60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen de kıymetini bil e mi ecrinimmm,yarın birgün vermeyi keserse sevgini eksik etme yinede,hem tek gelinisin hemn desana anne özlemini yaşatmak istemiyo anlaşılannnn.ben senin ablan sayılırım ondan didimdimdi

belencırtılll kız sen pek zayıfsennn niye zayıfalamk istiyon hala analmış değilimmm

kendimi daha iyi hissetcem o zaman tatlım ya.şu fazlalıklarım gidecek.kilo verince direkt olarak basenimden ve göbeğimden veriyorum.o bana yetecek.57 kilo bana çok fazla geliyo 55-54 falan olsam tam süper olacak

dimi ama.benimki de duysa ya.kart mart istemem sadece düşünceli olsun yeter

insallah cnmmm... allah herkesin kalbine sevgi versinnn benn birass sanslı cıktımm .. bana herkess yandınn dioduu 5 görümceee kaynanaa diee.. amaa bilakisss 2 yıldırr aralarındayımm kendimii cok sanslı hissediorumm..

ben yine yeseminli yeşil çay içiyorummm
hemencik bitsin diye içip duruyorum heee
yanında 1 adet(nugiiiiiii)hurma

bence de bakımlı olmanın da çok etkisi var erkeklerin bi kadına bakmasında :))
kocişlerimiz bile öyle değil mi
acuk süslendin mi hemen iltifatlar geliyo ama paspal oldun mu yok öyle bişi

bu arada yoliciiim arkadaşı aradım şimdi
o bankada çalışıyo, bankanın diyetisyenine gidiyomuş ve dışardan gidemiyomuşsun

canımmmm çooooooooook sevindim senin adına
tebrikleeerrrrrrrr

sallayalım hadiiiiiiiiiii :92::92::92::92:

ERİĞİN FAYDALARI
B vitamini içeren erik, kalp, böbrek ve karaciğer hastalıklarına karşı koruyucudur.

Kansızlığı giderir. İştah açar (!) ve ihtiva ettiği lifler nedeniyle hazmı kolaylaştırır. Ancak eriğin fazlası da ishal gibi sorunlara yol açabilmektedir.

Erik ateş düşürücü özelliğiyle de bilinir.

Bünyesinde bol miktarda su bulunduran erik, regl düzenleyici ve idrar söktürücüdür.

Tuzsuz rejim yapan ve romatizma rahatsızlığı olanlara iyi gelir.

Ayrıca erik, potasyum ve magnezyum mineralleri açısından da zengin bir meyvedir.

Eriği tuzla yiyenler dikkat!

Eriği tuzla yemek oldukça sık rastlanan bir durumdur. Tadı çok daha güzel olsa da farkında olmadan aşırı miktarda alınan tuzlar hem suyun vücutta tutulmasına neden olur hem de tansiyon gibi şikayetleri olan kişilerde riski artırır.

Ben eriğin iştah açtığını bilmiyodum yahu !

sen de kıymetini bil e mi ecrinimmm,yarın birgün vermeyi keserse sevgini eksik etme yinede,hem tek gelinisin hemn desana anne özlemini yaşatmak istemiyo anlaşılannnn.ben senin ablan sayılırım ondan didimdimdi

yokk kısss kıyamamm ben ona.. hasta yaa simdi bide bebekk kiminn arada yemekk yapıpp gönderiomm sanırsınn dünyaları veriomm bi mutlu oluo bi mutlu oluoo... gidiomm simitt keyfine nla birlikte yaslılarla oturuomm bende hastalıklarını dinliomm sonaaaaa onlar da benn onları dinledim diee benii övmeye baslıolarr kaynanama kubarıo da kubarıoo bi tane benimm gelinimm bitane diee.. iştee bazı insanlarr kücükk seylerdenn mutlu oluooo... istemeyenn de naparsan yapp surat asıoo mutsuz oluoo.. ne verirsen verr karsılıgını alamıosunn.. kulagı kapalı gözü kör oluoo.. allah kimseyii onlarla karsılastırmasınn.. zira ömürdenn ömür yerlerr :97::97::97::97:

tekrardan sağolun kızlar
esw annen nasıl oldu canım iyidir şimdi umarım zaturre demiştin hastaneye yatıcak demiştin şimdi nasıl durumu

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

KİLO VERMEYE YARDIMCI YİYECEKLER
Yeşil Çay
Yeşil çay metabolizmayı hızlandıran ve anti-kanser özelliği bulunan bir çay çeşididir. Ayrıca yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Mayasız bir içecek olan yeşil çayı yemeklerin sonunda tüketebilirsiniz. 5 fincan yeşil çay 70-80 kalorinin yakılmasını sağlar.

Az yağlı süt ve süt ürünleri

Kalsiyum açısından oldukça zengin olan bu besin maddeleri yağ hücrelerinin yakılmasını hızlandıran enzimlerin üretimini destekler. Günde 3-4 kez süt ve süt ürünleri tüketen kadınların yağ yakım hızı %70oranında artmaktadır.

Su

Yeterince su içmiyorsanız kilo verme sorunuyla karşı karşıya kalacaksınız. Sıvı eksikliği metabolizmanın yavaşlamasına ve kandaki glukoz seviyesinin düşmesine neden olur. Her gün mutlaka 1,5 litre su içmeye özen gösterin.

Proteinli yiyecekler

Proteinler kasların oluşumu için oldukça önemlidir. Protein açısından zengin yemekler metabolizmayı hızlandırır. Sindirim sistemimiz proteinleri yakmak için daha fazla enerji harcar ve bu sayede daha fazla kalori yakar. beslenme düzeninizin %20-35’i proteinden oluşmalıdır. Bu sayede günde 120-130 kalori yakabilirsiniz.

Baharatlı besinler

baharatlar ve özellikle kırmızı biber metabolizmayı hızlandırır, çünkü içerisinde bulunan besin maddeleri adrenalin salgılanmasını ve dolaylı olarak da kalori yakımını artırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…