60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amiin Amiin Amiiin.... İnşallah geçici bir kilo kaybı değildir. Cıbıl cıbıll

ayy ben o tabakk bitecek reklamınıı niee hiçç görmedimmmmm:44::44::44::44: koptummm yaaaaaaaaaaaa

digerinede oturupp aglarımm amaaa:85::85::85::85::85::85::85::85:

ayy o reklamı bende görmemiştim. tv izlemiyorum ki pek. ama süper olmuş valla ya hahahhahahhah kopuşkii ben hahahha
kesin bende böyle bi anne olacam. bunları zaten kocişe söylüyorum daa aynı annem gibi oldum hahhaa

midem kazım kazım kazıniyyyyyyyyy:26:1 hurme kesmedi beni yine ama neseeee yemeğe gitcem dayanam azcık daha

yaaa ben de hurma alcam sıcak su için üstüne diyorlar bi deneyeyim bari

ayyy çok tatlısın canım yaaaa

canım sen dogrusunu yapıyorsun merak etme, eccük takılıyım didim dee

dimi ama ben de cıbıldak tartılıyorum öyle kotla falan tartılınca acayip farklı çıkıyor insanın morali bozuluyorrr

canım walla benimki at kılı deel
kaktüsten yapılmış ama suda bile pek yumuşadığı söylenemez
sen sürekli mi yapıyosun
ben 2 kere yapabildim daha
yanında aldığım piiling de baya granüllü bişi, inşallah işe yarar
2 tane aldım çünkü piilingden, 2 al 1 ödeydi çünkü :)))
zaten 5 dk içinde 100 lira bıraktım çıktım ordan, biraz daha kalsam nolurdu bilmiyorum
benim de baya azaldı, ama iyice sıkınca çıkıyo yine bişiler
bakalım o kadan spor yapıyoruz, gitsinler gari ama :)))

canım the body s..p mağazası varsa olduğun yerde ordan alabilirsin
ahşap uzun saplı, uç kısmı biraz genişçe bi fırça
zaten vücut fırçası desen gösterirler sana

maşallah bebişim sizeeee Allah sağlıklı ömürler versin kaynanacığına inşallah

yemekte karnı yarık vardı .ama ben sadece yüzeysel 2 çatal kadar kıymasından yedim.çok yağlı olmuuştu çünkü...
200 ml yoğurt,
1 dilim kepek ekmek.
muz da vardı arada yerim onu.doymadım açım.arkadaşım gelsin ondan ton balığı vardı alacağım.2 gündür vereyim diyip duruyordu.vakit bu vakittir...

yokk hakikatenn taparr kocişinee... biri 63 biri 72 yasında halenn pek severler birbirlerini.. eskiden kayınpederim dermiş kii elma gibi bişi olsan cebimde tasıcam senii... benim favori lafım o.. e 16 yasında almıs getimiişş onu kayın pederimm.. evleri esyaları hiçbişileri yokmuss.. cok calıskan bi adamm.. calısmıss kazanmıss 6 cocuga bakmıss karısınada bütünn dünyayıı gezdirmişş nerdese.... herseyii kocasında görmüşş.. beraberr günesin batısını seyretmeye gidiolarmıss aksamları.. kayınpederimm saclarını tararmıss, dizinde yatırırmıss onu.. en güzel anı seydii... fuara gitmişler acılıs günüü.. kaynanamm elini bi takı setine sürmüşş gümüşş galibaa.. ay nihat ne güzel dimiş.. paraları yok tabi kılı kıla geciniolarr.. kayınpederim cvp veremişş gülmüşş sade.. pahalımıs cünkü.. sona adamm eve 3_4 gün gec gelmişş.. bi sonaki günde elinde paketle gelmişş.. annem paketii bi acmısss o elini sürdügü takı setii.. ayyyy nihatt nası aldın sen bunu dimişş. cokk sevinmişş aglamıss.. o zamann sölememişş onaa.. sonaa durumları düzelmişş artıkk rahatt yasamaya baslamıslarr.. aradann 20 yıl gecmişş işte.. bi günn dimiş kii benimm kayınpederr o sana aldıgımm set vardı ya dimişş.. o zaman utandımm söleyemedimm.. 4 günn su sattım iş cıkısıı yolarda öle aldım sna dimişş.. gözlerm dolduydu ilk duydugumdaa..

bebişim sen nerde çalışıyorsunnn?fabrika falansa benim gibi bu tür şeyler anca orada olur

kız sen 10 yıllık evli miisn,kaç yaşındaıs sennn,eeee bide dün ben yeni evliyim ya ondan genişleme falan didiydinnnnn:44ek yeniymişin maşşllaaahhhhhben 6 yıllık evliyim eskidik geliyo yaaaaa

ayyyyyyyyyyyyy ecrinimmmmm çokkkkk romantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkköyle kocanın ayağının altı öpülür heeeeeeeeeeeeee dermişimmmmmmmmmmm

eswcim değerlerin güzel zaten resimlerindede gördüm gayet iyi ancak istersen dahada düşürüp kas miktarını arttırırsın canım güzel olur o zaman ama böylede bence gayet iyi canım

masallahhhh balımmmmm allahh hiçç bozmasınnnn herkesidee ii insanlarla karsılastırsınn..

ben geçen gün baktım wa..sons ta 4-5 lira bişi
alsam mı didim sora ben bunu yapmam fırça atılır bi yerde kalır didim almadım

tatlım valla hemen hergün yapıorum çünkü hergün duş alıorum aslında en az 5 dk yapmak gerekliymiş ama 5 dk yapmıorum ne yalan söliim zaten oakdar yapsmderim yüzülğrsıkılırım ben duşta daral gelir hemen yapıp çıkıcam şöle göz kararı kızarana kadar yapıom işte
yosun sabununuda kk da kızlardan duymuştum tatile gitme zmanı yaklaşınca bende alcam o tür bir krem.
bi kaç haftadır yapıorum ben cnm baya farketti yani.
hiç sorma burda da işte wats..s, ve grat..s gibi kişisel bakım marketleri var oralara grddimmi çok fena herşeyi alıorum çok seviorum çünkü mis kokulu herşeyyy

ay kıss betül sana sallamayı unuttum teprk koyuorum sana bebeişimm:92::92::92::92::92::92::92:

seninki nasıl birşeyki bilmem eşime söylemiştim al dedi ama pahallımıki acaba...:26::26:ben 2 ay önce aldığı için daha binmedim dedi doğru dürüst ondan alsam mı dedim ama bir görmek lazım aslında...

ayyyyyyyyyyyyy ecrinimmmmm çokkkkk romantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkköyle kocanın ayağının altı öpülür heeeeeeeeeeeeee dermişimmmmmmmmmmm

yaaaa daha neleeerrr nelerrrrr... catık kaslıı babacann bi adamdır amaa bölede romantikk iştee.. kızz hangi baba kızlarınıı haber vermedenn kuaföre götürürr.. topluomuss 3 kızı kuaföre götürüpp bırakıomuss.. aksam bi getiriomuss bira dalgalı biri örülüü biri topuzz... adamm seviomuss böle seylerii.. kocişş babasınınn 5 te 1 ii olsunn ayagınıı öpmemm amaaaaaa caynınn sekerinii karıstırırımm belkimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…