60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçamaklarla dolu bir h.sonundan sonra nihayet aslıma döndüm. 5i bir arada çayımı içtim az sonra da ufak bir parça simit yicem artık kaçamak yooooooookkkkkkkkkk

kıskanç yaptım senağlama

alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden a.s.

resimlerini gördüm mervemmmm nerene zayıflıyosun sen daha harika gözüküyosun vallaaa alkisalkisalkis

motivasyan fotoğrafı

ayyy ayyy çok fena bişey bu apla yaaa yerimseniben

yaşasın benden uzun biri geldiii ama 65 normel bi kilo değilmi tatlım 1-2 kilo verip toparlasan yeter sanki yerimseniben

Abbooo . . .
Kolbastı turu attın he mi çıtırığım . . .
Dehşet bi şi o bizim buralarda feci kolunu sallasan hoptek hoplayana çarpar . . .

Arafilli farozli arafilli farozli . . .
sositososito

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

sağ ol canım ya, bu topic gerçekten güzel ama farkedilmek çok zor, gerçekten teşekkür ederim. yarından itibaren bende egzersiz ve yürüyüşe başlayacağım.

canımmm bende bu hafta sonu kendime azcık izin verdim.c.tesi tahinli piyaz bile yedim (antalyanın meşhuru) dün sabah kocamı kahvaltıya götürdüm ekmek yemedim ama koca bi tabak hazırladım kendime.bu sabahta tam nesfitimi hazırlarken patroncuğum elinde böreklerle geldi çok büyük dilimler değildi ama 3 dilimde börek yedim ama valla pişman değilim.hatta şimdi dışarı çıkmam gerekiyo.patron arabayı bıraktı bunla git diye ama ben yürüyeceğimki yediklerim azcık gitsin dimi.normal düzenine dönersin.bide yediklerinden pişman olmak yerine biraz daha hareketli olmaya çalış emin ol dengelersin bütün olayını.kalbim seninle tatlım.hiç üzme kendiniii a.s.

nasıl bi çorbaydıki o ben bilmiyorum senağlama

canım benim saçların çok güzel gözüküyor ama kıvırcık saçta uğraşmayı seviyorsan kulak altında küt de çok modern duruyor canımcım.ama bu halide fena değil hani yanii yerimseniben

bizim kızlardan kimse yok ortalarda ya herkes haftasonu zayıflayıp gitti mi yoksa

ben varım ben varımmm kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım hafta sonu hep hep hep kaçamak yaptım ben ama pişman değilim çünkü en son kaçamağı dün sabah yapmıştım sonrasındada yaklaşık 3 saat yüzdüm kaydirigubbakcemile2 bugün sabahta tam nesfitimi hazırlıyodum kendime bide baktım patroncum elinde sıcacık böreklerle gelmiş.3 dilim yedim (çok büyük değillerdi) ama şimdide dışarı çıkmam gerekiyo arabayla gidebilirim ama ben yürümeyi tercih ettim ve yediklerimi eritcem.yürürmem gereken yok yaklaşık 4 km dönüşte çok sıcak bastırmış olursa taksiyle döncem ama :) neyse işte böyleee
pişman değilim ve hem sizi hem kendimi çok seviyorum çooook Şeniz

bu arada arkadasın warya kankin işte benim fiziğim fotoda ona benziyo onunda göğüsleri büyük sanki ama o daha uzundur benden çünkü sendende uzun dimi

