bebişim sen nerde çalışıyorsunnn?fabrika falansa benim gibi bu tür şeyler anca orada olur
seninki nasıl birşeyki bilmem eşime söylemiştim al dedi ama pahallımıki acaba...:26::26:ben 2 ay önce aldığı için daha binmedim dedi doğru dürüst ondan alsam mı dedim ama bir görmek lazım aslında...
kız üniversitede çalışıyorum...memurum. mağdurum açım
valla çok güldürdün beniiiiii yaaaaaaaa
ekmek yok ekmek yok
umut diyetekiinin yeşilçayıdır diceksin hahahha
yokk hakikatenn taparr kocişinee... biri 63 biri 72 yasında halenn pek severler birbirlerini.. eskiden kayınpederim dermiş kii elma gibi bişi olsan cebimde tasıcam senii... benim favori lafım o.. e 16 yasında almıs getimiişş onu kayın pederimm.. evleri esyaları hiçbişileri yokmuss.. cok calıskan bi adamm.. calısmıss kazanmıss 6 cocuga bakmıss karısınada bütünn dünyayıı gezdirmişş nerdese.... herseyii kocasında görmüşş.. beraberr günesin batısını seyretmeye gidiolarmıss aksamları.. kayınpederimm saclarını tararmıss, dizinde yatırırmıss onu.. en güzel anı seydii... fuara gitmişler acılıs günüü.. kaynanamm elini bi takı setine sürmüşş gümüşş galibaa.. ay nihat ne güzel dimiş.. paraları yok tabi kılı kıla geciniolarr.. kayınpederim cvp veremişş gülmüşş sade.. pahalımıs cünkü.. sona adamm eve 3_4 gün gec gelmişş.. bi sonaki günde elinde paketle gelmişş.. annem paketii bi acmısss o elini sürdügü takı setii.. ayyyy nihatt nası aldın sen bunu dimişş. cokk sevinmişş aglamıss.. o zamann sölememişş onaa.. sonaa durumları düzelmişş artıkk rahatt yasamaya baslamıslarr.. aradann 20 yıl gecmişş işte.. bi günn dimiş kii benimm kayınpederr o sana aldıgımm set vardı ya dimişş.. o zaman utandımm söleyemedimm.. 4 günn su sattım iş cıkısıı yolarda öle aldım sna dimişş.. gözlerm dolduydu ilk duydugumdaa..
maşallah senin kayınpeder de çok seviyormuş demekki çok romantik çokkkk
köselii o harfi gibi:44::44::44:böle içine yatıpp enseni koyuyosunn.. elinlede karıdan tutupp kallkıosunn... cokk basittve hafiff bi alet ama acaipp calıstırıooo... pahaıda deildirr bencee
patlıcan oturtma yaptım evi topladım yoktu eşim tabee dağıtmış sildim süpürdüm.
benim kayınvalidem trafik kazasından sonra çok değişti. öncesinde çocuk istemiyodu 4 torunum var bunların çocuğu olmasada olur diyodu bu dünyada bu devirde çocuk getirmek zor diyodu .ok kızdırıyodu beni sonra kazadan sonra şimdilerde çocuk filan sizinde olsun diyo
kendine mikrodalga fırın almış banada aldı getirdim eve gerçi şimdilik kullanmıyorum yeni eve taşınıca kullanıcam. bikaç ay öncede mutfak takımı aldı işlemeli nevresim takımı saten nevresim takımı almış gümüş renkli boncuklu oturma odası takımı aldı ben beyendim hepsini aldı yeni evinde kullanırsın dedi. değişim var epeyce kazadan sonra bize döndü anladı diğerinden fayda yok bize döndü. torun oluncada herşeyi alcam filan diyo bakalım görcez o zaman. 4 tonunu varda senede 1 görüyo onları bizim olunca çok sever eminim istediği zaman görecek çocukları seviyo bi dediğini iki etmiyo alt kat kiracının çocuğu var onu pek seviyo her hareketine gülüyo ilgileniyo filan sanırım bizimkine bayılır
kısssssssssss fambıkiitoooo :84::84::84::84::84:10 ay diom kızzz ayyy.:84::84::84::84:kız sen 10 yıllık evli miisn,kaç yaşındaıs sennn,eeee bide dün ben yeni evliyim ya ondan genişleme falan didiydinnnnn:44ek yeniymişin maşşllaaahhhhh ben 6 yıllık evliyim eskidik geliyo yaaaaa
amin şekerim o da çok öenmli karşındak ii olcak yaptığını anlıcakki sende ii olcan herkesi rabbim iyi insanlarla karşılaştrsın:26:masallahhhh balımmmmmallahh hiçç bozmasınnnn herkesidee ii insanlarla karsılastırsınn..
