kızlar bende yavaş yavaş çıkıp kızı kreşten alayım.öpüyorum hepinizi...iyi akşamlar....:80::80::80::79::79::79::79::79:
kızlar bende yavaş yavaş çıkıp kızı kreşten alayım.öpüyorum hepinizi...iyi akşamlar....:80::80::80::79::79::79::79::79:
sen gel dersin de gelmem mi kızzzzzz,azcık eziyet olurdu bana emme nedemmm aşıkımmmmmmmmmmmaşıkımmmmmmmmmmmmmmm ben aşıkımmmm arkadaşşşşşşş neruşum şu okullar bitsin,1 haftalığına şöleee bir istanbul yapmak istiyoruzzz,ozamn görüşürüz inşallahhhh,kukulim de gelir,yolide,yecalede buluşuruzzz ne küsel olurrrrrrr kukulim atanıp bi yerleer gitmedennnn buluşmak lazım
yaz tatili içinde antalyada oteli ayarladık bileee,nugimlede buluşabülürükkkkkkk
sen gel dersin de gelmem mi kızzzzzz,azcık eziyet olurdu bana emme nedemmm aşıkımmmmmmmmmmmaşıkımmmmmmmmmmmmmmm ben aşıkımmmm arkadaşşşşşşş neruşum şu okullar bitsin,1 haftalığına şöleee bir istanbul yapmak istiyoruzzz,ozamn görüşürüz inşallahhhh,kukulim de gelir,yolide,yecalede buluşuruzzz ne küsel olurrrrrrr kukulim atanıp bi yerleer gitmedennnn buluşmak lazım
yaz tatili içinde antalyada oteli ayarladık bileee,nugimlede buluşabülürükkkkkkk
bende kaçtım iyi akşamlarr:80:
buluşuruk tabi fambımm antalyanın neresi side alanya manavgat merkez niresi :26:zaten ben antalyada olduğum için biraz şanslıyım galiba herkez tatile buraya gelir benim gitmeme gerek yok sizlerle tanışmak için
side deymişş,şimdi kocama sordum arayıpppnereye gideceğimi bile bilmiyom düşün yaniii,sen nerdesin bakemmmm
merkezdeyim ben cicim olsun müsait olursanız merkezede gelirsiniz
bir gün merkezde kalcazzz,görüşürüzzz gıyyzzzz o sapaaannnnn:86:
ben kaçar,hepiciğinize iyi ağşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
araaaaaaaa
1 kupa kaakooolu süt
2 baby hıyar
akşam yemeğimmm
1 kepçe tel şehriye çorbası
2 orta boy kuru bibier dolma
1 dilim çavdarlı ekmek
2 yk light yoort
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?