kızlar bende sabah 300ml su
1tk tahin pekmez
1 kk peynir
biraz maydonoz
1.5 dilim ekmek
1.5 ceviz
çay
oley bu sabah 300 gr daha vermişim baskülüm 63.2 gösterdi:92::92::92: ama yarın zaten diyetisyene baslıycam ve daha az çıkıcam benim baskul fazlaydı inşillh umduğum gibi olur:90::90:
afiyet olsun canım ..Ben de yazayım akşam menüm
2 yk kabak yemeği
3 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
sonra Volkan Konak konserine gittik...
Yürüyerek gidip geldik eve.. 40 dakika vardır yol.. Orda da zıpladık durduk..
yani 80 dk. yürüyüş, 1,5 saat zıplama sporu yaptım
akşam yemeğim az olduğundan eve geldiğimde acıkmıştım çok..
3 yk nesfit yedim sütsüz öyle kuru kuru yedim, 1 fincan da yeşil çay içtim..
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 bardak çay..
afiyet olsun canım benim...ben de kahvaltımı yazayım
21 adet kuru üzüm
2 adet ceviz içi
1 tatlı kaşığı pekmez
peynirli yumurta el ayası kadar
şekrsiz yeşil çay
1 buçuk dilim tam çavdar ekmeği
salatalık
domates
yarım kk kadar peynir
afiyet olsun şeker..sabah kahvaltımda
domates-salatalık
1 kk peynir
2 tane zeytin
dereotu-maydanoz
bir yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
kızlar günaydınn valla bana oha diyin artık bu şeker yüklemesinden sonra sürekli kaçamak yapıp duruyom.
akşam
kepçe tavuk çorbası
karnıbahar yemeği
2 dilim beyaz ekmek
salata
sonra arkadaşlarımız geldi oturmaya bir tane kandil simit,bir tane havuçlu kurabiye,bir tanede kaymaklı bisküviyidim.sonra yatmadanda çocuklar için satılan çilekli yoğurttan yidim.ama kabızlık var bende yeşil çay içtim biraz önce perşembe günüde 19 mayıs tatil ev gezmesine gidicem ordada çok olmasada biraz yirim bugün yürüyüş günüm ee bu hafta benim pek güzel geçmeyecek galiba offf kızz fambıkk olaya bi el at bakimm:97:
canım benim benim randevum bu cumartesi ama gitmeyi düşünmüyorum bu hafta haftaya gideceğim hem pek fazla uyamadım kaçamak yapmadım ama doğru dürüst te beslenemedim.eksikti hep.birde haftaya sınavımın olacağı okulda hastanenin orda ozaman giderim.kızımla gidince bırakmıyor doktor konuşsunafiyet olsun canımmm,, senin diyetisyen randevun ne zamndı canım??
canım beim çok geçmiş olsun.canım çok sıkkın kızlar. dün ben evde yokken osman camdan aşağı düşmüş. 4. katta evimiz. ev arkadaşım evdeydi. farketmemiş düştüğünü komşu gelip haber vermiş. veterinere gitmişler hemen. ağzı kanamış ve sol arka patisinde kırık veya zedelenme gibi bişey var. 24 saat bekleyelim demiş iç kanama var mı yok mu diye... saat10 gibi tekrar götürücem veterinere.. içim parçalanıyo yemin ederim çok kötü oldum elim kolum bağlı...
