60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu kumrular sokak var ya
köşesinde bi tane dönerci var
eskiden çıtır simit vardı orda, o dönercinin hemen yanında, kapısı ykm tarafında ama
ismi de özkaya

tamam canım sağol not aldımmm,eee gideyim bari bendeeegerçi ne kadar yağım olduğunu öğrenmek bana ne sağlayacak:44:diyetisyene gitmek lazım bideee,yağ ölçümünü takip etmek için sonra verip vermediğimi nası anlıcam
her ay buraya mı gitcem,hem ne kadar alıyolar bu ölçüm için

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

kızlar bi bakın,fiyatı iyimiş di mi,alsam mı ki,evde spor yapamıyorum hiç bisiklet iyi olur sanki,akıl verin bakalım

o sadece bacağı çalıştırmaz mı:44:lesli yapsana acayip terletiyo süper bir spor,yürüme bandı olmayanlar için idealll,ama nerden indirildiğini bilmiyorumm kızlara sormak lazım

pişi nası bişii
fambukikotom pişi konya da yapılıo dier memlkettekilr pek bilmio hamur kızartılıo yağda ohh yımışak yımışak yada ince yaparsan çıtırdak olur öle de yenir bide bazen onu lavaş gibi yufkaya sarılıo onada şebit derler konyada. öle de yapılır bişi 3 ayların başlangıcında dağıtılır konyada kandillerde fln.içi dışı hamur bişi işte.adı da pişi.gonyalılar bişi der hatta

hımm aslında bende senn gibi yaptım ozman benmkinde de yağ oranım azalmış kasım artmış olabilr. çünkü bende ciddi derecede artırdım yediklerimi kilo verrken dah az yiodum sebze yemklerini fln daha çoık yiroum. kuru yemiş bende kaç aydır yemiorum arada kocişe koyarken ağzıma bir iki atıorum okadar. yağlı yemiorum hiç bişi zaten ussamlı yada tahin flnda.
hugonun açyının malzemelerini aldımda yapamadım daha elim başıma değmedi inş yapıcam melkete gidcem hafta gelnce yapıyım inş.spora devam bende haftada 3 gün.inş devam edelim tatlım kaslarımız artsın yağarımız azalsın.

yatak odasının halıları btti ama elim kolum koptu

bu arada eşim aradı mobilyalar bugün gelemicekmiş çok öenmli bi işleri varmış yarın getrceklermiş ayrıca tv ünitesinide cuma getrceklermiş ooofff yaa
bu moblya beyaz eşya servis vs lerin genel sorunu heralde ya illa bi gecktrcekler insanı ayakta bırakcaklar mutfakta yer kalmadı ta tabak tencere yemek takımı çatal bıaçk her şey tezgah ta masa da bi gün daha öle bekliycek inş elimi kolumu çarpıp kırmam

kızlar bi bakın,fiyatı iyimiş di mi,alsam mı ki,evde spor yapamıyorum hiç bisiklet iyi olur sanki,akıl verin bakalım

tatlım ben evde hiç spor yapamıyorum ya nedense.
yani yapıyorum da yeterli vakit yapılmadığı zaman bir işe yaramıyor.ataevlerde pazar yeri var pazar günleri kuruluyo biliyor musun oradaki avmde (nikah salonunun altı) bir spor salonu açılmış oraya gittim görüşmeye birsürü kondüsyon bisikleti koşu bandı falan daaha da bir dünya alet var görevliyle konuştum.artan tempoda veya aynı tempoda sabit kalma koşulu ile en az günde bir saat falan yapmak gerekiyor yoksa bir faydasını görmüyor üyelerimiz dedi.yani pasif jimnastik gibi değilmiş sürekli tempolu şekilde yapmak gerekiyormuş ben o yüzden pasif jimnastik taraftarıyım hiç değilse haftada 3 gün 15er dakika yeterli oluyor
ama sen dersen ki ben çok azimliyim senin gibi değilimevde vakit ayırabilirim dersen al bence neden olmasın.
bazı insanlar alıp evin bir köşesinde unutuyorlar veya öyle her gün saatlerce uğraşamıyorlar
veya televizyonun karşısında yaparlarken farkında olmadan tempolarını kaybettikleri için doğru şekilde devam edemiyorlar ve bu yüzden bir faydası olmuyor normal olarak

aaa bende bunu dicektim kızlar gideken gördüm die. fiyatı uygun ama ben eve alıcaksam koşu bandı alıcam bisklet sadece bacak ve popo çalıştıro sanki buna vereceğin parayı bence kenara koy cnm koşu bandı al.bence daha mantıklı.ama koşu bantlarınında en ucuzu 600 lira fln sen bilrsn cnm

anladım canım
aslında bi ara bizde demiştik sana yediklerin az diye ama sen doyuyorum demiştin
işte ben de senin durumundaydım ilk başladığımda
midem hemen küçüldü, ben doymama ve açlık hissetmememe rağmen yağ verememiştim ama yediklerimi biraz artırıp spor da yapınca karşılığını almaya başladım :))))

