hiç üşenmemiş uykudan kalkıp 10 kere tartılmışSelammlaarr.....
Bu gün çook mutluyum Allah bozmasın. Çünküüü dün tartıldım 65.7 inanamadım sabaha kadar 10 kere uykumdan bile uyanıp tartıya çıktım..... Çünkü iki gün önce regl dönemimde 67 idim ve yaptıklarım işe yaramıyo galiba diye düşünüyodum .... Amma velakin hormoncuklarım bana şaka yapmııışş.... Sabah kalkar kalkmaz bu sefer üstümdeki her bişeyi atıp tartıldım 65.2... Sonra kahvaltımı yapıp tartıldım... Sadece bir muz yedim bi çıktım 66 ohaaa dediiim... Muz dediğin kabuğunuda soyunca 150 gr bişi kalıyo zaten. Neyse özetlen bu iş oluyo gibi kısslarrr..... Sonuçta 65 i gördümya kıyısından köşesindede olsa çok şüküür... Gobeeğem şekle girmeye çalışıyo.... Duaynda harbi zayıfladım sanacak bana her yerim incelmiş gibi geliyoRegl döneminde spordanda kaytardım acık. Bu akşam özüme geri dönüciim.... Seviyorum ben burayı yaaa.... Ben tek başıma başaramazdııım.... Herkese teşekküür ederiiimm.....
selam ben geldim....
nasılsınız bakayım...
ara öğünümü yiyiyorum 1 elma..
tekrardan sağolun kızlar
esw annen nasıl oldu canım iyidir şimdi umarım zaturre demiştin hastaneye yatıcak demiştin şimdi nasıl durumu
çilek yemiişşşkaç dene yidinnn 1 kepçe mi yidin yoksam yazmıyonnn
insallah cnmmm...allah herkesin kalbine sevgi versinnn benn birass sanslı cıktımm .. bana herkess yandınn dioduu 5 görümceee kaynanaa diee.. amaa bilakisss 2 yıldırr aralarındayımm kendimii cok sanslı hissediorumm..
yokk kısss kıyamamm ben ona.. hasta yaa simdi bide bebekk kiminnarada yemekk yapıpp gönderiomm sanırsınn dünyaları veriomm bi mutlu oluo bi mutlu oluoo... gidiomm simitt keyfine nla birlikte yaslılarla oturuomm bende hastalıklarını dinliomm sonaaaaa onlar da benn onları dinledim diee benii övmeye baslıolarr kaynanama kubarıo da kubarıoo bi tane benimm gelinimm bitane diee.. iştee bazı insanlarr kücükk seylerdenn mutlu oluooo... istemeyenn de naparsan yapp surat asıoo mutsuz oluoo.. ne verirsen verr karsılıgını alamıosunn.. kulagı kapalı gözü kör oluoo.. allah kimseyii onlarla karsılastırmasınn.. zira ömürdenn ömür yerlerr :97::97::97::97:
Selammlaarr.....
Bu gün çook mutluyum Allah bozmasın. Çünküüü dün tartıldım 65.7 inanamadım sabaha kadar 10 kere uykumdan bile uyanıp tartıya çıktım..... Çünkü iki gün önce regl dönemimde 67 idim ve yaptıklarım işe yaramıyo galiba diye düşünüyodum .... Amma velakin hormoncuklarım bana şaka yapmııışş.... Sabah kalkar kalkmaz bu sefer üstümdeki her bişeyi atıp tartıldım 65.2... Sonra kahvaltımı yapıp tartıldım... Sadece bir muz yedim bi çıktım 66 ohaaa dediiim... Muz dediğin kabuğunuda soyunca 150 gr bişi kalıyo zaten. Neyse özetlen bu iş oluyo gibi kısslarrr..... Sonuçta 65 i gördümya kıyısından köşesindede olsa çok şüküür... Gobeeğem şekle girmeye çalışıyo.... Duaynda harbi zayıfladım sanacak bana her yerim incelmiş gibi geliyoRegl döneminde spordanda kaytardım acık. Bu akşam özüme geri dönüciim.... Seviyorum ben burayı yaaa.... Ben tek başıma başaramazdııım.... Herkese teşekküür ederiiimm.....
