60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama bende ecrin gibi korkuyorum çok tedirginim 2 çizgi görürsem inanın kapten giderim hazır değilim 2. çocuğa...:84::84:

günaydııınnn tünaydıııınnnnn herkesciklereeeeeeee

bugün reglmin 2.günü biraz sancım var emmeee iyiyim çokşükürrr gaziantepte ara ara yağmurluuuu hafif serin bir hava varr burda hava çokk güzel bahar kokuyo iğdee,akasyaaaa miss gibi kokuyor her yerrr

kahvaltıda

3yk yiilafff

3yk yoort

20 adet kuru üzüm

1tk tarçını karıştırdım yedim

az önce annem alışverişten geldi bana fındık hurma falan almış ben de biraz tatlarına baktım hem de ara öğün oldu

5 adet fındık

1 kudüs hurması

5-6 tane de yeşil erik yedim 8hani hurma fındık falan deyinceee erik de kuru erik zannedilebülüü diyee yeşil olduunu belirteyim dedim)(fambıııkk)

aralarda boll suuu yeşil çayy zaten tam gaz devammm cumartesi-pazartesi ve salı sporumu yapmıştım dün ve pazartesi yürüyüş olarak yaptım çünkü burda yakında park var ve hava bukadar güzel kokarken evde spor yapmak istemedim; bugün de dışarda yürüycem inşallahhhhh

öğlen ne yesem yaaaaaaaaaaaaaaaa

ton paluhhhlu salata mııı

kabak yemeee bulgur pülavı mıııı

diye düşünmekteyimmmm

akşama misafir varrr menüyü hiç söylemiyimmm sanki ufukta bir kaçamk göründüüü

sen böyle dersen ben sana kızarım bikere hamileliğini öğren kaçmakla olmaz sonrasında ilk iş bir diyetisyene gitmek olıucak senin için madem kayınvaliden sana kartını veriyo destek oluyo maddi yöndende destek olur zaten düzenli gideceksin diyetisyenine. korkmak yok yağ oranın çok olmadıkça zaten sağlıklı olursun sonrasında kolay verirsin ama sen hamileyim diye baştan çok kilo alırım diye düşünürsen eğer elbette olur
artık eskisinden daha sağlıklı besleneceksin yürüyüşlerini yapacaksın beslenme listene uyacaksın herşeyi dört dörtlük yaptınmı kilo alsan bile kasın artar yağın çok artmaz. hadeee yürü bakalım eczaneye al gel testi. şakası yok bu işin sonrasında hamileysen diyetisyene hadi bakalım marş marş doğumdan sonrada emzirirsin sporda yaparsın fırsat oldukça listenede uyarsın tamamdır bikaç aya toparlanırsın. hamilelikte çok kilo almayanlar sonrasında hemen verip çabuk toparlananlar nasıl başarıyo bu işi senden neleri fazla. sende en güzel şekilde yapacaksın elbette

ama bende ecrin gibi korkuyorum çok tedirginim 2 çizgi görürsem inanın kapten giderim hazır değilim 2. çocuğa...:84::84:

balımmm simdii bakktım yine operatörr koca tepeye diyo kiminn gebelik testii cokk hassas deilse belli bi seviyeye ulasmadann idrarda bebişş cıkmas.. ama belirti varsa negatifsee korunulmamıss bi ilişki varsaa regl olsanız bilemm üste görme dediiimizz sey olurr bebekk yok denemzz.. 200 de 1 oranıda gebelik baslamıstırr ve doktora gidilipp kan testii yapılmalıdırr:26::26::26: idrar testi içinde regl gecikmesi bekleyin dio o seviyeye ancak o zaman ulasır dioo:44::44:

ayyy sen bana cokk morall veriosunn yaaaaaa 2 bucukta spora cıkcam ozaman alcamm yakında eczane yok cünküü yada gidip direk saglıkocagında mı yaptırsamm.. ama bana ordada daha önce normal eczane testi yapmıslardıı

ayyy çok tatlısın canım yaaaa
dimi ama ben de cıbıldak tartılıyorum öyle kotla falan tartılınca acayip farklı çıkıyor insanın morali bozuluyorrr

kotla niye tartılıyon kızım yaa tabe ki cıbıl ve aç karna tartılcenn..
sende çok tatlısın belenin kontrol alt dılyt'im
haftasonu bursadayım sende bursalıydın demmü

çok haklısın bee arkadaşım bütün yüreğimle katılıyorum sana. bu dönemde bizde bebek istiyoruz ama kilo alacam derdi bana da ayrı bir stres konusu olmuştu. valla okudum rahatladım. hay sen çok yaşa ömrün sağlıklı ve uzun olsun:90::90::90:

hugomm seninn boyun kacc balımm????

