Amaaan küsuratın lafımı olur aramızda yuvarla gitsiin.. Şaka bi yana kısa zamanda süper vermişsin maşallah....
Tebrikleerrrr canım benimmm:92::92:
Darısı başımızaaaa
gözün aydın canııııım:92::92: bir numarasıııın seeeen
canım çok sağol... hepiniz bir numarasınız canım arkadaşlarım benim..
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92:
teşekkür ederim cimcimem darısı sana da olsun..
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
teşekkür ederim fambık...
süperrrrrrrrrrrrr
:92::92::92::92::92::92::92::92:
canım teşekkürler...
bacım olsa ben gidicem sana da sölerim deee
aslında ücretsiz olması şart değil icretli de olur kocişi diyetisten götürcem kabul etti valla yalnız doktorun haftasonu çalışıyor olması tercih sebebi .. cumartesi çalışsın yada cuma da olur bu cuma kociş burada olabilier sanırım [/B][/COLOR]
Nazendecim kocam izmirde çalışıyo haftaiçi orda haftasonu yanımda. istanbulda iş arıyo bulailirse yanıma gelcekti ama ordakiler de şimdi aldıının nerdeyse iki katını teklif ediyorlarmış kal diyorlar mış off napçaz bilmiyorum kocişim, süt danam tombul kelabeem ( eci)yollarda telef oluyo
benimki de ben küsünce gıdıklıyo yaa insanı bi agız tadı ile küs bırakmıyorlar hee
aksamları protein mi yemek lazımmm??? bide sey sorcam ben yaa simdii hugomdann gördümm gittimm bu ayy kepekli makarna aldımm.. cokk basarılıı bi tadı yok ama ii yanee..fekatt arkadaki degerleri okudumm bişi farketmioo yagı kalorisii... nedenn kepekli yiyos o vakitt hugomnn bi bildii vardır ama neee:44::44::44::44:
canım çok teşekkür ederim.
teşekkür ederim ecus... darısı herkesin başına.
gözün aydın canııııım:92::92: bir numarasıııın seeeen
canım çok sağol... hepiniz bir numarasınız canım arkadaşlarım benim..
teşekkür ederim cimcimem darısı sana da olsun..
teşekkür ederim fambık...
canım teşekkürler...
ben kacrdımm zayıfladın mı yineeee ayy darısıı basıma datlummmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yolandaaa canım teşekkür ederim.. nasıl mutlu oldum bilemezsin.. senden bişey rica ediyorum yeni tıcker yapar mısın bana.. başlangıç 59 - şimdi 55 kg. hedef 51 kg. mümkün mü canım ?
kepekli tok tutuyo diye öyle canım ama benim için farketmiyo beyaz makarna da aynı kepeklisi de
evet akşam ögünlerimi bu aralar protein yapıyorum daha uzun süre tok tutuyo ve akşam abartı bişi yememe gerek kalmıyo. erken yatıyorum ben saat 22.00 gibi ve akşam ögünümü 17.00 de yapıyorum normalde
olmaz utanmak yokkkkk.Ayy olan vaa olmayan vaaa ne ööle ballandıra ballandır anlatıyon allaa allaaaValla insan heves ediyo ne güzel kıyafetler var ammaa ööle kedi gibi bakıyom anca vitrinden. Utancımdan bir yıldır kendime pantalon alamıyorum.
bacım olsa ben gidicem sana da sölerim deee
aslında ücretsiz olması şart değil icretli de olur kocişi diyetisten götürcem kabul etti valla yalnız doktorun haftasonu çalışıyor olması tercih sebebi .. cumartesi çalışsın yada cuma da olur bu cuma kociş burada olabilier sanırım [/B][/COLOR]
kısss sende gel izmire nie gelmionnn kiii???? birr izmirlii olaraktannn davett gonderiorumm sana pişmann olmiceksinnnn
akşam yemaaaamm
1 kepçe tel şehriye çorbası
2 kaşık taze fasulye
2 orta boy dolma( princi az bulguru çok)
1 dilim çavdarlı ekmek
bol limonlu salata
2 kaşık light yoort
hepiciiiinizi öptümmmm yarın görüşmek züereeeee
tmm kuşum bulursan söle mutlaka benmkisi ücretsiz olcek veremem şimdik ona para mara işim gücüm yok zatii. ama işe başlayınca sırf merakımdan gidicem inş. yağ oranıma baktrmak için.
tatlım ben bugün temzlik neyim yaptımda pek okuayamdım yazamadım ondan görmemişim tohtura gttiiini.:26:
dantelli sütyen haaaa çok güldümmm
neyse bakalım ne çıkcak sonuç inş iyi çıkar tahlillerin
65 kilo ile başladım canım şubatın başında 64 kiloydum ocak ayında 1 kg verdim şubat ayında 2 kilo mart ayında 3 nisan ayında 1 kilo verdim
hugocuk çok geçmiş olsun insillh iyi geçer ameliyat ve bi an önce iyileşir, Allhm acil sifalar versin
yasemincim ne güzel bi kahvaltı canım sen ne kadar zamanda vermistinbu 8 kiloyu unuttum da bengecmiste solemistin ama bulamadım spor varmıydı sende
canım ya valla eğer öleyseben 200 ml suya bi yeşil bide form sallayıp içiyorum
cimcimecim oluyo canım ya böle ama keeske simit ayran yerine 1 tane içli köfte gibi seylerden yeseydin daha iyi olmazmıydı
afiyet olsun nugyacım, gercekten arkadaşın buraya katman hayırlı bişi olmus, bende gecen sene 13 kilo fazlayken 73 lerdeydimhaziran annelerine takılıyodum ve kilodan yakınıyodum bi arkadaş bana bu gurupları sölemişti o bu sekilde vermis ama ben o zaman katılamadımdı diyetisyenle vermiştim, şimdide diyorum keske kışın buraya gelseydim simdi bende 8 kilomu vermis olurdum çunku motivasyonum çok iyi burda, ben sadece yağ ölçümü için sırf diyetisyene gitcem çarşamba sende zaman bulursan git canım motivasyonumuz artcak inan liste falan önemli değil yane
günaydın ylc cim evet bizim burasıda çok guzel ama ben hastayımm
Kızlar selam herkese 3 gündür fazla giremiyorum.
annem Ankara dan geldi dünde eşim geldi
Ama size müjdemi vereyim dedim ...
Üstünüzde başınızda ne var ne yoksa çıkarın sallayın Nilmısra İçin :)))
Tartım geldi tartıldım şok oldum şok... 59. ... kg küsüratıda vardı tok karnına 60 a yakın geliyordum
ama tıcker a küsüratı yazmadım
şu an 55.2 kg. geliyorum 1,5 ayda 4 kilo verdim.
:92: :92: :92:
:92::92: :92: :92: :92:
Merhaba kızlar.Daha önce yazmıştım 80 kilodan 64 e indim hazirandan bu yana.Benim bi sorunum var sporuma aynen devam ediorum ama 1 haftadır iştahım çok açıldı kendimi frenleyemiyorum.Sizde de böyle olmuş muydu?Napmam lazım bilemiyorum:26:
Merhaba kızlar.Daha önce yazmıştım 80 kilodan 64 e indim hazirandan bu yana.Benim bi sorunum var sporuma aynen devam ediorum ama 1 haftadır iştahım çok açıldı kendimi frenleyemiyorum.Sizde de böyle olmuş muydu?Napmam lazım bilemiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?