günaydıııınn şekerlerrrrrrrr
geçmişiiiokudumda geldimmmmm
kahvaltımı yazayım size
1 fincan şekersiz açık çay
2kk peynir
2 çeri domates
1 baby salatalık
nane maydonoz
2 yk yooort
2 tk pekmez
2 dilimö çavdar ekmeği
şmdik duş alıcam hazırlanıp çıkccam.haftaya memlekete gidorum ya annemlere annme ve kayınvalideme anneler günü hediyesi alcam.gelince görüşrüz inş.... öptümm hepiniziiii
dur bakemde sayfa kaç onu söle bari
Kızçeler günaydınnnnnn ve afiyetler olsunnnn
Hava ne kadar güzell insanı nasıl pozitif etkilıo yahu
Bugün şekersiz tatlısız pastasız çikolatasız 1. ayımmmm(gün sayar olmuşum ya )
Dün akşam bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittimm kekleri pastaları mideme dokunuyo diye reddettim
Ordan da kuzenime geçtim akşam yemeğine orda da kızartmalar benı fena yapıo dedim reddettim(sizden aldığım taktikler işe yarıo rejımdeyım desem zorla yedırtırlerdı emınım)
Akşam;
yarım kepçe çorba
4 köfte
2 yk z. yağlı fasulye
2 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği yedimmm
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
b.peynir
salatalık
domates
şekersiz çay
şimdi de elma çayı içiorummm
Dün akşam bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittimm kekleri pastaları mideme dokunuyo diye reddettim
Ordan da kuzenime geçtim akşam yemeğine orda da kızartmalar benı fena yapıo dedim reddettim(sizden aldığım taktikler işe yarıo rejımdeyım desem zorla yedırtırlerdı emınım)
Akşam;
yarım kepçe çorba
4 köfte
2 yk z. yağlı fasulye
2 yk yoğurt
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
b.peynir
salatalık
domates
şekersiz çay
sayamadım kaç sayfa oldu,taaaaaaaaaaaaaaaaa dünden kalaaaannnnnnn
günaydınnnn kızlarrrrrrr......
Sabah kahvaltım :
Yarım yaglı labne sürülmüş 2 dilim kızarmıs ekmekk
5 zeytin
az bişi paprika da yiyebilirimm garantisi yok
Bu arada size bişi sorcamm kızlarr... Aranızda cikolata kisti olan var mı? Böle koyu kahve akıntı var ilk defa oluoo.. Regl olmuss ergenn gibi hissettim kendimi:83::83::83: Internette cikolata kisti belirtisi die gördüm
Akşam;
yarım kepçe çorba
4 köfte
2 yk z. yağlı fasulye
2 yk yoğurt
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
b.peynir
salatalık
domates
şekersiz çay
günaydıııınn şekerlerrrrrrrr
geçmişiiiokudumda geldimmmmm
kahvaltımı yazayım size
1 fincan şekersiz açık çay
2kk peynir
2 çeri domates
1 baby salatalık
nane maydonoz
2 yk yooort
2 tk pekmez
2 dilimö çavdar ekmeği
şmdik duş alıcam hazırlanıp çıkccam.haftaya memlekete gidorum ya annemlere annme ve kayınvalideme anneler günü hediyesi alcam.gelince görüşrüz inş.... öptümm hepiniziiii
canım sen söyledikten sonra araştırdım.benimde 5 ay kadar bir süredir bu belirtilerden var bunun için doktora gidecektim regli olursam bu ay.ama daha olmadım neden bilmiyorum.korkuyorum hamile kalmaktan.inşallah bu gün olrum olmazsan yarın doktora gideceğim ya...:18::18::18:
canım sen söyledikten sonra araştırdım.benimde 5 ay kadar bir süredir bu belirtilerden var bunun için doktora gidecektim regli olursam bu ay.ama daha olmadım neden bilmiyorum.korkuyorum hamile kalmaktan.inşallah bu gün olrum olmazsan yarın doktora gideceğim ya...:18::18::18:
afiyet olsunnnnnnben seni dün rüyamda gördüm
tepriklerrrrrrrrrrrrrr:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
cimcimecim ve ecrinncim ben inanıyorum ve bi araştırın bak soğanin suyu bunda çikolata kistinde biribir, ben yakınen sahit oldum . bir soğan kaynatıyosun filan tarifini buluruz isterseniz canlarım
Beni miiiiii? nasıl gördün? Meraklandım şimdi.. Hayır olsun... inşallah kötü görmemişsindir
tesekkurler canım ya bu tickerım da 17.3 gibi bişi var ya o sanki 20 falandı ya niye bule oldu boyum 160 bilgin varmi canım
tatlımm hamilelikk belirtisi de dio amaa benn hapı daha yeni bıraktımm.. bu kadarr hızlı kalamamm hralde..:44::44: gerie de bi tekk cikolata kisti kalıoorandevu alıpp doktora gideimm yarınn....
ana fambıkcımm guzum balım gıymetlim şimdi gördüm benim için şarkı göndermişin sonra hep beni sormuşun özür dilerim guzum emme ben kapalıydımki o vakitlerde açtığımdada eskiye bakmıyom heç.nasıl affettirsem kendimi acaba ha fambımm :18:
yaseminli yeşilçay(ıyyhhhhhh tadı çok kötüüüüüü,sakın almayın he)
1 adet hurma
şu ana kadar 1 lt suyum bittti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?