arkadaşlar burda iş yerinde bir arkadaş egzersiz bisikleti almıştı 2 ay önce şimdi satmak istiyormuş.göstergeli adler in ürünüymüş.birde mekik aletiyle birlikte 125 tl ye vereyim diyiyor.kendisi 130 a almış mekik aletinide 50 ye.siz ne dersiniz alsam mı acaba...:26::26:
ah anne yüreği ahhhhh ,böyledirişte annelerrrrr
YouTube - Anneler Günü Reklamı - Profilo (2011)
ama azcık da böleeee
YouTube - Profilo Anneler Günü Reklamı - O Tabak Bitecek
eee boşuna mı kilo verenlere don sütyen sallıyozzzzama öyle daha az gösteriyo tartıııı yoksa ben masumum yani :92:
yanlış manlış yapmadın tatlışşş.. arada öle duraklamalar olur bakalım sabret ee hala veremiosan diyetsyenine söle. o el atar metabozlima hızlandırıcı bişiler verir sen merk etme bak verdin işte 4-5 kilo geriside gelir.do not worry4 aydır uğraşıyorum tatlım hele son bir aydır 100 gram 100 gram verdim bu hafta enazından 500 gram gitmiş gibi gelmişti ama nerdeeeee:84::84::84:
ben nerde yanlış yaptımmmm:84::84::84:
:84::84::84::84:
bu arada da kahvaltımı ettim cene yetiştirirkene..
2 dilimm labneli kızarmıss ekmekk 6 zeytin
azcık paprika koydumm
ama 1 dilimle doydummm:86::86::86::86:
bende bendee bende öle yapmak isitiorum hugoooo:97:esw yağ oraanın düşmüş sevindim canım yüzde 24 güzel bir rakam istersen dahada düşürebilirsin kasını arttırıp yağını düşürebilirsin canım
kızlaaaaaaar söylemeyi unuttummm
kendime ankaradan vücut fırçası aldım body s..ptan 30liraya
ben de acaip bi batık sorunu var da
kuaförde ağdayla aldırmama rağmen bacaklarımda hep batık oluşuyo, ben de fırça aldım kendime, şöyle yaklaşık 30 cm sapı olan ve kaktüsten yapılma yanında vücuk piilingi ile beraber
2 seferdir kullanıyorum banyoda, walla batıkları temizliyo sanki
aslında hergün kullansam başya faydası olacak gibi
hem selüliti de azaltır gibi geliyo çünkü kızarıyo bacaklarım fırçalarken, kan dolaşımını hızlandırıyodur heralde :))))
bence de bakımlı olmanın da çok etkisi var erkeklerin bi kadına bakmasında :))
kocişlerimiz bile öyle değil mi
acuk süslendin mi hemen iltifatlar geliyo ama paspal oldun mu yok öyle bişi
bu arada yoliciiim arkadaşı aradım şimdi
o bankada çalışıyo, bankanın diyetisyenine gidiyomuş ve dışardan gidemiyomuşsun
ah keşke öyle olsa yaaaa
bu hafta çok umutluydum çünkü sproum gayet iyiydi 300 dk spor yaptım toplamda bir haftada
inşallah görürüm 1 kilo verdiğim zamanları da umut fakirin ekmeğidir derler aynen öylee
ekmek yok ekmek yok
umut diyetekiinin yeşilçayıdır diceksin hahahha
yanlış manlış yapmadın tatlışşş.. arada öle duraklamalar olur bakalım sabret ee hala veremiosan diyetsyenine söle. o el atar metabozlima hızlandırıcı bişiler verir sen merk etme bak verdin işte 4-5 kilo geriside gelir.do not worry
kısss o labne nasıl yağlı bişi yeme onuuuuuu.normal peynir koy illa eritmek istiosan azcık 10-15 sn.mikrodalgada çevir olur işte labne gibi valla ben kocişe sürüorum ekmeğine ben bi kaşık bile almıo rum.çok yağlı içindekileri oku bak tereyağı krema ne arasan var içinde.
bende bendee bende öle yapmak isitiorum hugoooo:97:
ama biliomusun eskiye oranlar bacaklarım lömbür lömbür sallanmıo .
sallanıo ama az iç bacak sallanıo o da çok az sporla gidicek eminim.bugün iice inceledim bacaklarımı valla sıkılaşmışım haa. sağlıklı beslenme+ yürüyüş sporla yağlar gidecek kaslar artacak inş..
esw cim bende yapıorum onu faydası oluo. eda taşpınar sölemiş zaten ondan sonra patlamış bu fırça olayı özellikle at kılı fırçası demiş o. herkeşler at kılıda at kılı die fırça aramöış her yerde
benmkisi ne kılı bilmem kendi ahşap uçları kıllı işte.
