tebrik ederim canım ya süpermişsin.kız.darısı başımıza.eşinin kası fazla çıkması yağının az çıkması normal.çünkü erkeklerde yağ oranı kadınlara göre zaten azdır...
ayy canım benim çok makbule geçer dua ederiz size ailecekk
ben şimdi çıkmam lazım doktora gidiyorum kan testi filan istiycem bugün verebilirim umarım kanı
haydi kalın saglıcakla
öpüldünüz
sağol tatlımmmm
darısı herkesin başına
seninki nasıl gidiyo
son gelişmeler neler?
ya ben de biliyorum da az olduğunu ama bu kadar tahmin etmiyodum ne yalan söliyim, şaşırdım ama maşalalhı var
tamam canım ben alırım arkadaştan, sana haber veririrm, merak etme
kızlar herkese merhabalaaaaarrrrrrr
ben geldimmmmmm
izindeydim ankarada
diyetisyene gittim tekrar ölçüm yaptırdım
3 ay önce gitmişim daha önce
3 aydır kilom aynı, gramı gramına aynı çıktı walla amaaaaaaaaaaaa
1.7 kilo yağ vermişim, 1.2 kilo kas yapmışım bide 1,2 kilo, kilo dışı ödem gibi bişi varmış, yağ oranım %24,4e düşmüş
diyetisyen çok iyi dedi, ne yapıyorsan aynı şekilde devam et dedi:)))
ama tabi ben hastalık izin spor yapamıdım ne zamandır, inşallah bugün biraz koşu bandında yürücem :)))
ben geellldiimmmm.
kargoya gttim avm de dolaştım toplamda 2 saat yürüdüm. gidip gelirken baya tempolu yürüdüm.
istanbulda resmen yaz var.ilk baharı atladıkkısa kollu tişörtle gttim yandım acaip terledim.
gelirken su ekmek aldım marketten. gidip gelirken bi park var burda ordan geçtm ooohh herkeşşşlerrr
yüryüş yapıooosüper
ama bi bayan vardı çok yavaş yürüo gençti de kilolu.dicektim öle yürüsen veremezsin tempolu yürümen lazım die sonra vazgeçtim şimdi bişi der fln ama ben onu düşündüm yani diodur şimdi kendi kendine yürüyüşte yapıorum ama nie ben kilo veremiorum die:44:
neyse geldim öğle yemeğim
6-7 yk taze fasülye
3- yk light yoort
2 dilim tahıllı ekmek
nilmısra ve blncrtl bunlar sizin için teprik koyuorum sizeeee:92::92::92::92::92::92::92:
aaa bide esw cimm senn içinde sallanıo süper sin valla tebrk ederim napmıştın hakketen sen bende yapayım kıs? söle bakalım bana kilolarımız aynı sayılır. bende yapıyım. ama ben bu aralar acaip tatlı kaçamağı yaptım ya öle böle deil baklavaları yaş pastaları tiramusuları waffle ları götrdüm:26::26::26::26işman deilim çünkü kilom aynı ama yağımı artırıo olabiler onlar kas yapmamıda etkiliodurlar
soooonaa yoliii kıss öle ücretsiz yağ kas ölçen bi yer varsa banada söle yaw bende gideyim.
aslında benm yani eşimn özel sağlık sigortası var hemde acı..dem, medic .. ..rk gibi baya güzel hastanekerde fln da geçerli ama diyetsyeni ödemiodiğer hiç bişiye tek kuruş ödemioruz ama diyetsyenide ödese nolurdukii
işte böleee. ben şimdik bir halılarımı yıkayım makineynennn hadi bakalım incecik kollarıma guvveeeeetttt
kuki ögle yimieğimz ayni kıı ama ben bide ustüne pişi yedimmmsonrada kilo veremiyorum diye bole yapıyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:
canım benim bende diyetisyene gitmiştim ona birebir uymaya çalışıyorum.ama hafta sonu pek başaramadım kaçamak yapmadım ama adam gibide birşey yiyemedim...tartılmayacağım diyetisyene tekrar gidene kadar canım benim...
