60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım afıyet olsun çilekli süt demıssın ya onlar hazır olanlar dımı yarım yaglı ama sekerlı olıyler bende eve gecıkeceksem kakolusunu alıp hemen yapıyorum ara öğünümü subattan berı ıcıyomusun ara ara

büşracım bir çorba tarifi yazayım canım ben şöyle pişiriyorum:1 sap kereviz pırasada olabilir/veya ıspanak /veya pazı ,1 kuru soğan, yeşil biber kırmızı biber,havuç ,maydanoz,lahana,1 domates,1 tatlı kaşığı salça,kabak ,balkabağı da olur taze kabak da olur 2 yemek kaşığı mercimek(yeşil veya kırmızı farketmez) hepsini doğrayıp haşlıyorum bol suda sonra blendırdan geçirip içine çok az zeytinyağı katıyorum mesela 1 kase çorbaya 1 tatllı kaşığı zeytinyağı içine de sevdiğin baharatları katıyorsun gayet güzel oluyor ben severek içiyorum bu çorbayı

ara öğün kakolu süt

bende eve geldım kızmı alıp markete gıttık yuruyerek 1 saat sonra eve geldım kızımı kocişe devrettım ev geldım1 saat yurumustum zaten terlemıstım bıraz 15 dk mekik bacak falan calıstım.

aksam yemegım
7 kasık fasulye
yoort
bıraz salata
1 dılım tam bugday ekmeği

bugunku kacamaklarım etinin uzun fındıklı cıkolatasının birazı yarıdan azı kızım bana verdı ve yedım ve 2 tane pişi

canım şekerli gıdaların diyette aslında tüketilmemesi lazım ara öğünlerimde genelde meyve veya sebze yerim veya yoğurt tüketmeye çalışırım yani diyete başladığımdan bu yana aslında şekerli pek bir şey tüketmedim bunu evde babam yiğenime almıştı onlar gideli 2 hafta oldu hala dolapta duruyordu bari bunu içeyim dedim zaten içtikten sonrada dlimde bir ekşime oldu

Merhaba,çok teşekkür ederim cevabın için.Acaba sadece bende mi oldu bu diye kara kara düşünüyordum.Bu kadar kilo verdikten sonra almaya korkuyorumMeyve salatası yapıyorum birde yoğurdun içine keten tohumu karıştırıp yiyorum.İştahımı kontrol altına almaya çalışıyorum ama sürekli tatlı,kuruyemiş gibi şeyleri hayal ediyorumBir an önce normale dönerim umarım.Acaba metabolizmam savunmaya mı geçti diye düşünüyorumHayır yememeliyim hayır düşünme bunları onlar düşmanın senin

afiyet olsun nazendeciğim çok sağlıklı canım

rica ederim tatlım

Hımmmmmmm bayılırım ıspanak,pırasa gibi sebzelere.Çok tşk ederim canım bunu yarın deneyeceğim,harika bi şey olacak tahminimce.Tekrar tşk ederim canım benim.Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

Hımmmmmmm bayılırım ıspanak,pırasa gibi sebzelere.Çok tşk ederim canım bunu yarın deneyeceğim,harika bi şey olacak tahminimce.Tekrar tşk ederim canım benim.Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

rica ederim tatlım inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kurtuluruz bu fazla yağlarımızdan

teşekkür ederim canımmm

bir de kalkıp spor yapsam çok iyi olacak koçiş gelmeden

ama hiç halim yokkk yaaaaa beni gaza getirin lütfenn

tatlım aklına zayıflayacağın zamanki halin gelsin bu sayede motive olursun en azından ben öyle düşünüyorum kendim için ama istersen kısa bir mola ver kendine sonra spor yaparsın gerçi derler ya kelin merhemi olsa kendi kafasına sürerdi ben de spora hiç başlamadım daha sınavımı hep bahane edip duruyorum dur bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…