hoşgeldin cimcime ecrinin kayınvalidesinden bahsediyoz aramızda kalsında kimse duymasınecrinin kayınvalidesi ecrine ayda bir kredi kartını veriyomuş al harca kendine bişey al diye
ben yine yeseminli yeşil çay içiyorummm
hemencik bitsin diye içip duruyorum heee
yanında 1 adet(nugiiiiiii)hurma
woooaaawwwbende o günleri görebilcekmiyimm tekrarr:44::44::44: görcem görcemmm:86::86::86::86: benimm kayınvalidemm sinirlenmedigi sürece sekerr gibidirr.. 6 cocugu varr 5 torunuu bide bennnn asilzade geliniiii garibimm bütün maasını kartınıı bize harcıooo.. eksikk duymasınn.. hiçç cakırmadan hemdee.. bi duyuyoss ona klima almıss ötekine telefon almıss ona borc vermişş bununn evine alısverişş yapmısss... elindeki avcundakii herseyii cocuklarına harcıoo incedir dee.. otururkenn ayy karnım agrıo dee ertesi sabahh ararr sorar karnınn nasıl oldu die.. dogum günümü babamın esi hatırlamadıı yılaaaarrrca beraber yasadıkkk anne diorumm bidee kayınvalidemm sevdigimm meyvelerdenn pasta yaptırmıss topladı herkesi geldii kıyamamm yaa amaaaa bi sinirlenmeye görsünn.. herkesi evlatlıktan reddediyooo benn hariçç tabeee
ayda 1 deel kızzz 3 ayda 1 sıra gelio o vakitttcok deil limitimm 150 lira amaa ossunn 3 elbise alırımm ben onlaannnn
hiç üşenmemiş uykudan kalkıp 10 kere tartılmışvalla artıkım bende 65 görsen bende 20 kere kalkarım herhal
yokk kısss kıyamamm ben ona.. hasta yaa simdi bide bebekk kiminnarada yemekk yapıpp gönderiomm sanırsınn dünyaları veriomm bi mutlu oluo bi mutlu oluoo... gidiomm simitt keyfine nla birlikte yaslılarla oturuomm bende hastalıklarını dinliomm sonaaaaa onlar da benn onları dinledim diee benii övmeye baslıolarr kaynanama kubarıo da kubarıoo bi tane benimm gelinimm bitane diee.. iştee bazı insanlarr kücükk seylerdenn mutlu oluooo... istemeyenn de naparsan yapp surat asıoo mutsuz oluoo.. ne verirsen verr karsılıgını alamıosunn.. kulagı kapalı gözü kör oluoo.. allah kimseyii onlarla karsılastırmasınn.. zira ömürdenn ömür yerlerr :97::97::97::97:
belencırtılll kız sen pek zayıfsennn niye zayıfalamk istiyon hala analmış değilimmm
evet canım benim benim kayınvalidemde çok iyidir hakkını ödeyemem ama bazen ona çok kızıyorum ikimiz aramızda birşey konuşsak bakıyorum tüm akrabalar dumuş biraz ağzı gevşek o yüzden söylemiyorum ona birşey artık.ama eli açıktır.benide çok sever.birde hergün çok iyi olun bir küçük şey olsun senden kötüsü yok ama barışıncada hiçbirşey olmamış gibi seni bağrına basar eskiyide hatırlatmaz.1,5 yıl kızıma baktı.daha bakardı ama taşındılar mardine.beni her yerde över yere göğe sığdıramaz.evine gittiğimde hiç iş yaptırmaz bırakın ben yaparım dinlenin der.işten geldiniz yada misafirsiniz der..herşeye rağmen bende onu çok severim.kendi annemden ayrı tutmamaya çalışırım...anne derken içten derim yani..
kız niye patladın +100 gr çıktın diye mi delüü[
küçük bir şey vardı sinir etti beni zaten canım da sıkkın +100 olayından kavga ettikkk:84::84:
deli bu kız yaaa
valla bi kaç gün sonra 1 kilo birden verdim diye gelme hee tebrik etmicem
öyle olcak çünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?