hacerciğim seninki de şişlikse benim ki ne oluyor...:1shok: tabii önemli olan senin nasıl hissettiğin canım...bence süper görünüyorsun ama...
Kızlar tartıldım bugün 63.8 çıktı
700 gram daha verdim :teytey:
kızlar merhaba, bir kaç gündür yazamıyorum, suçluyum ondan herhaldebu haftasonu ufak ufak kaçırdım yediklerimi diyetimin dışına çıktım. öyle çok yağlı şeyler yemedim ama düzensiz ve listemde olmayan şeyler yedim.çok üzgünüm.
ama bir daha olmayacak söz:1no2:
Hanımlarrrr nasıl keyifler şööyle bi kaç sayfaya bakabildim tabii uçmuş almış başını gitmiş ne güzel . . .
Benim ofisin durumu hala sallantıda . . .
:1closedeyes:
Bu nedenle ara ara yanınızda olabileceğim bi müddet daha . . .
canım kendini hiç suçlama...afiyet şeker olsun...biliyorsun biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz ve bunu yaşam boyu uygulayacağız öyle değil miyerimseniben
tabii ki arada kaçamaklar olacak...kendini sınırlar ve o şekilde beslenirsen zayıfladıktan sonra iki katı olarak tekrar alırsın verdiğin kiloları...sınır koymak insanı daha çok gerer...bu haftasonunu kendine ödül olarak düşün ve tekrar devam et düzenli beslenmeye...:teselli:
sabuncuğum hoşgeldin canım özledim valla...nasılsın:uhm:
sağ ol canım:1hug:çok haklısın aslında. ama tabi yinede ben kendimi biliyorum ondan üzülüyorum canım ya. ben bir türlü bir diyet tutturamıyorum nedense. çok üzülüyorum bu halime. yani zayıflayamadığımdan değil daha çok istikrarsızlığıma üzülüyorum. ben aslında böyle bir insan değilim. kararlıyımdır ama niye böyle basit bir konuda kararımı uygulayamıyorum diye üzülüyorum. bir hafta sürdüremiyorum bir diyeti. ne olacak benim halim yasenağlamaumarım hayatımın başka alanlarınada yayılmaz bu yeni huyum.valla şimdi bak yeri geldi kendime bile itiraf edemediğimi burada söylüyorum. bir diyeti tam hakkıyla sonuna kadar götürsem ve hiç zayıflamasam üzülmem valla, iki haftalık bir diyete bile bir hafta dayanamıyorum. diyeceksinizki çok mu ağır diyetin. inanınki değil. ağır olmasın diye bu diyeti seçtim. altı öğün var hiç acıkmıyorsun. iki hafta yapmam gerekiyor sadece ama ben yapamıyorum. bu istikrarsızlığım beni çileden çıkarıyor çünkü ben kendimi böyle tanımıyorum. tam yapayım sonuç alamasam da olur ama yeterki ben, BEN gibi davranayım.
bendeeee delikafadulden
şimdi fark ettim derinimiiii . . .
iiyim derinim sürdüm çıngan pembe ojelerimi kurumasını bekliyorum . . .
siz ne yaptınız asıl konular aktı gitti tabi di mi ?
var mı mucizevi bi paylaşım kaçırdığım ?
Ayyyyy az önce hoptek denemesi yaptım
Anam ne yorucu şeymiş ooo :roflol:
hoptek ne ki hacerim kolbastıyı çağrıştırdı bana ama...:uhm:
Ayyyyy az önce hoptek denemesi yaptım
Anam ne yorucu şeymiş ooo :roflol:
Abbooo . . .
Kolbastı turu attın he mi çıtırığım . . .
Dehşet bi şi o bizim buralarda feci kolunu sallasan hoptek hoplayana çarpar . . .
Arafilli farozli arafilli farozli . . .
sositososito
canım bu konuda bu şekilde davranman her konuda o şekilde olacağın anlamına gelmez...yeni huyum demişsin ben öyle olduğunu düşünmüyorum...demek ki sen sınırlamaya gelemiyorsun...kendine haksızlık etme...uzmanlar bile diyet kelimesini kullanmayın diyorlar...sen devamlı diyet diyorsun...ben de yıllardır zayıflayacağım derdim ama hiç zayıflayamazdım...bir karar verdim bunu yaşam biçimi haline getireceğim diye...ve zayıflamaya başladım...beş kilo gitti...ve biliyorum ki artık hep bu şekilde yaşayacağım için o kalan fazla kilolarımda gidecek...ama bu 3 ay mı sürer bir yıl mı sürer hiç bilemiyorum...ben de egzersizi hayatıma katma konusunda çok istikrarsızım...ciddi rahatsızlıklarım var...o yüzden spor yapmam zor da oluyor...ama hafif egzersizlerde olsa yarın sabahtan itibaren hayatıma egzersizi katmaya çalışacağım...:1rolleyes:
sağ ol canım ya, bu topic gerçekten güzel ama farkedilmek çok zor, gerçekten teşekkür ederim. yarından itibaren bende egzersiz ve yürüyüşe başlayacağım.
ben yerim senin o çıngan pembe ojelerini...:roflol: biliyor musun seni çok seviyorum ama en çok da üslubuna bayılıyorum...canım kaçırdığın şeye gelince mavi beneğimizin zayıflama öyküsünü okumadıysan okumalısın...a.s
Aaaaaaaa doğru ya gülümmm
Ben geleyim sizin oraya
Öğretsinler bana
Anacım toplasan 2 dk oynamadım, her yerim ağrıdı kaydirigubbakcemile3
iyi kilo verdirir bu kesinn söylemedi demeyin :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?