he iyi bari not aldıysan
netten de bakabilirsin zaten, arayıp randevu için
ya ilk görüşme ücretsiz
bu ölçüm de öyle
ben şehir dışından geliyorum demiştim, bide fazla kilom olmayınca bi program gerek görmedi bana
ama sen bi git senin değerlerini de bi görelim, ona göre bişi düşünürüz, hugo falan da yönlendirir sein

ha sahi o nerde, bu saatlerde genelde burda olurdu o

tamam canım sağol eee bi gideyim bariiher yerimden yağ fışkırıyo gerçiiii onun demesine gekte yok daa:85:hele göbeğimmmmmmmm ıııyyhhhhh çok kötüüü,bu hale nası getirdim ben bu göbeği hayrettin birşey yaniiiii

ben de bir spor salonuna gidip ölçtürmüştüm.bedelsiz yapıyorlardı.

o sadece bacağı çalıştırmaz mı:44:lesli yapsana acayip terletiyo süper bir spor,yürüme bandı olmayanlar için idealll,ama nerden indirildiğini bilmiyorumm kızlara sormak lazım
famircim,pc gündüz bana ait akşamları eşime,gündüz kuuzlardan vakit kalmıyo,akşam kociş pc de ders çalışıyo,puff,bielmedim ne yapsam,bilen biri nerden indireceğimi söyleyin,usb ye atıp tvden yapayım bari,onu da beceremedim,anlatıverinn
cnmcım bilmiyorum ama nikah salonunu falan biliyorum,bende tv izlerken yaparım falan diyecektim,almasam mı ki ya,kafam karıştı ,pufffff

canım ya,600 tl hayatta verdirmez eşim,BİM e gelmeyeck mi acaba yürüyüş bandı:) daha uygun olur hee

kızım abartma istersen :)))
bi git bakalım görelim senin sonuçları ona göre bişiler düşünürüz artıkın :)))

hugonun babsı ameliyat olacaktı bugün,çıktı mı acaba nasıl oldu ki? benim kardeşimde oldu,çıkmış iyimiş şükür yaa

kızlar ya şu malum siteye girdim slim in 6 yı buldum ama nasıl indiricem,sadece video izleyebiliyorum,yardım plsss

tatlım bzim burda vo.t in yeri var kapısında 649 lira yazıo ondan dedim nasıl bişi bilmiorum ama hakkaten bim e gelse bende hemen alırım ya çok ucuza gelir kesin. keşke gelse.

cnm leslie yi sende zay..fla die bi süte var ordan indirmiştik. slim i de ordan sanırsam ben hazıra kondum neruda cd ye kopyalayıp getrmişti bana.
iyi bi indirme programı varsa pcde indrrsin nerden olursa olsun

kızlar ya şu malum siteye girdim slim in 6 yı buldum ama nasıl indiricem,sadece video izleyebiliyorum,yardım plsss

tatlım dediğim gibi televizyona radyoya dalıp da temponu kaybetmeyeceğine inanıyorsan ve günde 1 saatini verebileceksen hiç kaçırma al.evinde yer varsa bulunsun ve kendini şartlandır.aslında ben de spor salonunda bundan farklı bir alette çalışmıyorum yani ama maksat para verdim gitmem lazım yapmam lazım psikolojisi yani.parayı verince tempoyu da kaybetmezsin vakti de değerli kullanırsın:)malum

1 koccaaa elma
yanında çay yanında da suu
şimdiye kadar 2 lt suyum bitti,havalar ısındı su mikatarımı artırıyorum azcık daha 500 ml daha aldım gidene kadar bitireyim

tatlım orda r.pid s..re den değil kolay indirme diye bir topik var ordan indiriceksin

sağol cnm ordan indirdim şükür,pc de de açıldı,akşam eşime usb aldırıyorum tv de başlıyorumm:) kaçışım yok artıkk

lesliyi değilde bunu yapsam sadece yeterli olur değil mi? bir de şimdi starla başlıycam 2 hafta sonra burn e geçicem ya,o zaman ikisini birden mi yapıcam yoksa sadece burn mü yapılacak,orayı anlamadım:78:

kararsız kaldım cnm ya,hem onca para ver hemde işe yaramasın,düşündürücü:44:bi kaç gün şu slim in 6 yı yapalım bakalım,karar veririm ona göre artık

bence lesliden daha etkili bir de bunda 3 videoyla 6 haftalık bir porgram av rtabii farklı şeyler yaptırıyor o yüzden de daha etkili vücut aynı spora alışmış olmuyo

start la başlıycaksın 2 hafta onu yapıcaksın 6 gün yap 1 gün ara 6 gün yap şeklinde sonra ramb ıt upa geçiceksin 2 hafta yine aynı şekilde sadece ramb yapıcaksın sonra da 2 hafta sadece burn zaten ramb ve burn uzun başka bişey yapmaya halin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…