ecriiiin kız hamilemisin yoksa git al eczaneden bi test yaptır barim
nugya yağ ölçümü yaptırackmışsın ne zaman gitcen canım
tatlım tekrar geçmiş olsun.Allah beterinden korusun canım.
Benim de anneciğim haftaya salı yeniden ameliyat olacak gözünden.içim içimi yiyor önemli birşey değil ama insanın canı olunca öyle oluyor işte
hoşgeldin canımSlm arkadaşlar herkeze başarılardilerim. Ben 23 yasinda 1,72 boyunda 79 kilodayım bundan 3 yıl once 85 kılodaydım ve 3 ayda 63 kıloya düştüm. Fakat 10 ay once evlendım ve şuan 79 kılodayım tekrardan kılo aldım evlenınceFakat tekrardan 63 ulaşmam lazım rejime başlamak istiyorum tabı sunuda bılıyorum kı sadece rejım yanı sıra sporda gereklı burda inanıyorum kı herkezın bırbırıne destek olrak zayıflıyacagına umarım bırbırımıze yardımcı olarak herkez hedefledigi kiloya ulaşır
ecriiiin kız hamilemisin yoksa git al eczaneden bi test yaptır barim
nugya yağ ölçümü yaptırackmışsın ne zaman gitcen canım
Herkese merhabalar...sabah kahvaltım:1 yumurta,1 domates,1 salatalık,az peynir ve 1 dilim ekmek..
sağolun kızlar şimdi aradım iyiymiş. diğer ameliyat gibi değil iyiyim dedi. çok durmam çıkarırlar dedi neyseki moralim dğzeldi bakalım ilerde bakıcaz çaresine diğer taşın yeterki rahatsızlık vermesinde gerisi kolay bikaç sene geçsin diyoruz üzerinden eğer sorun olmaz ise nasip bakalım
bende eve geldim topladım makinaya çamaşır attım taşınma durumumuzda var bakalım ne olacak yeni lsiteme başlayamadım tabikide ama olsun nasılsa başlarım hele bi abbam sağ salim çıksında kolay gerisin şimdi aklım onda konsantre filan olamam zaten
domates ve peyniri çok seviyorum ben...yanına birde siyah zeytin eklendimi tamamdır,ahım şahım bi kahvaltıya gerek yok...afiyet olsun canım bak şimdi benim de canım istedi domates peynir:)
geçen hafta canım çok istemişti gene evde yufka vardı teflon tavada pişirdim ekmek gibi yaptım arasına peynir domates yeşillik koydum dürüm yaptıydım:)hem az ekmek yiyor insan hem de yeşillik yemiş oluyor
günaydınnnn kıslaarrrrrrrrr..... sabahh bir basdönmesiyle uyandımmm... kocişimmm hamile misin deii ppanik oldusonada hamile olmandan korkmuomm da su kiloyla kalma ne olurr cocuk dogana kadar 75 kilo olcann en ii ihtimal didi dünn görümcemde yasın cok kücük yapma daha didii cok net... ama kayınvalidem kücüksünn kıyamıomm ama babaaanne olmak istiyorum cokk 5 defa anneanne oldumm zaten didii..:86::86::86: sonaaaa en kücükk görümcem geldii... kendisii asla kilo almayann hatta bununn içinn ilacc kullanannlardann.. ama gögüsleri ve vücutt hatları mükemmel olduundan dolaı en iisi zayıf kalmasıı.. dün bi kere daha anladımm.. 35 yasında oglunu arabaya koymuss bi girdii restauranta önce parfümm kokusu geldii sonadaa havasıı insanlarr bii dönüpp baktılarrr bene böle görümcelerim olduu içinn kendimle gururr duydumm ama ne zamndırr bana böle kimse bakmadıgı için de birasss kıskandımm:78::78::78::78: ayrıca uzunn zamandır kendime bamadıgımı da farkettimmm.. iice ev hanımı olmusumm benn ... at kuyrugu sacımm makyajsızz yüzümm hatta uzamıss kaslarımmm esofmanımmmm daa cabasııı yapıstı üstüme kilom yüzündennn zaten izmirliler bilirr alsancaga inennler genelde bunları hissetmeye mahkumdurrr cünküü ordaki kızlar baska gezegendenn giyimleri hareketleriyle nese dönüste kocişim yemegi dısarda