60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm arkadaşlar herkeze başarılardilerim. Ben 23 yasinda 1,72 boyunda 79 kilodayım bundan 3 yıl once 85 kılodaydım ve 3 ayda 63 kıloya düştüm. Fakat 10 ay once evlendım ve şuan 79 kılodayım tekrardan kılo aldım evlenınce Fakat tekrardan 63 ulaşmam lazım rejime başlamak istiyorum tabı sunuda bılıyorum kı sadece rejım yanı sıra sporda gereklı burda inanıyorum kı herkezın bırbırıne destek olrak zayıflıyacagına umarım bırbırımıze yardımcı olarak herkez hedefledigi kiloya ulaşır

dondurmayı abucuburdan saymıyosun bakıyorum daaaödül gününde ye onları 2 haftada bir yaniiiiii
bu arad tepriklerr kız kilo vermişinn,sallaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hugocum canım artık herşeyi ameliyata döktüler valla doktora gidiyon hemen ameliyet diyo başkada bişey demiyo.millet paraya döktü herşeyi artık özel olmasada hemen ameliyat diyolar şu günlerdede sürekli en sık duyduğum şey damar tıkalı hemen ameliyat yaptılar damarı açtılar diyolar kimden duyarsam duyayım böyle diyolar

tebrikler canımmmmmmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bir ben veremedim şöyle 900 -1000 grammm:84::84:

dondurmayı abucuburdan saymıyosun bakıyorum daaaödül gününde ye onları 2 haftada bir yaniiiiii
bu arad tepriklerr kız kilo vermişinn,sallaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

dondurmayaaaaa dokunulmazlıkkkkkk yok balım sallayamıomm yaa cıkıo seviniommm sona ertesi günn 64 küsür cıkıo yineeeeee ben 64 müyüm 63 müyüm bilemedimm

bu arada hugomm gelmişş galibaaa gecmise bakamadımm amaaaa.... :78::78::78::78: gecmişş olsunn tatlımmm tekrar babacıgınnn iidir umarımmmm

ecrin ünaydın canım geçmiş olsun.görümcen gibi olucaz canım merak etme valla banada önceden bakmazlardı ama şimdi kilo verince kendime bakınca yeni kıyafetler alınca bakan bidaha bakıyo sende kendine bi bakım yaptır şöyle bak o zaman nasıl bakıyorlar sana sende sık parfümleri dolaş çarşıda eve tek gel kızzz bi sürü kişi takılıp gelmesin arkandan gocan mahveder sonra seni

selamlar güzellerrrr:)
aramızda yeni bir arkadaş var sanki TASOVA.kendisi benim çok samimi arkadaşım olur ona da el attım tığ gibin yapacam kendisini sözümü dinlerse
dün ben acayip kaçamak yaptım yaaa günah çıkarmam lazım fazla yedim.
sabah bir bardak sıcak süt+1 simit+2 tane üçgen peynir
öğlende evde hazırladığım yağsız tuzsuz hamburger
akşam 1 yk pirinç pilavı
az tavuk eti haşlanmış
2 dilim ekmek
çoook yedim çoook
ama bugün telafi edecem

sabah 1 çay kaşığı tereyağında pişmiş yarım yumurta (kociş ile 1 yumurtayı bölüştük)
1kk peynir
1 bardak sıcak süt

ara:1 küçük kare fıstıklı çikolata+1 bardak şekersiz çay

şimdi de çaya devam ediyorum:)

ayyy sonunda regl oldum karnım belim her bir yanım agrıyor helede bacaklarım zaten start ıt uptan sonra agrıdı sımdı ıyıce agrıyorrrrr

ne zman bıtecek tanrım bu agrılar
evlendım gecmedı
dogurdum gecmedı

sağolun kızlar şimdi aradım iyiymiş. diğer ameliyat gibi değil iyiyim dedi. çok durmam çıkarırlar dedi neyseki moralim dğzeldi bakalım ilerde bakıcaz çaresine diğer taşın yeterki rahatsızlık vermesinde gerisi kolay bikaç sene geçsin diyoruz üzerinden eğer sorun olmaz ise nasip bakalım
bende eve geldim topladım makinaya çamaşır attım taşınma durumumuzda var bakalım ne olacak yeni lsiteme başlayamadım tabikide ama olsun nasılsa başlarım hele bi abbam sağ salim çıksında kolay gerisin şimdi aklım onda konsantre filan olamam zaten

dimi dimmi... vallaaa sankii o inceckk insan ben diilmişim gibi gelioo.. 8 ayda nasıl degiştim ben böle yaaa sankii bi daha asla öle olamıcakmısım gibii ayyyy allah kjorusunnn zayıflıcam bennn birazdan aynaya gecipp kendimi motive etcemmm kemal sunalın filmindeki gibii bennn gözeliimmmm benn gözelimmmm bennn cohhhhh gösselimmmm deii

ecriiiin kız hamilemisin yoksa git al eczaneden bi test yaptır barim

nugya yağ ölçümü yaptırackmışsın ne zaman gitcen canım

tatlımm benimkii evlenince gecti andaaaa... megersemm haptan mıssss dogum kontrol hapıı agrıyı alıomusss bide marifett kocada gibi anlatıolardıı

tatlım tekrar geçmiş olsun.Allah beterinden korusun canım.
Benim de anneciğim haftaya salı yeniden ameliyat olacak gözünden.içim içimi yiyor önemli birşey değil ama insanın canı olunca öyle oluyor işte

kuliiiiiiiiiiiiiiiiii kukuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kukuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kumayaaaaaaaa
yirimmmmmmm seniiii gızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
seni ve tatlu kızının pastasını finduklu lokumunu .çok tatlısın bebişim

aaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiinnn.saol bebişim daha iyiyleri siizn olsun inşallahh

hoşgeldin canım kolay gelsin hergün bize takıl hayatını yaşa yarıdmcı oluruz birbirimize

Famir benim de wc sorunum bitti belki de yeşil çaydandır...
valla benmde btti sorun bende hergün içiorum hemen hemne ama yeşil çaydan mı.hurmadanmı?neden bende bilemedim. zira denemediğim şey kalmamıştı

geçmişi okudumda geldim.

hugocuğum çok geçmiş olsun inş. en kısa zmanda iileşr baban

kilo veren kızlar için sallıorummm ecrinnnnn:92::92::92::92:vermişsindir iişaalllahh kuşumm.

çok seviorum hepinizii .
bugünde işlerim var bayaa.vitrine konsola fln tas tabak yerleştrcem.soona kociş poğaça istedi ona poğaça yapıcam. soona bi kaç tane okul arıycam tercih için. soona yemek yapıcam işte bööölee

evli kadını yoldan çıkarıyoooooooo900 lü bi hat da o açsın istersennnnninsan kendi için yapmalı yaaa,offf erkekler bana baksınnn diye yapmak istemiyorummmm bennnn,eşim beğensinn , şölee yorulmadan yürüyeyim istediğim kıyafetleri giyeyim yeter bana

ama sende 4.5 kg vermissin tatlımmm... ben ugras ugrassss ancakk 900 gr verdimm

4 aydır uğraşıyorum tatlım hele son bir aydır 100 gram 100 gram verdim bu hafta enazından 500 gram gitmiş gibi gelmişti ama nerdeeeee:84::84::84:

ben nerde yanlış yaptımmmm:84::84::84:

:84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…