60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim canım ya süpermişsin.kız.darısı başımıza.eşinin kası fazla çıkması yağının az çıkması normal.çünkü erkeklerde yağ oranı kadınlara göre zaten azdır...

sağol tatlımmmm
darısı herkesin başına
seninki nasıl gidiyo
son gelişmeler neler?
ya ben de biliyorum da az olduğunu ama bu kadar tahmin etmiyodum ne yalan söliyim, şaşırdım ama maşalalhı var

ayy canım benim çok makbule geçer dua ederiz size ailecekk
ben şimdi çıkmam lazım doktora gidiyorum kan testi filan istiycem bugün verebilirim umarım kanı

haydi kalın saglıcakla
öpüldünüz

tamam canım ben alırım arkadaştan, sana haber veririrm, merak etme

slm kızlar yemeklerını yemıs olsn herkese afıyet olsun

bugun okul yogun cok gıremedım
bugun klasık kahvaltımı yaptım
1 kk peynır
domates salatalık
2 dılım ekmek

ara yesıl cay ve 1 galeta

öğle

5 yk yeşil fasulye
1 su bardagı yogurt
2 dılım ekmek
1 acı bıber yedım

sımdıye kadar 1lt su ıctım

usuyorum su ıcmek ıstemıyorum

canım benim bende diyetisyene gitmiştim ona birebir uymaya çalışıyorum.ama hafta sonu pek başaramadım kaçamak yapmadım ama adam gibide birşey yiyemedim...tartılmayacağım diyetisyene tekrar gidene kadar canım benim...

selam hanımlar ,ben de bir haftadır diyetteyim,buraya üye olup kilo vermeyi hızlandırmayı düşünüyorum:)kilo bildirimini hangi gün yapıyosunuz??bi de belli başlı kurallarınız var mı??

Süper haber canım.. Çok sevindim...:92::92::92::92::92:

ben geellldiimmmm.

kargoya gttim avm de dolaştım toplamda 2 saat yürüdüm. gidip gelirken baya tempolu yürüdüm.
istanbulda resmen yaz var.ilk baharı atladıkkısa kollu tişörtle gttim yandım acaip terledim.

gelirken su ekmek aldım marketten. gidip gelirken bi park var burda ordan geçtm ooohh herkeşşşlerrr
yüryüş yapıooo süper
ama bi bayan vardı çok yavaş yürüo gençti de kilolu.dicektim öle yürüsen veremezsin tempolu yürümen lazım die sonra vazgeçtim şimdi bişi der fln ama ben onu düşündüm yani diodur şimdi kendi kendine yürüyüşte yapıorum ama nie ben kilo veremiorum die:44:

neyse geldim öğle yemeğim
6-7 yk taze fasülye
3- yk light yoort
2 dilim tahıllı ekmek

nilmısra ve blncrtl bunlar sizin için teprik koyuorum sizeeee:92::92::92::92::92::92::92:
aaa bide esw cimm senn içinde sallanıo süper sin valla tebrk ederim napmıştın hakketen sen bende yapayım kıs? söle bakalım bana kilolarımız aynı sayılır. bende yapıyım. ama ben bu aralar acaip tatlı kaçamağı yaptım ya öle böle deil baklavaları yaş pastaları tiramusuları waffle ları götrdüm:26::26::26::26işman deilim çünkü kilom aynı ama yağımı artırıo olabiler onlar kas yapmamıda etkiliodurlar

soooonaa yoliii kıss öle ücretsiz yağ kas ölçen bi yer varsa banada söle yaw bende gideyim.
aslında benm yani eşimn özel sağlık sigortası var hemde acı..dem, medic .. ..rk gibi baya güzel hastanekerde fln da geçerli ama diyetsyeni ödemiodiğer hiç bişiye tek kuruş ödemioruz ama diyetsyenide ödese nolurdukii

işte böleee. ben şimdik bir halılarımı yıkayım makineynennn hadi bakalım incecik kollarıma guvveeeeetttt

hoşgeldin canımmm,bizde seni özledikkkkas ve yağ durumuna pek sevindimm,tepriklerrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben cıkıyorum bugunluk okul faslınıda kapamıs bulunuyorum ancak evde yıgınla ıs benı bekler

aksam yemegı
kızın yarınkı yemegı camasır fılan derrkennnnnn 9 gıbı işimde pilimde biter

herkese şimçikten afiyetlerrrrrrrrrrrrrrrr ossuunnnnnnnnnnnnnnnn

kuki ögle yimieğimz ayni kıı ama ben bide ustüne pişi yedimmm sonrada kilo veremiyorum diye bole yapıyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

canım senin değerler nasıldı?

