derinimmmm,duygummm ve lunammm...ah be canlarım, iyiki varsınız!..ben gerçek dünyada bile böylesi bir dostluk görmedim...noooolur abarttığımı düşünmeyin ama ben nerdeyse tüm seçilmiş insanların burada toplandığını düşünmeye başladım...gerçekten iyiki varsınızzz:):):):)))))))))))))
Veeee işte benim bombammmmm.....Kızlar bu sabah wc'ye gitmiş ve hafif kıyafetlerle (anladınız siz onu) tartılmış halim 59,3...Bu hafta tam 1kilo 200gr vermiş bulunuyorummmmm..delikafadulden
Hadi bakayımmmm kutlamalarııı alayımmmmmm.alkisalkisalkis.Çok şımardım yaa,tutun beni...sırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyyt
haklısın canım zaten sinirden bişey yiyemedim
tebrikler canım süper süperrrrrr
yoksa sende 59lara düştün diye bu topicten gidicekmisin kötükedihüso
canım takma bence bu hafta daha düzenli beslenerek bence daha öok verebilirsin
hem şişlik vardır bende wcye çıkmayınca en az 500 gr fazla çıkıyorum :1hug:
eeeee malum bugün tartılma günü
dün akşam o yediğim simite rağmen tartıldım
reglimin 2. günü ve ben gene 56.6 kg çıktımmmmmm
motivasyan fotoğrafı
sengözlerimebaksanabselam bayanlar. bende bgn lahana çorbası diyetine başladım boyum 176 kilom 65 ama karalıyım zayıflıcam.bu gruba katıldım çnk biyerlere birilerine baglı olmayınca kilo verilmio bakalım bı diyet işe yarıcakmı gelişmeleri yazarım size.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Abbooo . . .
Kolbastı turu attın he mi çıtırığım . . .
Dehşet bi şi o bizim buralarda feci kolunu sallasan hoptek hoplayana çarpar . . .
Arafilli farozli arafilli farozli . . .
sositososito
sağ ol canım ya, bu topic gerçekten güzel ama farkedilmek çok zor, gerçekten teşekkür ederim. yarından itibaren bende egzersiz ve yürüyüşe başlayacağım.
oyyyy derinciğim benimmmm :asigim: bu hafta full senin çorpandan içtim bilio musun her yaptığımdada bi fiil sen geldin aklıma . . . nohutlu yaptım bezelyeli yaptım arpalı desen denedim hepside mmmmmh oldu . . .
komşumuzda içti dedi ki bu çorpanın unu taş değirmende mi öğütüldü bu ne lezzet ?
hin hin gülümsedim tabi . . .
:jeyyar:
Çıtırığım burada bu türün dersleri verilir oldu görmelisin dalga dalga yayıldı bu bir tür hastalık . . .
Ben izlerken nefes nefese kalıyorum . . .
Hiç denemedim lakin . . .
mirmirmirmir
Kızlar şu konuda fikrinizi söyler misiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekilleri-kesim-orgu-topuz-amp-kataloglar/282126-hcr35-soruyor-kk-stilistleri-cevapliyor-yardim-lutfen.html
bizim kızlardan kimse yok ortalarda ya herkes haftasonu zayıflayıp gitti mi yoksa
günaydınnnnn
ay yarın büyük gün bi tane sınawım war aslında ben hazırımda yinede stres war işte
neyse ewlibarklıcım sana diyeceklerim war resimlere baktım pilaw günü içinn olanlara hepsi çok güzel ayrıca gayet zayıf görünüyorsun ama o zayıflıkta yinede biraz göbek çıkmış canım özellikle şu habersiz çekilen fotoda ama yinede çok güzel canım
bu arada arkadasın warya kankin işte benim fiziğim fotoda ona benziyo onunda göğüsleri büyük sanki ama o daha uzundur benden çünkü sendende uzun dimi
kıskanç yaptım senağlama
resimlerini gördüm mervemmmm nerene zayıflıyosun sen daha harika gözüküyosun vallaaa alkisalkisalkis
ben varım ben varımmm kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım hafta sonu hep hep hep kaçamak yaptım benama pişman değilim çünkü en son kaçamağı dün sabah yapmıştım sonrasındada yaklaşık 3 saat yüzdüm kaydirigubbakcemile2 bugün sabahta tam nesfitimi hazırlıyodum kendime bide baktım patroncum elinde sıcacık böreklerle gelmiş.3 dilim yedim (çok büyük değillerdi) ama şimdide dışarı çıkmam gerekiyo arabayla gidebilirim ama ben yürümeyi tercih ettim ve yediklerimi eritcem.yürürmem gereken yok yaklaşık 4 km dönüşte çok sıcak bastırmış olursa taksiyle döncem ama :) neyse işte böyleee
pişman değilim ve hem sizi hem kendimi çok seviyorum çooook Şeniz
