60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecriiiin kız hamilemisin yoksa git al eczaneden bi test yaptır barim

nugya yağ ölçümü yaptırackmışsın ne zaman gitcen canım

alcamm bugünn datlummm.. hapı yeni bıraktım dei imkansız gelio bana amaaa içim rahat etsinnn.. umarım deilimdirr fil gibi olcamm yoksammmm

Herkese merhabalar...sabah kahvaltım:1 yumurta,1 domates,1 salatalık,az peynir ve 1 dilim ekmek..

hayırdır bacım geçmış olsun yıne mı ameliyat ya allah yardımcısı olsun annecıgının inş. daha iyi olur cnm

hoşgeldin canım
ecriiiin kız hamilemisin yoksa git al eczaneden bi test yaptır barim

nugya yağ ölçümü yaptırackmışsın ne zaman gitcen canım

canım psikolağa gidince düşünüyorum mayıs sonunda ararız demişlerdi psikologtan tarih belli değil yani

Herkese merhabalar...sabah kahvaltım:1 yumurta,1 domates,1 salatalık,az peynir ve 1 dilim ekmek..

afiyet olsun canım bak şimdi benim de canım istedi domates peynir:)
geçen hafta canım çok istemişti gene evde yufka vardı teflon tavada pişirdim ekmek gibi yaptım arasına peynir domates yeşillik koydum dürüm yaptıydım:)hem az ekmek yiyor insan hem de yeşillik yemiş oluyor

hugoom çoook geçmiş olsun canımmm
babacığının iyi olmasına sevindim
inşallah bi an önce çıkar hastaneden, sen de rahatlarsın tatlımm

bu arada herkese günaydınlaaaarrrr

dün akşam bi tabak ıbulgurlu ıspanak ve 1 kase yoort yedim yanında yarım dilim ekmeklen

sona misafir geldi, gelirken tatlı yapmış getirmiş, büyükçe bi dilim ondan yidim

haa yemekten önce koşu bandında güzel bi nabızla 50 dk yürüdümm

sabah da 1 kase nesfit yidimm

şimdi de çay içiyorum ve 1 avuç leblebi yidimmm

spor yapmayı çoook özlemişim yaaa

domates ve peyniri çok seviyorum ben...yanına birde siyah zeytin eklendimi tamamdır,ahım şahım bi kahvaltıya gerek yok...

oo kayınvalde kart veriyoooo ne şanslısın kıız süper
bence o kadına bakmaları bakımlı olduğundan .. sende eccük süslen giyin topukluları çek eccükte kilo ver herkes bakacak.
ben hep şişkoydum gençliimden beri. şimdi epey bi kilo verdim eskiye nazaran. akşam kurs çıkışı markete gittim bi sürü adam dönüp dönüp bakıyo. hani mavi boncuk dagıtsam anlicam da noluyo anlamadım sanırım kilo vermek daha çekici yapıyoo.
hoşuma gitti gerçi kociş duymasın hehe

hayırdır bacım geçmış olsun yıne mı ameliyat ya allah yardımcısı olsun annecıgının inş. daha iyi olur cnm

teşekkürler canım ya
ameliyat olduydu da şimdi bir kere daha olması gerekiyor haftaya gene onu taşıycam doktora.

O kadar hazırlandım tam çıkacaktım mail gelmiş ders yokmuş üniversitede

ben de bugün ödevlerimi bitireyim bari moralim de bozuk koçişe de patladımm:84::84::84::84::84:

kız niye patladın +100 gr çıktın diye mi delüü

bana kimse bakmıyoooooeccik daha mı kilo vermem lazımmmmmişin sırrı ne bilemedim bak şimdiiiiiii

Gerçekten ne iyi kaynanalar varmış,kart bilem veriyor gelinine..kartı vermişken sende al,almak istediklerinin birçoğunu..

Selammlaarr.....

Bu gün çook mutluyum Allah bozmasın. Çünküüü dün tartıldım 65.7 inanamadım sabaha kadar 10 kere uykumdan bile uyanıp tartıya çıktım..... Çünkü iki gün önce regl dönemimde 67 idim ve yaptıklarım işe yaramıyo galiba diye düşünüyodum .... Amma velakin hormoncuklarım bana şaka yapmııışş.... Sabah kalkar kalkmaz bu sefer üstümdeki her bişeyi atıp tartıldım 65.2... Sonra kahvaltımı yapıp tartıldım... Sadece bir muz yedim bi çıktım 66 ohaaa dediiim... Muz dediğin kabuğunuda soyunca 150 gr bişi kalıyo zaten. Neyse özetlen bu iş oluyo gibi kısslarrr..... Sonuçta 65 i gördümya kıyısından köşesindede olsa çok şüküür... Gobeeğem şekle girmeye çalışıyo.... Duaynda harbi zayıfladım sanacak bana her yerim incelmiş gibi geliyo Regl döneminde spordanda kaytardım acık. Bu akşam özüme geri dönüciim.... Seviyorum ben burayı yaaa.... Ben tek başıma başaramazdııım.... Herkese teşekküür ederiiimm.....

woooaaawww bende o günleri görebilcekmiyimm tekrarr:44::44::44: görcem görcemmm:86::86::86::86: benimm kayınvalidemm sinirlenmedigi sürece sekerr gibidirr.. 6 cocugu varr 5 torunuu bide bennnn asilzade geliniiii garibimm bütün maasını kartınıı bize harcıooo.. eksikk duymasınn.. hiçç cakırmadan hemdee.. bi duyuyoss ona klima almıss ötekine telefon almıss ona borc vermişş bununn evine alısverişş yapmısss... elindeki avcundakii herseyii cocuklarına harcıoo incedir dee.. otururkenn ayy karnım agrıo dee ertesi sabahh ararr sorar karnınn nasıl oldu die.. dogum günümü babamın esi hatırlamadıı yılaaaarrrca beraber yasadıkkk anne diorumm bidee kayınvalidemm sevdigimm meyvelerdenn pasta yaptırmıss topladı herkesi geldii kıyamamm yaa amaaaa bi sinirlenmeye görsünn.. herkesi evlatlıktan reddediyooo benn hariçç tabeee

:92::92::92::92::92:tebrikler tatlııııış.darısı diğerlerinin başınaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…