60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç üşenmemiş uykudan kalkıp 10 kere tartılmış valla artıkım bende 65 görsen bende 20 kere kalkarım herhal

bu arada da kahvaltımı ettim cene yetiştirirkene..

2 dilimm labneli kızarmıss ekmekk 6 zeytin
azcık paprika koydumm

ama 1 dilimle doydummm:86::86::86::86:

esw yağ oraanın düşmüş sevindim canım yüzde 24 güzel bir rakam istersen dahada düşürebilirsin kasını arttırıp yağını düşürebilirsin canım

tekrardan sağolun kızlar
esw annen nasıl oldu canım iyidir şimdi umarım zaturre demiştin hastaneye yatıcak demiştin şimdi nasıl durumu

çok sağol tatlım
annem çok iyi çok şükür
3 gün yattı hastanede, sonra sabah akşam hastaneye giderek serumlarını taktırdı ama çok iyi şimdi
bi aksilik olmazsa cuma günü gidiyorum yanlarına, 1 hafta kalıcam, zaten düğünden sonra hiç gidememiştim, çok iyi olacak, inşallah bi aksilik çıkmaz

bu arada hugocum ben ankarada tekrar gittim diyetisyene ve ölçüm yaptırdım

yağ oranım %24,4 çıktı
kilom aynı gramı gramına, 56,7 :))

bu arada 1.7 kilo yağ vermişim
1.2 kilo kas yapmışım
bide 1.3 kilo vücudumda kilo dışı ödem gibi bişi varmış, adet dönemin yaklaşıyosa ondan olabilir didi diyetisyen
nasıl sence değerler?

insallah cnmmm... allah herkesin kalbine sevgi versinnn benn birass sanslı cıktımm .. bana herkess yandınn dioduu 5 görümceee kaynanaa diee.. amaa bilakisss 2 yıldırr aralarındayımm kendimii cok sanslı hissediorumm..

amin tatlışım.Allah nazarlardan saklasın maşallah size

evet canım benim benim kayınvalidemde çok iyidir hakkını ödeyemem ama bazen ona çok kızıyorum ikimiz aramızda birşey konuşsak bakıyorum tüm akrabalar dumuş biraz ağzı gevşek o yüzden söylemiyorum ona birşey artık.ama eli açıktır.benide çok sever.birde hergün çok iyi olun bir küçük şey olsun senden kötüsü yok ama barışıncada hiçbirşey olmamış gibi seni bağrına basar eskiyide hatırlatmaz.1,5 yıl kızıma baktı.daha bakardı ama taşındılar mardine.beni her yerde över yere göğe sığdıramaz.evine gittiğimde hiç iş yaptırmaz bırakın ben yaparım dinlenin der.işten geldiniz yada misafirsiniz der..herşeye rağmen bende onu çok severim.kendi annemden ayrı tutmamaya çalışırım...anne derken içten derim yani..

enee bu kızda üstünde ne varsa atıp tartılmış. biz bozuyoruz bu kızlar galiba hahahha sesküüüü seskü tartılın kızlar
ayrıyettennnn
sütyen ve donları topladım yerden ve sallaıyorum :92::92::92::92::92::92:

hoşgeldin cimcime ecrinin kayınvalidesinden bahsediyoz aramızda kalsında kimse duymasın ecrinin kayınvalidesi ecrine ayda bir kredi kartını veriyomuş al harca kendine bişey al diye

ayda 1 deel kızzz 3 ayda 1 sıra gelio o vakittt cok deil limitimm 150 lira amaa ossunn 3 elbise alırımm ben onlaannnn

valla çok şanslısın heee
benim kayınvaldem de iyidir bi zararını görmedim ama bi yararını da görmedim. bi çöpünü görmedim evlendiğimden beri. ne yardım ne altın ne bişi hiçbişi ama olsun ben yine de sevdiğim erkegin annesidir diye ona hürmette kusur etmiyorum

sen valla kıymetini bil böyle zamanda böyle kayınvalde
normalde bitanecik oglunu kıskanır kayınvaldeler ama seni ayrı tutmuş. bravo ablaya

hiç üşenmemiş uykudan kalkıp 10 kere tartılmış valla artıkım bende 65 görsen bende 20 kere kalkarım herhal

O da bir şey mi daha adağım bile var 65 i göriim yapacam dediğim. Yapıcam inşallah... Dilerim bu gün gaza gelip her şeyi yemem

benim kaynana da hep hastaaaah o Amasya devlet hastanesinin dili neyin olsa da konuşsaşakası bir yana yaşlı insanlar tatlım tabiiki iyi bakmak lazım,anlayışlı olmak lazım.dediğin gibi en basit şeylerden seviniyorlar.geçen kociş onu ziyarete gittiğinde bir tane iğne oyalı yazma gönderdiydim nasıl sevinmiş telefonda otuz kere teşekkür etti yazık yaaa.dalga fazan geçiyorum ama yazık ya sonra üzülüyorum hemen kadıncağıza

aynenn datlummm kızmaya görsün... kocişş iki kişiliklii benim annem dioo... bi anda bi başlıoo yazıklarrrr olsunn... sizinn dogurmasadımm hiç keskee... sildimm seni benn.. bi daha görmekk istemiorumm... bidee aglamaya baslarr sonraaaaaa... aglarkende sölenir amaa içinden bi cadı cıkıo o zamann agzından cıkanı duymayoo amaa tartısma bittimii bi anda melek oluo yinee... gel annem en merahmetlii en sevdigim kzıımmm 5 kızımınn bi ogluu canım bidenemmler havada ucusuooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…