Günaydınnnnn kızlar. Biliyorsunuz 3 ay önce evlendim. Nişanlıyken 53 kgdım. Önce hadi evlilik hazırlığı stresi falan yiyorum dedim. Sonra balayına gittik amannn bir dahamı gelicem dünyaya dedim. Sonra evlilik rahatlığı aman yeni yemek yapmaya başladım, misafir geldi yemesen olmazlar... Sonuç 61 - 62 kg. Yazlıkları çıkardım resmen deli gibi hüngür hüngür ağladım. Hİçbişey olmuyor tabiki doğal olarak. Kısa kollu kot ceketim vardı. Resmen kollarım kalınlaşmışşşResim ekliyorum ayı yogiye benneyaptımki dönmüşüm resmen yaa.. Nişan fotoma bakarsanız bununla kıyaslayınca.. senağlama Şimdi bana kızacaksınız ama lütfen kızmayın bugün isveç diyetine başladım. 6 Haziran doğum günüm, 11 Haziran kayınvalidemler gelecek. Vaktim yokkk vermem lazım sonra İzmir'e gidicez bu tiple hiçbiryere gitmem. Ayy bide t-shirtlerimi giydim. Sütyen sıkmış yağlar fırlamışş :bbo:
evlibarklıcım merak ettim fotolarını ya nerden bakcaz
Günaydınnnnn kızlar. Biliyorsunuz 3 ay önce evlendim. Nişanlıyken 53 kgdım. Önce hadi evlilik hazırlığı stresi falan yiyorum dedim. Sonra balayına gittik amannn bir dahamı gelicem dünyaya dedim. Sonra evlilik rahatlığı aman yeni yemek yapmaya başladım, misafir geldi yemesen olmazlar... Sonuç 61 - 62 kg. Yazlıkları çıkardım resmen deli gibi hüngür hüngür ağladım. Hİçbişey olmuyor tabiki doğal olarak. Kısa kollu kot ceketim vardı. Resmen kollarım kalınlaşmışşşResim ekliyorum ayı yogiye benneyaptımki dönmüşüm resmen yaa.. Nişan fotoma bakarsanız bununla kıyaslayınca.. senağlama Şimdi bana kızacaksınız ama lütfen kızmayın bugün isveç diyetine başladım. 6 Haziran doğum günüm, 11 Haziran kayınvalidemler gelecek. Vaktim yokkk vermem lazım sonra İzmir'e gidicez bu tiple hiçbiryere gitmem. Ayy bide t-shirtlerimi giydim. Sütyen sıkmış yağlar fırlamışş :bbo:
cicişim bende sizleri çok seviyorum (1 kişi hariç) kaydirigubbakcemile3
sen çok şekersin ya
bu arada annemle hala konuşmadım
kardeşimi aradım annemle konuşmuyorum dedim
anneme söylemiş kardeşim
annemde konuşmazsa konuşmasın demiş senağlama
sıkma canını anneler kıyamaz çocuklarına merak etme o senden çok takıyodur kafasına arar :1hug:
canımcım ben evlendiğimde 56 kiloydum
1 yılın sonunda bir baktım 65 kilo olmuşum
ilk başlarda isveç diyetiyle 60 kilo oldum sonra yediklerimden kısarak spor yaparak 56.2 kg oldum ama hedefim 50 olmak inanılmaz hırs yaptım
en son 65i gördüğümde kafama dank etmişti
sen gene erken fark etmişsin
bence hiç kasma
hele isveç diyetini yapabilirsen çok kısa sürede istediğin kiloya ulaşabilirsin
fıstığım göbeğimi gördün mü
otururken olan resimde eteğimin beli yukarda olduğu için o katlanmış tamam ama o habersiz ayaktaki senağlama
cicişim facebooktan senin varmı facebookun varsa ordan ekliyim seni
yoksa buraya koyabilirim son halimin fotosunu
Süpersin evlibarklicim cevap için çok teşekkürler, hergün rapor veririm sana istersen..Hem birisine rapor vermek beni motive eder, tabi müsade edersen..
merveciğim şimdi bende baktım resimlere abartılacak bişey yok bence ya. ayva göbek iyidir derler :sm_cool:
var olmamı ebru esen altın
cicişim benim eğer kendini rahat hissediceksen tabiki paylaşabilirsin
böyle durumlarda yemek istediğin zaman hemen eşini düşün çünkü erkekler eşlerini tanıdıktan bu yana kilo almış görünce hoşnut olmuyorlar dışarıya yöneliyorlar
senin eşin sana kilo aldın falan diyor mu bilmiyorum ama
ben 65 kilo olduğumda bana iyisin falan diyordu üzülmemem için
ama kilo vermeye başladıkça 52 kilo olsan süper olur dedi
İyisin falan diyor önemli değil diyorda.. Geçen nutella kavanozuna dalmışım kendimi kaybettim. "Oooo sen böyle yersen biraz zor verirsin, bana bidaha kilo aldım diye söylenme" dedi.. Bide sinir olduğumu bile bile yağlarımı sıkıyor yapma diyorum "oda bunlar nee bunlar nee" diyo, güya şaka yapıyor ama istemiyor biliyorum :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?