60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar...birkaç gündür katılamadım çok fazla..işlerim,misafirlerim vardı..azönce yürüyüşümü yaptım geldim..dün ve bugün biraz hamurişi yedim,kaçamaklarım oldu,malum misafire yapınca ucundan kıyısından illaki yeniyor...en iyisi hiç yapmamak..

evet özelliklede haftasonları ay durum bende de oluyor ama sonra vicdan azabı çekiyorum, ama az kaldı 7 kiloyu mutlaka vermem lazım.. o kadar yol aldıktan sonra bitirmeden bırakmamalıyım diye kendimi motive ediyorum.

öğleden sonra dışarı çıktık annemle yürüyüşümü dışarda yaptım yine ve 10.365 adım atabilmişim bugün bunun 45-50dk sı parkta yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüştü.

öğlen yemeğinde

2 parça el ayası kadar ızgara dana eti

bolll yeşil salata

1 dilim de çavdar ekmeği yemiştim

arada muz ve yeni dünya yedim yine (yarım muz-3,4 yeni dünya)

akşam yemeğim de

3yk şehriyeli bulgur pilavı

5yk kabak yemeee

1 kase koyu caccukkk olduuu

Son düzenleme:

afiyet olsun canımmmm

tatlım sen ramp it up a geçtin mii

afiyet olsun canımmmm

tatlım sen ramp it up a geçtin mii

Hayır canım geçemedim maaleseff start ıt upın ilk haftasını tamamlamıştım ama bu hafta antebe gelince burda düzenli yapamıyorum start ıt upı o yüzden de ramb ıt up a da bir dahaki haftaya ancak geçerim sanırım bu hafta burda ancak yürüyüş yapabiliyorum

ben de yarın memlekete gidiyom yaaa

yaparım gibi geliyor inşallah aksatmam,, çok faydasını gördüm vücudumda tartıya yansımasından habersizim ama vücuduma iyi geldi

yarın ikinci haftaya başlıyorum inşallahhh

herkese merhaba bende zayıflamak istiorm.her gün bakıorm forma ama ne yemem ne yememem gerekio karar veremiorm bi türlü diyete başlayamadm bi diyet listesi önerebilirmisinz bana.kilom 64-65 değişio boyum 170

Merhaba uzun zamandan sonra tekrar geldim inşallah yazabilirim düzenli.

İşe başladım iş, bebek derken çok yoğunum en son giderken 65,2 idim şimdi 63,3 üm hedefim 54.

günaydın kızlar. kesik kesik uykularla biten bi gece daha.. çok açım. osman da yatmış yere ellerini yalayıp temizliyor filan. kafede koyduk durmadı.. bir türlü yatmasını sağlayamadık hayvanın.. gezinmemesi gerekiyor ama bu salak yerinde durmuyor bi türlü. bugün bir şekilde spor salonuna gitmem lazım. 2 gündür gidemedim zaten osman düştü diye. 1bucuk saatliğine koştura koştura gitmem gerek artık bugün.
benim canım çok sıkılıyor yaa.. neyse öptüm hepinizi. yine yazıcam.

günaydın şekerler

mutlu huzurlu keyifli ve neşe dolu bir gün diliyorum herkese

şu anda kahvaltı hazırlıyorum

2 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
3 zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 yumurta cezveye koydum az haşlayacağım rafadan olsun
1 tatlı kaşığı labne
1 yemek kaşığı lor
2 yeşil biber çıkardım közleyeceğim şimdi
nane-maydanoz
1 ceviz
2 fındık
2 badem
1 kupa papatya çayı

günaydın kızlar
babam dün ameliyat oldu çok şükür durumu iyi
taş parçalarını aldılar yanlız bir taş varmış böbreğin içinde değilmiş dış kısmında onu alamadılar ancak şimdilik mikrop yapan babamı rahatsız eden daha önceki ameliyatından kalan taş parçalarını aldılar bakalım iyice düzelsin toparlansın ilerde o taş içinde bakalım nerde ne yapılmaası gerekiyorsa yapacağız artık

günaydın canım hoşgeldin çok geçmiş olsun tatlım

günaydın canım

Günaydın kızlar
dün geldim kurstan saat 22.00 de sular kesik. ellerimi yıkayamadım.
bu sabah kalktım yine kesik. iski sitesinde de bişiyok susuz kaldık. acaba borçtan kesmek için yanlışlıkla bizimkini mi kestiler. susuzluk çok zor yaa..
şimdi kahvaltı yapyorum. yine yulaflı sütlü muzlu nesfitli...
hugocum geçmiş olsun çok sevindim ameliyatın gzel geçtiine. umarım kalanından da en kısa zamanda kurtulur baban..
katzicim kedi milleti işte anlamıyorlar. yolanda da yemek yerken gelme tüylerin uçuyo diyorum yine geliyor :)

ofise geçicem birazdan yazarım. hava yine bozdu keyfim kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…