170 bebem
kızım elbette artık insanlar bilinçlendi hamilelikte diyetisyene gidiyorlar sağlıklı kilo alıyorlar çok almıyorlar listelerine uyuyorlar sonrasında hemen veriyorlar zaten doğumdan sonra emzirerek birde listeye uyarak hemen veriyorlar kilolarını sende böyle yaparsın listene uyarsın yürüyüş yaparsın doğumdan sonrada hemen verirsin ama sen habire yersen olmaz tabikide sağlıklı beslenmen lazım sonuçta. sonrasında çok rahat edersin.
gebelik testi al eczaneden bi bak bakemm ne çıkcek sonuç

vay bee aşka bakkk
senin kayınvalde de şanslıymış gerçekten.
p.. hayranlığı sendromu lafımı geri alıyorum bu resmen aşk yahuu... kocasının ayagını öpüyorsa oda onunkini öper yani. ayy çok hoşuma gitti ne güzelll ne güzelll

kız sen 10 yıllık evli miisn,kaç yaşındaıs sennn,eeee bide dün ben yeni evliyim ya ondan genişleme falan didiydinnnnn:44ek yeniymişin maşşllaaahhhhhben 6 yıllık evliyim eskidik geliyo yaaaaa

kız 10 aylık diyo 10 yıllık deel deli domdommm

tabiki kıslar korkulack bişey yok. çok kilo alanlar yediklerine dikkat etmeyenler oluyo hamileyim diye habşre tatlı yersen hamurişi yersen kızartma ne bulursan yersen elbette şişersin üstelik zaten bunların bbeğe çok faydasıda olmaz ama sağlıklı az yağlı sebze yenekleri yenirse etler yağsız pişirilirse meyve sebze süt yenirse ne kadar ne yemen gerektiğini diyetisyen ayarlayıp verirse vede yürüyüş yapılırsa sağlıklı hamilelik olur sonrasında rahat edilir. birde zaten sağlıksız hamurişi aburcubur kızartma vs.. çok yenirse hamileyim diye bunlarda zaten insana ağır gelir hamilelikte zor geçer oturur kalırsın o yüzden bence insan bilinçli beslenirse gebelikte ve sonrasında sorun olmaz yeterki kendimizi salmayalım değilmi

oooff o kişisel bakım marketleri çok fena
kesin alcak bişi buluyorum
salı günü doktor çıkışı Hoptimum avm ye gittim kotum vardı iade edicek. bi girim didim neler var wa.. s da. 35 lirayla zor attım kendimi dışarı

vayyy 170 e 65 kg bennnnnn 164 e 63.9 kg nesee balımm cıkmass dio doktorr idrarda.. benimm reglimde gecikme yok kiiiii:44::44: 2 sinde oldum normall yosamm bende üstüne mii gördümm... yada hamile diil miiimm??? o zamann nie hala basım dönüoooo bu saat olduu nesee ben cıkınca allııımm bi tane yinedeee... bi 3 gündürr bi gariplikk varr.. 3 günn öncee anormall midem bulandı sabahh ögelen kadrr ruhhj gibidimm.. dünn kahve akıntım oldu bu gün basım dönüooo bende umutlandımm:86::86::86: amann ne bilem yuaa

valla 57 kilo hamile kaldım 71 ile doğuma girdim kalan 5 kiloyu asla veremedim az yerim iştahlı değilim ama metabolizmamı ölçtürrdüm min 1200 miş kadınlarda 700 çıktı doktorum hayret etti 4.5 aydır diyetisyene gidiyorum verilen kilo tickerda spor yapınca hastalananıyorum.Hormonlar normal şimdi söyleyin ne yapıyim ben:86:

kızlar öğlen yemeğimi yidim geldim
kepçeci başı nuginin menüsü yemekte
tavuk çorbası
patates-biber-patlıcan kızartması
makarna
yoğurt vardı
ben ise
1 kepçekepçekepçek... tavuk çorbası
patlıcan yemeği(evden getirdim)
salata(evden getirdim)
ve yoğurt
2 dilim kepek ekmeği yidimmmmmmm

ene kukulimmm aylık demişn ben 2 kere okumama rağmen yıllık anladımmmm:26:ya zıbahtan beriii soruşturma raporu okuyom özet çıkarıyom kafayı yicem yakında okuduğumu anlamıyom,baktığımı göreiyommmmpardon misssssss
eşim tutturdu bu 4 günlük tatili(20 mayısta izin aldım kızımn doğum günü deyÜ) istanbulda geçirelim diyooo,Allah Allah o kadar hazırlık yapıyoz kreşte kutlicaz diye,ist diyo başka bişey demiyoooo.bende daha neruşum antepten dönemdi diyimmmm bariiii
öğle yimam
1 fırında tavuk budu
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek eppeeğğeee
200 ml yoğurtttt

bende yazıyim bari
sabah:
60 gr light peynir
2 galeta

ara:meyveli light yoğurt

öğlen:
8 kaşık az yağlı taze fasulye
light yoğurt 125 grlık
2 galeta

bende tam fambık daha yazmamış menüsünü dicektimki yetiştin yani menü çok göselll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…