60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

köselii o harfi gibi:44::44::44: böle içine yatıpp enseni koyuyosunn.. elinlede karıdan tutupp kallkıosunn... cokk basittve hafiff bi alet ama acaipp calıstırıooo... pahaıda deildirr bencee

patlıcan oturtma yaptım evi topladım yoktu eşim tabee dağıtmış sildim süpürdüm.
benim kayınvalidem trafik kazasından sonra çok değişti. öncesinde çocuk istemiyodu 4 torunum var bunların çocuğu olmasada olur diyodu bu dünyada bu devirde çocuk getirmek zor diyodu .ok kızdırıyodu beni sonra kazadan sonra şimdilerde çocuk filan sizinde olsun diyo
kendine mikrodalga fırın almış banada aldı getirdim eve gerçi şimdilik kullanmıyorum yeni eve taşınıca kullanıcam. bikaç ay öncede mutfak takımı aldı işlemeli nevresim takımı saten nevresim takımı almış gümüş renkli boncuklu oturma odası takımı aldı ben beyendim hepsini aldı yeni evinde kullanırsın dedi. değişim var epeyce kazadan sonra bize döndü anladı diğerinden fayda yok bize döndü. torun oluncada herşeyi alcam filan diyo bakalım görcez o zaman. 4 tonunu varda senede 1 görüyo onları bizim olunca çok sever eminim istediği zaman görecek çocukları seviyo bi dediğini iki etmiyo alt kat kiracının çocuğu var onu pek seviyo her hareketine gülüyo ilgileniyo filan sanırım bizimkine bayılır

köselii o harfi gibi:44::44::44: böle içine yatıpp enseni koyuyosunn.. elinlede karıdan tutupp kallkıosunn... cokk basittve hafiff bi alet ama acaipp calıstırıooo... pahaıda deildirr bencee

kıss sen hala burdamısın yokmu evinin yakınıda eczane hadi git bak merak ettim al gel yap şu testi
ayy ne rahat burda ben meraktan öldüm bu hala lak lak yapıyo yaw hadi git al gel
bu arada biz heralde haftaya çocuk çalışmalarına başlıyomuşuz

severr tatlımm cookkkk severr... evlat anapara torun faiz derlerrr... :90::90: ayy ne güselll herseyy istediginizz gibii olurr insallahhh saglıklı saglıklııı

kız sen 10 yıllık evli miisn,kaç yaşındaıs sennn,eeee bide dün ben yeni evliyim ya ondan genişleme falan didiydinnnnn:44ek yeniymişin maşşllaaahhhhhben 6 yıllık evliyim eskidik geliyo yaaaaa
kısssssssssss fambıkiitoooo :84::84::84::84::84:10 ay diom kızzz ayyy.:84::84::84::84:
hatta 10 ay olmadı bilenem 24 ünde olcek.eswyle aynı zamanlarda evlendik temmuzda yani hatta oda 24 temmuz olabiliüü.burda bas bas bağırıommm yeni evliyüm die sen beni dinlemionnn:84::84::84::84:benle ilgilenmion:84::84::84kumuyon benm yazdıklarımı doooru dürüsttt:84::84::84:
masallahhhh balımmmmm allahh hiçç bozmasınnnn herkesidee ii insanlarla karsılastırsınn..
amin şekerim o da çok öenmli karşındak ii olcak yaptığını anlıcakki sende ii olcan herkesi rabbim iyi insanlarla karşılaştrsın:26:
ben geçen gün baktım wa..sons ta 4-5 lira bişi
alsam mı didim sora ben bunu yapmam fırça atılır bi yerde kalır didim almadım
al yooo yoo yoo yoliiciimm ne yaparsan kar hatta yapmadan çıkma duştan . valla faydası oluo eda taşpınar bi röportajında sölemiş ite bacaklrımın sıkılığını ve güzelliğini spora ve fırça ile masaja borçluyum die.
yani ben inanıorum kan dolaşımı hızlanıo yağların parçalanmasına yardımcı oluodur çünkü bi çok güzellik merkezinde selülit masajı yapılıo. o da işte aynı mantık kandolaşımı hzılandırmak için. bence al derim bebiş.
sooona seksü seksüü bacaklarımız olsunnnn taş gibimmm sımsıkııı

araaa vaktiii
1 kupa demeleme yeşil çay tarçın karabiber ve karanfiili
yarım avuç beyaz leblebi
2 kuru kayısı
2 kuru incir

zen gin bi ara oldu sanırsamm

kııız gerçekten miiii ahanda sayfaya bebiş gelcek küçük hügo

Afiyet olsun madur cimcim...
Bizde de karnıyarık pilav cacık vardı..
Ben 1 pt kıvırcık salata
1 domates yedim..
şimdi de evden getirdiğim 8 yk nohut ve 1 dilim denge ekmeğimi yiyeceğim..

