60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amaaan küsuratın lafımı olur aramızda yuvarla gitsiin.. Şaka bi yana kısa zamanda süper vermişsin maşallah....

canım çok teşekkür ederim.
Tebrikleerrrr canım benimmm :92::92:
Darısı başımızaaaa

teşekkür ederim ecus... darısı herkesin başına.

yolandaaa canım teşekkür ederim.. nasıl mutlu oldum bilemezsin.. senden bişey rica ediyorum yeni tıcker yapar mısın bana.. başlangıç 59 - şimdi 55 kg. hedef 51 kg. mümkün mü canım ?
[/QUOTE]

mimkin dabe bebeeemmm dee
boy? 155 miydi ?
[/QUOT

evet canım... minnik hatunum ben..

kısss sende gel izmire nie gelmionnn kiii???? birr izmirlii olaraktannn davett gonderiorumm sana pişmann olmiceksinnnn

kepekli tok tutuyo diye öyle canım ama benim için farketmiyo beyaz makarna da aynı kepeklisi de
evet akşam ögünlerimi bu aralar protein yapıyorum daha uzun süre tok tutuyo ve akşam abartı bişi yememe gerek kalmıyo. erken yatıyorum ben saat 22.00 gibi ve akşam ögünümü 17.00 de yapıyorum normalde

Son düzenleyen: Moderatör:

yaaaa ben nie bu kadarrr cokkk seviorum makarnayııııııı...

olmaz utanmak yokkkkk.harekete geçmek varrrr işte böle hayal etcenki daha çok gaza gelcksin hayatımmmm

tmm kuşum bulursan söle mutlaka benmkisi ücretsiz olcek veremem şimdik ona para mara işim gücüm yok zatii. ama işe başlayınca sırf merakımdan gidicem inş. yağ oranıma baktrmak için.
tatlım ben bugün temzlik neyim yaptımda pek okuayamdım yazamadım ondan görmemişim tohtura gttiiini.:26:
dantelli sütyen haaaa çok güldümmm
neyse bakalım ne çıkcak sonuç inş iyi çıkar tahlillerin

kısss sende gel izmire nie gelmionnn kiii???? birr izmirlii olaraktannn davett gonderiorumm sana pişmann olmiceksinnnn

sagolasın canım ama benim burda işim gücüm var
orada sap gibi kalırım öylece işsiz güçsüz sıyırırım... yine de ilk gitiinde ben de gelim dedim kocişe. sen bi dur bakem hele bi bakalım didi sonra bende işimi bırakmam vazgeçtimm
kocişte pek anlaşamıyorum oradakilerle diyordu yani tek sebebi benim burda olmam olmucak gelirse..

akşam yemaaaamm

1 kepçe tel şehriye çorbası
2 kaşık taze fasulye
2 orta boy dolma( princi az bulguru çok)
1 dilim çavdarlı ekmek
bol limonlu salata
2 kaşık light yoort

hepiciiiinizi öptümmmm yarın görüşmek züereeeee

herkese merhaba
bugün kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş yaptım

saat 11 de 1 muz yedim

saat 12 de 1 kase cacık,1 tabak mantarlı bulgur pilavı yedim

saat 14 de 1 paket çilekli süt içtim

saat 16 da 1 portakal yedim

saat 18 de etli nohut(içine salça, soğan,havuç,biber,domates ve çok az zeytinyağı kattım),1 kase yoğurt,1 dilim kepekli ekmek yedim

şimdi de 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum

dantelli sütyen dimi.. evet valla haha çok utandım heee. gögüslerim küçüldüü için bana olan yegane bir çift sityenm onlarda dantelli. napem bi süre daha devam bunlara
sagol canım saç dökülmem var demir filan eksik çıkar sanıyorum ..
senin zaten para vercek bi durumun kalmamış ki aslında bende diyetisten listesi için filan gitmiyorum benimki de meraktan ama kociş için istiyorum ailesinde şeker var hasta olsun istemiyorum genç yaşta..
şimdi start it up a başladım

pepeticiğim kilolarımı bu şekilde verdim tatlım

Merhaba kızlar.Daha önce yazmıştım 80 kilodan 64 e indim hazirandan bu yana.Benim bi sorunum var sporuma aynen devam ediorum ama 1 haftadır iştahım çok açıldı kendimi frenleyemiyorum.Sizde de böyle olmuş muydu?Napmam lazım bilemiyorum:26:

canım tebrikler :92::92::92::92::92::92::92::92::92:

merhaba tatlım çok güzel vermişsin kilolarını ben de de böyle iştah patlamaları oluyor böyle durumlarda sebze tabağı hazırlamanı tavsiye ederim canım çok az zeytinyağlı sebzeler olabilir yada yoğurdun içine sevdiğin bir meyveyi doğrayıp tarçın katarak tüketmeni öneririm ve naneli salatalar da iştah kapatıcı özelliğe sahip diye biliyorum tavsiyelerim bunlar canım

tatlım bir de kremasız sebze çorbalarını sevdiğin baharatlarda tatlandırarak tüketmen hem uzun süre tok kalmanı sağlayacak hem de sıcak bir yemek yemiş olmanın verdiği bir rahatlamayı sağlayacaktır en azından ben de öyle oluyor hem tok tutar hem de kalorisi azdır hem de vitaminlidir

merhaba kızlar eve geldimm,,
çarşıda bir sürü işim vardı, malum maaş yattı, para çekip kredi kartı borcumu ödedim, sonra bir çeyrek aldım 123 olmuş yuh yaaaaaa, düğün var mecbur alacağız. sonra alışveriş yaptım eve geldimmm:82::82::82:
koçiş yemeğe gelmicekti kendime ton balıklı bolca salata yaptım yanına bir dilim de çavdar ekmeğiii,, çok yedim karnım şişti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…