canım bu kumrular sokak var ya
köşesinde bi tane dönerci var
eskiden çıtır simit vardı orda, o dönercinin hemen yanında, kapısı ykm tarafında ama
ismi de özkaya
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
kızlar bi bakın,fiyatı iyimiş di mi,alsam mı ki,evde spor yapamıyorum hiç bisiklet iyi olur sanki,akıl verin bakalım
fambukikotom pişi konya da yapılıo dier memlkettekilr pek bilmio hamur kızartılıo yağda ohh yımışak yımışak yada ince yaparsan çıtırdak olur öle de yenir bide bazen onu lavaş gibi yufkaya sarılıo onada şebit derler konyada. öle de yapılır bişi 3 ayların başlangıcında dağıtılır konyada kandillerde fln.içi dışı hamur bişi işte.adı da pişi.gonyalılar bişi der hattapişi nası bişii
canım senin değerler nasıldı?
sağol tatlımm, ben de çok sevindim wallla
sağol bitanemmmm
walla elimden geldiğnice yedim diyebilirim ben
baya artırmıştım öğünlerimi falan ama tatlı da yedim hamur işi de yeri geldiğnide
yani çok sıkı bi şekilde yapsaydım beylki daha düşük çıkardı yağ oranım bilmiyorum
yediklerimi artırıp gün aşırı koşu bandında yürüdüm canım ben bi ara düzenli
sonra hastalıklar çıkınca kaldı tabi
nerdeyse 3 haftadır sanırım yine spor yapmıyorum
bide kuruyemişi bıraktım
sadece leblebi ve yaban mersini, hurma falan yiyorum
bide kuru kayısı
onun dışında yağlı kuruyemişleri yemiyorum
bide bitki çayları tabi
belki de en çok faydayı hugocuğun çayında gördüm bilemicem tabi de
yani çok farklı bişi yapmadım aslında
bazı şeylere dikkat ettim hepsi bu
sana da kolay gelsin, yorma fazla kendini
ayrıca parkdaki bayana söleseydin yormasaydı kendini boşu boşuna
gerçi ben de söylüyorum kilo vremek isteyenlere ama beni dinlemiyolar
bi arkadaş var hiç bişi yemiyorum ama kilo alıyorum falan dedi, dedim zaten en büyük yanlış bu
yemeyerek kiulo veremez kimse
geçen de eşimin teyzesi k.valideme ekmeği kes zayıflıcaksan dedi
ben de o çok yanlış, ekmeği kesince daha çok yemek yeniyo ve yine de doyulmuyo dedim ama ben dedim ya bunu, k.validem hayatta yapmaz :)))))
görümcem de çok kilolu, 1 yıl oluyo doğum yapalı ama hala kilolarını verememiş, bi samimiyetimiz olmadığı için ona da tavsiyede bulunmuyorum, eşime de söyledim zaten ben söylesem tam aksini yaparlar çünkü öyle yapıyolar dedim :)))
aman herkes kendi bilir ya
aslında belki iyi yapmışsındır söylememekle
ne tepki vereceğini bilmiyosun çünkü
hoşbuldumk tatlımmmmm
kız ben sana da diyorum sen de git diye
kızılayın göbeeende zati yeri
çok rahat gidersin
ha sen naptın, şeflik sınvamıydı o, başvurdun mu?
kızlar bi bakın,fiyatı iyimiş di mi,alsam mı ki,evde spor yapamıyorum hiç bisiklet iyi olur sanki,akıl verin bakalım
canım benim normalde ilk diyete başladığımda ölçülerimi baktırsaydım birde adam gibi diyetisyene gitseydim böyle olmazdım.59 kiloya düştüm ve tekrar 63 kiloya çıktım.aç karnına spor yapmak mesela akşam tavuk yiyiyordum.iş yerinde öğlende tavuk çıkıyordu.buna benzer akşam öğlen et tüketmeler.ara öğünlerin az olmasından vücudum yağ toplamış.ama vereceğim hepsini kafama koydum...birde herkes çok zyıfladığımı söylüyor ama topu topu 2 kilocuk verdim.ama gerçi eski halime göre gerçekten çok fark var ama acba eskiden daha fazla mı yağ vardı kas azdı belki yağ verdim kas yaptım. çünkü belimde 3-4 kat oluyordu.:26::26:göbekte aynen ama şimdi belimde hiç çıkıntı yok.dümdüz.karında birazcık var ama.