aaaaaaaa evet onu biliyorum pilates kursunda var.bakım onların fiyetlerına netten.yani almayayım mı adamdan dersiniz.hani bisiklet çok kalori yaktırıyorya ben ondan tercih etmiştim ama.... bilemedim şimdi...:26::26:

ihtimall vermiorum didim yaa ondan rahat davranıorumm.. bide allah korusunn cıkarsa naparım die düsünüomm birasda kacıom dielim.. cünküü bizimkii cok istekle yapılan bi bebekk olmamıs olcakk.. cocugumaa biz seninn içinn cok calısmadıkk kazara oldunn dimekk istemiorumm ama aldırmaktanda korkarım :83::83::83: bidee bu kiloyla bilmiomm noolurumm fil kiminn olurumm

aaaaaaaa evet onu biliyorum pilates kursunda var.bakım onların fiyetlerına netten.yani almayayım mı adamdan dersiniz.hani bisiklet çok kalori yaktırıyorya ben ondan tercih etmiştim ama.... bilemedim şimdi...:26::26:

arastır cnm netten bence.. hatta yol üstünde vardırr dükkanlara da gir sor inceleee.. valla bisiklet bana cok etki etmedii aynı zamanda kosu bandıı her bi yanımı calıstırdıı

ecrin bende seninle aynı durumdayım 5 gün geçti korkuyorum.benim eşim korunur dün ona dedim.ben eminim birşey olmadı dedi.beni bira rahatlattı ama ne bilem çok korkuyorum.:18::18:

selam kızlar
bugün acayip yoğun bi gün
neyse kahvaltımı yazem
1 haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
bir bardak süt
1 domates
3 tane yeşil biber

ara öğün

bir elma

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 küçük etli kabak dolma
salata

başlıyormuşuz derken tatlımmmsenden habersiz miiii

başlayın tabiii yavaştan yavaştannn fıstık gibi oldun erittin bütün yağları yeter bebek istiyoz bebekkkkk
çalışmaya başlıcaksanız folikasite başlamayı unutma emiii
ecrin bende seninle aynı durumdayım 5 gün geçti korkuyorum.benim eşim korunur dün ona dedim.ben eminim birşey olmadı dedi.beni bira rahatlattı ama ne bilem çok korkuyorum.:18::18:

tatlım bence aklında kalmasın al bir test çubuğu bak va mı yok mu

Afiyet olsun madur cimcim...
Bizde de karnıyarık pilav cacık vardı..
Ben 1 pt kıvırcık salata
1 domates yedim..
şimdi de evden getirdiğim 8 yk nohut ve 1 dilim denge ekmeğimi yiyeceğim..

canım benim afiyet olsun benimde evde pırasa vardı ama öğlen et ürünü tüketmem gerekiyor diye evde de buzlukta tavuk vardı erindim yapmaya.akşam bayağı işim vardı çünkü...mağduriyetim devam edecek sanırsam bizim bahar şenliklerimiz başladı herkes oraya gitti acaba arkadaş tamı gitti :26:aç kalırım ozaman..

kııız gerçekten miiii ahanda sayfaya bebiş gelcek küçük hügo

heee canım valla öyle olcek minnak hugo gelcek allah nasip ederse aksilik çıkmaz ise canım. valla kiloları verdik yağ düşük hem zaten hamile kalana kadar diyetimi yapcam hamileliktede yapcam diyetisyenimin dediklerine uycam sonrasında şuanki durumuma inmem kolay our hem sporda hep yapıcam zaten
zaten burdan sizlerden ayrılmam zaten hep burda olurum yediğimi içtiğimi herşeyi yazarım annelerden tavsiyede alırım devamlı aynen yola devam ederiz tabee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…