canım çok sıkkın kızlar. dün ben evde yokken osman camdan aşağı düşmüş. 4. katta evimiz. ev arkadaşım evdeydi. farketmemiş düştüğünü komşu gelip haber vermiş. veterinere gitmişler hemen. ağzı kanamış ve sol arka patisinde kırık veya zedelenme gibi bişey var. 24 saat bekleyelim demiş iç kanama var mı yok mu diye... saat10 gibi tekrar götürücem veterinere.. içim parçalanıyo yemin ederim çok kötü oldum elim kolum bağlı...
:92::92::92::92:tebrklerr ozmannnnn sallansn ne var ne yokk yoliinin dantellisiiideeee çıkar kızzz kız yoliiii:92::92::92::92::92:
canım çok sıkkın kızlar. dün ben evde yokken osman camdan aşağı düşmüş. 4. katta evimiz. ev arkadaşım evdeydi. farketmemiş düştüğünü komşu gelip haber vermiş. veterinere gitmişler hemen. ağzı kanamış ve sol arka patisinde kırık veya zedelenme gibi bişey var. 24 saat bekleyelim demiş iç kanama var mı yok mu diye... saat10 gibi tekrar götürücem veterinere.. içim parçalanıyo yemin ederim çok kötü oldum elim kolum bağlı...
ya işte hep basenlerinden bahsediyosun ya burda,dün avmde bi kız gördüm üst tarafı çok hoştu ince falan,ama basenleri vardı o an seni düşünmüştümmm.sonra bilinç altı işte gece seni gördüm işte baesenlerinden falan bahsediyosun nasıl yapsam sporu falan diye sohbet ediyoruz ama yüzünü hatırlamıyorum şimdi:26:
boy olan kısmın ilk kutucuğuna 1 diğerine 60 yazzz,ve m/santim kısmını işaretle,bi yanlışlık yapmış olmalısın,böyle olmaması lazım sanırım
bende yarın gideceğim regli olsamda olmasamda...baktıracağım üf ya bu ne kadınların çektiği sürekli bir bekleyiş korku.kist ler.:18::18:
beğenenler çıkıyormuş demekki,öyleyse lafımı geri alıyorum
bilemem artık
kızlar bugun aksamdan konyaya gitcem yarın hem dihiliyeye tiroid göztercem hem diyetsyene
persembe cuma tatıl zaten ve ben cuma da kadın doğuma gitcem bide lazer eplsyn yaptırıyorum hatanede ona gitcem cumartesi gezcem pazarda dönücem 5 günlük bi anne tatıl olcak ee öğretmen olunca dermişimkızımıda memeden ayırınca annemlerde biraz daha unutup gelsin istiyorum yavrum hala gece emme diye ağlıyo
sonuç olarak bunu niye anlattım sizlerden ayrı kalcam 5 günnn beni ve listemi bekleyin ,unutmayın beniolurmu
yaseminli deil de gingkolu mu ne cıktı karısıkk pakettennn... allahımmm berbat bişii dilim uyustu içerkene
ayyyyyyy 5 gün müüü???? seni özleyecegimmm anacımmmm
ığğğ ecrin sana katılıyorumm igrenç ooo en çok tarçınlısını seviyemm
gitt tatlımm.. benim bugünn ilk defa oldu gercii ama olsunn vakit gecirmiimm... bugünn kayınvalidemi doktora götürcemm yarın da ben giderim artık... o da aylardır hasta yaaa... midede yara var demişlerdi endoskopi de.. kac aydırr bişi yiyipp içemio dogru dürüsstt.. dünden beri su bile içemiomusss.. gece aglayarakk aradı benii kızlarınınn işi varmıss doktora gelir misin die.. ben didimm bastann anne didimm 5 ay olduu ilac içtinn o kadarr baska bi doktora gidelim didimmm... ama dinletemedimm.. hade bakalımm insallah bişi cıkmazz...
hep fambık fambık dedim
hiçbir zaman şikayet etmedim
her sözünü dinlemedim
ne var ne yok demedim
bu şiirinde sonunu bulamadım
fambıkımmmm için gelsinnnnn
kızlar bugun aksamdan konyaya gitcem yarın hem dihiliyeye tiroid göztercem hem diyetsyene
persembe cuma tatıl zaten ve ben cuma da kadın doğuma gitcem bide lazer eplsyn yaptırıyorum hatanede ona gitcem cumartesi gezcem pazarda dönücem 5 günlük bi anne tatıl olcak ee öğretmen olunca dermişimkızımıda memeden ayırınca annemlerde biraz daha unutup gelsin istiyorum yavrum hala gece emme diye ağlıyo
sonuç olarak bunu niye anlattım sizlerden ayrı kalcam 5 günnn beni ve listemi bekleyin ,unutmayın beniolurmu
valla tarcınlı yı da ben içmedimm.. bim de satılan karısıkk güzel onu içebiliorumm.normal yesil cay da ii.. o pakette de bi sürü cesitt vardıı... yaseminliyi içebildim amaa o gingkoo öldürdü benii.. cöpe atmıyımm die içmeye calıstım amaa yokk.. öle dolapp beklio. gelene gidene soruomm bendeportakallı ve ballı da vardıı... onları da sevmediimmm... bal bi tek süte yakısıo muss
sana da kendimize de eziyet etmiyimmmmmm,affedem bari hemncik de şiir yazmayı bırak sendeee
valla tarcınlı yı da ben içmedimm.. bim de satılan karısıkk güzel onu içebiliorumm.normal yesil cay da ii.. o pakette de bi sürü cesitt vardıı... yaseminliyi içebildim amaa o gingkoo öldürdü benii.. cöpe atmıyımm die içmeye calıstım amaa yokk.. öle dolapp beklio. gelene gidene soruomm bendeportakallı ve ballı da vardıı... onları da sevmediimmm... bal bi tek süte yakısıo muss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?