Ya o göbeği napıcam ben bilmiyorum,
gördün dimi bacaklarım kollarım yüzüm popom heryerim gitmiş göbek duruyor
benim göğüslerimde 85 yanımdaki kankamınkide 85 ama onun omuzları çok geniş sporcu gibi kankamın boyuda 1.75 benim tartıma göre kilosu 63-64 falan
gören herkes benle dalga geçti pilav gününde bu arada ölmek üzeresin falan dediler
daha benim 6 kilom var ya taktım kafaya onu vermek zorundayım
fındık yutmuş solucan gibi duruyormusum:)

kıskanç yaptım senağlama

resimlerini gördüm mervemmmm nerene zayıflıyosun sen daha harika gözüküyosun vallaaa alkisalkisalkis

ben varım ben varımmm kaydirigubbakcemile3

fıstığım göbeğimi gördün mü
otururken olan resimde eteğimin beli yukarda olduğu için o katlanmış tamam ama o habersiz ayaktaki senağlama

cicişim bende sizleri çok seviyorum (1 kişi hariç) kaydirigubbakcemile3
sen çok şekersin ya
bu arada annemle hala konuşmadım
kardeşimi aradım annemle konuşmuyorum dedim
anneme söylemiş kardeşim
annemde konuşmazsa konuşmasın demiş senağlama

Günaydınnnnn kızlar. Biliyorsunuz 3 ay önce evlendim. Nişanlıyken 53 kgdım. Önce hadi evlilik hazırlığı stresi falan yiyorum dedim. Sonra balayına gittik amannn bir dahamı gelicem dünyaya dedim. Sonra evlilik rahatlığı aman yeni yemek yapmaya başladım, misafir geldi yemesen olmazlar... Sonuç 61 - 62 kg. Yazlıkları çıkardım resmen deli gibi hüngür hüngür ağladım. Hıçbişey olmuyor tabiki doğal olarak. Kısa kollu kot ceketim vardı. Resmen kollarım kalınlaşmışşş Resim ekliyorum ayı yogiye benneyaptımki dönmüşüm resmen yaa.. Nişan fotoma bakarsanız bununla kıyaslayınca.. senağlama Şimdi bana kızacaksınız ama lütfen kızmayın bugün isveç diyetine başladım. 6 Haziran doğum günüm, 11 Haziran kayınvalidemler gelecek. Vaktim yokkk vermem lazım sonra ızmir'e gidicez bu tiple hiçbiryere gitmem. Ayy bide t-shirtlerimi giydim. Sütyen sıkmış yağlar fırlamışş :bbo:

canımcım ben evlendiğimde 56 kiloydum
1 yılın sonunda bir baktım 65 kilo olmuşum
ilk başlarda isveç diyetiyle 60 kilo oldum sonra yediklerimden kısarak spor yaparak 56.2 kg oldum ama hedefim 50 olmak inanılmaz hırs yaptım
en son 65i gördüğümde kafama dank etmişti
sen gene erken fark etmişsin
bence hiç kasma
hele isveç diyetini yapabilirsen çok kısa sürede istediğin kiloya ulaşabilirsin

sıkma canını şekerim malesef bütün bayanlar böyle evlenince şişiyoruz sen kararlı ol hepsini verirsinhihoyyyt:lepi:

sıkma canını anneler kıyamaz çocuklarına merak etme o senden çok takıyodur kafasına arar :1hug:

Süpersin evlibarklicim cevap için çok teşekkürler, hergün rapor veririm sana istersen..Hem birisine rapor vermek beni motive eder, tabi müsade edersen..

Süpersin evlibarklicim cevap için çok teşekkürler, hergün rapor veririm sana istersen..Hem birisine rapor vermek beni motive eder, tabi müsade edersen..

cicişim benim eğer kendini rahat hissediceksen tabiki paylaşabilirsin
böyle durumlarda yemek istediğin zaman hemen eşini düşün çünkü erkekler eşlerini tanıdıktan bu yana kilo almış görünce hoşnut olmuyorlar dışarıya yöneliyorlar
senin eşin sana kilo aldın falan diyor mu bilmiyorum ama
ben 65 kilo olduğumda bana iyisin falan diyordu üzülmemem için
ama kilo vermeye başladıkça 52 kilo olsan süper olur dedi

merveciğim şimdi bende baktım resimlere abartılacak bişey yok bence ya. ayva göbek iyidir derler :sm_cool:

biraz büyük bir ayva sanki şekercik

var olmamı ebru esen altın

ekledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…