nugi burayaaaaaa nugi burayyaaaaaaaa:92:
Günaydın Kızlar...
Dün işten çıktım kuaföre giderken acayip acıktım tabi..
Küçük bir kaçamak yapıp yarım simit yedim..
Akşam yemeğimde şöyle oldu
5 yk kabak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
2 yk yoğurt
günaydınnnn zayıf narin çıtır kızlarbalımda gelmiş hoşgelmiş çok geçmiş olsun hugocuk acil şifalar diliyorum canımcım baban için.bu arada sporuma son gaz devam ediyorumm dün 36 dk yürüyüş yaptım her yapışımda artırıyorum.valla yürüyüşü yapınca çok güzel rahatlıyorum ama benim karnımda bi şişkinlik var nedir anlamış değilim:26:
akşam menüm
2-3 yk karnıbahar yemeği
4-5 yk patlıcan yemeği
salata
ayran
yarım dilimde normal beyaz ekmek
sonra meyce olarak
10 tane çilek yidim
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane minnak zeytin
2dilim kepek ekmeği
dereotu-maydanoz
bir bardak şekersiz çay
şimdide beşibiyerde çay içiyorum
ne ediyonuz bakemmmmmmdaha henüz pek kimse yokk,bir katzi var onlada ikimiz başbaşa kalmaya tırsıyorum heeeeee:83:bir an önce gelin kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:84::84:
akşam mneüm şöle olduu
6-7-8 yk bulgurlu kabak yemeğiölçüsünü bilmiyorum 1,5 kase kadar yedimm,pek küsel olmuştuu:86:yemeğe 6 kabak doğradım,2 yk kadarda zeytinyağı koymuştum kocca yemeğe okadr yağ tetti yanii,önecleri ne çok atardımmm
3 yk yoğurt
2 dlm çok tahıllı ekmek
1 tuzlu kurabiye:26fazla karbonhidrat oldu akşam akşammmmm )
yidimm
1 saat sonra 2 yeni dünya yidimm
ardında 50 dk yürüdümm
5 yenidünya yidimmmm,yattım
sabah
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
Günaydın Kızlar...
Dün işten çıktım kuaföre giderken acayip acıktım tabi..
Küçük bir kaçamak yapıp yarım simit yedim..
Akşam yemeğimde şöyle oldu
5 yk kabak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
2 yk yoğurt
afiyet olsunnn canımmmmm
afiyet olsun topişşş,kız senin meyceni yirim heeeee
bende spor yaptım bendeeeeeeeferim bizeeeee
şimcik gelelim olaya akşam yemeğin güzel sabah kahvaltın az gibi.afiyet olsun fambumm koşu bandına ben akşam yemekten önce biniyorum tabi akşam yemek saatide geç oluyo 8de yedim akşam yemeğini .o zaman yürüyüşü akşam yemeğinden bir saat sonramı yapsamki :26:ama o zamanda canım istemez işten gelince bi hevesle hemen koşu bandına biniyom ben
günaydınnnn zayıf narin çıtır kızlarbalımda gelmiş hoşgelmiş çok geçmiş olsun hugocuk acil şifalar diliyorum canımcım baban için.bu arada sporuma son gaz devam ediyorumm dün 36 dk yürüyüş yaptım her yapışımda artırıyorum.valla yürüyüşü yapınca çok güzel rahatlıyorum ama benim karnımda bi şişkinlik var nedir anlamış değilim:26:
akşam menüm
2-3 yk karnıbahar yemeği
4-5 yk patlıcan yemeği
salata
ayran
sonra meyve olarak
10 tane çilek yidim
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane minnak zeytin
2dilim kepek ekmeği
dereotu-maydanoz
bir bardak şekersiz çay
evet canım yemek saati geç olur ozamn,hem ben gelip yemek için hazırlanacakalr varsa onları yapıyorum,sofraya oturuyoruz birliktebeni beklemek zorunda kalırlar olmassss o sapann!yemeği yiyoruzz sonra mutfağı toparlıyoruz,kızımla azcık ilgileniyorum derken erimiş oluyo hem yemekte ben mesela 6,30da yedim yemeği,yürümeye 8.30da başladımmm,duş aldımm derken saat 10 oldu neredeyse
afiyet olsun ycl cim simit yemişsin denge ekmek yemesende olurmuş ama kaç dilim ekmek tüketiyosun sen günde :26:
3 dilim sadece, aslında bide 2 grisinim var arada o da 1 dilim ekmek yapıyormuş ama ben onu yemiyorum hiç..
