60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugi beni yakalayamazzzzzzzzzzzzzzzzz,yakalasa bileeeeee takalayamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nugi hayattamısınnn,nirde bu yaaaaaa

ecrinn şu pembe fonlu halimle ben kaç gibi duruyorummmm

hastanede kardeşimin yanında eşim kalmış,annem abna geliyormuş,sonrar babam hastaneye gidecekmiş refakata,eşim gelecekmiş,sadece çorbam var,ne yemek yapsam kiiiii,?

hmm gelen annen olsun erkeklere yemek beğendirmek zor anneciğini kolay memnun edersin.
madem çorban var onun yanına eğer evde varsa kepekli bir makarna yapabilirsin.
ton balığı falan sever misin?mesela zeytinyağlı ton balığının yağını süzüp tavada biraz domates ve yeşil biber ile çevirip makarnana katabilirsin.
tavuk falan varsa evde haşlayıp körili falan sos hazırlayabilirsin.
bir de salata yaparsın şöyle bol domatesli yeşillikli
zeytin peynir bile koysan olur yanına
veya kısır tarzı bişeyler hazırlayabilirsin
iki avuç kepekli bulguru sıcak su ile azcık nemlendirip üzerine biraz domates salçası,baharat,limon,kabuklarını soymadan domates salatalık falan rastgele karıştırarak kolay kısır hazırlayabilirsin.inşallah fikir vermiştir biraz sana

eeeeeeeeee spor yap o zamannnnnn

yapamıorum işte en fazla işten eve yürüyorum eve geldiğimde çok yorgun hissediorum aç oluorum bı de yemek yıyınce spor yapmak zaten olmuo ancak 2 3 saat sonra yapmam lazım o zaman da zor gelıo zaten en gec 11 de yatıorum ben start it up ı ındırdım yapıcam sonunda dedım sevındım, 2 kere yaptım topu topu :78:
Benden adam olmassss

ben yemek yedikten 1 saat sonra yapıyorummmm:44:zaten ağır bişey yemiyoruz ki tıka basada doymuyoruzz,1 saatte rahatlıyo mide yapıyorum bende,yada haftasonu yappppp,ben genelde haftasonu yapıyorum mesela
ama bahane bulma kendine yoksa ömür boyu yapamazsın canım,bak burda çalışan,okula giden,çocuğu olan,birçok kişi bir şeklde fırsat buluyo sende bulabilirsin.
spor yapsan çok farkedersin bakkk başla benceee

barıştın mı kız tombul kelebeeeeenlennnnn

coookkkktaaannn.... arsızz benimm tombull kelabaammm gelirr türterr , sacımı cekerr,, celme takarr düsürürr kendi tutarr, sonaaaa da yanagını uzatırr öp hade deyii.... 1 saatte öle gecerr sona gelirr dibiciim otururr kedi kiminnn dünn denizdede havluyla bekledim kenardaaa... tutamadımm kendimii gelsinn gelsinn tombull kelabaaammm binimmmmm didimmm.. millet koptu arkada kocişim de cıktı sudann fok balıgıımm bişi mi kacırdımm diooo... yokk balım didimm sen bu filmi cok gördünn onlar ilk kezz izlioo kızz bununn neresi kelebaa benziyy diolar banaa.. ama o kelabakk diil zatenn tombull kelebakkk

