:92::92::92::92::92::92::92::92: tebrikler cınımmmmmmm devamı da böyle güzel gelsin inşallahhhhh
:26::26::26::26::82::82::82::82::82::82:
Hugocuukcuuum çok geçmiş olsun tatlımmm Allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban
ben de cıbılll tartılıyorummmmm:86::86::86::86::86::86:
ayy ben o tabakk bitecek reklamınıı niee hiçç görmedimmmmm:44::44::44::44: koptummm yaaaaaaaaaaaa
digerinede oturupp aglarımm amaaa:85::85::85::85::85::85::85::85:
midem kazım kazım kazıniyyyyyyyyy:26:1 hurme kesmedi beni yine ama neseeee yemeğe gitcem dayanam azcık daha
anaaa
sözüm meclisten dışarı iyi hoşte senin kayınvalde biraz tozutmuş galibaağğğ
ayak mayak öpmeler ıyykk. bunun pisikolocide bi adı vardı bu erkek hayranlığının hatırlamıyorum ismini neruşum bilir heralde sankim ondan var senin kayınvalde de. bu tr deki bi çok kadında var. kocalarına ve erkek evlatlarına resmen taparlar çünküm onların p.. var.
tamam kocalarımız çok seviyoruz ama one öyle yaa. yok benimki ayak mayak öp demez. evine giderim iş yaptırmaz ama yaşlı ben de ona iş bırakmam.. neyse benim ki yardım filan etmedi evlenirken ama en azından ayak mayak öp demiyoo böyle iyi iyii
canım sen dogrusunu yapıyorsun merak etme, eccük takılıyım didim dee
yanlış manlış yapmadın tatlışşş.. arada öle duraklamalar olur bakalım sabret ee hala veremiosan diyetsyenine söle. o el atar metabozlima hızlandırıcı bişiler verir sen merk etme bak verdin işte 4-5 kilo geriside gelir.do not worry
kısss o labne nasıl yağlı bişi yeme onuuuuuu.normal peynir koy illa eritmek istiosan azcık 10-15 sn.mikrodalgada çevir olur işte labne gibi valla ben kocişe sürüorum ekmeğine ben bi kaşık bile almıo rum.çok yağlı içindekileri oku bak tereyağı krema ne arasan var içinde.
bende bendee bende öle yapmak isitiorum hugoooo:97:
ama biliomusun eskiye oranlar bacaklarım lömbür lömbür sallanmıo .
sallanıo ama az iç bacak sallanıo o da çok az sporla gidicek eminim.bugün iice inceledim bacaklarımı valla sıkılaşmışım haa. sağlıklı beslenme+ yürüyüş sporla yağlar gidecek kaslar artacak inş..
esw cim bende yapıorum onu faydası oluo. eda taşpınar sölemiş zaten ondan sonra patlamış bu fırça olayı özellikle at kılı fırçası demiş o. herkeşler at kılıda at kılı die fırça aramöış her yerde
benmkisi ne kılı bilmem kendi ahşap uçları kıllı işte.
amaç kan dolaşımını hızlandırmak deemi ama.selüliti bölgelerri fırçalıorum sonra yosun sabınıynan masaj yapıorum. bacaklarımıda azcık fırçalıorum batıklara iyi gelio valla ben tavsiye ederim selülitlerimde azaldısol da hiç yok sağ popoişe doğru var .inş oda gidecek
birde öyle spa fırçası varmışş böle motorlu falan bende onun reklamını gördüm bir yerde iyi gelebilir gibi geliyor hem ölü hücreleri temizleyip gözenekleri açar hemde masaj mahiyetinde iyi gelir ama nerde bulabilirim acaba diyede düşünüyorum....
ayyy herkeşler kayınvalideciğinden bahsetmiş ben bahsetmesem olmaz eksik kalırım
benkiside çok iyi Allah razı olsun.10 aylık evliyim 1 senede nişanlı kaldık eşimle.daha Alalh a şükür hiç bi sorun yaşamadık.ne aldılarsa en iyilerini aldırlar şu pahalı alamam demedi. hala bana hediyeler alır.geçen gün mikrodalga fırın kabı almış mesela.sonra seksüü çamaşırlar alır pijama almış.
bi gün konuşmasak tel.de öteki gün konuşuruz hatta iyi insan lafının üstüne gelirmiş aradı. dün koltuklarını geldimi hayrlı olsun fln dedi.