al yooo yoo yoo yoliiciimm ne yaparsan kar hatta yapmadan çıkma duştan . valla faydası oluo eda taşpınar bi röportajında sölemiş ite bacaklrımın sıkılığını ve güzelliğini spora ve fırça ile masaja borçluyum die.ben geçen gün baktım wa..sons ta 4-5 lira bişi
alsam mı didim sora ben bunu yapmam fırça atılır bi yerde kalır didim almadım
kıss sen hala burdamısın yokmu evinin yakınıda eczane hadi git bak merak ettim al gel yap şu testi
ayy ne rahat burda ben meraktan öldüm bu hala lak lak yapıyo yawhadi git al gel
bu arada biz heralde haftaya çocuk çalışmalarına başlıyomuşuz
yemekte karnı yarık vardı .ama ben sadece yüzeysel 2 çatal kadar kıymasından yedim.çok yağlı olmuuştu çünkü...
200 ml yoğurt,
1 dilim kepek ekmek.
muz da vardı arada yerim onu.doymadım açım.arkadaşım gelsin ondan ton balığı vardı alacağım.2 gündür vereyim diyip duruyordu.vakit bu vakittir...
köselii o harfi gibi:44::44::44:böle içine yatıpp enseni koyuyosunn.. elinlede karıdan tutupp kallkıosunn... cokk basittve hafiff bi alet ama acaipp calıstırıooo... pahaıda deildirr bencee
kıss sen hala burdamısın yokmu evinin yakınıda eczane hadi git bak merak ettim al gel yap şu testi
aaaaaaaa evet onu biliyorum pilates kursunda var.bakım onların fiyetlerına netten.yani almayayım mı adamdan dersiniz.hani bisiklet çok kalori yaktırıyorya ben ondan tercih etmiştim ama.... bilemedim şimdi...:26::26:
ihtimall vermiorum didim yaa ondan rahat davranıorumm.. bide allah korusunn cıkarsa naparım die düsünüomm birasda kacıom dielim.. cünküü bizimkii cok istekle yapılan bi bebekk olmamıs olcakk.. cocugumaa biz seninn içinn cok calısmadıkk kazara oldunn dimekk istemiorummama aldırmaktanda korkarım :83::83::83: bidee bu kiloyla bilmiomm noolurumm fil kiminn olurumm
başlıyormuşuz derken tatlımmmkıss sen hala burdamısın yokmu evinin yakınıda eczane hadi git bak merak ettim al gel yap şu testi
ecrin bende seninle aynı durumdayım 5 gün geçti korkuyorum.benim eşim korunur dün ona dedim.ben eminim birşey olmadı dedi.beni bira rahatlattı ama ne bilem çok korkuyorum.:18::18:
Afiyet olsun madur cimcim...
Bizde de karnıyarık pilav cacık vardı..
Ben 1 pt kıvırcık salata
1 domates yedim..
şimdi de evden getirdiğim 8 yk nohut ve 1 dilim denge ekmeğimi yiyeceğim..
kııız gerçekten miiii ahanda sayfaya bebiş gelcek küçük hügo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?