Kızlar yaaa ben kilo veremicekmişim gibi gelio bana :84::84:
dediğiniz gibi herşeyden yiyorum ama spor yapmıorum sankı kılo alıcakmısım gibi gelıo moralım bozuldu bırden

kıyamam ben sana neden moralini bozuyorsun amaaa
mevsim geçişimden herkesin sinirleri bozuluyor tatlım bence.neden kilo veremeyesin ki.hareket falan yapmaya çalış evde.tak kulağına müziği.kondüsyon hareketleri falan yap ne güzel faydasını görürsün emin ol

canııım iltifat olarak kabul ediyorum bunlarııı daha ince olmam lazım sonra alır başını gider valla daha çocuk neyin yapcezzz:26:

sen de benim gibiymişsin valla ben de aynen.eve çok yorgun geliyorum işim çok ağır ve zor olduğu için hoşaf gibi oluyorum
yemek hazırla topla derken zaten akşam oluyor bir de tavuklar gibi en geç 11de yatıyorum hatta bazen 9da yattığım bile oluyor tatlım.aslında spor salonuna yazılmak lazım insan parayı verince tıkır tıkır öyle de güzel devam ediyor ki hiç ihmal etmiyor

ecrinn şu pembe fonlu halimle ben kaç gibi duruyorummmm

sen miiiiiiiii senn cicegii burnundaaa bii 18 lik sin balımm bide barbie koymusss.. kızımm barbie yaslandıı artıkk gecen haberlerde vardıı 50 yi bulmuss galibaaa ama sen binimm lolitamsınn hecc büyümeyenn

sen miiiiiiiii senn cicegii burnundaaa bii 18 lik sin balımm bide barbie koymusss.. kızımm barbie yaslandıı artıkk gecen haberlerde vardıı 50 yi bulmuss galibaaa ama sen binimm lolitamsınn hecc büyümeyenn

barbi de kimmiş allaaan yaşlı karısı burda fıstık gibi hatun varkene
kaldır bakem sen o barbiyi koy kendini gözümüz gönlümüz açılsın dimi ama ecii

Kızlar yaaa ben kilo veremicekmişim gibi gelio bana :84::84:
dediğiniz gibi herşeyden yiyorum ama spor yapmıorum sankı kılo alıcakmısım gibi gelıo moralım bozuldu bırden

cnm spor yap ya lütfen yani bişeklde alıştr kendini zaten sonraları yapmayınca rahatsız hissedeceksn kendini sporla yağlar daha kolay gidio. korkma yemekten zararlı şeyleri yeme dier lerini ölçülerine göre ye cnm ama yürüyş yap en azından baka havalarda ısındı akşam öğlen ne bilim bi şkelde yürü haftada 3 kere. 45 dk yürü ne varki neye ayırmıoruz 45 dk .eğer kilo vermek istiosan yapmalısın cnm.
bak yaz gelio fısrtık gibi hatunları düşün plajda sende öle olmak istemezmisin eşini yada sevgilini düşün onlara bakıcak belki benm eşim sevgilimde böle olsa dicek dmese bile eşin sevgilin sana öle baksa mutlu olmamzısn düşün düşünnnnnn...
tiril tiril yazlık elbislerlee düşün kendini bodrumdasın.. yada marmariste bikinili ohhh güneşleniosun inceciksinnn hafifi bronzlanşmışsınn süper incecik dal gibi hatun beaaaa

Ayy olan vaa olmayan vaaa ne ööle ballandıra ballandır anlatıyon allaa allaaa Valla insan heves ediyo ne güzel kıyafetler var ammaa ööle kedi gibi bakıyom anca vitrinden. Utancımdan bir yıldır kendime pantalon alamıyorum.

Ben geldimmmm
yettim gaaaari kulikulimmmmmmmm

kız doktora gidiyorum didim ya saat 14.30 gibi
okumamışsınnn hıh

neyse efem toktura gittim didim ki ben son beş ayda 12 kilo verdim. iyi vermişsin didi. naptın, nasıl verdin didi... aslında dengeli beslendim mesela akşam ögünlerim protein oldu süt yoort herşeyden azar azar yidim didim. şikayetin ne didi ..
bu kadar kilodan sonra degerlerinde düşüş olabilir ddiler kontrol ettirmek istiyorum ayrıca saç dökülmem de var didim. muayene etti boazima baktı kalbime baktı.. dinledi filan. utandım nen adama karşı..
muayene etceni düşünmemeiştim altımda dantelli sutyen rezil oldum hahhahhaha

neyse yarın sabah erkenden kan ver sonuçlar bana getir didi
geldim yimaamı yidim off çok acıkmışım felaket başım agrıyordu şimdi azaldı ama geçmedi..
2 kepçe mercimek çorbası 8 yk pırasa yimee yidim... ögleden sora arada 1 portakal 1 kuru incir 2 tane 240 ml ayran içtim.

