burdayımmm
yemeği şimdik yedim 15 dak daha durayım hemen başlıcam sözzz
ben daha onu yapmadım hiç bugün 6. günüm olcak start it up da
yarın ara günümmm
burdayımmm
yemeği şimdik yedim 15 dak daha durayım hemen başlıcam sözzz
ben daha onu yapmadım hiç bugün 6. günüm olcak start it up da
yarın ara günümmm
tebrikler canım
çok güzel hayatım benim de başlamam lazım tatlım
ohhhhh mis gibi bitti sporunn
ben de spor ypmaya gidiyom görüşürüz
ne güzel yaa
ben arka arkaya altı gün yapamadım kursum başladı
geçen ilk hafta dört gün
ikinci hafta iki gün yaptım
bu 3. hafta. normalde 2 hafta oluyo ama ben altı gün yapamadıım için böyle oldu
olsun spor spordur dimi
e başla o zaman yasemincim
ivet bittii
şimdi yüzüme maske yapıyorum ölüdeniz çamuru sürdüm pöff kötü kokuyooo
iyi ki kociş yok korkup kaçardı benden. maske filan yapmamı hiç seemiyo onun yüzünden sarmısaklı maske filan yapamıyorum saçıma. kokluyo tazı gibi buluyo
ben ilk yaptım sonra 4 gün kadar yapamadım ağrıdan sızıdan
sonra tekrardan başladım 6 gün olcakk bugün
çarşamba da denizliye gidiyom inşallah orda yapmamazlık yapmam
bende arka arkaya altı gün yaptın sandım
o zaman benim 7. gündü bugün
1,5 aydır da karın hareketlerini yapıyorum yarın 17 mayıs ölçü günü ama fırsat bulamam sanıyorm ölçü almaya
gerçi bi kaç gün önce bakmıştım 2-3 cm incelme var
woww süper menüler yazmışssın valla,teşekürler cnm,annem bişey yemem dedi,çorbamdan içirdim,az parka gitiik,kocişle konuştum ben burda yerim dedi,yemek olayı halloldu,ama senin tarifleri deniycem mutlaka,kız kepekli bulgur nerde satılıyo hiç görmedim,ton balıklı makarnayı da acyip cnm çekti,uffff,neyse istediğim kiloya geleyim yiyeceğim ödül olarakhmm gelen annen olsun erkeklere yemek beğendirmek zor anneciğini kolay memnun edersin.
madem çorban var onun yanına eğer evde varsa kepekli bir makarna yapabilirsin.
ton balığı falan sever misin?mesela zeytinyağlı ton balığının yağını süzüp tavada biraz domates ve yeşil biber ile çevirip makarnana katabilirsin.
tavuk falan varsa evde haşlayıp körili falan sos hazırlayabilirsin.
bir de salata yaparsın şöyle bol domatesli yeşillikli
zeytin peynir bile koysan olur yanına
veya kısır tarzı bişeyler hazırlayabilirsin
iki avuç kepekli bulguru sıcak su ile azcık nemlendirip üzerine biraz domates salçası,baharat,limon,kabuklarını soymadan domates salatalık falan rastgele karıştırarak kolay kısır hazırlayabilirsin.inşallah fikir vermiştir biraz sana
tam gazzzcnm spor yap ya lütfen yani bişeklde alıştr kendini zaten sonraları yapmayınca rahatsız hissedeceksn kendini sporla yağlar daha kolay gidio. korkma yemekten zararlı şeyleri yeme dier lerini ölçülerine göre ye cnm ama yürüyş yap en azından baka havalarda ısındı akşam öğlen ne bilim bi şkelde yürü haftada 3 kere. 45 dk yürü ne varki neye ayırmıoruz 45 dk .eğer kilo vermek istiosan yapmalısın cnm.
bak yaz gelio fısrtık gibi hatunları düşün plajda sende öle olmak istemezmisin eşini yada sevgilini düşün onlara bakıcak belki benm eşim sevgilimde böle olsa dicek dmese bile eşin sevgilin sana öle baksa mutlu olmamzısn düşün düşünnnnnn...
tiril tiril yazlık elbislerlee düşün kendini bodrumdasın.. yada marmariste bikinili ohhh güneşleniosun inceciksinnn hafifi bronzlanşmışsınn süper incecik dal gibi hatun beaaaa
dantelli sütyene çok güldüm ya,kız muayene etmeden bişey ister mi hiç drBen geldimmmm
yettim gaaaari kulikulimmmmmmmm
kız doktora gidiyorum didim ya saat 14.30 gibi
okumamışsınnn hıh
neyse efem toktura gittim didim ki ben son beş ayda 12 kilo verdim. iyi vermişsin didi. naptın, nasıl verdin didi... aslında dengeli beslendim mesela akşam ögünlerim protein oldu süt yoort herşeyden azar azar yidim didim. şikayetin ne didi ..
bu kadar kilodan sonra degerlerinde düşüş olabilir ddiler kontrol ettirmek istiyorum ayrıca saç dökülmem de var didim. muayene etti boazima baktı kalbime baktı.. dinledi filan. utandım nen adama karşı..
muayene etceni düşünmemeiştim altımda dantelli sutyen rezil oldum hahhahhaha
neyse yarın sabah erkenden kan ver sonuçlar bana getir didi
geldim yimaamı yidim off çok acıkmışım felaket başım agrıyordu şimdi azaldı ama geçmedi..
2 kepçe mercimek çorbası 8 yk pırasa yimee yidim... ögleden sora arada 1 portakal 1 kuru incir 2 tane 240 ml ayran içtim.
bu akşam spor yapmam ve ders çalışmam lazm yarın kursum var. dershanede çok sinir bi karı var. çok iyi çalışıp hem en kısa zamanda bu dili ögrencem hem de o gerizekaaaalı yı sinir edicem.. çok sinir etti beni başına iş aldı
keten tohumunu nasıl kullanıyorsun cnm toz halde mi,tohum halinde mi,sadece yoğurtla mı yiyiyorsun? bende denemek istiyorum da,etkili oldu mu baya?Merhaba,çok teşekkür ederim cevabın için.Acaba sadece bende mi oldu bu diye kara kara düşünüyordum.Bu kadar kilo verdikten sonra almaya korkuyorumMeyve salatası yapıyorum birde yoğurdun içine keten tohumu karıştırıp yiyorum.İştahımı kontrol altına almaya çalışıyorum ama sürekli tatlı,kuruyemiş gibi şeyleri hayal ediyorum Bir an önce normale dönerim umarım.Acaba metabolizmam savunmaya mı geçti diye düşünüyorum Hayır yememeliyim hayır düşünme bunları onlar düşmanın senin
vee sporum bittiiii
dantelli sütyene çok güldüm ya,kız muayene etmeden bişey ister mi hiç dr
maşallah,karın ahreketleri ne yapıyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?