tamam canım sağol not aldımmm,eee gideyim bari bendeeegerçi ne kadar yağım olduğunu öğrenmek bana ne sağlayacak:44:diyetisyene gitmek lazım bideee,yağ ölçümünü takip etmek için sonra verip vermediğimi nası anlıcam
her ay buraya mı gitcem,hem ne kadar alıyolar bu ölçüm için
he iyi bari not aldıysan
netten de bakabilirsin zaten, arayıp randevu için
ya ilk görüşme ücretsiz
bu ölçüm de öyle
ben şehir dışından geliyorum demiştim, bide fazla kilom olmayınca bi program gerek görmedi bana
ama sen bi git senin değerlerini de bi görelim, ona göre bişi düşünürüz, hugo falan da yönlendirir sein
ha sahi o nerde, bu saatlerde genelde burda olurdu o
anladım canım
aslında bi ara bizde demiştik sana yediklerin az diye ama sen doyuyorum demiştin
işte ben de senin durumundaydım ilk başladığımda
midem hemen küçüldü, ben doymama ve açlık hissetmememe rağmen yağ verememiştim ama yediklerimi biraz artırıp spor da yapınca karşılığını almaya başladım :))))
he iyi bari not aldıysan
ya ilk görüşme ücretsiz
bu ölçüm de öyle
ben şehir dışından geliyorum demiştim, bide fazla kilom olmayınca bi program gerek görmedi bana
ama sen bi git senin değerlerini de bi görelim, ona göre bişi düşünürüz, hugo falan da yönlendirir sein
famircim,pc gündüz bana ait akşamları eşime,gündüz kuuzlardan vakit kalmıyo,akşam kociş pc de ders çalışıyo,puff,bielmedim ne yapsam,bilen biri nerden indireceğimi söyleyin,usb ye atıp tvden yapayım bari,onu da beceremedim,anlatıverinno sadece bacağı çalıştırmaz mı:44:lesli yapsana acayip terletiyo süper bir spor,yürüme bandı olmayanlar için idealll,ama nerden indirildiğini bilmiyorumm kızlara sormak lazım
cnmcım bilmiyorum ama nikah salonunu falan biliyorum,bende tv izlerken yaparım falan diyecektim,almasam mı ki ya,kafam karıştı ,puffffftatlım ben evde hiç spor yapamıyorum ya nedense.
yani yapıyorum da yeterli vakit yapılmadığı zaman bir işe yaramıyor.ataevlerde pazar yeri var pazar günleri kuruluyo biliyor musun oradaki avmde (nikah salonunun altı) bir spor salonu açılmış oraya gittim görüşmeye birsürü kondüsyon bisikleti koşu bandı falan daaha da bir dünya alet var görevliyle konuştum.artan tempoda veya aynı tempoda sabit kalma koşulu ile en az günde bir saat falan yapmak gerekiyor yoksa bir faydasını görmüyor üyelerimiz dedi.yani pasif jimnastik gibi değilmiş sürekli tempolu şekilde yapmak gerekiyormuş ben o yüzden pasif jimnastik taraftarıyım hiç değilse haftada 3 gün 15er dakika yeterli oluyor
ama sen dersen ki ben çok azimliyim senin gibi değilimevde vakit ayırabilirim dersen al bence neden olmasın.