Süper haber canım.. Çok sevindim...:92::92::92::92::92:

sağol tatlımm, ben de çok sevindim wallla

sağol bitanemmmm
walla elimden geldiğnice yedim diyebilirim ben
baya artırmıştım öğünlerimi falan ama tatlı da yedim hamur işi de yeri geldiğnide
yani çok sıkı bi şekilde yapsaydım beylki daha düşük çıkardı yağ oranım bilmiyorum

yediklerimi artırıp gün aşırı koşu bandında yürüdüm canım ben bi ara düzenli
sonra hastalıklar çıkınca kaldı tabi
nerdeyse 3 haftadır sanırım yine spor yapmıyorum
bide kuruyemişi bıraktım
sadece leblebi ve yaban mersini, hurma falan yiyorum
bide kuru kayısı
onun dışında yağlı kuruyemişleri yemiyorum

bide bitki çayları tabi
belki de en çok faydayı hugocuğun çayında gördüm bilemicem tabi de
yani çok farklı bişi yapmadım aslında
bazı şeylere dikkat ettim hepsi bu

sana da kolay gelsin, yorma fazla kendini

ayrıca parkdaki bayana söleseydin yormasaydı kendini boşu boşuna

gerçi ben de söylüyorum kilo vremek isteyenlere ama beni dinlemiyolar
bi arkadaş var hiç bişi yemiyorum ama kilo alıyorum falan dedi, dedim zaten en büyük yanlış bu
yemeyerek kiulo veremez kimse
geçen de eşimin teyzesi k.valideme ekmeği kes zayıflıcaksan dedi
ben de o çok yanlış, ekmeği kesince daha çok yemek yeniyo ve yine de doyulmuyo dedim ama ben dedim ya bunu, k.validem hayatta yapmaz :)))))

görümcem de çok kilolu, 1 yıl oluyo doğum yapalı ama hala kilolarını verememiş, bi samimiyetimiz olmadığı için ona da tavsiyede bulunmuyorum, eşime de söyledim zaten ben söylesem tam aksini yaparlar çünkü öyle yapıyolar dedim :)))

aman herkes kendi bilir ya
aslında belki iyi yapmışsındır söylememekle
ne tepki vereceğini bilmiyosun çünkü

hoşgeldin canımmm,bizde seni özledikkkkas ve yağ durumuna pek sevindimm,tepriklerrrrrrrrrrrrrrrr

hoşbuldumk tatlımmmmm

kız ben sana da diyorum sen de git diye
kızılayın göbeeende zati yeri
çok rahat gidersin

ha sen naptın, şeflik sınvamıydı o, başvurdun mu?

hoşbuldumk tatlımmmmm

kız ben sana da diyorum sen de git diye
kızılayın göbeeende zati yeri
çok rahat gidersin

ha sen naptın, şeflik sınvamıydı o, başvurdun mu?

dolmuş duraklarının orda demiştin ama tam olarak nerde ora bilmiyorum kiiii

kız eşinin izmirde ne işi var orda mı çalışıyoo

ecet canım temmuzda dogum yaptım

ah ben ne zaman doğum yapcam acaba:97::97::97:

doğum izinlerini tam kullanamamışsındır o zaman:97::97::97:

afiyet olsun canımm

dolmuş duraklarının orda demiştin ama tam olarak nerde ora bilmiyorum kiiii

canım bu kumrular sokak var ya
köşesinde bi tane dönerci var
eskiden çıtır simit vardı orda, o dönercinin hemen yanında, kapısı ykm tarafında ama
ismi de özkaya

canım benim benim değerleri senin değerlerinin yanıda söylemek ayıp olacak ama madem sordun söyleyeyim
%35,1 yağ,%28 kas tandım ama veceğim inşallah.:78::78:

kız niye utanıyosun
zaten normal olsa gikmezsin dimi
ama merak etme ilk başta eminim rahat verirsin, sonra yavaşlar belki ama sen zaten çoğundan kurtulmuşolursun
sakın bozma moralini falan

Ara vakti geldi ben anca öğle yemeği yedim..
1 dilim denge ekmek
2 tane biber dolması
1 domates
1 kırmızı biber..
ve farkettim ki hiç su içmemişim..
Dövün beni dövün...

Son düzenleme:
kız niye utanıyosun
zaten normal olsa gikmezsin dimi
ama merak etme ilk başta eminim rahat verirsin, sonra yavaşlar belki ama sen zaten çoğundan kurtulmuşolursun
sakın bozma moralini falan

canım benim normalde ilk diyete başladığımda ölçülerimi baktırsaydım birde adam gibi diyetisyene gitseydim böyle olmazdım.59 kiloya düştüm ve tekrar 63 kiloya çıktım.aç karnına spor yapmak mesela akşam tavuk yiyiyordum.iş yerinde öğlende tavuk çıkıyordu.buna benzer akşam öğlen et tüketmeler.ara öğünlerin az olmasından vücudum yağ toplamış.ama vereceğim hepsini kafama koydum...birde herkes çok zyıfladığımı söylüyor ama topu topu 2 kilocuk verdim.ama gerçi eski halime göre gerçekten çok fark var ama acba eskiden daha fazla mı yağ vardı kas azdı belki yağ verdim kas yaptım.çünkü belimde 3-4 kat oluyordu.:26::26:göbekte aynen ama şimdi belimde hiç çıkıntı yok.dümdüz.karında birazcık var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…