amaç kan dolaşımını hızlandırmak deemi ama.selüliti bölgelerri fırçalıorum sonra yosun sabınıynan masaj yapıorum. bacaklarımıda azcık fırçalıorum batıklara iyi gelio valla ben tavsiye ederim selülitlerimde azaldısol da hiç yok sağ popoişe doğru var .inş oda gidecek
ekmek yok ekmek yok
ahahahahahah yolanda ya... Yemeğe giderayak doyurdun beni..
seviyorum seni...
kızlaaaaaaar söylemeyi unuttummm
kendime ankaradan vücut fırçası aldım body s..ptan 30liraya
ben de acaip bi batık sorunu var da
kuaförde ağdayla aldırmama rağmen bacaklarımda hep batık oluşuyo, ben de fırça aldım kendime, şöyle yaklaşık 30 cm sapı olan ve kaktüsten yapılma yanında vücuk piilingi ile beraber
2 seferdir kullanıyorum banyoda, walla batıkları temizliyo sanki
aslında hergün kullansam başya faydası olacak gibi
hem selüliti de azaltır gibi geliyo çünkü kızarıyo bacaklarım fırçalarken, kan dolaşımını hızlandırıyodur heralde :))))
ekmek yok ekmek yok
hahhhahhayyyyayy sen cok yasa emiii:90::90::90::90::90::90::90:
Selammlaarr.....
Bu gün çook mutluyum Allah bozmasın. Çünküüü dün tartıldım 65.7 inanamadım sabaha kadar 10 kere uykumdan bile uyanıp tartıya çıktım..... Çünkü iki gün önce regl dönemimde 67 idim ve yaptıklarım işe yaramıyo galiba diye düşünüyodum .... Amma velakin hormoncuklarım bana şaka yapmııışş.... Sabah kalkar kalkmaz bu sefer üstümdeki her bişeyi atıp tartıldım 65.2... Sonra kahvaltımı yapıp tartıldım... Sadece bir muz yedim bi çıktım 66 ohaaa dediiim... Muz dediğin kabuğunuda soyunca 150 gr bişi kalıyo zaten. Neyse özetlen bu iş oluyo gibi kısslarrr..... Sonuçta 65 i gördümya kıyısından köşesindede olsa çok şüküür... Gobeeğem şekle girmeye çalışıyo.... Duaynda harbi zayıfladım sanacak bana her yerim incelmiş gibi geliyoRegl döneminde spordanda kaytardım acık. Bu akşam özüme geri dönüciim.... Seviyorum ben burayı yaaa.... Ben tek başıma başaramazdııım.... Herkese teşekküür ederiiimm.....
bana kimse bakmıyoooooeccik daha mı kilo vermem lazımmmmm işin sırrı ne bilemedim bak şimdiiiiiii
sağolun kızlar şimdi aradım iyiymiş. diğer ameliyat gibi değil iyiyim dedi. çok durmam çıkarırlar dedi neyseki moralim dğzeldi bakalım ilerde bakıcaz çaresine diğer taşın yeterki rahatsızlık vermesinde gerisi kolay bikaç sene geçsin diyoruz üzerinden eğer sorun olmaz ise nasip bakalım
bende eve geldim topladım makinaya çamaşır attım taşınma durumumuzda var bakalım ne olacak yeni lsiteme başlayamadım tabikide ama olsun nasılsa başlarım hele bi abbam sağ salim çıksında kolay gerisin şimdi aklım onda konsantre filan olamam zaten
ama öyle daha az gösteriyo tartıııı yoksa ben masumum yani :92:
ekmek yok ekmek yok
özlü söyler kitabına bir ürün daha kazandırmanızdan ötürüüüüüü,öpücüğğüü bir borç bilirmmmmgeberme sen emmiiiii
aaaaaa bakk hinddiii oglu dedin mii akan sular dururrr... tapar ogluna taparr.. ilk kez yanyana otursann oglunu annatırr.. bana nişanlıyken dediydi kii sen benimm oglumu seversenn bende seni severimm sen onu sevmezsenn bende seni sevmemm1 ay gitmediydimm evine o kocasına bebek gibi bakmısss.. bana da hepp der kii.. işte ben her cuma kocamınn ayagınınn altını öperdim sende öp kaybetmessinn.. bana gerek kalmadı görümcem didi anne ne dion sen diee nie öpsünn koccasınınn ayagınıı.. görücelerim eskiden sen kadınların yüz karasısınn diomuss annesine.. cünkü küsselerde o barısırmıss aglayarakk.. cayınınn sekerini bilemm hala karıstırırr.. kayınpederim hasta ayakkabılarını giydirirr baglarr.. bana da hepp sende yapp kaybetmessin derr.. ögütt verir dururr.. görümcemlerde sen bakma ona erkekk annesi güdülerine engel olamıoo sakınn yapma öle seylerr derlerr
ama öyle daha az gösteriyo tartıııı yoksa ben masumum yani :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?