60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

16.05.2011 günkü menüm

sabah:1 dilim kepekli ekmek,1 bardak şekersiz çay,3-4 çatal ligth peynir
öğlen:1/4 haşlanmış tavuk göğsü,2 domates
gün boyunca 10 bardak su,2 bardak yeşil çay,1 bardak form çayı,2 bardak elmalı tarçınlı bi karışımdan içtim
akşam bişey yemiycem belki meyve olur,karnım çok şiş vetok ,nedenini bilmiyorum

iyi akşamlarr

hoşgeldiiiin tatlııış
kendine dikkat et ne güzel yapmışsın gelmişsin sporunu.ben mal hala çalışıyorum uyuz fabrikadaaaaaaa işimden neffffrettt ediyoruuum.kovsunlar beni artıkın yafff

ne yedin ne içtin ondan de bizee,ne yicek heeeee

hoşgeldiiiin tatlııış
kendine dikkat et ne güzel yapmışsın gelmişsin sporunu.ben mal hala çalışıyorum uyuz fabrikadaaaaaaa işimden neffffrettt ediyoruuum.kovsunlar beni artıkın yafff

ben ayrılamaaaammmmmmmmmmmm,sen benden ayrıllllllllllllllllllgibi oldu

hoşgeldiiiin tatlııış

ayy balımmm bana kücükk derlerr 21 dee sen bayaa kücükk duruomussunn.. yoksa kücük müsünnn???? vallaa 17 falann dicem yane... bideee bideri bi kemikk izlenimi virdinn bana... ne fabrikasında calısıonn sen bakemmm???

yürüyüş bandı bende ıstıyorum yaa ama evde olanlarda pek bınmıyormus.öyle söyluyorlar dısarı cıkmak ınsanı daha bı dusunduruyor kım cıkacakda yuruyecek dıye evde olsa dusunmezdım heralde...:85:

bir kaç ay içerisinde zayıflayım yüsüme yüsümee şişko tombalak diyen aile efradımı dumura uğratmak istiyorummm...Bana tombalak deme diyorum ama diyolar hatta kızdığımı anladılar habire diyolar yaaa :84::84::84::84:

öglen yemegini yazmıstımm.. sporda 1 lt su içtimm.. sona da arada 5 kücük midye yedimm.. aksamada bezelye ve yogurt yiciiiiimmmm balımm... kocişş yokk bu aksamm dolapp benii kendine cekcekk

işe şu dolaplarını abur cuburdan temizleyerek başla sendeee.ben eşime ve kızıma aldığımız aburcuburları dışarıdan içi belli olmayan bir kutum var ona koyuyorum gördükçe canımda istemiyor böylece,sende öyle yap ulaşamayacağın yerlere falan koyy,birşeye basarak çıkabileceğinm yükseklikte olsun mesla,gidip geldikçe yemezsinnnn
kendinedn yiyecek salmaka oldu biraz ama

ben ayrılamaaaammmmmmmmmmmm,sen benden ayrıllllllllllllllllllgibi oldu

yaaa artık kovir misin beni ağam modundayım yaaa bıktım vallaha:)
10 bin lira tazminatım var ne ayrılcam onlar beni kovsunnn:)

:)yaşım 27 bacım ya.keşkem 17 olaydımmm bi deri bi gemük olaydııııımama deelim malesefff
tekstil mühendisiyim şef olarak çalışıyorum uyuz bi fabrikadaaaa.

hastanede kardeşimin yanında eşim kalmış,annem abna geliyormuş,sonrar babam hastaneye gidecekmiş refakata,eşim gelecekmiş,sadece çorbam var,ne yemek yapsam kiiiii,?

çok mantıklı valla.ben iradeliyim o konuda gözüme soksalar gene yemem ama annemden çikolata saklıyorum çünkü görür görmez affetmiyor yiyor yani.onu iyiliği için naapayım

evett aslında almıodumm ne zamndırr yemiiim diee bu sefer kociş te girince alısverişe son dkk jelibon dann brownie attı herseyi sepete tombul kelabaaaamm yaa yok yok yemicemm ama 2 _3 bardakk süt içebilirim gece boyu... garantisi yokk

Kızlar yaaa ben kilo veremicekmişim gibi gelio bana :84::84:
dediğiniz gibi herşeyden yiyorum ama spor yapmıorum sankı kılo alıcakmısım gibi gelıo moralım bozuldu bırden

barıştın mı kız tombul kelebeeeeenlennnnn

:)yaşım 27 bacım ya.keşkem 17 olaydımmm bi deri bi gemük olaydııııımama deelim malesefff
tekstil mühendisiyim şef olarak çalışıyorum uyuz bi fabrikadaaaa.

27 miiiiiiiii:83::83::83::83::83::83::83: kızzz genclikk iksirini sen mi buldunn yosaaammm??:86::86::86::86::86::86: ayyy hiçççç belliii deeell hatttaaaa inanılcak gibi deeelllll kilo da yok valla benimm kuzen gibi duruonnn innnnncicickkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…