60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
2 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 fincan çay..
ne olduysa iştahım açıldı gene..
Yedim yedim yedim doymadım..
Akşama diyetisyene gideceğim çok heyecanlıyım bakalım ne olacak..

Günaydınnn
uzun bi aradan sonra ben qeldımmmm
evdeyken yemem dikkat ettm hep hareket halındeydm zatenn
şimdi 1 tane activia mı yedimm 2 dilim ekmek azcık peyir domates salatalık vee bitki çayımla kahvaltı yapıormmm

günaydııınn seksüüü dombülüüüü gmbürükk davşanlarrrrr

nasılsınz şekerler?ben iyiyim şükür.yorulmuşumakşam mobilyaların bir kısmı geldiadamlara çok kızdım nie parça parça getirousnuz hem söz veriosnuz die. işte çok sıkışığız düğün sezonu geldi,bilmm ne.neyse sandalyeler ayna ve tv ünitesi haftaya gelcek.tabi ben yokum akşam getrcekler yine eşim evdeykensinirlendimm işte... neyse
kahvaltımı yazayım size

2 dilim çavdar ekmeği
1 fincan şekersiz açık çay
1 yumurta
2 kk peynr
2 zeytn
2 yk yoort
2 çeri domates
1 baby salatalık
maydonoz nane
2 tk pekmez

işte böle .bu hafta tercihhlerdi regl oldum derken spr yapamadım pek:44: memlkettem gelince tam gaz devam inş.geçmişe göz atayım bakalımm neler kaynattınız

Günaydın kızçelerrr ve afiyet olsun herkese... Hava yine kötü ve insanın morali bozuluyor maalesef :/
Hugocum babana çok geçmiş olsun yakın zaman da iyileşir inşallah...
Dün akşam;
4 köfte
2yk yogurt
1 dilim kepek ekmeği
4 yk barbunya yedim
bi de mal...ya pa....rı markasının kuru meyvesınden almıstım pakette boyle kuru üzüm gibi bişidi 2 3 tane attım agzıma cok tatlı geldı ıcındekılere bı baktım seker varmıs bıraktım hemen yemedım....
1 saat sahilde yürüyüş yaptım...
Sabahta;
1 dilim kepek ekmeği
lor peynır
1 domates
1 fıncan çay...

Merhaba kızlar artık bu gruba transfer oldum bu 3. grubum grafiktende göreceğiniz gibi sanırım bir alt gruba geçmem burada sabitlenirim :))

hepiniz çok sağolun kızlar şimdi babam geçen yaz böbreğinde taş var diye ameliyat oldu şeker hastası biliyosunuz. kapalı ameliyat olmuştu aşı kırarak aldılar ancak taş kırıntıları kalmış ve bunlar mikrop yapmış iltihap yapmış rahatsızlandı doktora gitti röntgen çektirdi sonra tomografi falan çıktı sonuçlar. sonuçlarda taş kırıntılarının rahatsızlık verdiğini öğrendik ancak böbrekte bir taş daha çıktı doktorunu aradı babam doktor ollmaz dedi röntgenini götürdü bu sefer dediki kalmıştır alamamışızdır dedi babam tatmin olmadı aynı hastanede başka doktora gitti doktor ameliyat yapalım yeniden dedi. işte babamda ameliyat oldu taş kırıtılarını temizlemişler böbreğin içinden ancak böbreğin dış kısmındaki taşı alamamış doktor. bende neden dedim işte böbreğin içinde değil hastayı yormadık filan saçma sapan şeyler söyledi kızlar ona üzüldük bizde kesin cevap yok yani. işte rahatsız etmez o taş bişey oolmaz böbreğin içinde deeğil filan dedi ne yapsak bilmiyoruz şimdilik bakıcaz duruma toparlansında ilerde sanırım bursaya filan biyere götürmeyi düşünüyoruz artık napalım ama çok üzüldüm 2 kez ameliyat oldu üstelik stres yapıyo şekeri çıkıyo zor oluyo ve bu yüzdende zaten bizde korkuyoruz kolay değil birde üzerine 2 ameliyat geçirip hala taş kalınca çok üzüldük bizde. 2 doktorda o taşı alamadı.

