KİLO VERMEYE YARDIMCI YİYECEKLER
Yeşil Çay
Yeşil çay metabolizmayı hızlandıran ve anti-kanser özelliği bulunan bir çay çeşididir. Ayrıca yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Mayasız bir içecek olan yeşil çayı yemeklerin sonunda tüketebilirsiniz. 5 fincan yeşil çay 70-80 kalorinin yakılmasını sağlar.
Az yağlı süt ve süt ürünleri
Kalsiyum açısından oldukça zengin olan bu besin maddeleri yağ hücrelerinin yakılmasını hızlandıran enzimlerin üretimini destekler. Günde 3-4 kez süt ve süt ürünleri tüketen kadınların yağ yakım hızı %70oranında artmaktadır.
Su
Yeterince su içmiyorsanız kilo verme sorunuyla karşı karşıya kalacaksınız. Sıvı eksikliği metabolizmanın yavaşlamasına ve kandaki glukoz seviyesinin düşmesine neden olur. Her gün mutlaka 1,5 litre su içmeye özen gösterin.
Proteinli yiyecekler
Proteinler kasların oluşumu için oldukça önemlidir. Protein açısından zengin yemekler metabolizmayı hızlandırır. Sindirim sistemimiz proteinleri yakmak için daha fazla enerji harcar ve bu sayede daha fazla kalori yakar. beslenme düzeninizin %20-35’i proteinden oluşmalıdır. Bu sayede günde 120-130 kalori yakabilirsiniz.
Baharatlı besinler
baharatlar ve özellikle kırmızı biber metabolizmayı hızlandırır, çünkü içerisinde bulunan besin maddeleri adrenalin salgılanmasını ve dolaylı olarak da kalori yakımını artırır.
enee bu kızda üstünde ne varsa atıp tartılmış. biz bozuyoruz bu kızlar galiba hahahha sesküüüü seskü tartılın kızlar
ayrıyettennnn
sütyen ve donları topladım yerden ve sallaıyorum :92::92::92::92::92::92:
belencırtıl ??
ama fambuk dogru sölüyo belenim ctrl+alt+delete'im
incecik bi gelin gördüm ben o resimde avatardaaa.
deli bu kız yaaa
valla bi kaç gün sonra 1 kilo birden verdim diye gelme hee tebrik etmicem
öyle olcak çünküüü
ah keşke öyle olsa yaaaa
bu hafta çok umutluydum çünkü sproum gayet iyiydi 300 dk spor yaptım toplamda bir haftada
inşallah görürüm 1 kilo verdiğim zamanları da umut fakirin ekmeğidir derler aynen öylee
valla çok şanslısın heee
benim kayınvaldem de iyidir bi zararını görmedim ama bi yararını da görmedim.bi çöpünü görmedim evlendiğimden beri. ne yardım ne altın ne bişi hiçbişi ama olsun ben yine de sevdiğim erkegin annesidir diye ona hürmette kusur etmiyorum
sen valla kıymetini bil böyle zamanda böyle kayınvalde
normalde bitanecik oglunu kıskanır kayınvaldeler ama seni ayrı tutmuş. bravo ablaya
aaaaaa bakk hinddiii oglu dedin mii akan sular dururrr... tapar ogluna taparr.. ilk kez yanyana otursann oglunu annatırr.. bana nişanlıyken dediydi kii sen benimm oglumu seversenn bende seni severimm sen onu sevmezsenn bende seni sevmemm1 ay gitmediydimm evine o kocasına bebek gibi bakmısss.. bana da hepp der kii.. işte ben her cuma kocamınn ayagınınn altını öperdim sende öp kaybetmessinn.. bana gerek kalmadı görümcem didi anne ne dion sen diee nie öpsünn koccasınınn ayagınıı.. görücelerim eskiden sen kadınların yüz karasısınn diomuss annesine.. cünkü küsselerde o barısırmıss aglayarakk.. cayınınn sekerini bilemm hala karıstırırr.. kayınpederim hasta ayakkabılarını giydirirr baglarr.. bana da hepp sende yapp kaybetmessin derr.. ögütt verir dururr.. görümcemlerde sen bakma ona erkekk annesi güdülerine engel olamıoo sakınn yapma öle seylerr derlerr