şükürler olsun ben seviorum valla. bide böle 54 yaşında ama gönlü genç derler ya öle.giyimine fln çok düşkün çok güzel yemek yapar evi çok temzdir öle olunca bende çok seviorum onunla şıkır şıkır giyinip gezmeye gitmeyi fln .işte bölee.maşşllaaallhh diyiin kıs
ohhh rahatladımm
anaaa
sözüm meclisten dışarı iyi hoşte senin kayınvalde biraz tozutmuş galibaağğğ
ayak mayak öpmeler ıyykk. bunun pisikolocide bi adı vardı bu erkek hayranlığının hatırlamıyorum ismini neruşum bilir heralde sankim ondan var senin kayınvalde de. bu tr deki bi çok kadında var. kocalarına ve erkek evlatlarına resmen taparlar çünküm onların p.. var.
tamam kocalarımız çok seviyoruz ama one öyle yaa. yok benimki ayak mayak öp demez. evine giderim iş yaptırmaz ama yaşlı ben de ona iş bırakmam.. neyse benim ki yardım filan etmedi evlenirken ama en azından ayak mayak öp demiyoo böyle iyi iyii
yemekte karnı yarık vardı .ama ben sadece yüzeysel 2 çatal kadar kıymasından yedim.çok yağlı olmuuştu çünkü...
200 ml yoğurt,
1 dilim kepek ekmek.
muz da vardı arada yerim onu.doymadım açım.arkadaşım gelsin ondan ton balığı vardı alacağım.2 gündür vereyim diyip duruyordu.vakit bu vakittir...
ayyy herkeşler kayınvalideciğinden bahsetmiş ben bahsetmesem olmaz eksik kalırım
benkiside çok iyi Allah razı olsun.10 aylık evliyim 1 senede nişanlı kaldık eşimle.daha Alalh a şükür hiç bi sorun yaşamadık.ne aldılarsa en iyilerini aldırlar şu pahalı alamam demedi. hala bana hediyeler alır.geçen gün mikrodalga fırın kabı almış mesela.sonra seksüü çamaşırlar alır pijama almış.
bi gün konuşmasak tel.de öteki gün konuşuruz hatta iyi insan lafının üstüne gelirmiş aradı. dün koltuklarını geldimi hayrlı olsun fln dedi.
şükürler olsun ben seviorum valla. bide böle 54 yaşında ama gönlü genç derler ya öle.giyimine fln çok düşkün çok güzel yemek yapar evi çok temzdir öle olunca bende çok seviorum onunla şıkır şıkır giyinip gezmeye gitmeyi fln .işte bölee.maşşllaaallhh diyiin kıs
ohhh rahatladımm
ahahahahahah yolanda ya... Yemeğe giderayak doyurdun beni..
seviyorum seni...
bende seni seviyorum bebeeem
hepiciinizi seviyorummm
afiyet olsun ye de açlıktan geberme haha
deli domdom
yokk hakikatenn taparr kocişinee... biri 63 biri 72 yasında halenn pek severler birbirlerini.. eskiden kayınpederim dermiş kii elma gibi bişi olsan cebimde tasıcam senii... benim favori lafım o.. e 16 yasında almıs getimiişş onu kayın pederimm.. evleri esyaları hiçbişileri yokmuss.. cok calıskan bi adamm.. calısmıss kazanmıss 6 cocuga bakmıss karısınada bütünn dünyayıı gezdirmişş nerdese.... herseyii kocasında görmüşş.. beraberr günesin batısını seyretmeye gidiolarmıss aksamları.. kayınpederimm saclarını tararmıss, dizinde yatırırmıss onu.. en güzel anı seydii... fuara gitmişler acılıs günüü.. kaynanamm elini bi takı setine sürmüşş gümüşş galibaa.. ay nihat ne güzel dimiş.. paraları yok tabi kılı kıla geciniolarr.. kayınpederim cvp veremişş gülmüşş sade.. pahalımıs cünkü.. sona adamm eve 3_4 gün gec gelmişş.. bi sonaki günde elinde paketle gelmişş.. annem paketii bi acmısss o elini sürdügü takı setii.. ayyyy nihatt nası aldın sen bunu dimişş. cokk sevinmişş aglamıss.. o zamann sölememişş onaa.. sonaa durumları düzelmişş artıkk rahatt yasamaya baslamıslarr.. aradann 20 yıl gecmişş işte.. bi günn dimiş kii benimm kayınpederr o sana aldıgımm set vardı ya dimişş.. o zaman utandımm söleyemedimm.. 4 günn su sattım iş cıkısıı yolarda öle aldım sna dimişş.. gözlerm dolduydu ilk duydugumdaa..
