27 miiiiiiiii:83::83::83::83::83::83::83: kızzz genclikk iksirini sen mi buldunn yosaaammm??:86::86::86::86::86::86: ayyy hiçççç belliii deeell hatttaaaa inanılcak gibi deeelllllkilo da yok valla benimm kuzen gibi duruonnn innnnncicickkkk
hastanede kardeşimin yanında eşim kalmış,annem abna geliyormuş,sonrar babam hastaneye gidecekmiş refakata,eşim gelecekmiş,sadece çorbam var,ne yemek yapsam kiiiii,?
eeeeeeeeee spor yap o zamannnnnn
yapamıorum işteen fazla işten eve yürüyorum eve geldiğimde çok yorgun hissediorum aç oluorum bı de yemek yıyınce spor yapmak zaten olmuo ancak 2 3 saat sonra yapmam lazım o zaman da zor gelıo zaten en gec 11 de yatıorum ben start it up ı ındırdım yapıcam sonunda dedım sevındım, 2 kere yaptım topu topu :78:
Benden adam olmassss
barıştın mı kız tombul kelebeeeeenlennnnn
Kızlar yaaa ben kilo veremicekmişim gibi gelio bana :84::84:
dediğiniz gibi herşeyden yiyorum ama spor yapmıorum sankı kılo alıcakmısım gibi gelıo moralım bozuldu bırden
27 miiiiiiiii:83::83::83::83::83::83::83: kızzz genclikk iksirini sen mi buldunn yosaaammm??:86::86::86::86::86::86: ayyy hiçççç belliii deeell hatttaaaa inanılcak gibi deeelllllkilo da yok valla benimm kuzen gibi duruonnn innnnncicickkkk
yapamıorum işteen fazla işten eve yürüyorum eve geldiğimde çok yorgun hissediorum aç oluorum bı de yemek yıyınce spor yapmak zaten olmuo ancak 2 3 saat sonra yapmam lazım o zaman da zor gelıo zaten en gec 11 de yatıorum ben start it up ı ındırdım yapıcam sonunda dedım sevındım, 2 kere yaptım topu topu :78:
Benden adam olmassss
ecrinn şu pembe fonlu halimle ben kaç gibi duruyorummmm
sen miiiiiiiiisenn cicegii burnundaaa bii 18 lik sin balımm bide barbie koymusss.. kızımm barbie yaslandıı artıkk gecen haberlerde vardıı 50 yi bulmuss galibaaa ama sen binimm lolitamsınn hecc büyümeyenn
ben kaçar herkeşeeee iyi ağğşamlarrrrrrrrrrrrrr:80::80:
Kızlar yaaa ben kilo veremicekmişim gibi gelio bana :84::84:
dediğiniz gibi herşeyden yiyorum ama spor yapmıorum sankı kılo alıcakmısım gibi gelıo moralım bozuldu bırden
cnm spor yap ya lütfen yani bişeklde alıştr kendini zaten sonraları yapmayınca rahatsız hissedeceksn kendini sporla yağlar daha kolay gidio. korkma yemekten zararlı şeyleri yeme dier lerini ölçülerine göre ye cnm ama yürüyş yap en azından baka havalarda ısındı akşam öğlen ne bilim bi şkelde yürü haftada 3 kere. 45 dk yürü ne varki neye ayırmıoruz 45 dk .eğer kilo vermek istiosan yapmalısın cnm.
bak yaz gelio fısrtık gibi hatunları düşün plajda sende öle olmak istemezmisin eşini yada sevgilini düşün onlara bakıcak belki benm eşim sevgilimde böle olsa dicek dmese bile eşin sevgilin sana öle baksa mutlu olmamzısn düşün düşünnnnnn...
tiril tiril yazlık elbislerlee düşün kendini bodrumdasın.. yada marmariste bikinili ohhh güneşleniosun inceciksinnn hafifi bronzlanşmışsınn süper incecik dal gibi hatun beaaaa
soooonaa yoliii kıss öle ücretsiz yağ kas ölçen bi yer varsa banada söle yaw bende gideyim.
aslında benm yani eşimn özel sağlık sigortası var hemde acı..dem, medic .. ..rk gibi baya güzel hastanekerde fln da geçerli ama diyetsyeni ödemiodiğer hiç bişiye tek kuruş ödemioruz ama diyetsyenide ödese nolurdukii
işte böleee. ben şimdik bir halılarımı yıkayım makineynennn hadi bakalım incecik kollarıma guvveeeeetttt:10:
kız eşinin izmirde ne işi var orda mı çalışıyoo
ah ben ne zaman doğum yapcam acaba:97::97::97:
doğum izinlerini tam kullanamamışsındır o zaman:97::97::97:
afiyet olsun canımm
coookkkktaaannn....arsızz benimm tombull kelabaammm gelirr türterr , sacımı cekerr,, celme takarr düsürürr kendi tutarr, sonaaaa da yanagını uzatırr öp hade deyii.... 1 saatte öle gecerr sona gelirr dibiciim otururr kedi kiminnn dünn denizdede havluyla bekledim kenardaaa... tutamadımm kendimii gelsinn gelsinn tombull kelabaaammm binimmmmm didimmm.. millet koptu arkada kocişim de cıktı sudann fok balıgıımm bişi mi kacırdımm diooo... yokk balım didimm sen bu filmi cok gördünn onlar ilk kezz izlioo kızz bununn neresi kelebaa benziyy diolar banaa.. ama o kelabakk diil zatenn tombull kelebakkk
tek kelimeyle süper yaa mukemmelll:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: kız sende biyşi kalmamiş o vakıtttt
canım canım çok sevindim valla
al valla donum sütyenim sana feda olsun bee:92::92::92::92::92::92:
sen yeterki kilo ver
şükürler olsunn yahuuuuuuuuu nil valla sen öldürdün beni hele şükür canım benim bee süppersin tatlım tebrik ediyorummmmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnnn hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnn bayılıyorum kilo verenleri görmeye ve kilo vermeyeee:86::86::86::86::86: gitsinn yağlarrrrrr fazla kilolarrr oohhhhhh inşallahh:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ben geldimmmm
yettim gaaaari kulikulimmmmmmmm
kız doktora gidiyorum didim ya saat 14.30 gibi
okumamışsınnn hıh
neyse efem toktura gittim didim ki ben son beş ayda 12 kilo verdim. iyi vermişsin didi. naptın, nasıl verdin didi... aslında dengeli beslendim mesela akşam ögünlerim protein oldu süt yoort herşeyden azar azar yidim didim. şikayetin ne didi ..
bu kadar kilodan sonra degerlerinde düşüş olabilir ddiler kontrol ettirmek istiyorum ayrıca saç dökülmem de var didim. muayene etti boazima baktı kalbime baktı.. dinledi filan. utandım nen adama karşı..
muayene etceni düşünmemeiştim altımda dantelli sutyen rezil oldum hahhahhaha
neyse yarın sabah erkenden kan ver sonuçlar bana getir didi
geldim yimaamı yidim off çok acıkmışım felaket başım agrıyordu şimdi azaldı ama geçmedi..
2 kepçe mercimek çorbası 8 yk pırasa yimee yidim... ögleden sora arada 1 portakal 1 kuru incir 2 tane 240 ml ayran içtim.
bu akşam spor yapmam ve ders çalışmam lazm yarın kursum var. dershanede çok sinir bi karı var. çok iyi çalışıp hem en kısa zamanda bu dili ögrencem hem de o gerizekaaaalı yı sinir edicem.. çok sinir etti beni başına iş aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?