kararsız kaldım cnm ya,hem onca para ver hemde işe yaramasın,düşündürücü:44:bi kaç gün şu slim in 6 yı yapalım bakalım,karar veririm ona göre artık
çok sağol nerudacım,hadi bakalım bu akşamdan tezi yok başlıyorummmmmbence lesliden daha etkilibir de bunda 3 videoyla 6 haftalık bir porgram av rtabii farklı şeyler yaptırıyor o yüzden de daha etkili vücut aynı spora alışmış olmuyo
start la başlıycaksın 2 hafta onu yapıcaksın 6 gün yap 1 gün ara 6 gün yap şeklinde sonra ramb ıt upa geçiceksin 2 hafta yine aynı şekilde sadece ramb yapıcaksın sonra da 2 hafta sadece burn zaten ramb ve burn uzun başka bişey yapmaya halin kalmaz
bebişlerin olmayaydı dediğim yerdeki spor salonuna yazılırdın.aylık 20 lira.süper bir fırsat aslında.fazla para vermeden nezih bir yere gidebiliyor insan
teşekkür ederimmm hanımelim yaseminimmmm miss kokulummmm
Geçmiş sayfalarda yazmıştım ama belki görmemişsindir didimmmmm
Valla tüm sayfaları okuyorum bişey kaçırmıyım diye ama heran yazamıyorummmm hepinizi çok özledimmmmkaçamaksız bir şekilde deva ediyorum şükür
evde adım sayar varmış onu taktım belime günlük 10.000 adım atmak gerekiyomuş ben bugün daha 4500de falanım ama dışarı falan çıktım epey yürüdüm ona rağmen 4500daha spro yapmadım ve kuaföre gidicem onlardan sonra sanırım 10.000i görürümmm
çok sağol nerudacım,hadi bakalım bu akşamdan tezi yok başlıyorummmmm
kuzuuu bebişler olasaydı da gelemezdim yaw,eriklideyim ben uazk oraa,ama 20 tl süpermiş,bizim burda da var bi spor salonu 5 dk.ilerde ama hem kuzulara bakacak kimse yok,hemi de hep erkekler var içerdee
cık.dediğin gibi olmazmış bacım.erkeklerlen spor olmazzzz.ayı gibi yürüyorlar içeride insanın ödü patlıyor
Valla tüm sayfaları okuyorum bişey kaçırmıyım diye ama heran yazamıyorummmm hepinizi çok özledimmmmkaçamaksız bir şekilde deva ediyorum şükür
evde adım sayar varmış onu taktım belime günlük 10.000 adım atmak gerekiyomuş ben bugün daha 4500de falanım ama dışarı falan çıktım epey yürüdüm ona rağmen 4500daha spro yapmadım ve kuaföre gidicem onlardan sonra sanırım 10.000i görürümmm
kız sen ne güzelmişssin be,fazla kilon da yokk,ne istiyon daha:89:
ben de isteyom adımsayar
nirde satılırki acep
ben de hazırlanayım çıkayım inşaallahhh
keşke evde yerim olsa çok uyguna da yürü bantları var
Hepsiburada.com : Altis DY 1000 2.0 Hp Motorlu Koşu Bandı + Rubenis Digital Baskül Hediyeli. | Spor ve Fitness
netten alışveriş yapıyorsan burda varmış cnm ya
ben kredi kartı kullanmıyorum,alamıyorum o yüzden
Hepsiburada.com : Rexpo PM-01 Pedometre ( Adımsayar ) | Spor ve Fitness
geldimmm fambukitoooooommmmayy bu şarkıyıda pek severimmm
halılarımı yıkadım bitrdim şükür. mutfakta sütüm ısınırkene bul.makinesini boşalttım kuru patlıcan biberleri haşladım.dolma yapıciiim şimdikk.
ama bu arada çok köyü bişi yaptım.geçen haftaki gelen misafirlerin getrdiği tiramisu vardı ondan 2 dilim kalmıştı bir dilimni kakolu sütümle yedim.:26::26::26::26:kalan bir dilimide akşam eşime yedryiö kalksın gözümün önünden
oofff yaa aaaaburdan bize gelen gelecek misafirlere sesleniorum mümkünse bize gelirken baklava yaş pasta gibi şeyler getrmeyin:26::26::26::26::26::84::84::84::84::84::84::84::84:
neolurdu şöle domates salatalık süt yoğurt getrsek götrsek birbirimize sağlıklı sağlıklı ohhhh...
şımardım ben şımardım kalan bi kiloyuda veremicem bu gidişle göbüşüm ve ben başbaşa kalıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?