60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun kukilatam

afiyet olsun ecus

afiyet olsunnnnnnben seni dün rüyamda gördüm

yaseminli yeşilçay(ıyyhhhhhh tadı çok kötüüüüüü,sakın almayın he)
1 adet hurma

şu ana kadar 1 lt suyum bittti

canım sen söyledikten sonra araştırdım.benimde 5 ay kadar bir süredir bu belirtilerden var bunun için doktora gidecektim regli olursam bu ay.ama daha olmadım neden bilmiyorum.korkuyorum hamile kalmaktan.inşallah bu gün olrum olmazsan yarın doktora gideceğim ya...:18::18::18:

iyi yapmıssın canım benim yöntemim de bu bizim millet varya rejim diyet lafını duyarsa illi ye allah askına ye bi teneden bisi olmaz aksama yemezsın vs vs der durur, ama midem kötü bu günlerde deyince olay bitiyoo bu seferde bu mide agrısımı zayıflattı senii diyolar

afiyet olsunnnnn
güle güle topişimmmmmmmmm

cimcimecim ve ecrinncim ben inanıyorum ve bi araştırın bak soğanin suyu bunda çikolata kistinde biribir, ben yakınen sahit oldum . bir soğan kaynatıyosun filan tarifini buluruz isterseniz canlarım

tatlımm hamilelikk belirtisi de dio amaa benn hapı daha yeni bıraktımm.. bu kadarr hızlı kalamamm hralde..:44::44: gerie de bi tekk cikolata kisti kalıoo randevu alıpp doktora gideimm yarınn....

cimcimecim ve ecrinncim ben inanıyorum ve bi araştırın bak soğanin suyu bunda çikolata kistinde biribir, ben yakınen sahit oldum . bir soğan kaynatıyosun filan tarifini buluruz isterseniz canlarım

evt bende duydumm ibrahimm saracoglundann... amaa öncee olup olmadıgınıı ögrenmemm lazımmm... korktum yaaa kısırlıgınn baslıca nedenlerindenmişş

Beni miiiiii? nasıl gördün? Meraklandım şimdi.. Hayır olsun... inşallah kötü görmemişsindir

ya işte hep basenlerinden bahsediyosun ya burda,dün avmde bi kız gördüm üst tarafı çok hoştu ince falan,ama basenleri vardı o an seni düşünmüştümmm.sonra bilinç altı işte gece seni gördüm işte baesenlerinden falan bahsediyosun nasıl yapsam sporu falan diye sohbet ediyoruz ama yüzünü hatırlamıyorum şimdi:26:
tesekkurler canım ya bu tickerım da 17.3 gibi bişi var ya o sanki 20 falandı ya niye bule oldu boyum 160 bilgin varmi canım

boy olan kısmın ilk kutucuğuna 1 diğerine 60 yazzz,ve m/santim kısmını işaretle,bi yanlışlık yapmış olmalısın,böyle olmaması lazım sanırım

tatlımm hamilelikk belirtisi de dio amaa benn hapı daha yeni bıraktımm.. bu kadarr hızlı kalamamm hralde..:44::44: gerie de bi tekk cikolata kisti kalıoo randevu alıpp doktora gideimm yarınn....

bende yarın gideceğim regli olsamda olmasamda...baktıracağım üf ya bu ne kadınların çektiği sürekli bir bekleyiş korku.kist ler.:18::18:

ana fambıkcımm guzum balım gıymetlim şimdi gördüm benim için şarkı göndermişin sonra hep beni sormuşun özür dilerim guzum emme ben kapalıydımki o vakitlerde açtığımdada eskiye bakmıyom heç.nasıl affettirsem kendimi acaba ha fambımm :18:

bilemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…