bu akşam spor yapmam ve ders çalışmam lazm yarın kursum var. dershanede çok sinir bi karı var. çok iyi çalışıp hem en kısa zamanda bu dili ögrencem hem de o gerizekaaaalı yı sinir edicem.. çok sinir etti beni başına iş aldı

bacım olsa ben gidicem sana da sölerim deee
aslında ücretsiz olması şart değil icretli de olur kocişi diyetisten götürcem kabul etti valla yalnız doktorun haftasonu çalışıyor olması tercih sebebi .. cumartesi çalışsın yada cuma da olur bu cuma kociş burada olabilier sanırım

kız eşinin izmirde ne işi var orda mı çalışıyoo

ah ben ne zaman doğum yapcam acaba:97::97::97:

doğum izinlerini tam kullanamamışsındır o zaman:97::97::97:

afiyet olsun canımm

Nazendecim kocam izmirde çalışıyo haftaiçi orda haftasonu yanımda. istanbulda iş arıyo bulailirse yanıma gelcekti ama ordakiler de şimdi aldıının nerdeyse iki katını teklif ediyorlarmış kal diyorlar mış off napçaz bilmiyorum kocişim, süt danam tombul kelabeem ( eci )yollarda telef oluyo

benimki de ben küsünce gıdıklıyo yaa insanı bi agız tadı ile küs bırakmıyorlar hee

şükürler olsunn yahuuuuuuuuu nil valla sen öldürdün beni hele şükür canım benim bee süppersin tatlım tebrik ediyorummmmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnnn hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnn bayılıyorum kilo verenleri görmeye ve kilo vermeyeee:86::86::86::86::86: gitsinn yağlarrrrrr fazla kilolarrr oohhhhhh inşallahh:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:[/QUOTE]

canım nerudam teşekkür ederim. bu çok güzel bir duygu. sizlerin de emeği çok. sayenizde bilinçlendim..
tek kelimeyle süper yaa mukemmelll:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: kız sende biyşi kalmamiş o vakıtttt

canım teşekkür ederim. biraz daha var.

canım canım çok sevindim valla
al valla donum sütyenim sana feda olsun bee :92::92::92::92::92::92:
sen yeterki kilo ver

yolandaaa canım teşekkür ederim.. nasıl mutlu oldum bilemezsin.. senden bişey rica ediyorum yeni tıcker yapar mısın bana.. başlangıç 59 - şimdi 55 kg. hedef 51 kg. mümkün mü canım ?

canım nerudam teşekkür ederim. bu çok güzel bir duygu. sizlerin de emeği çok. sayenizde bilinçlendim..

canım teşekkür ederim. biraz daha var.

yolandaaa canım teşekkür ederim.. nasıl mutlu oldum bilemezsin.. senden bişey rica ediyorum yeni tıcker yapar mısın bana.. başlangıç 59 - şimdi 55 kg. hedef 51 kg. mümkün mü canım ?
[/QUOTE]

mimkin dabe bebeeemmm dee
boy? 155 miydi ?

aksamları protein mi yemek lazımmm??? bide sey sorcam ben yaa simdii hugomdann gördümm gittimm bu ayy kepekli makarna aldımm.. cokk basarılıı bi tadı yok ama ii yanee.. fekatt arkadaki degerleri okudumm bişi farketmioo yagı kalorisii... nedenn kepekli yiyos o vakitt hugomnn bi bildii vardır ama neee:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…