ben geldimmmm... sporumu yaptımm.. ama bugünn aletlere cıkmadımm.. cok sıcaktıı bayılacaktımm.. nabzımm düsükk cıktı ilk defa... deryamm bünyenn alıstı diemk didi... yani öle iştee.. ne bilemm.. konuscakk bişi de bulamadımm
ben geldimmmm... sporumu yaptımm.. ama bugünn aletlere cıkmadımm.. cok sıcaktıı bayılacaktımm.. nabzımm düsükk cıktı ilk defa... deryamm bünyenn alıstı diemk didi... yani öle iştee.. ne bilemm.. konuscakk bişi de bulamadımm
hoşgeldiiiin tatlııış
kendine dikkat et ne güzel yapmışsın gelmişsin sporunu.ben mal hala çalışıyorum uyuz fabrikadaaaaaaa işimden neffffrettt ediyoruuum.kovsunlar beni artıkın yafff
hoşgeldiiiin tatlııış
kendine dikkat et ne güzel yapmışsın gelmişsin sporunu.ben mal hala çalışıyorum uyuz fabrikadaaaaaaa işimden neffffrettt ediyoruuum.kovsunlar beni artıkın yafff
ne yedin ne içtin ondan de bizee,ne yicek heeeee
öglen yemegini yazmıstımm.. sporda 1 lt su içtimm.. sona da arada 5 kücük midye yedimm.. aksamada bezelye ve yogurt yiciiiiimmmm balımm... kocişş yokk bu aksamm dolapp benii kendine cekcekk
ben ayrılamaaaammmmmmmmmmmm,sen benden ayrıllllllllllllllllllgibi oldu
ayy balımmm bana kücükk derlerr 21 dee sen bayaa kücükk duruomussunn.. yoksa kücük müsünnn???? vallaa 17 falann dicem yane... bideee bideri bi kemikk izlenimi virdinn bana... ne fabrikasında calısıonn sen bakemmm???
YouTube - Barış Manço - Kezban [www.turkcerock.net]
bir bakışın yeter düşerim yollarınlarına dünyalar güzeli nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sarı sarı bileziği takarım kollarına seksüüüüüüüüüüüüüü nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
işe şu dolaplarını abur cuburdan temizleyerek başla sendeee.ben eşime ve kızıma aldığımız aburcuburları dışarıdan içi belli olmayan bir kutum var ona koyuyorum gördükçe canımda istemiyor böylece,sende öyle yap ulaşamayacağın yerlere falan koyy,birşeye basarak çıkabileceğinm yükseklikte olsun mesla,gidip geldikçe yemezsinnnn
kendinedn yiyecek salmaka oldu biraz ama
işe şu dolaplarını abur cuburdan temizleyerek başla sendeee.ben eşime ve kızıma aldığımız aburcuburları dışarıdan içi belli olmayan bir kutum var ona koyuyorum gördükçe canımda istemiyor böylece,sende öyle yap ulaşamayacağın yerlere falan koyy,birşeye basarak çıkabileceğinm yükseklikte olsun mesla,gidip geldikçe yemezsinnnn
kendinedn yiyecek salmaka oldu biraz ama
evett aslında almıodumm ne zamndırr yemiiim diee bu sefer kociş te girince alısverişe son dkk jelibon dann brownie attı herseyi sepete tombul kelabaaaamm yaa yok yok yemicemm ama 2 _3 bardakk süt içebilirim gece boyu... garantisi yokk
Kızlar yaaa ben kilo veremicekmişim gibi gelio bana :84::84:
dediğiniz gibi herşeyden yiyorum ama spor yapmıorum sankı kılo alıcakmısım gibi gelıo moralım bozuldu bırden
:)yaşım 27 bacım ya.keşkem 17 olaydımmm bi deri bi gemük olaydııııımama deelim malesefff
tekstil mühendisiyim şef olarak çalışıyorum uyuz bi fabrikadaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?