60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıcınımmmmm cınımmmmm gelin tabiiii görüşürüzzz yuffiiiiiiiiiiiiiiiiiii nekadarrr güzell olurrrrrr:13::13::13::13::13::13:

buluşuruk tabi fambımm antalyanın neresi side alanya manavgat merkez niresi :26:zaten ben antalyada olduğum için biraz şanslıyım galiba herkez tatile buraya gelir benim gitmeme gerek yok sizlerle tanışmak için

buluşuruk tabi fambımm antalyanın neresi side alanya manavgat merkez niresi :26:zaten ben antalyada olduğum için biraz şanslıyım galiba herkez tatile buraya gelir benim gitmeme gerek yok sizlerle tanışmak için

side deymişş,şimdi kocama sordum arayıpppnereye gideceğimi bile bilmiyom düşün yaniii,sen nerdesin bakemmmm

olur olur ne güzel olur valla süper olur ben varım

KAHVALTI SAAT : 09.00
1 ADET PEYNİRLİ POĞAÇA
1 ADET AZ ŞEKERLİ AÇIK ÇAY

Ara: 10.30
YULAFLI VE NSFİTLİ SÜT YARIM MUZ
1 türk kahvesi

12.25 Ögle Yemegi
2 kepçe sulu köfte
salata

Ara : 13.50 1 kare çuku
Ara : 15.00 1 portakal

akşam: 17
1 haşlanmış yumurta
1 el ayası büyüklüünde ince tavuk ızgara
domates salatalık yagsız

akşam ara:
200 ml süt
1 hurma

araaaaaaaa
1 kupa kaakooolu süt
2 baby hıyar

hıyarla sütte ne güzel gider kız hahhaa delüüü şaka yapıyorum eminim beraber yimedin..
ben de kaçar ufaktan. saat 22.00 gibi girer bi bakarım kursum var bu akşam .. öff hava güzel olunca da canım istmiyr. iyi ki kociş yok hee .. yoksa dışarı çıkalım derdim
neyse ii akşamlar

selam herkese

bugün kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş yaptım tempolu :82:

sonra saat 11 de 1 yeşil elma yedim

saat 12 de öğle yemeğinde tonbalıklı salata ,1 kase mercimek çorbası ,1 dilim kepekli ekmek

saat 14 de 1 kase çilek yedim
saat 16 da 1 portakal yedim

saat 18 de akşam yemeğinde mantarlı kepekli makarna ,salata,2 kaşık yoğurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…