye göre yapıyolar acaba. Kan tahlili mi. Yok bakarak anlıyolarsa bende ölçtürcem yok deşiyolarsa iğneylen damarları getmemm....
erkeklerin tümünün cinsi süt dana anam valla
benim kociş de ölçüme gitti ben dedim ki sen şimdi yağlı yağlı koyun gibi çıkcan adam doktor dönüüşü aporu soktu gözüme süper kas varmış adam adam değil kasap dükkanı mübarekkal geldi resmen
canım bi alet var tartı gibi ama daha teknolojik bişi tabe
çıplak ayakla üstüne çıkıyosun, yanda kolları var bi ara onları tutyosun, raporu gönderiyo bilgisayara
tahlil falan yok yani
ya benimkide aynen
ben dalga geçiyodum koca göbekli diye, o da göbek kası onlar diyodu, 11 kilo yağ çıkınca sadece bana diyetisyenin yanında bak gördün mü göbek kasıymış onlar, ben haklıymışım dedi, sinir şey
ben o kadar uğraşıyorum, adam homili gırtlak yiyo, benden az yağ var vücudunda maşallah :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?