60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kararsız kaldım cnm ya,hem onca para ver hemde işe yaramasın,düşündürücü:44:bi kaç gün şu slim in 6 yı yapalım bakalım,karar veririm ona göre artık

bebişlerin olmayaydı dediğim yerdeki spor salonuna yazılırdın.aylık 20 lira.süper bir fırsat aslında.fazla para vermeden nezih bir yere gidebiliyor insan

teşekkür ederimmm hanımelim yaseminimmmm miss kokulummmm

Geçmiş sayfalarda yazmıştım ama belki görmemişsindir didimmmmm

Valla tüm sayfaları okuyorum bişey kaçırmıyım diye ama heran yazamıyorummmm hepinizi çok özledimmmmkaçamaksız bir şekilde deva ediyorum şükür

evde adım sayar varmış onu taktım belime günlük 10.000 adım atmak gerekiyomuş ben bugün daha 4500de falanım ama dışarı falan çıktım epey yürüdüm ona rağmen 4500 daha spro yapmadım ve kuaföre gidicem onlardan sonra sanırım 10.000i görürümmm

çok sağol nerudacım,hadi bakalım bu akşamdan tezi yok başlıyorummmmm
bebişlerin olmayaydı dediğim yerdeki spor salonuna yazılırdın.aylık 20 lira.süper bir fırsat aslında.fazla para vermeden nezih bir yere gidebiliyor insan

kuzuuu bebişler olasaydı da gelemezdim yaw,eriklideyim ben uazk oraa,ama 20 tl süpermiş,bizim burda da var bi spor salonu 5 dk.ilerde ama hem kuzulara bakacak kimse yok,hemi de hep erkekler var içerdee

heyy maşallaahhh

cık.dediğin gibi olmazmış bacım.erkeklerlen spor olmazzzz.ayı gibi yürüyorlar içeride insanın ödü patlıyor

ben de isteyom adımsayar
nirde satılırki acep

dadluşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
benimde hep açık ama yazamıyorum bende hügom yok,sen yoksun,nugim,kukulim yokkkkkk

kızlar sizlere iyi akşamlar ben yavaş yavaş hazırlanacağım elmamı yiyip eşomaları çekip pilatese gideceğim.eve gidip duş alacağım ordanda misafirliğe.acaba yemekte ne var evden mi yesem gitsem.

geldimmm fambukitoooooommmmayy bu şarkıyıda pek severimmm

halılarımı yıkadım bitrdim şükür. mutfakta sütüm ısınırkene bul.makinesini boşalttım kuru patlıcan biberleri haşladım.dolma yapıciiim şimdikk.

ama bu arada çok köyü bişi yaptım.geçen haftaki gelen misafirlerin getrdiği tiramisu vardı ondan 2 dilim kalmıştı bir dilimni kakolu sütümle yedim.:26::26::26::26:kalan bir dilimide akşam eşime yedryiö kalksın gözümün önünden

oofff yaa aaaaburdan bize gelen gelecek misafirlere sesleniorum mümkünse bize gelirken baklava yaş pasta gibi şeyler getrmeyin:26::26::26::26::26::84::84::84::84::84::84::84::84:

neolurdu şöle domates salatalık süt yoğurt getrsek götrsek birbirimize sağlıklı sağlıklı ohhhh...

şımardım ben şımardım kalan bi kiloyuda veremicem bu gidişle göbüşüm ve ben başbaşa kalıcaz

hamarattttttttttt daze gelinnnnnnnnnnnnnnnn
en azından 2.yi yememişsinnnnnnpek polyanna gördüm kendimiiiiisen dengelersin kukulimmmmmmm

ben geldimmmm... sporumu yaptımm.. ama bugünn aletlere cıkmadımm.. cok sıcaktıı bayılacaktımm.. nabzımm düsükk cıktı ilk defa... deryamm bünyenn alıstı diemk didi... yani öle iştee.. ne bilemm.. konuscakk bişi de bulamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…