herkese merhaba
bugün kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş yaptım
saat 11 de 1 muz yedim
saat 12 de 1 kase cacık,1 tabak mantarlı bulgur pilavı yedim
saat 14 de 1 paket çilekli süt içtim
saat 16 da 1 portakal yedim
saat 18 de etli nohut(içine salça, soğan,havuç,biber,domates ve çok az zeytinyağı kattım),1 kase yoğurt,1 dilim kepekli ekmek yedim
şimdi de 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum
canım afıyet olsun çilekli süt demıssın ya onlar hazır olanlar dımı yarım yaglı ama sekerlı olıyler bende eve gecıkeceksem kakolusunu alıp hemen yapıyorum ara öğünümü subattan berı ıcıyomusun ara ara
merhaba tatlımçok güzel vermişsin kilolarını ben de de böyle iştah patlamaları oluyor böyle durumlarda sebze tabağı hazırlamanı tavsiye ederim canım çok az zeytinyağlı sebzeler olabilir yada yoğurdun içine sevdiğin bir meyveyi doğrayıp tarçın katarak tüketmeni öneririm ve naneli salatalar da iştah kapatıcı özelliğe sahip diye biliyorum tavsiyelerim bunlar canım
merhaba kızlar eve geldimm,,
çarşıda bir sürü işim vardı, malum maaş yattı, para çekip kredi kartı borcumu ödedim, sonra bir çeyrek aldım 123 olmuş yuh yaaaaaa , düğün var mecbur alacağız. sonra alışveriş yaptım eve geldimmm:82::82::82:
koçiş yemeğe gelmicekti kendime ton balıklı bolca salata yaptım yanına bir dilim de çavdar ekmeğiii,, çok yedim karnım şişti yaaa
Merhaba,çok teşekkür ederim cevabın için.Acaba sadece bende mi oldu bu diye kara kara düşünüyordum.Bu kadar kilo verdikten sonra almaya korkuyorumMeyve salatası yapıyorum birde yoğurdun içine keten tohumu karıştırıp yiyorum.İştahımı kontrol altına almaya çalışıyorum ama sürekli tatlı,kuruyemiş gibi şeyleri hayal ediyorum Bir an önce normale dönerim umarım.Acaba metabolizmam savunmaya mı geçti diye düşünüyorum Hayır yememeliyim hayır düşünme bunları onlar düşmanın senin
büşracım bir çorba tarifi yazayım canım ben şöyle pişiriyorum:1 sap kereviz pırasada olabilir/veya ıspanak /veya pazı ,1 kuru soğan, yeşil biber kırmızı biber,havuç ,maydanoz,lahana,1 domates,1 tatlı kaşığı salça,kabak ,balkabağı da olur taze kabak da olur 2 yemek kaşığı mercimek(yeşil veya kırmızı farketmez) hepsini doğrayıp haşlıyorum bol suda sonra blendırdan geçirip içine çok az zeytinyağı katıyorum mesela 1 kase çorbaya 1 tatllı kaşığı zeytinyağı içine de sevdiğin baharatları katıyorsun gayet güzel oluyor ben severek içiyorum bu çorbayı
afiyet olsun nazendeciğim çok sağlıklı canım
Hımmmmmmm bayılırım ıspanak,pırasa gibi sebzelere.Çok tşk ederim canım bunu yarın deneyeceğim,harika bi şey olacak tahminimce.Tekrar tşk ederim canım benim.Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız
teşekkür ederim canımmm
bir de kalkıp spor yapsam çok iyi olacak koçiş gelmeden
ama hiç halim yokkk yaaaaa beni gaza getirin lütfenn
teşekkür ederim canımmm
bir de kalkıp spor yapsam çok iyi olacak koçiş gelmeden
ama hiç halim yokkk yaaaaa beni gaza getirin lütfenn
bak ben yaptım
start it up bitti
karın hareketlerini yapıyorum
burdayımmmnazende hemen kalk ve spora başlaçabuk hala ordamısın
bak ben yaptım
start it up bitti
nazendecim tatlım elimden gelen bu kadarumarım etkili olmuştur
bak ben yaptım
start it up bitti
vee sporum bittiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?