aynenn datlummm kızmaya görsün... kocişş iki kişiliklii benim annem dioo... bi anda bi başlıoo yazıklarrrr olsunn... sizinn dogurmasadımm hiç keskee... sildimm seni benn.. bi daha görmekk istemiorumm... bidee aglamaya baslarr sonraaaaaa... aglarkende sölenir amaaiçinden bi cadı cıkıo o zamann agzından cıkanı duymayoo amaa tartısma bittimii bi anda melek oluo yinee... gel annem en merahmetlii en sevdigim kzıımmm 5 kızımınn bi ogluu canım bidenemmler havada ucusuooo
aynenn datlummm kızmaya görsün... kocişş iki kişiliklii benim annem dioo... bi anda bi başlıoo yazıklarrrr olsunn... sizinn dogurmasadımm hiç keskee... sildimm seni benn.. bi daha görmekk istemiorumm... bidee aglamaya baslarr sonraaaaaa... aglarkende sölenir amaaiçinden bi cadı cıkıo o zamann agzından cıkanı duymayoo amaa tartısma bittimii bi anda melek oluo yinee... gel annem en merahmetlii en sevdigim kzıımmm 5 kızımınn bi ogluu canım bidenemmler havada ucusuooo
aaaaaa bakk hinddiii oglu dedin mii akan sular dururrr... tapar ogluna taparr.. ilk kez yanyana otursann oglunu annatırr.. bana nişanlıyken dediydi kii sen benimm oglumu seversenn bende seni severimm sen onu sevmezsenn bende seni sevmemm1 ay gitmediydimm evine o kocasına bebek gibi bakmısss.. bana da hepp der kii.. işte ben her cuma kocamınn ayagınınn altını öperdim sende öp kaybetmessinn.. bana gerek kalmadı görümcem didi anne ne dion sen diee nie öpsünn koccasınınn ayagınıı.. görücelerim eskiden sen kadınların yüz karasısınn diomuss annesine.. cünkü küsselerde o barısırmıss aglayarakk.. cayınınn sekerini bilemm hala karıstırırr.. kayınpederim hasta ayakkabılarını giydirirr baglarr.. bana da hepp sende yapp kaybetmessin derr.. ögütt verir dururr.. görümcemlerde sen bakma ona erkekk annesi güdülerine engel olamıoo sakınn yapma öle seylerr derlerr
ana işte kızzzz netsinn kızsada evladı dayanamıyo yüreciği,sen de anne olunca anlarsınnnamanin annem gibi konuştummmmmmmmm:26:hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:
ecrinim ne güzel ya valla görümcelerinde abla gibi davranıyolar sana ne güzelll,maşallahhhhhh,tü tü tü tüüü
senin kardeşin varmıdı gıyzzz:44:
nihaaahhhhaaa:86::86::86::86::86: her kıss cocuuuuu bi günn kendi annesineee benzeyecektirrrr
enee bu kızda üstünde ne varsa atıp tartılmış. biz bozuyoruz bu kızlar galiba hahahha sesküüüü seskü tartılın kızlar
ayrıyettennnn
sütyen ve donları topladım yerden ve sallaıyorum :92::92::92::92::92::92:
arkadaşlar burda iş yerinde bir arkadaş egzersiz bisikleti almıştı 2 ay önce şimdi satmak istiyormuş.göstergeli adler in ürünüymüş.birde mekik aletiyle birlikte 125 tl ye vereyim diyiyor.kendisi 130 a almış mekik aletinide 50 ye.siz ne dersiniz alsam mı acaba...:26::26:
nihaaahhhhaaa:86::86::86::86::86: her kıss cocuuuuu bi günn kendi annesineee benzeyecektirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?