bazı insanlar alıp evin bir köşesinde unutuyorlar veya öyle her gün saatlerce uğraşamıyorlar
veya televizyonun karşısında yaparlarken farkında olmadan tempolarını kaybettikleri için doğru şekilde devam edemiyorlar ve bu yüzden bir faydası olmuyor normal olarak
aaa bende bunu dicektim kızlar gideken gördüm die. fiyatı uygun ama ben eve alıcaksam koşu bandı alıcam bisklet sadece bacak ve popo çalıştıro sanki buna vereceğin parayı bence kenara koy cnm koşu bandı al.bence daha mantıklı.ama koşu bantlarınında en ucuzu 600 lira fln sen bilrsn cnm
tamam canım sağol eee bi gideyim bariiher yerimden yağ fışkırıyo gerçiiii onun demesine gekte yok daa:85:hele göbeğimmmmmmmm ıııyyhhhhh çok kötüüü,bu hale nası getirdim ben bu göbeği hayrettin birşey yaniiiii
anladım canım
aslında bi ara bizde demiştik sana yediklerin az diye ama sen doyuyorum demiştin
işte ben de senin durumundaydım ilk başladığımda
midem hemen küçüldü, ben doymama ve açlık hissetmememe rağmen yağ verememiştim ama yediklerimi biraz artırıp spor da yapınca karşılığını almaya başladım :))))
he iyi bari not aldıysan
ya ilk görüşme ücretsiz
bu ölçüm de öyle
tatlım bzim burda vo.t in yeri var kapısında 649 lira yazıo ondan dedim nasıl bişi bilmiorum ama hakkaten bim e gelse bende hemen alırım ya çok ucuza gelir kesin. keşke gelse.famircim,pc gündüz bana ait akşamları eşime,gündüz kuuzlardan vakit kalmıyo,akşam kociş pc de ders çalışıyo,puff,bielmedim ne yapsam,bilen biri nerden indireceğimi söyleyin,usb ye atıp tvden yapayım bari,onu da beceremedim,anlatıverinn
cnmcım bilmiyorum ama nikah salonunu falan biliyorum,bende tv izlerken yaparım falan diyecektim,almasam mı ki ya,kafam karıştı ,pufffff
canım ya,600 tl hayatta verdirmez eşim,BİM e gelmeyeck mi acaba yürüyüş bandı:) daha uygun olur hee
kızlar ya şu malum siteye girdim slim in 6 yı buldum ama nasıl indiricem,sadece video izleyebiliyorum,yardım plsss
kızlar ya şu malum siteye girdim slim in 6 yı buldum ama nasıl indiricem,sadece video izleyebiliyorum,yardım plsss
sanırım buldum,yine de sağolun:79:
famircim,pc gündüz bana ait akşamları eşime,gündüz kuuzlardan vakit kalmıyo,akşam kociş pc de ders çalışıyo,puff,bielmedim ne yapsam,bilen biri nerden indireceğimi söyleyin,usb ye atıp tvden yapayım bari,onu da beceremedim,anlatıverinn
cnmcım bilmiyorum ama nikah salonunu falan biliyorum,bende tv izlerken yaparım falan diyecektim,almasam mı ki ya,kafam karıştı ,pufffff
canım ya,600 tl hayatta verdirmez eşim,BİM e gelmeyeck mi acaba yürüyüş bandı:) daha uygun olur hee
tatlım orda r.pid s..re den değil kolay indirme diye bir topik var ordan indiriceksin
tatlım dediğim gibi televizyona radyoya dalıp da temponu kaybetmeyeceğine inanıyorsan ve günde 1 saatini verebileceksen hiç kaçırma al.evinde yer varsa bulunsun ve kendini şartlandır.aslında ben de spor salonunda bundan farklı bir alette çalışmıyorum yani ama maksat para verdim gitmem lazım yapmam lazım psikolojisi yani.parayı verince tempoyu da kaybetmezsin vakti de değerli kullanırsın:)malum
sağol cnm ordan indirdim şükür,pc de de açıldı,akşam eşime usb aldırıyorum tv de başlıyorumm:) kaçışım yok artıkk
lesliyi değilde bunu yapsam sadece yeterli olur değil mi? bir de şimdi starla başlıycam 2 hafta sonra burn e geçicem ya,o zaman ikisini birden mi yapıcam yoksa sadece burn mü yapılacak,orayı anlamadım:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?