Valla nugi çok açtım o ekmeği yemesem duramazdım..
afiyet olsun canım benim kahvaltın çok güzel yineee:81::81:günaydın şekerler
mutlu huzurlu keyifli ve neşe dolu bir gün diliyorum herkese
şu anda kahvaltı hazırlıyorum
2 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
3 zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 yumurta cezveye koydum az haşlayacağım rafadan olsun
1 tatlı kaşığı labne
1 yemek kaşığı lor
2 yeşil biber çıkardım közleyeceğim şimdi
nane-maydanoz
1 ceviz
2 fındık
2 badem
1 kupa papatya çayı
hugocuk tekrardan geçmiş olsun yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallahgünaydın kızlar
babam dün ameliyat oldu çok şükür durumu iyi
taş parçalarını aldılar yanlız bir taş varmış böbreğin içinde değilmiş dış kısmında onu alamadılar ancak şimdilik mikrop yapan babamı rahatsız eden daha önceki ameliyatından kalan taş parçalarını aldılar bakalım iyice düzelsin toparlansın ilerde o taş içinde bakalım nerde ne yapılmaası gerekiyorsa yapacağız artık
afiye olsun canımmmm, allah zihin açıklığı versinndün akşamki menüm:
7-8 kaşık pirinçli pırasa,prasa pirinçli olduğu için ekmek yemedim.
bolca salata,
2 su bardağı ayran,
1 bardak şekersiz çay,
saat :12 de bir elma,
sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
4 kuru kaysı,1 bardak hugocuğun metebolizma çayı,
3 zeytin,
kibrit kutusu kadar peynir,
1 yeşil acı biber,
2 dilim lahyt tost kepekli ekmek,:125:
1 bardak süt...
bugün ders çalışacağım :126:az sonra başlayacağım aranızda olmayacağım bir süre...ama ara ara girip bakarım..
akşam menüm
2-3 yk karnıbahar yemeği
4-5 yk patlıcan yemeği
salata
ayran
sonra meyve olarak
10 tane çilek yidim
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane minnak zeytin
2dilim kepek ekmeği
dereotu-maydanoz
bir bardak şekersiz çay
Günaydın kızlar,
Ofise geldim şimdi türk kahvemi içiyorum.
hava bozuk bende bozuğum eccük. neyse ki yarın tatilve kocişte yarın sabah yanımda olcek
Günaydın kızlar,
Ofise geldim şimdi türk kahvemi içiyorum.
hava bozuk bende bozuğum eccük. neyse ki yarın tatilve kocişte yarın sabah yanımda olcek
:84::84::84::84:geçen hafta altı gün üst üste 25 dk leslie 24 dk start it up yaptım diyetime tam uydum ama tartıya ne yansıdı +100 grammm çıldırmak üzerreyimmmm. kaslarım şiş de değil çünkü dün akşam yapmadımm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
günaydın yolandacım antalyadada hava gece gibi yağdı yağacak.valla yaz geç gelecek ve geç gidecek gibi görünüyo
:84::84::84::84:geçen hafta altı gün üst üste 25 dk leslie 24 dk start it up yaptım diyetime tam uydum ama tartıya ne yansıdı +100 grammm çıldırmak üzerreyimmmm. kaslarım şiş de değil çünkü dün akşam yapmadımm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Günaydın yo yo
öğleden sonra bulutlar azcık parçalanacakmış, sıcaklık da 20 derecelerde olacakmış...
yarın biraz daha kapalı olacak sanırım..
Son yılların ilk soğuk 19 mayısı olacak sanırım. hep çok sıcak hatırlarım ben 19 mayısları çünkü..
bide gözünaydın canım, kocişine de kavuşuyorsun ohh..
Varsın hava kapalı olsun, snin gönlün aydınlık olsun canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?