Süper haber canım.. Çok sevindim...:92::92::92::92::92:
ben geellldiimmmm.
kargoya gttim avm de dolaştım toplamda 2 saat yürüdüm. gidip gelirken baya tempolu yürüdüm.
istanbulda resmen yaz var.ilk baharı atladıkkısa kollu tişörtle gttim yandım acaip terledim.
gelirken su ekmek aldım marketten. gidip gelirken bi park var burda ordan geçtm ooohh herkeşşşlerrr
yüryüş yapıooosüper
ama bi bayan vardı çok yavaş yürüo gençti de kilolu.dicektim öle yürüsen veremezsin tempolu yürümen lazım die sonra vazgeçtim şimdi bişi der fln ama ben onu düşündüm yani diodur şimdi kendi kendine yürüyüşte yapıorum ama nie ben kilo veremiorum die:44:
neyse geldim öğle yemeğim
6-7 yk taze fasülye
3- yk light yoort
2 dilim tahıllı ekmek
nilmısra ve blncrtl bunlar sizin için teprik koyuorum sizeeee:92::92::92::92::92::92::92:
aaa bide esw cimm senn içinde sallanıo süper sin valla tebrk ederim napmıştın hakketen sen bende yapayım kıs? söle bakalım bana kilolarımız aynı sayılır. bende yapıyım. ama ben bu aralar acaip tatlı kaçamağı yaptım ya öle böle deil baklavaları yaş pastaları tiramusuları waffle ları götrdüm:26::26::26::26işman deilim çünkü kilom aynı ama yağımı artırıo olabiler onlar kas yapmamıda etkiliodurlar
soooonaa yoliii kıss öle ücretsiz yağ kas ölçen bi yer varsa banada söle yaw bende gideyim.
aslında benm yani eşimn özel sağlık sigortası var hemde acı..dem, medic .. ..rk gibi baya güzel hastanekerde fln da geçerli ama diyetsyeni ödemiodiğer hiç bişiye tek kuruş ödemioruz ama diyetsyenide ödese nolurdukii
işte böleee. ben şimdik bir halılarımı yıkayım makineynennn hadi bakalım incecik kollarıma guvveeeeetttt
hoşgeldin canımmm,bizde seni özledikkkkas ve yağ durumuna pek sevindimm,tepriklerrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbuldumk tatlımmmmm
kız ben sana da diyorum sen de git diye
kızılayın göbeeende zati yeri
çok rahat gidersin
ha sen naptın, şeflik sınvamıydı o, başvurdun mu?
hahahha
insan kocasına dana dermi kız
ama değişik bi sevgi sözcüü olabilir ne güzel işte kızım adam full et süper. benim kociş gibi göbekli filan olsa daha mı iyi hahahha
erkeklerde yag oranı az our zaten biz kadınlarda çok olur oda normaldir bir yere kadar
ben kocişi diyetisyene ikna ettim ama haftasonları gidebilcemiz bi diyetisyen lazım malum o hafta içi izmirde off çok kilo aldı oda mutsuz ama yol göstercek biri lazım bu işi diyetisyen çözer
ecet canım temmuzda dogum yaptım
slm kızlar yemeklerını yemıs olsn herkese afıyet olsun
bugun okul yogun cok gıremedım
bugun klasık kahvaltımı yaptım
1 kk peynır
domates salatalık
2 dılım ekmek
ara yesıl cay ve 1 galeta
öğle
5 yk yeşil fasulye
1 su bardagı yogurt
2 dılım ekmek
1 acı bıber yedım
sımdıye kadar 1lt su ıctım
usuyorum su ıcmek ıstemıyorum
dolmuş duraklarının orda demiştin ama tam olarak nerde ora bilmiyorum kiiii
canım benim benim değerleri senin değerlerinin yanıda söylemek ayıp olacak ama madem sordun söyleyeyimcanım senin değerler nasıldı.
canım benim benim değerleri senin değerlerinin yanıda söylemek ayıp olacak ama madem sordun söyleyeyim
%35,1 yağ,%28 kastandım ama veceğim inşallah.:78::78:
kız niye utanıyosun
zaten normal olsa gikmezsin dimi
ama merak etme ilk başta eminim rahat verirsin, sonra yavaşlar belki ama sen zaten çoğundan kurtulmuşolursun
sakın bozma moralini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?