60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Katzicim çok üzüldüm hayatım osman için. kendimi senin yerine koyuyorum da her halde dünyam yıkılırdı. neyse ki hayatta. umarım iç kanaması filan yoktur genç hayvan çabuk atlatır umarım..
ayy bende dün yolandayı terasta aşaa bakarken gördüm. siyamların öyle atlama gibi huyları varmış depresyona girince.. korktum

:92::92::92::92:tebrklerr ozmannnnn sallansn ne var ne yokk yoliinin dantellisiiideeee çıkar kızzz kız yoliiii:92::92::92::92::92:

sallıyorum o zaman pepiş tebrik ederim ... kulüşüm valla dantelli giymedim bugün bol gelen bitane vardı onu sıkıştırarak lastini filan giydim hahah ama çıkartıyorum onuda alll all
al işte :92::92::92::92::92:

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah zedelenmedir sadece iç kanama filan da yoktur.. Hafif atlatmıştır çok geçmiş olsun, çok üzüldüm...

Bıktırmışım sizi desene basen de basen die die rüyalara bile girmiş Ben de bıktım ya sorma valla... Annem dio dr a götürcem senı kafayı sıyırdın herseyın hesap kıtapla yapıosun manyadın dıo bana
Ama bugun iş yerindekiler cok zayıfladın yuzun kuculdu dedıler bana cok mutlu oldummm, sizinle paylaşmak istedimm

bende yarın gideceğim regli olsamda olmasamda...baktıracağım üf ya bu ne kadınların çektiği sürekli bir bekleyiş korku.kist ler.:18::18:

gitt tatlımm.. benim bugünn ilk defa oldu gercii ama olsunn vakit gecirmiimm... bugünn kayınvalidemi doktora götürcemm yarın da ben giderim artık... o da aylardır hasta yaaa... midede yara var demişlerdi endoskopi de.. kac aydırr bişi yiyipp içemio dogru dürüsstt.. dünden beri su bile içemiomusss.. gece aglayarakk aradı benii kızlarınınn işi varmıss doktora gelir misin die.. ben didimm bastann anne didimm 5 ay olduu ilac içtinn o kadarr baska bi doktora gidelim didimmm... ama dinletemedimm.. hade bakalımm insallah bişi cıkmazz...

kızlar bugun aksamdan konyaya gitcem yarın hem dihiliyeye tiroid göztercem hem diyetsyene

persembe cuma tatıl zaten ve ben cuma da kadın doğuma gitcem bide lazer eplsyn yaptırıyorum hatanede ona gitcem cumartesi gezcem pazarda dönücem 5 günlük bi anne tatıl olcak ee öğretmen olunca dermişim kızımıda memeden ayırınca annemlerde biraz daha unutup gelsin istiyorum yavrum hala gece emme diye ağlıyo

sonuç olarak bunu niye anlattım sizlerden ayrı kalcam 5 günnn beni ve listemi bekleyin ,unutmayın beni olurmu

ayyyyyyy 5 gün müüü???? seni özleyecegimmm anacımmmm

ığğğ ecrin sana katılıyorumm igrenç ooo en çok tarçınlısını seviyemm

valla tarcınlı yı da ben içmedimm.. bim de satılan karısıkk güzel onu içebiliorumm.normal yesil cay da ii.. o pakette de bi sürü cesitt vardıı... yaseminliyi içebildim amaa o gingkoo öldürdü benii.. cöpe atmıyımm die içmeye calıstım amaa yokk.. öle dolapp beklio. gelene gidene soruomm bende portakallı ve ballı da vardıı... onları da sevmediimmm... bal bi tek süte yakısıo muss

canım benim geçmiş olsun...bende sürekli erteliyordum ama bu ay gitmeye karar vermiştim.ama işte regli döneminde genelde gelin diyiyorlar diye regli olmayı bekliyorum...

hep fambık fambık dedim
hiçbir zaman şikayet etmedim
her sözünü dinlemedim
ne var ne yok demedim
bu şiirinde sonunu bulamadım
fambıkımmmm için gelsinnnnn

sana da kendimize de eziyet etmiyimmmmmm,affedem bari hemncik de şiir yazmayı bırak sendeee

canım benim hayırlı yolculuklar...git gez dolaş sitres at bomba gibi yeni listenle aramızda olursun inşallah...

canım bim urunlerinde kayısılı falan form çayı var ben bu hafta alcam inşalh , gecen bahsedilmişti iyi falan diye, ben hiç görmemistim görsem alırdım zati simdi alcam artık

gelene gidene soruyomuş bideeeeee
ben tarçınlıyı sevdimmmm,ama yaseminli kötüüüü yawww,gerçi yecalemmm seviyirmişşş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…