tatlım yaz sonuna bu gidişle hepimiz çıkarıp sütyeni donu sallıycaz
bana kimse bakmıyoooooeccik daha mı kilo vermem lazımmmmm işin sırrı ne bilemedim bak şimdiiiiiii
kız niye patladın +100 gr çıktın diye mi delüü[
küçük bir şey vardı sinir etti beni zaten canım da sıkkın +100 olayından kavga ettikkk:84::84:
woooaaawwwbende o günleri görebilcekmiyimm tekrarr:44::44::44: görcem görcemmm:86::86::86::86: benimm kayınvalidemm sinirlenmedigi sürece sekerr gibidirr.. 6 cocugu varr 5 torunuu bide bennnn asilzade geliniiii garibimm bütün maasını kartınıı bize harcıooo.. eksikk duymasınn.. hiçç cakırmadan hemdee.. bi duyuyoss ona klima almıss ötekine telefon almıss ona borc vermişş bununn evine alısverişş yapmısss... elindeki avcundakii herseyii cocuklarına harcıoo incedir dee.. otururkenn ayy karnım agrıo dee ertesi sabahh ararr sorar karnınn nasıl oldu die.. dogum günümü babamın esi hatırlamadıı yılaaaarrrca beraber yasadıkkk anne diorumm bidee kayınvalidemm sevdigimm meyvelerdenn pasta yaptırmıss topladı herkesi geldii kıyamamm yaa amaaaa bi sinirlenmeye görsünn.. herkesi evlatlıktan reddediyooo benn hariçç tabeee
tatlım yaz sonuna bu gidişle hepimiz çıkarıp sütyeni donu sallıycaz
afiyet olsun canımHerkese merhabalar...sabah kahvaltım:1 yumurta,1 domates,1 salatalık,az peynir ve 1 dilim ekmek..
çilek yemiişşşkaç dene yidinnn 1 kepçe mi yidin yoksam yazmıyonnn
belencırtılll kız sen pek zayıfsennn niye zayıfalamk istiyon hala analmış değilimmm
dimi ama.benimki de duysa ya.kart mart istemem sadece düşünceli olsun yeter
tatlımm benimkii evlenince gecti andaaaa... megersemm haptan mıssssdogum kontrol hapıı agrıyı alıomusss bide marifett kocada gibi anlatıolardıı
oo kayınvalde kart veriyoooo ne şanslısın kıız süper
bence o kadına bakmaları bakımlı olduğundan .. sende eccük süslen giyin topukluları çek eccükte kilo ver herkes bakacak.
ben hep şişkoydum gençliimden beri. şimdi epey bi kilo verdim eskiye nazaran. akşam kurs çıkışı markete gittim bi sürü adam dönüp dönüp bakıyo. hani mavi boncuk dagıtsam anlicam da noluyo anlamadım sanırım kilo vermek daha çekici yapıyoo.
hoşuma gitti gerçi kociş duymasın hehe
Selammlaarr.....
Bu gün çook mutluyum Allah bozmasın. Çünküüü dün tartıldım 65.7 inanamadım sabaha kadar 10 kere uykumdan bile uyanıp tartıya çıktım..... Çünkü iki gün önce regl dönemimde 67 idim ve yaptıklarım işe yaramıyo galiba diye düşünüyodum .... Amma velakin hormoncuklarım bana şaka yapmııışş.... Sabah kalkar kalkmaz bu sefer üstümdeki her bişeyi atıp tartıldım 65.2... Sonra kahvaltımı yapıp tartıldım... Sadece bir muz yedim bi çıktım 66 ohaaa dediiim... Muz dediğin kabuğunuda soyunca 150 gr bişi kalıyo zaten. Neyse özetlen bu iş oluyo gibi kısslarrr..... Sonuçta 65 i gördümya kıyısından köşesindede olsa çok şüküür... Gobeeğem şekle girmeye çalışıyo.... Duaynda harbi zayıfladım sanacak bana her yerim incelmiş gibi geliyoRegl döneminde spordanda kaytardım acık. Bu akşam özüme geri dönüciim.... Seviyorum ben burayı yaaa.... Ben tek başıma başaramazdııım.... Herkese teşekküür ederiiimm.....
sen de kıymetini bil e mi ecrinimmm,yarın birgün vermeyi keserse sevgini eksik etme yinede,hem tek gelinisin hemn desana anne özlemini yaşatmak istemiyo anlaşılannnn.ben senin ablan sayılırım ondan didimdimdi
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:Selammlaarr.....
Bu gün çook mutluyum Allah bozmasın. Çünküüü dün tartıldım 65.7 inanamadım sabaha kadar 10 kere uykumdan bile uyanıp tartıya çıktım..... Çünkü iki gün önce regl dönemimde 67 idim ve yaptıklarım işe yaramıyo galiba diye düşünüyodum .... Amma velakin hormoncuklarım bana şaka yapmııışş.... Sabah kalkar kalkmaz bu sefer üstümdeki her bişeyi atıp tartıldım 65.2... Sonra kahvaltımı yapıp tartıldım... Sadece bir muz yedim bi çıktım 66 ohaaa dediiim... Muz dediğin kabuğunuda soyunca 150 gr bişi kalıyo zaten. Neyse özetlen bu iş oluyo gibi kısslarrr..... Sonuçta 65 i gördümya kıyısından köşesindede olsa çok şüküür... Gobeeğem şekle girmeye çalışıyo.... Duaynda harbi zayıfladım sanacak bana her yerim incelmiş gibi geliyoRegl döneminde spordanda kaytardım acık. Bu akşam özüme geri dönüciim.... Seviyorum ben burayı yaaa.... Ben tek başıma başaramazdııım.... Herkese teşekküür ederiiimm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?