60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok pahalıya veriyor kendisi zaten 130 almış daha inerse öyle al bence

4 aydır uğraşıyorum tatlım hele son bir aydır 100 gram 100 gram verdim bu hafta enazından 500 gram gitmiş gibi gelmişti ama nerdeeeee:84::84::84:

ben nerde yanlış yaptımmmm:84::84::84:

:84::84::84::84:
yanlış manlış yapmadın tatlışşş.. arada öle duraklamalar olur bakalım sabret ee hala veremiosan diyetsyenine söle. o el atar metabozlima hızlandırıcı bişiler verir sen merk etme bak verdin işte 4-5 kilo geriside gelir.do not worry

bu arada da kahvaltımı ettim cene yetiştirirkene..

2 dilimm labneli kızarmıss ekmekk 6 zeytin
azcık paprika koydumm

ama 1 dilimle doydummm:86::86::86::86:

kısss o labne nasıl yağlı bişi yeme onuuuuuu.normal peynir koy illa eritmek istiosan azcık 10-15 sn.mikrodalgada çevir olur işte labne gibi valla ben kocişe sürüorum ekmeğine ben bi kaşık bile almıo rum.çok yağlı içindekileri oku bak tereyağı krema ne arasan var içinde.

esw yağ oraanın düşmüş sevindim canım yüzde 24 güzel bir rakam istersen dahada düşürebilirsin kasını arttırıp yağını düşürebilirsin canım
bende bendee bende öle yapmak isitiorum hugoooo:97:
ama biliomusun eskiye oranlar bacaklarım lömbür lömbür sallanmıo .
sallanıo ama az iç bacak sallanıo o da çok az sporla gidicek eminim.bugün iice inceledim bacaklarımı valla sıkılaşmışım haa. sağlıklı beslenme+ yürüyüş sporla yağlar gidecek kaslar artacak inş..

esw cim bende yapıorum onu faydası oluo. eda taşpınar sölemiş zaten ondan sonra patlamış bu fırça olayı özellikle at kılı fırçası demiş o. herkeşler at kılıda at kılı die fırça aramöış her yerde
benmkisi ne kılı bilmem kendi ahşap uçları kıllı işte.
amaç kan dolaşımını hızlandırmak deemi ama.selüliti bölgelerri fırçalıorum sonra yosun sabınıynan masaj yapıorum. bacaklarımıda azcık fırçalıorum batıklara iyi gelio valla ben tavsiye ederim selülitlerimde azaldısol da hiç yok sağ popoişe doğru var .inş oda gidecek

canım napalım canımız sagolsun

ama yarım yaglı aldımmmmm:26::26::26: baktm içinde sütt bakteri kültürü ve tuzz yaziyyy... 144 kalori yazıoo 100 gr ayy bu da mı yaassahhh

Son düzenleme:
İşe güce daldım gene çeneniz düşmüş maşallah..
Öpüyorum sizi..
yemeğimi evden getirdim ama gidip salata yiyeyim de açlıktan gebermeyeyim sonra..

birde öyle spa fırçası varmışş böle motorlu falan bende onun reklamını gördüm bir yerde iyi gelebilir gibi geliyor hem ölü hücreleri temizleyip gözenekleri açar hemde masaj mahiyetinde iyi gelir ama nerde bulabilirim acaba diyede düşünüyorum....

midem kazım kazım kazıniyyyyyyyyy:26:1 hurme kesmedi beni yine ama neseeee yemeğe gitcem dayanam azcık daha

:92::92::92::92::92::92::92::92: tebrikler cınımmmmmmm devamı da böyle güzel gelsin inşallahhhhh

bana kimse bakmıyoooooeccik daha mı kilo vermem lazımmmmmişin sırrı ne bilemedim bak şimdiiiiiii

:26::26::26::26::82::82::82::82::82::82:

Hugocuukcuuum çok geçmiş olsun tatlımmm Allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban

ama öyle daha az gösteriyo tartıııı yoksa ben masumum yani :92:

ben de cıbılll tartılıyorummmmm:86::86::86::86::86::86:

anaaa
sözüm meclisten dışarı iyi hoşte senin kayınvalde biraz tozutmuş galibaağğğ
ayak mayak öpmeler ıyykk. bunun pisikolocide bi adı vardı bu erkek hayranlığının hatırlamıyorum ismini neruşum bilir heralde sankim ondan var senin kayınvalde de. bu tr deki bi çok kadında var. kocalarına ve erkek evlatlarına resmen taparlar çünküm onların p.. var.
tamam kocalarımız çok seviyoruz ama one öyle yaa. yok benimki ayak mayak öp demez. evine giderim iş yaptırmaz ama yaşlı ben de ona iş bırakmam.. neyse benim ki yardım filan etmedi evlenirken ama en azından ayak mayak öp demiyoo böyle iyi iyii

ayyy herkeşler kayınvalideciğinden bahsetmiş ben bahsetmesem olmaz eksik kalırım
benkiside çok iyi Allah razı olsun.10 aylık evliyim 1 senede nişanlı kaldık eşimle.daha Alalh a şükür hiç bi sorun yaşamadık.ne aldılarsa en iyilerini aldırlar şu pahalı alamam demedi. hala bana hediyeler alır.geçen gün mikrodalga fırın kabı almış mesela.sonra seksüü çamaşırlar alır pijama almış.
bi gün konuşmasak tel.de öteki gün konuşuruz hatta iyi insan lafının üstüne gelirmiş aradı. dün koltuklarını geldimi hayrlı olsun fln dedi.
şükürler olsun ben seviorum valla. bide böle 54 yaşında ama gönlü genç derler ya öle.giyimine fln çok düşkün çok güzel yemek yapar evi çok temzdir öle olunca bende çok seviorum onunla şıkır şıkır giyinip gezmeye gitmeyi fln .işte bölee.maşşllaaallhh diyiin kıs
ohhh rahatladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…