akşam menümmm
4 yk kıymalı bulgurlu pırasa yemeği
2 yk light yoğurt
1 hurma
1/2 dlm esmer ekmek
akşam avmye gittik eşim ve kızımla 2 saat boyunca gezdik,eve gelincede hügocuğumun önerdiği 1er ltlik su şişeleri ile yanlara doğru eğilme haraketi yaptım(100kere)
yatmadan önce
2 yenidünya
1 küçük nektar
sabah
1 dlm çok tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk light oeynir
maydanoz
1 hurma
herkese toptan afiyet olsunnnnn
afiyet olsun tebrik ederim...:92::92::92::92:kızlar bende sabah 300ml su
1tk tahin pekmez
1 kk peynir
biraz maydonoz
1.5 dilim ekmek
1.5 ceviz
çay
oley bu sabah 300 gr daha vermişim baskülüm 63.2 gösterdi:92::92::92: ama yarın zaten diyetisyene baslıycam ve daha az çıkıcam benim baskul fazlaydı inşillh umduğum gibi olur:90::90:
ben sana küsüm bi kere
afiyet olsunnnn
afiyet olsun canımmmm
[
afiyet olsun canım , ne guzel platese gidebilmen sende hiç fazlalık kalmıycikkk
kızlar bende sabah 300ml su
1tk tahin pekmez
1 kk peynir
biraz maydonoz
1.5 dilim ekmek
1.5 ceviz
çay
ara öğünde hiç birşey yok ne yiyeyim sizce marketten alabileceğim meyvem kalmadı çünkü
ara öğünde hiç birşey yok ne yiyeyim sizce marketten alabileceğim meyvem kalmadı çünkü
katziciiiim çok geçmiş olsunn :26:çok üzüldm ama dua et ölmemiş ben ilk okumaya başladım öldü diicen sandım inşallah iileşir osmancık:26:canım çok sıkkın kızlar. dün ben evde yokken osman camdan aşağı düşmüş. 4. katta evimiz. ev arkadaşım evdeydi. farketmemiş düştüğünü komşu gelip haber vermiş. veterinere gitmişler hemen. ağzı kanamış ve sol arka patisinde kırık veya zedelenme gibi bişey var. 24 saat bekleyelim demiş iç kanama var mı yok mu diye... saat10 gibi tekrar götürücem veterinere.. içim parçalanıyo yemin ederim çok kötü oldum elim kolum bağlı...
seksüüüü narünn inceeeecüüükk nugicüüüüümmkızlar günaydınn valla bana oha diyin artık bu şeker yüklemesinden sonra sürekli kaçamak yapıp duruyom.
akşam
kepçe tavuk çorbası
karnıbahar yemeği
2 dilim beyaz ekmek
salata
sonra arkadaşlarımız geldi oturmaya bir tane kandil simit,bir tane havuçlu kurabiye,bir tanede kaymaklı bisküviyidim.sonra yatmadanda çocuklar için satılan çilekli yoğurttan yidim.ama kabızlık var bende yeşil çay içtim biraz önce perşembe günüde 19 mayıs tatil ev gezmesine gidicem ordada çok olmasada biraz yirim bugün yürüyüş günüm ee bu hafta benim pek güzel geçmeyecek galiba offf kızz fambıkk olaya bi el at bakimm:97:
bana da haber ediin diicen ama benm kociş öle ücretsiz etkinliklerden pek hoşlanmazaaa ne güzel olurdu Neruş.. Neyse bizim belediyede etkinlik bitmez, bir sonraki etkinlikte buluşuruz..
:92::92::92::92:kızlar bende sabah 300ml su
1tk tahin pekmez
1 kk peynir
biraz maydonoz
1.5 dilim ekmek
1.5 ceviz
çay
nugimm yoğurt al yada süt marketten yada leblebüüü yada kuru meyveeara öğünde hiç birşey yok ne yiyeyim sizce marketten alabileceğim meyvem kalmadı çünkü
anaaaa fambıkkk küsmüş bana niyeki kızzz niye küstün bene he ne eddimki ben haberim yok
günaydıııınn şekerlerrrrrrrr
geçmişiiiokudumda geldimmmmm
kahvaltımı yazayım size
1 fincan şekersiz açık çay
2kk peynir
2 çeri domates
1 baby salatalık
nane maydonoz
2 yk yooort
2 tk pekmez
2 dilimö çavdar ekmeği
şmdik duş alıcam hazırlanıp çıkccam.haftaya memlekete gidorum ya annemlere annme ve kayınvalideme anneler günü hediyesi alcam.gelince görüşrüz inş.... öptümm hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?