60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok sıkkın kızlar. dün ben evde yokken osman camdan aşağı düşmüş. 4. katta evimiz. ev arkadaşım evdeydi. farketmemiş düştüğünü komşu gelip haber vermiş. veterinere gitmişler hemen. ağzı kanamış ve sol arka patisinde kırık veya zedelenme gibi bişey var. 24 saat bekleyelim demiş iç kanama var mı yok mu diye... saat10 gibi tekrar götürücem veterinere.. içim parçalanıyo yemin ederim çok kötü oldum elim kolum bağlı...

neruşcum bu adımsayarı nirden aldın sen bizde alsak olmamııııııııııııııı

afiyet olsun canım benimmm

afiyet olsun canımmm,, senin diyetisyen randevun ne zamndı canım??

afiyet olsun canım

çok geçmiş olsun canımmm,,çok üzüldümm

kızlar günaydınn valla bana oha diyin artık bu şeker yüklemesinden sonra sürekli kaçamak yapıp duruyom.
akşam
kepçe tavuk çorbası
karnıbahar yemeği
2 dilim beyaz ekmek
salata
sonra arkadaşlarımız geldi oturmaya bir tane kandil simit,bir tane havuçlu kurabiye,bir tanede kaymaklı bisküvi yidim.sonra yatmadanda çocuklar için satılan çilekli yoğurttan yidim.ama kabızlık var bende yeşil çay içtim biraz önce perşembe günüde 19 mayıs tatil ev gezmesine gidicem ordada çok olmasada biraz yirim bugün yürüyüş günüm ee bu hafta benim pek güzel geçmeyecek galiba offf kızz fambıkk olaya bi el at bakimm:97:

afiyet olsun canım
afiyet olsun cimcimecim
afiyet olsun fambıkkk

geçmiş olsun katzi

sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
2 tane zeytin
dereotu-maydanoz
bir yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt

ben de kahvaltımı yazayım

21 adet kuru üzüm
2 adet ceviz içi
1 tatlı kaşığı pekmez
peynirli yumurta el ayası kadar
şekrsiz yeşil çay
1 buçuk dilim tam çavdar ekmeği
salatalık
domates
yarım kk kadar peynir

Günaydın afiyet olsun.

Günaydın afiyet olsun canım..

Günaydın afiyet olsun şeker şey..

katzi geçmiş olsun canım...

Nugi nugi kendine gel bacım...

sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
2 tane zeytin
dereotu-maydanoz
bir yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt

Afiyet olsun Nugi bak ne güzel kahvaltı..

Afiyet olsun...

afiyet olsun kız nazende bu kuru üzüm niye hiç 20 olmuyoda sayısı hep 21 oliii özel bi sebebimi var yoksa

Ben de yazayım akşam menüm
2 yk kabak yemeği
3 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
sonra Volkan Konak konserine gittik...
Yürüyerek gidip geldik eve.. 40 dakika vardır yol.. Orda da zıpladık durduk..
yani 80 dk. yürüyüş, 1,5 saat zıplama sporu yaptım
akşam yemeğim az olduğundan eve geldiğimde acıkmıştım çok..
3 yk nesfit yedim sütsüz öyle kuru kuru yedim, 1 fincan da yeşil çay içtim..

sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 bardak çay..

afiyet olsun ycl cim

Yaaaaaaaaaa katziii nekadar üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun gerçekten benim de içim cızz etti okuduğum anda inşallah birşeyi yoktur ve biran önce iyileşir canım benimmmm

neruşcum bu adımsayarı nirden aldın sen bizde alsak olmamııııııııııııııı

Tatlım valla annemler almışlar evde vardı ama nette satılıyo bulup özelden ya da msnden link atarım sana bence çok motive edici bişey çünkü kilo vermek için günlük 10.000 adım kilo korumak için de 6000 adım atmak gerekiyormuş ve çok eğlenceli oluyo bi bakıyosun 1000 accuk yürüyosun 4000 olmuş falan çok sevdim ben tavsiye ederim

nugiii titre ve kendine gelll havalar ısındıkça sen daha da zıbıtıyosunnn olmaz böyleeee yürüyüşe de başladın ne güzel o kadar emek boşa mı gitsinnnn bence biraz karbonhidrat arttır eskiden yürümüyodun azaltmıştın ekmeği öğlen sabah falan 1 dilim artır bence belki de kan şekerin düşüyooo

afiyet olsun yecaaleciiimm bana da dün beşiktaş belediyesinden mesaj gelmişti, konser için ama ben antepte olduğumdan gidemedim tabüüü:86::86: bak gelseydim orda görüşürdük belkii önceden ortaköyde oturuyodum ben beşiktaş belediyesinin kentli kartı var bende hala tüm orgnizasyonlar için de mesaj gelir,çok beğeniyorum zaten beşiktaş belediyesini

aaa ne güzel olurdu Neruş.. Neyse bizim belediyede etkinlik bitmez, bir sonraki etkinlikte buluşuruz..

canım naptın sen ya öle bi kaçamak yapınca sakın bi daha çıkarmaya çalışma kız nolcak kaldığın yerden devam edersin kilo verebilmek için önce psikolojimiz iyi olmalı

ne güzel bi menu afiyet olsun

afiyet olsun canım , ne guzel platese gidebilmen sende hiç fazlalık kalmıycikkk

afiyet olsun famircann

ayy katzicim çok uzuldüm ya

sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
2 tane zeytin
dereotu-maydanoz
bir yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt

afiyet olsun nugiii

afiyet olsun canım

afiyet olsuncanım konser ne guzel olmus volkan konagı çok severimmm

sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
2 tane zeytin
dereotu-maydanoz
bir yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
ben sana küsüm bi kere
afiyet olsunnnn

afiyet olsun canımmmm

kızlar bende sabah 300ml su
1tk tahin pekmez
1 kk peynir
biraz maydonoz
1.5 dilim ekmek
1.5 ceviz
çay

oley bu sabah 300 gr daha vermişim baskülüm 63.2 gösterdi :92::92::92: ama yarın zaten diyetisyene baslıycam ve daha az çıkıcam benim baskul fazlaydı inşillh umduğum gibi olur:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…