60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaşasın kırmızı biberrrrrrçok severimmmmm

aaaaaa bakk hinddiii oglu dedin mii akan sular dururrr... tapar ogluna taparr.. ilk kez yanyana otursann oglunu annatırr.. bana nişanlıyken dediydi kii sen benimm oglumu seversenn bende seni severimm sen onu sevmezsenn bende seni sevmemm 1 ay gitmediydimm evine o kocasına bebek gibi bakmısss.. bana da hepp der kii.. işte ben her cuma kocamınn ayagınınn altını öperdim sende öp kaybetmessinn.. bana gerek kalmadı görümcem didi anne ne dion sen diee nie öpsünn koccasınınn ayagınıı.. görücelerim eskiden sen kadınların yüz karasısınn diomuss annesine.. cünkü küsselerde o barısırmıss aglayarakk.. cayınınn sekerini bilemm hala karıstırırr.. kayınpederim hasta ayakkabılarını giydirirr baglarr.. bana da hepp sende yapp kaybetmessin derr.. ögütt verir dururr.. görümcemlerde sen bakma ona erkekk annesi güdülerine engel olamıoo sakınn yapma öle seylerr derlerr

o da abartmış sanki heee
vur demişler heralde ona, o da öldürmüş

ana işte kızzzz netsinn kızsada evladı dayanamıyo yüreciği,sen de anne olunca anlarsınnnamanin annem gibi konuştummmmmmmmm:26:hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:

kızlar öğle yemeğim tam bir saat sonra:
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane küçük kadınbudu köfte
1 kase yoğurt (belki ayran yapabilirim)

tatlı olarak kazandibi varmış ne yapıyoruz tabiiki alıp başkasına veriyoruuuuz artıııı garnitür olarak rus salatası varmış onu da yemiyoruuuuz aferin bizeeeeeeee

evet canım ya.benim kayınvalidem asla beddua etmez ama hemen ağlar kendini haklı yapar.birde dili vardırki anlatamam alttan alttan çaktırmadan işini halleder.:82::82:eli açık demiştim ya şu şekil açık mesela birlikte bir yere gidelim alış veriş yaparken bakar alalım der bende al derim yüüzme bakar ben veririm ama alış verişe giderken anne bende yok dersem işte ozaman eli açıktır.çoğu zaman alış verişlerde kendime birşey almadan dönerim tabi tek kuruşumda kalmamıştır.

ecrinim ne güzel ya valla görümcelerinde abla gibi davranıyolar sana ne güzelll,maşallahhhhhh,tü tü tü tüüü
senin kardeşin varmıdı gıyzzz:44:

ana işte kızzzz netsinn kızsada evladı dayanamıyo yüreciği,sen de anne olunca anlarsınnnamanin annem gibi konuştummmmmmmmm:26:hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:

nihaaahhhhaaa:86::86::86::86::86: her kıss cocuuuuu bi günn kendi annesineee benzeyecektirrrr

arkadaşlar burda iş yerinde bir arkadaş egzersiz bisikleti almıştı 2 ay önce şimdi satmak istiyormuş.göstergeli adler in ürünüymüş.birde mekik aletiyle birlikte 125 tl ye vereyim diyiyor.kendisi 130 a almış mekik aletinide 50 ye.siz ne dersiniz alsam mı acaba...:26::26:

ecrinim ne güzel ya valla görümcelerinde abla gibi davranıyolar sana ne güzelll,maşallahhhhhh,tü tü tü tüüü
senin kardeşin varmıdı gıyzzz:44:

babamın bi tane annemin bi tane cocuu varr... ben ortak yapımm olark tekim maaleseff ama babişinn oglunu daha cok seviorumm maaleseff.. elimde büyüdüü içinn heralde:44::44: yada annemle yasayamadııım içinn kıskanclıktann onunkini sevmioda olabilirimm..:44::44::44: bende onlara cok iyi davranıorum ama.. ihtiyacları olsun olması cocukları gelio bakıorum oyalıorum burda kalıolarr.. gündüzz hazırlayıp haırlayıpp onları cagırıyorumm caya.. bidee en önemlisii mesafe bencee.. saygı sınırını korudunmu cokk yapıs yapıss olmadın mıı işler yolunda gidioo

kızlaaaaaaar söylemeyi unuttummm

kendime ankaradan vücut fırçası aldım body s..ptan 30liraya
ben de acaip bi batık sorunu var da
kuaförde ağdayla aldırmama rağmen bacaklarımda hep batık oluşuyo, ben de fırça aldım kendime, şöyle yaklaşık 30 cm sapı olan ve kaktüsten yapılma yanında vücuk piilingi ile beraber

2 seferdir kullanıyorum banyoda, walla batıkları temizliyo sanki

aslında hergün kullansam başya faydası olacak gibi

hem selüliti de azaltır gibi geliyo çünkü kızarıyo bacaklarım fırçalarken, kan dolaşımını hızlandırıyodur heralde :))))

ama öyle daha az gösteriyo tartıııı yoksa ben masumum yani :92:

tatlımm mekikk aletii benim kullandıgım gibse enfes bişii... ama ben bisiklettense kosu bandını tercihh ederimm.. cünküüo kadar egzersizz makine... bi tek kosu bandında popişimm etkestiii.. demekk en cok o calıstırıoo:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…