60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdayımmm
yemeği şimdik yedim 15 dak daha durayım hemen başlıcam sözzz

ben daha onu yapmadım hiç bugün 6. günüm olcak start it up da
yarın ara günümmm

tamam tatlım bravo şimdi ben de bir spor saati listesi yapacağım ders çalışma molalarımda 10 ar dk yaparsam nasıl olur acaba :26:

burdayımmm
yemeği şimdik yedim 15 dak daha durayım hemen başlıcam sözzz

ben daha onu yapmadım hiç bugün 6. günüm olcak start it up da
yarın ara günümmm

ne güzel yaa
ben arka arkaya altı gün yapamadım kursum başladı
geçen ilk hafta dört gün
ikinci hafta iki gün yaptım
bu 3. hafta. normalde 2 hafta oluyo ama ben altı gün yapamadıım için böyle oldu
olsun spor spordur dimi

tebrikler canım

çok güzel hayatım benim de başlamam lazım tatlım

e başla o zaman yasemincim

ohhhhh mis gibi bitti sporunn

ivet bittii
şimdi yüzüme maske yapıyorum ölüdeniz çamuru sürdüm pöff kötü kokuyooo
iyi ki kociş yok korkup kaçardı benden. maske filan yapmamı hiç seemiyo onun yüzünden sarmısaklı maske filan yapamıyorum saçıma. kokluyo tazı gibi buluyo

ben ilk yaptım sonra 4 gün kadar yapamadım ağrıdan sızıdan

sonra tekrardan başladım 6 gün olcakk bugün

çarşamba da denizliye gidiyom inşallah orda yapmamazlık yapmam

ben ilk yaptım sonra 4 gün kadar yapamadım ağrıdan sızıdan

sonra tekrardan başladım 6 gün olcakk bugün

çarşamba da denizliye gidiyom inşallah orda yapmamazlık yapmam

bende arka arkaya altı gün yaptın sandım

o zaman benim 7. gündü bugün
1,5 aydır da karın hareketlerini yapıyorum yarın 17 mayıs ölçü günü ama fırsat bulamam sanıyorm ölçü almaya
gerçi bi kaç gün önce bakmıştım 2-3 cm incelme var

yaptım tatlım zaten arka arkaya bugün 6. günümm

ara verdiğimi saymadımm

woww süper menüler yazmışssın valla,teşekürler cnm,annem bişey yemem dedi,çorbamdan içirdim,az parka gitiik,kocişle konuştum ben burda yerim dedi,yemek olayı halloldu,ama senin tarifleri deniycem mutlaka,kız kepekli bulgur nerde satılıyo hiç görmedim,ton balıklı makarnayı da acyip cnm çekti,uffff,neyse istediğim kiloya geleyim yiyeceğim ödül olarak
tam gazzz
dantelli sütyene çok güldüm ya,kız muayene etmeden bişey ister mi hiç dr
keten tohumunu nasıl kullanıyorsun cnm toz halde mi,tohum halinde mi,sadece yoğurtla mı yiyiyorsun? bende denemek istiyorum da,etkili oldu mu baya?

vee sporum bittiiii

maşallah,karın ahreketleri ne yapıyorsun cnm?

sporumu yaptım da geldimm

(25 dk) leslie ile walk walk walk

(25 dk) start it up

yaşasınnnn yarın tatilll günümmmm

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrr napıyosunuzzzzzzz

ben bugün kuuuföree gidemedimmmmm kuuuför şehir dışındaymışş çarşambaya kaldı boya kaporta ama bugün kuaför epey uzaktaydı yürüdk annemle git gel sonra da parkta 1 saat tempolu yürüdükkk bugün sporum böyle oldu sabah taktıım adımsayar şuan 14.689 adımı gösteriyor günde 10.000 adım atmak lazımmış ben bugün epey yürümüşüm yaaniiiiii 7.5km falan oluyorrrr ohhhh gitsin bütün yağlarrrr incecik fit fıstıklarrr olalımmm inşallahhhhhh hep beraberrrr:13::13::13::13:

kendimden nefret ediyorum bi atın arkasına iple bağlayıp sürümek istiyorum
bugün ilk kaçamağımı yaptım. 18:00 da okulda ekmeksiz çorba içtim 21:00 a geliyodu hala ara öğün yapamadım,tıklım tıklım otobüste çantamdan etiform büsküvisi çıkarıp yiyemedim utancımdan sonrada çookkk acıktım attım eve kendimi ne var ne yok süpürdüm. bahanemde hazırdı sevgilim yüzünden diyodum sora telefonda konuşunca moralceyzim yerine geldi ve gittim midemde ne var ne yok hepsini çıkardım (çıkarabildiğim kadar yarım saat uğraşmışımdır) şimdi kendimi accık suçlu hissediyorum

kahvaltı hazırlıyorum

2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil biber
3 zeytin
nane-maydanoz
1 tatlı kaşığı labne peyniri(1 dilim kepek ekmeğin üzerine sürdüm)
1 biberli yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 kivi

arkadaşlar önce akşam menümü yazayım.misafirlikteydik, dün öğlen yemeyip kaçtığım lahmacun akşam tekrar karşıma çıktı.mecburen yarım lahmacundan biraz daha güçükçe bir parça yedim,
2 bardak ayran, 1 kasede mercimek çorbası içtim.
ama hiç doymadım...
eve gidincede 1 elma yedim.
birde dün pilates hocamız italyadaydı 1 haftadır.pilates eğitimindeydi.orda çok farklı pilates öğretmişlerdi.kadın dün pilates öncesi italyan dansları yaptırarak ter içinde bıraktı bizi.daha sonrada pilatesle mahvatti bayağı zordu ama her yanımız iyice çalıştı...

sabah kahvaltım:
4 kuru kaysı,
2 su bardağı ılık su,
3 zeytin,
1 salatalık,
1 haşlama yumurta,
1,5 dilim kepek ekmek.2 tane yemem lazımdı ama zorladım bitiremedim...

akşam menümmm
4 yk kıymalı bulgurlu pırasa yemeği
2 yk light yoğurt
1 hurma
1/2 dlm esmer ekmek

akşam avmye gittik eşim ve kızımla 2 saat boyunca gezdik,eve gelincede hügocuğumun önerdiği 1er ltlik su şişeleri ile yanlara doğru eğilme haraketi yaptım(100kere)

yatmadan önce
2 yenidünya
1 küçük nektar

sabah
1 dlm çok tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk light oeynir
maydanoz
1 hurma

herkese toptan afiyet olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…