60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn zayıf narin çıtır kızlar balımda gelmiş hoşgelmiş çok geçmiş olsun hugocuk acil şifalar diliyorum canımcım baban için.bu arada sporuma son gaz devam ediyorumm dün 36 dk yürüyüş yaptım her yapışımda artırıyorum.valla yürüyüşü yapınca çok güzel rahatlıyorum ama benim karnımda bi şişkinlik var nedir anlamış değilim:26:
akşam menüm
2-3 yk karnıbahar yemeği
4-5 yk patlıcan yemeği
salata
ayran
yarım dilimde normal beyaz ekmek
sonra meyve olarak
10 tane çilek yidim
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane minnak zeytin
2dilim kepek ekmeği
dereotu-maydanoz
bir bardak şekersiz çay
şimdide beşibiyerde çay içiyorum

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar...
Dün işten çıktım kuaföre giderken acayip acıktım tabi..
Küçük bir kaçamak yapıp yarım simit yedim..
Akşam yemeğimde şöyle oldu
5 yk kabak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
2 yk yoğurt

afiyet olsunnn canımmmmm

afiyet olsun topişşş,kız senin meyceni yirim heeeee
bende spor yaptım bendeeeeeeeferim bizeeeee

şimcik gelelim olaya akşam yemeğin güzel sabah kahvaltın az gibi.afiyet olsun fambumm koşu bandına ben akşam yemekten önce biniyorum tabi akşam yemek saatide geç oluyo 8de yedim akşam yemeğini .o zaman yürüyüşü akşam yemeğinden bir saat sonramı yapsamki :26:ama o zamanda canım istemez işten gelince bi hevesle hemen koşu bandına biniyom ben

afiyet olsun ycl cim simit yemişsin denge ekmek yemesende olurmuş ama kaç dilim ekmek tüketiyosun sen günde :26:

evet canım yemek saati geç olur ozamn,hem ben gelip yemek için hazırlanacakalr varsa onları yapıyorum,sofraya oturuyoruz birliktebeni beklemek zorunda kalırlar olmassss o sapann!yemeği yiyoruzz sonra mutfağı toparlıyoruz,kızımla azcık ilgileniyorum derken erimiş oluyo hem yemekte ben mesela 6,30da yedim yemeği,yürümeye 8.30da başladımmm,duş aldımm derken saat 10 oldu neredeyse

günaydın nugi afiyet olsun...

hımmm anladım ben 6:45 de evde oluyorum yazda geldi annemlerle yiyoruz biz yemeği işten gelince annem kızım hep aşağıda park var evin önünde kızım orda oynuyo annemde komşularla oturuyor aşağıda hemde kızıma bakıyo e tabi eve çıkmaları saat 8 buluyo o zaman ben eve gelince artık kendim yemeğimi yicem 1-2 saat sonrada koşu bandına binicem.yemekten sonraları inşallah üşenmem

afiyet olsun ycl cim simit yemişsin denge ekmek yemesende olurmuş ama kaç dilim ekmek tüketiyosun sen günde :26:

3 dilim sadece, aslında bide 2 grisinim var arada o da 1 dilim ekmek yapıyormuş ama ben onu yemiyorum hiç..
Valla nugi çok açtım o ekmeği yemesem duramazdım..

Günaydın kızlar,
Ofise geldim şimdi türk kahvemi içiyorum.
hava bozuk bende bozuğum eccük. neyse ki yarın tatil ve kocişte yarın sabah yanımda olcek

3 dilim sadece, aslında bide 2 grisinim var arada o da 1 dilim ekmek yapıyormuş ama ben onu yemiyorum hiç..
Valla nugi çok açtım o ekmeği yemesem duramazdım..

anlıyorum canım seni şu bana şeker yüklemesi yapılınca 2 haftadır kendimi tutamadığım gibi şekerli şeyler canım istiyodu yada sürekli aç hissediyordum kendimi bişeyler yiyordum.önümüzdeki hafta tam dikkat edicem artık bir ay felan yine hafta sonlarıda dahi tatlı yemiyeyim diyorum bakalım nasıl olcak

:81::81::81: afiyet olsun canım benim kahvaltın çok güzel yineee:81::81:
hugocuk tekrardan geçmiş olsun yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah
afiye olsun canımmmm, allah zihin açıklığı versinn

afiyet olsun tatlımmm

Günaydın kızlar,
hava bozuk bende bozuğum eccük. neyse ki yarın tatil ve kocişte yarın sabah yanımda olcek

günaydın yolandacım antalyadada hava gece gibi yağdı yağacak.valla yaz geç gelecek ve geç gidecek gibi görünüyo

:84::84::84::84:geçen hafta altı gün üst üste 25 dk leslie 24 dk start it up yaptım diyetime tam uydum ama tartıya ne yansıdı +100 grammm çıldırmak üzerreyimmmm. kaslarım şiş de değil çünkü dün akşam yapmadımm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Günaydın kızlar,

Günaydın yo yo
öğleden sonra bulutlar azcık parçalanacakmış, sıcaklık da 20 derecelerde olacakmış...
yarın biraz daha kapalı olacak sanırım..
Son yılların ilk soğuk 19 mayısı olacak sanırım. hep çok sıcak hatırlarım ben 19 mayısları çünkü..
bide gözünaydın canım, kocişine de kavuşuyorsun ohh..
Varsın hava kapalı olsun, snin gönlün aydınlık olsun canım benim..

günaydın güzel fıstıklar

aksam kı menum
ton balıgı kucuk kutunun yarısını yedim yağını suzdurdum
salata
2dılım ekmek

ara :4 etı form
funda cayı

yatrken sut ıcmem gerkıyordu içmedim meyvemıde yemedım

sabah

1 kk y.yaglı beyaz peynır
1 dılım ebbek
salata

geçmişi okumadım o yuzden hepınıze afıyet olsun şekerler

hugocum geçmiş olsn inş en kısa srede saglıgına kavusur babacıgın

üzülme canımm belkı şişkinlik vardır bilemeyiz kontrole az kaldı orda öğreniriz tüm gerçekleri.biliyorsun takarsan bu duruma kılo vermem ıyıce durur o yuzden relaxxxxxxx

günaydın yolandacım antalyadada hava gece gibi yağdı yağacak.valla yaz geç gelecek ve geç gidecek gibi görünüyo

valla evet öyle görünüyo. bide diyorum ki eccük kilo verelim sıcaklar basmadan sporlarımızı da yapalım iyi oluyo bööle. ama sabah bayagı soguk esiyordu rüzgar

tatlım canını sıkma .. sporun ödemini atması bir günden olmaz bi kaç gün olması lazım bence. herşeyi yerli yerinde yapıyorsan, yeterince yiyor ve abartmıyorsan ve sporlarda yapılıyorsa gidecek başka yolu yok çünküü.
ben hala çok çıkıyorum mesela bu hafta kaçamaksız yapmak istiyorum bakalım haftasonunu ama gemlik'e gitçemiz için zor görünüyor

günaydın bebeem yecalem..
yaa evet sabah servisteki arkadaşlar da öyle dediler. hava eccük açılcakmış. haklısın gönlümüz güneşli olsun günler bulutlu olsada dimi canım benimmm
geçen ecrin sende izmire gel deyince aklıam takıldı. bende mi gitsem oraya ne. çok güzel yaa. tatil yöreleri hep yakın. haftasonları mis gibi ege denizii.. güzelde teklifleri varmış ordan eşime ama benim işim nolcak :26::26nu bırakmak zorunda kalıcam. neyse hayırlısı bakalım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…