günaydın şekerler
mutlu huzurlu keyifli ve neşe dolu bir gün diliyorum herkese
şu anda kahvaltı hazırlıyorum
2 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
3 zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 yumurta cezveye koydum az haşlayacağım rafadan olsun
1 tatlı kaşığı labne
1 yemek kaşığı lor
2 yeşil biber çıkardım közleyeceğim şimdi
nane-maydanoz
1 ceviz
2 fındık
2 badem
1 kupa papatya çayı
görüşürük tabi fambımm nidemek habeleşiriz numeralarımızı alırız birbirimizin iyi olur sen benimkini yaz bakem 0 900 ......
ben varım burdayım :82:
katzi benide görmedi yada görmezlikten geldi
zira geçmiş olsun der hal hatır sorardı heralde
dün akşamki menüm:
7-8 kaşık pirinçli pırasa,prasa pirinçli olduğu için ekmek yemedim.
bolca salata,
2 su bardağı ayran,
1 bardak şekersiz çay,
saat :12 de bir elma,
sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
4 kuru kaysı,1 bardak hugocuğun metebolizma çayı,
3 zeytin,
kibrit kutusu kadar peynir,
1 yeşil acı biber,
2 dilim lahyt tost kepekli ekmek,:125:
1 bardak süt...
bugün ders çalışacağım :126:az sonra başlayacağım aranızda olmayacağım bir süre...ama ara ara girip bakarım..
hoş geldin canım benim babacığın nasıl oldu.inşiallah daha iyidir.sen nasılsın.tekrar geçmiş olsun..
cimcimesuda,videoyu buldum izliyorum ama indiremiyıorumcanım benim netten diyet sayfam diye gir orda var...
günaydın kızlar
babam dün ameliyat oldu çok şükür durumu iyi
taş parçalarını aldılar yanlız bir taş varmış böbreğin içinde değilmiş dış kısmında onu alamadılar ancak şimdilik mikrop yapan babamı rahatsız eden daha önceki ameliyatından kalan taş parçalarını aldılar bakalım iyice düzelsin toparlansın ilerde o taş içinde bakalım nerde ne yapılmaası gerekiyorsa yapacağız artık
kız sen katziye ne bakıyonnnnn,onu hoş göreceksinnnbide osmanı camdan düşmüş zatii,oda pek telaşlı kendine gelememiştir
günaydınnn deyip kaçıcam,daha evimin işi duruyorkuzularda ayakta,sonra uğrarım yine,ilk fırsatta da start it up yapıcam inşş
osmanımı düşmüş yazık üzüldüm. daha dikkatli pşması lazım anlaşılan osman biraz meraklı limon gibi o yüzden daha dikkatli olmalı. limonda kapıyı azcık aralık buldumu hemen kaçıyo çok dikkat ediyorum
Peki poşet yeişl çaylardan mı içiyorsun yoksa taze alıp kendin mi demliyorsun.
sen gel dersin de gelmem mi kızzzzzz,azcık eziyet olurdu bana emme nedemmm aşıkımmmmmmmmmmmaşıkımmmmmmmmmmmmmmm ben aşıkımmmm arkadaşşşşşşş neruşum şu okullar bitsin,1 haftalığına şöleee bir istanbul yapmak istiyoruzzz,ozamn görüşürüz inşallahhhh,kukulim de gelir,yolide,yecalede buluşuruzzz ne küsel olurrrrrrr kukulim atanıp bi yerleer gitmedennnn buluşmak lazım
yaz tatili içinde antalyada oteli ayarladık bileee,nugimlede buluşabülürükkkkkkk
günaydın kızlar
babam dün ameliyat oldu çok şükür durumu iyi
taş parçalarını aldılar yanlız bir taş varmış böbreğin içinde değilmiş dış kısmında onu alamadılar ancak şimdilik mikrop yapan babamı rahatsız eden daha önceki ameliyatından kalan taş parçalarını aldılar bakalım iyice düzelsin toparlansın ilerde o taş içinde bakalım nerde ne yapılmaası gerekiyorsa yapacağız artık
teşekkür ederim famir yasemin yolanda çok sağolun kızlar.
günaydın yeeecaaaleee
ne ediyonuz bakemmmmmmdaha henüz pek kimse yokk,bir katzi var onlada ikimiz başbaşa kalmaya tırsıyorum heeeeee:83:bir an önce gelin kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:84::84:
akşam mneüm şöle olduu
6-7-8 yk bulgurlu kabak yemeğiölçüsünü bilmiyorum 1,5 kase kadar yedimm,pek küsel olmuştuu:86:yemeğe 6 kabak doğradım,2 yk kadarda zeytinyağı koymuştum kocca yemeğe okadr yağ tetti yanii,önecleri ne çok atardımmm
3 yk yoğurt
2 dlm çok tahıllı ekmek
1 tuzlu kurabiye:26fazla karbonhidrat oldu akşam akşammmmm )
yidimm
1 saat sonra 2 yeni dünya yidimm
ardında 50 dk yürüdümm
5 yenidünya yidimmmm,yattım
sabah
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?