- 30 Ağustos 2010
- 27
- 0
- 86
selam kızlar 67 kilo ile aranızdayım hedefim 60... ama çalışınca kilo vermek çok zor oluyo
öğleden sonra dışarı çıktık annemle yürüyüşümü dışarda yaptım yine ve 10.365 adım atabilmişim bugün bunun 45-50dk sı parkta yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüştü.
öğlen yemeğinde
2 parça el ayası kadar ızgara dana eti
bolll yeşil salata
1 dilim de çavdar ekmeği yemiştim
arada muz ve yeni dünya yedim yine (yarım muz-3,4 yeni dünya)
akşam yemeğim de
3yk şehriyeli bulgur pilavı
5yk kabak yemeee
1 kase koyu caccukkk olduuu
afiyet olsun canımmmm
tatlım sen ramp it up a geçtin mii
Hayır canım geçemedim maaleseffstart ıt upın ilk haftasını tamamlamıştım ama bu hafta antebe gelince burda düzenli yapamıyorum start ıt upı o yüzden de ramb ıt up a da bir dahaki haftaya ancak geçerim sanırım bu hafta burda ancak yürüyüş yapabiliyorum
Merhaba uzun zamandan sonra tekrar geldim inşallah yazabilirim düzenli.
İşe başladım iş, bebek derken çok yoğunum en son giderken 65,2 idim şimdi 63,3 üm hedefim 54.
günaydın kızlar
babam dün ameliyat oldu çok şükür durumu iyi
taş parçalarını aldılar yanlız bir taş varmış böbreğin içinde değilmiş dış kısmında onu alamadılar ancak şimdilik mikrop yapan babamı rahatsız eden daha önceki ameliyatından kalan taş parçalarını aldılar bakalım iyice düzelsin toparlansın ilerde o taş içinde bakalım nerde ne yapılmaası gerekiyorsa yapacağız artık
günaydın kızlar. kesik kesik uykularla biten bi gece daha.. çok açım. osman da yatmış yere ellerini yalayıp temizliyor filan. kafede koyduk durmadı.. bir türlü yatmasını sağlayamadık hayvanın.. gezinmemesi gerekiyor ama bu salak yerinde durmuyor bi türlü. bugün bir şekilde spor salonuna gitmem lazım. 2 gündür gidemedim zaten osman düştü diye. 1bucuk saatliğine koştura koştura gitmem gerek artık bugün.
benim canım çok sıkılıyor yaa.. neyse öptüm hepinizi. yine yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?