Allah şifa versin hügocum,zor gerçektennn,sağlık böyle işte memlekette ne üzücüü

günaydınnnn kıslaarrrrrrrrr..... sabahh bir basdönmesiyle uyandımmm... kocişimmm hamile misin deii ppanik oldu sonada hamile olmandan korkmuomm da su kiloyla kalma ne olurr cocuk dogana kadar 75 kilo olcann en ii ihtimal didi dünn görümcemde yasın cok kücük yapma daha didii cok net... ama kayınvalidem kücüksünn kıyamıomm ama babaaanne olmak istiyorum cokk 5 defa anneanne oldumm zaten didii..:86::86::86: sonaaaa en kücükk görümcem geldii... kendisii asla kilo almayann hatta bununn içinn ilacc kullanannlardann.. ama gögüsleri ve vücutt hatları mükemmel olduundan dolaı en iisi zayıf kalmasıı.. dün bi kere daha anladımm.. 35 yasında oglunu arabaya koymuss bi girdii restauranta önce parfümm kokusu geldii sonadaa havasıı insanlarr bii dönüpp baktılarrr bene böle görümcelerim olduu içinn kendimle gururr duydumm ama ne zamndırr bana böle kimse bakmadıgı için de birasss kıskandımm:78::78::78::78: ayrıca uzunn zamandır kendime bamadıgımı da farkettimmm.. iice ev hanımı olmusumm benn ... at kuyrugu sacımm makyajsızz yüzümm hatta uzamıss kaslarımmm esofmanımmmm daa cabasııı yapıstı üstüme kilom yüzündennn zaten izmirliler bilirr alsancaga inennler genelde bunları hissetmeye mahkumdurrr cünküü ordaki kızlar baska gezegendenn giyimleri hareketleriyle nese dönüste kocişim yemegi dısarda yemek istedi.. ben corba içtimm o yerkenn kuaföre gittim.. kaslarımı falann aldırdımm.. kayınvalideciim dün bana kartını verdii alısverişş yap diee( 3 ayda bii belli bi limitle kart sırası bana gelirr her hafta birine gidio) .. gidip kendimee elbise alıcamm renkli renklii... dün gece de esofmanımı attımmm severekk aldıgımm ama nedense giymediiimmm dantelli geceliklerimi giydiimm sanslı masa da kadınn pizza yedii gece o kadarr cnm cektii ama yemedimm yememek içinn gittim yattım.. sabahh yersem aksama kadarr yakarım didimm ama kocişş ikisini de yemişşş birazdann ojelerimi sürücemm... kalkar kalkmazz kremimi sürdümm.. allah ımm kendime nelerr yapmısımm ben yaff salmısımm gitmişimm neseee sadede gelelimmm.. ii enerjiden olmalıı tartıı benii 63.9 gösterdiii... umarım yarın yine 64.8 göstermezz.. hangisi kendi kilom sapıttımm.. nese ennn azındann bu günnn 900 gr eksigimm

afiyet olsunnnnn,güle güle kullan mobilyalarını guzummmmm,bebişinnnn bütün sandalyelerine,koltuklarına pastel boyayla annesinin babasının resimlerini yapsınnnnnnn inşallahhhhhhdermişimmmmmm ama sende amin dersin bak bu duayaaa
benim koltuklar o vaziyetteee

moral bozmak yokkkk olsun devam 100 gr bu ben 1 kilo fazla çıkıyom nazende demekki vücutla alakalı bişey var yılmak yok canım devam
afiyet olsun canım
afiyet olsun ycl cim
hoşgeldin canım afiyet olsun
yaseminli yeşil çayımı içiyorummm
bu tada alıştım galibaaa

famir vc ye çıkartıyomu bu çay seni nerden aldın hem sen onu diyiverde belkinem bende alıveririm

dünnn öglenn:

et shinitzel
salata
1 catall bulgurr pilavı
1 büyükk bardak ayrannn içtimm

aksamm zarr gibii bi dilimm ekmeklee
1 kase ezogelinn corbası içtimmm

gün içinde 2 top dndurma yedim sade olandan

kukilatam günaydın canım mobilyalarını güle güle kullan afiyet olsun

günaydın ecus afiyet olsun

nihayet sonuna kadar okuyabildimmmmm
bu ne kızzz destan yazmışınnnneferim kendine bak azcıkkk,yaşının gıymetini bil kızzzzzz,görümcene bakacağına hayran hayran onlar sana baksııınnnnnzati yüzün çok güzel daha öncede deim ya azcık kilo versen çok daha güzel olacaksınnnnn,ama şuuu boğazını tutmayı öğrenmen lazımmm,spordan çıkınca hhalleyleri hüpletmemn lazımmmm

O kadar hazırlandım tam çıkacaktım mail gelmiş ders yokmuş üniversitede

ben de bugün ödevlerimi bitireyim bari moralim de bozuk koçişe de patladımm:84::84::84::84::84:

mini mini farelerrrrr
odama girdilerrrrrrrr
daha yazacaaadım emmmmeeee,
kalemiimiiiii yedilerrrr famirimmmm

manilerr bilemm yemekk üzerine yaaaaaaa evt bakk dünküü gibi gidersemm süpper olurrr hiçç aburcubur yokkk.. umaımm bsarırımmm:44::44:

famir vc ye çıkartıyomu bu çay seni nerden aldın hem sen onu diyiverde belkinem bende alıveririm

ben metabolizmayı azcık çalıştırsın diye içiyorumm,wc sorunum pek kalmadı gerçi acaba bundan mı kineee:44:kız bunun tadı pek kötüüü,tarçınlı yeşilçay al sen o güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…