yemek istedi.. ben corba içtimm o yerkenn kuaföre gittim.. kaslarımı falann aldırdımm.. kayınvalideciim dün bana kartını verdii alısverişş yap diee( 3 ayda bii belli bi limitle kart sırası bana gelirr her hafta birine gidio ) .. gidip kendimee elbise alıcamm renkli renklii... dün gece de esofmanımı attımmm severekk aldıgımm ama nedense giymediiimmm dantelli geceliklerimi giydiimm sanslı masa da kadınn pizza yedii gece o kadarr cnm cektii ama yemedimm yememek içinn gittim yattım.. sabahh yersem aksama kadarr yakarım didimm ama kocişş ikisini de yemişşş birazdann ojelerimi sürücemm... kalkar kalkmazz kremimi sürdümm.. allah ımm kendime nelerr yapmısımm ben yaff salmısımm gitmişimm neseee sadede gelelimmm.. ii enerjiden olmalıı tartıı benii 63.9 gösterdiii... umarım yarın yine 64.8 göstermezz.. hangisi kendi kilom sapıttımm.. nese ennn azındann bu günnn 900 gr eksigimm
hayırdır bacım geçmış olsun yıne mı ameliyat ya allah yardımcısı olsun annecıgının inş. daha iyi olur cnm
O kadar hazırlandım tam çıkacaktım mail gelmiş ders yokmuş üniversitede
ben de bugün ödevlerimi bitireyim bari moralim de bozuk koçişe de patladımm:84::84::84::84::84:
oo kayınvalde kart veriyoooo ne şanslısın kıız süper
bence o kadına bakmaları bakımlı olduğundan .. sende eccük süslen giyin topukluları çek eccükte kilo ver herkes bakacak.
ben hep şişkoydum gençliimden beri. şimdi epey bi kilo verdim eskiye nazaran. akşam kurs çıkışı markete gittim bi sürü adam dönüp dönüp bakıyo. hani mavi boncuk dagıtsam anlicam da noluyo anlamadım sanırım kilo vermek daha çekici yapıyoo.
hoşuma gitti gerçi kociş duymasın hehe
bana kimse bakmıyoooooeccik daha mı kilo vermem lazımmmmm işin sırrı ne bilemedim bak şimdiiiiiii
ara öğün çilek yedim
oo kayınvalde kart veriyoooo ne şanslısın kıız süper
bence o kadına bakmaları bakımlı olduğundan .. sende eccük süslen giyin topukluları çek eccükte kilo ver herkes bakacak.
ben hep şişkoydum gençliimden beri. şimdi epey bi kilo verdim eskiye nazaran. akşam kurs çıkışı markete gittim bi sürü adam dönüp dönüp bakıyo. hani mavi boncuk dagıtsam anlicam da noluyo anlamadım sanırım kilo vermek daha çekici yapıyoo.
hoşuma gitti gerçi kociş duymasın hehe
Gerçekten ne iyi kaynanalar varmış,kart bilem veriyor gelinine..kartı vermişken sende al,almak istediklerinin birçoğunu..
Selammlaarr.....
Bu gün çook mutluyum Allah bozmasın. Çünküüü dün tartıldım 65.7 inanamadım sabaha kadar 10 kere uykumdan bile uyanıp tartıya çıktım..... Çünkü iki gün önce regl dönemimde 67 idim ve yaptıklarım işe yaramıyo galiba diye düşünüyodum .... Amma velakin hormoncuklarım bana şaka yapmııışş.... Sabah kalkar kalkmaz bu sefer üstümdeki her bişeyi atıp tartıldım 65.2... Sonra kahvaltımı yapıp tartıldım... Sadece bir muz yedim bi çıktım 66 ohaaa dediiim... Muz dediğin kabuğunuda soyunca 150 gr bişi kalıyo zaten. Neyse özetlen bu iş oluyo gibi kısslarrr..... Sonuçta 65 i gördümya kıyısından köşesindede olsa çok şüküür... Gobeeğem şekle girmeye çalışıyo.... Duaynda harbi zayıfladım sanacak bana her yerim incelmiş gibi geliyoRegl döneminde spordanda kaytardım acık. Bu akşam özüme geri dönüciim.... Seviyorum ben burayı yaaa.... Ben tek başıma başaramazdııım.... Herkese teşekküür ederiiimm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?