eswcim değerlerin güzel zaten resimlerindede gördüm gayet iyi ancak istersen dahada düşürüp kas miktarını arttırırsın canım güzel olur o zaman ama böylede bence gayet iyi canımçok sağol tatlım
annem çok iyi çok şükür
3 gün yattı hastanede, sonra sabah akşam hastaneye giderek serumlarını taktırdı ama çok iyi şimdi
bi aksilik olmazsa cuma günü gidiyorum yanlarına, 1 hafta kalıcam, zaten düğünden sonra hiç gidememiştim, çok iyi olacak, inşallah bi aksilik çıkmaz
bu arada hugocum ben ankarada tekrar gittim diyetisyene ve ölçüm yaptırdım
yağ oranım %24,4 çıktı
kilom aynı gramı gramına, 56,7 :))
bu arada 1.7 kilo yağ vermişim
1.2 kilo kas yapmışım
bide 1.3 kilo vücudumda kilo dışı ödem gibi bişi varmış, adet dönemin yaklaşıyosa ondan olabilir didi diyetisyen
nasıl sence değerler?
ohhh rahatladımm
birde öyle spa fırçası varmışş böle motorlu falan bende onun reklamını gördüm bir yerde iyi gelebilir gibi geliyor hem ölü hücreleri temizleyip gözenekleri açar hemde masaj mahiyetinde iyi gelir ama nerde bulabilirim acaba diyede düşünüyorum....
canım walla benimki at kılı deel
kaktüsten yapılmış ama suda bile pek yumuşadığı söylenemez
sen sürekli mi yapıyosun
ben 2 kere yapabildim daha
yanında aldığım piiling de baya granüllü bişi, inşallah işe yarar
2 tane aldım çünkü piilingden, 2 al 1 ödeydi çünkü :)))
zaten 5 dk içinde 100 lira bıraktım çıktım ordan, biraz daha kalsam nolurdu bilmiyorum
benim de baya azaldı, ama iyice sıkınca çıkıyo yine bişiler
bakalım o kadan spor yapıyoruz, gitsinler gari ama :)))
canım the body s..p mağazası varsa olduğun yerde ordan alabilirsin
ahşap uzun saplı, uç kısmı biraz genişçe bi fırça
zaten vücut fırçası desen gösterirler sana
kız sen 10 yıllık evli miisn,kaç yaşındaıs sennn,eeee bide dün ben yeni evliyim ya ondan genişleme falan didiydinnnnn:44ek yeniymişin maşşllaaahhhhh ben 6 yıllık evliyim eskidik geliyo yaaaaa
özlü söyler kitabına bir ürün daha kazandırmanızdan ötürüüüüüü,öpücüğğüü bir borç bilirmmmmgeberme sen emmiiiii
telif hakkımı aynen isterim
hiç affetmem hee
tatlımm mekikk aletii benim kullandıgım gibse enfes bişii... ama ben bisiklettense kosu bandını tercihh ederimm.. cünküüo kadar egzersizz makine... bi tek kosu bandında popişimm etkestiii.. demekk en cok o calıstırıoo:44::44:
ayyyyyyyyyyyyy ecrinimmmmm çokkkkk romantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkköyle kocanın ayağının altı öpülür heeeeeeeeeeeeee dermişimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?