60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım..
sallayalım o zaman :92::92:
sabah beni de yarım kilo eksik gösterdi ama yarın diyetisyen randevum var, en iyisini o bilir diye tikırımı değiştirmiyorum..

Son düzenleme:
afiyet olsun canım ..
afiyet olsun canım benim...
sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
2 tane zeytin
dereotu-maydanoz
bir yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
afiyet olsun şeker..

afiyet olsun canımmm,, senin diyetisyen randevun ne zamndı canım??
canım benim benim randevum bu cumartesi ama gitmeyi düşünmüyorum bu hafta haftaya gideceğim hem pek fazla uyamadım kaçamak yapmadım ama doğru dürüst te beslenemedim.eksikti hep.birde haftaya sınavımın olacağı okulda hastanenin orda ozaman giderim.kızımla gidince bırakmıyor doktor konuşsun doktor tam konuşacak oluyor benim kız birşeyler soruyordu.doktorun yüzündeki ifade değişiyordu.birde kızlar geçen ayın 15 inde regli olmuştum her ay 3 gün öne kayıyordu 12 sinde olmam lazım dı ama olmadım koktum ya allahım inşallah birşey yoktur..
canım beim çok geçmiş olsun...çok üzüldüm.yavrum benim nasıl canı yanıyordur kıyamam...

afiyet olsun....

Son düzenleme:
afiyet olsun tebrik ederim...:92::92::92::92::92::92::92::92:

tebrikleri canım benimmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydınnnn kızlarrrrrrr......

sabah kahvaltım :
yarım yaglı labne sürülmüş 2 dilim kızarmıs ekmekk
5 zeytin
az bişi paprika da yiyebilirimm garantisi yok

bu arada size bişi sorcamm kızlarr... aranızda cikolata kisti olan var mı? böle koyu kahve akıntı var ilk defa oluoo.. regl olmuss ergenn gibi hissettim kendimi:83::83::83: internette cikolata kisti belirtisi die gördüm

katziciiiim çok geçmiş olsunn :26:çok üzüldm ama dua et ölmemiş ben ilk okumaya başladım öldü diicen sandım inşallah iileşir osmancık:26:

seksüüüü narünn inceeeecüüükk nugicüüüüümm
afiyet olsunnnnn.tatlım yaw akşam olmaaymış çok da kaçamak de,ilmiş diicem amma olsun sen her zman yapmıosun nasıl olsa. hem belki vücuudunu şaşırtmış olursunn

aaa ne güzel olurdu Neruş.. Neyse bizim belediyede etkinlik bitmez, bir sonraki etkinlikte buluşuruz..
bana da haber ediin diicen ama benm kociş öle ücretsiz etkinliklerden pek hoşlanmazne biliim öle kim olduğu belli olmayan bi sürü tip dolat olay molay olur deyüü. mesela 19 mayısta cadde bostan sahilinde nev ve yalın konseri duymadıysanız duyunbiz gitmeyiz büyük ihtimall

:92::92::92::92:tebrklerr ozmannnnn sallansn ne var ne yokk yoliinin dantellisiiideeee çıkar kızzz kız yoliiii:92::92::92::92::92:

ara öğünde hiç birşey yok ne yiyeyim sizce marketten alabileceğim meyvem kalmadı çünkü
nugimm yoğurt al yada süt marketten yada leblebüüü yada kuru meyvee

Günaydınnn kızçeler nasılsınızzz
ben iyiyim az önce geldim ofise. Sabahtan hastaneye gittim kan verdim. bugün ögleden sonra 15.30 da çıkacakmış sonuçlar ama ben işe geldim.
haftaya bir gün sabahtan gidip sonuçları doktora göstertirim diyorum. dün akşam da izin aldıım için bunlar maaşımdan filan kesmeye kalkarlar. işleri hiç belli olmaz o yüzden fazla göze batmiim diyorum

1 fincan yaseminli yeşil çay
2 ceviz..
Bide su içmemişim gene su içmeliyim, suuuuuuuu......
2 gündür içim almıyor ya suyu neden acaba..

günaydıııınn şekerlerrrrrrrr

geçmişiiiokudumda geldimmmmm
kahvaltımı yazayım size

1 fincan şekersiz açık çay
2kk peynir
2 çeri domates
1 baby salatalık
nane maydonoz
2 yk yooort
2 tk pekmez
2 dilimö çavdar ekmeği

şmdik duş alıcam hazırlanıp çıkccam.haftaya memlekete gidorum ya annemlere annme ve kayınvalideme anneler günü hediyesi alcam.gelince görüşrüz inş.... öptümm hepiniziiii

Kızçeler günaydınnnnnn ve afiyetler olsunnnn
Hava ne kadar güzell insanı nasıl pozitif etkilıo yahu
Bugün şekersiz tatlısız pastasız çikolatasız 1. ayımmmm (gün sayar olmuşum ya )
Dün akşam bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittimm kekleri pastaları mideme dokunuyo diye reddettim
Ordan da kuzenime geçtim akşam yemeğine orda da kızartmalar benı fena yapıo dedim reddettim(sizden aldığım taktikler işe yarıo rejımdeyım desem zorla yedırtırlerdı emınım )
Akşam;
yarım kepçe çorba
4 köfte
2 yk z. yağlı fasulye
2 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği yedimmm
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
b.peynir
salatalık
domates
şekersiz çay
şimdi de elma çayı içiorummm

Afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…