60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte bu kahvaltıya bayılıyorummmmkukulim 1 yasemincim 2 :13:süpersinizzzzzz

ne ediyonuz bakemmmmmmdaha henüz pek kimse yokk,bir katzi var onlada ikimiz başbaşa kalmaya tırsıyorum heeeeee:83:bir an önce gelin kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:84::84:
akşam mneüm şöle olduu
6-7-8 yk bulgurlu kabak yemeğiölçüsünü bilmiyorum 1,5 kase kadar yedimm,pek küsel olmuştuu:86:yemeğe 6 kabak doğradım,2 yk kadarda zeytinyağı koymuştum kocca yemeğe okadr yağ tetti yanii,önecleri ne çok atardımmm
3 yk yoğurt
2 dlm çok tahıllı ekmek
1 tuzlu kurabiye:26fazla karbonhidrat oldu akşam akşammmmm)
yidimm
1 saat sonra 2 yeni dünya yidimm

ardında 50 dk yürüdümm
5 yenidünya yidimmmm,yattım

sabah
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin

dün akşamki menüm:
7-8 kaşık pirinçli pırasa,prasa pirinçli olduğu için ekmek yemedim.
bolca salata,
2 su bardağı ayran,
1 bardak şekersiz çay,

saat :12 de bir elma,

sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
4 kuru kaysı,1 bardak hugocuğun metebolizma çayı,
3 zeytin,
kibrit kutusu kadar peynir,
1 yeşil acı biber,
2 dilim lahyt tost kepekli ekmek,:125:
1 bardak süt...

bugün ders çalışacağım :126:az sonra başlayacağım aranızda olmayacağım bir süre...ama ara ara girip bakarım..

katzi benide görmedi yada görmezlikten geldi
zira geçmiş olsun der hal hatır sorardı heralde

afiyet olsunnnn

hoş geldin canım benim babacığın nasıl oldu.inşiallah daha iyidir.sen nasılsın.tekrar geçmiş olsun..

iyi canım çok şükür
ben biraz stres sıkıntı yaptım tabikide kolay değil regl olmuştum 2. günümde kesildi stresten sanırım. iyi olmaya çalışıyorum

canım benim netten diyet sayfam diye gir orda var...
cimcimesuda,videoyu buldum izliyorum ama indiremiyıorum

çok geçmiş olsun hugocuk,neryseki iyi geçmiş ameliyat,acil şifalar dilerim babana

kız sen katziye ne bakıyonnnnn,onu hoş göreceksinnnbide osmanı camdan düşmüş zatii,oda pek telaşlı kendine gelememiştir

osmanımı düşmüş yazık üzüldüm. daha dikkatli pşması lazım anlaşılan osman biraz meraklı limon gibi o yüzden daha dikkatli olmalı. limonda kapıyı azcık aralık buldumu hemen kaçıyo çok dikkat ediyorum

günaydınnn deyip kaçıcam,daha evimin işi duruyor kuzularda ayakta,sonra uğrarım yine,ilk fırsatta da start it up yapıcam inşş

katzinin kedisi işteeee,Alalh bilir netti kediye de camdan attı kendiniiii hayvancıkkkkk

Peki poşet yeişl çaylardan mı içiyorsun yoksa taze alıp kendin mi demliyorsun.

Poşetlerden içiyorum canım ben. demlemesi daha iyi olur tabi ama uğraşamıyorum valla...

Yufffiiiiiiiii Fambık geliyo. Buluşuruk tabi kız ne güzel olar..

Tekrar çok geçmiş olsun canım.. çabucak toparlanır inşallah..

teşekkür ederim famir yasemin yolanda çok sağolun kızlar.
günaydın yeeecaaaleee

Günaydın canımmmmm...

Günaydın canım afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…