başlıyormuşuz derken tatlımmmsenden habersiz miiii
başlayın tabiii yavaştan yavaştannn fıstık gibi oldun erittin bütün yağları yeter bebek istiyoz bebekkkkk
çalışmaya başlıcaksanız folikasite başlamayı unutma emiii
tatlım bence aklında kalmasın al bir test çubuğu bak va mı yok mu
ihtimall vermiorum didim yaa ondan rahat davranıorumm.. bide allah korusunn cıkarsa naparım die düsünüomm birasda kacıom dielim.. cünküü bizimkii cok istekle yapılan bi bebekk olmamıs olcakk.. cocugumaa biz seninn içinn cok calısmadıkk kazara oldunn dimekk istemiorummama aldırmaktanda korkarım :83::83::83: bidee bu kiloyla bilmiomm noolurumm fil kiminn olurumm
ama bende ecrin gibi korkuyorum çok tedirginim 2 çizgi görürsem inanın kapten giderim hazır değilim 2. çocuğa...:84::84:
sen böyle dersen ben sana kızarımbikere hamileliğini öğren kaçmakla olmaz sonrasında ilk iş bir diyetisyene gitmek olıucak senin için madem kayınvaliden sana kartını veriyo destek oluyo maddi yöndende destek olur zaten düzenli gideceksin diyetisyenine. korkmak yok yağ oranın çok olmadıkça zaten sağlıklı olursun sonrasında kolay verirsin ama sen hamileyim diye baştan çok kilo alırım diye düşünürsen eğer elbette olur
artık eskisinden daha sağlıklı besleneceksin yürüyüşlerini yapacaksın beslenme listene uyacaksın herşeyi dört dörtlük yaptınmı kilo alsan bile kasın artar yağın çok artmaz. hadeee yürü bakalım eczaneye al gel testi. şakası yok bu işin sonrasında hamileysen diyetisyene hadi bakalım marş marş doğumdan sonrada emzirirsin sporda yaparsın fırsat oldukça listenede uyarsın tamamdır bikaç aya toparlanırsın. hamilelikte çok kilo almayanlar sonrasında hemen verip çabuk toparlananlar nasıl başarıyo bu işi senden neleri fazla. sende en güzel şekilde yapacaksın elbette
ayyy çok tatlısın canım yaaaa
dimi ama ben de cıbıldak tartılıyorum öyle kotla falan tartılınca acayip farklı çıkıyor insanın morali bozuluyorrr
sen böyle dersen ben sana kızarımbikere hamileliğini öğren kaçmakla olmaz sonrasında ilk iş bir diyetisyene gitmek olıucak senin için madem kayınvaliden sana kartını veriyo destek oluyo maddi yöndende destek olur zaten düzenli gideceksin diyetisyenine. korkmak yok yağ oranın çok olmadıkça zaten sağlıklı olursun sonrasında kolay verirsin ama sen hamileyim diye baştan çok kilo alırım diye düşünürsen eğer elbette olur
artık eskisinden daha sağlıklı besleneceksin yürüyüşlerini yapacaksın beslenme listene uyacaksın herşeyi dört dörtlük yaptınmı kilo alsan bile kasın artar yağın çok artmaz. hadeee yürü bakalım eczaneye al gel testi. şakası yok bu işin sonrasında hamileysen diyetisyene hadi bakalım marş marş doğumdan sonrada emzirirsin sporda yaparsın fırsat oldukça listenede uyarsın tamamdır bikaç aya toparlanırsın. hamilelikte çok kilo almayanlar sonrasında hemen verip çabuk toparlananlar nasıl başarıyo bu işi senden neleri fazla. sende en güzel şekilde yapacaksın elbette
hugomm seninn boyun kacc balımm????
yokk hakikatenn taparr kocişinee... biri 63 biri 72 yasında halenn pek severler birbirlerini.. eskiden kayınpederim dermiş kii elma gibi bişi olsan cebimde tasıcam senii... benim favori lafım o.. e 16 yasında almıs getimiişş onu kayın pederimm.. evleri esyaları hiçbişileri yokmuss.. cok calıskan bi adamm.. calısmıss kazanmıss 6 cocuga bakmıss karısınada bütünn dünyayıı gezdirmişş nerdese.... herseyii kocasında görmüşş.. beraberr günesin batısını seyretmeye gidiolarmıss aksamları.. kayınpederimm saclarını tararmıss, dizinde yatırırmıss onu.. en güzel anı seydii... fuara gitmişler acılıs günüü.. kaynanamm elini bi takı setine sürmüşş gümüşş galibaa.. ay nihat ne güzel dimiş.. paraları yok tabi kılı kıla geciniolarr.. kayınpederim cvp veremişş gülmüşş sade.. pahalımıs cünkü.. sona adamm eve 3_4 gün gec gelmişş.. bi sonaki günde elinde paketle gelmişş.. annem paketii bi acmısss o elini sürdügü takı setii.. ayyyy nihatt nası aldın sen bunu dimişş. cokk sevinmişş aglamıss.. o zamann sölememişş onaa.. sonaa durumları düzelmişş artıkk rahatt yasamaya baslamıslarr.. aradann 20 yıl gecmişş işte.. bi günn dimiş kii benimm kayınpederr o sana aldıgımm set vardı ya dimişş.. o zaman utandımm söleyemedimm.. 4 günn su sattım iş cıkısıı yolarda öle aldım sna dimişş.. gözlerm dolduydu ilk duydugumdaa..
kız sen 10 yıllık evli miisn,kaç yaşındaıs sennn,eeee bide dün ben yeni evliyim ya ondan genişleme falan didiydinnnnn:44ek yeniymişin maşşllaaahhhhh ben 6 yıllık evliyim eskidik geliyo yaaaaa
tatlım valla hemen hergün yapıorum çünkü hergün duş alıorum aslında en az 5 dk yapmak gerekliymiş ama 5 dk yapmıorum ne yalan söliim zaten oakdar yapsmderim yüzülğrsıkılırım ben duşta daral gelir hemen yapıp çıkıcam şöle göz kararı kızarana kadar yapıom işte
yosun sabununuda kk da kızlardan duymuştum tatile gitme zmanı yaklaşınca bende alcam o tür bir krem.
bi kaç haftadır yapıorum ben cnm baya farketti yani.
hiç sorma burda da işte wats..s, ve grat..s gibi kişisel bakım marketleri var oralara grddimmi çok fenaherşeyi alıorum çok seviorum çünkü mis kokulu herşeyyy
ay kıss betül sana sallamayı unuttum teprk koyuorum sana bebeişimm:92::92::92::92::92::92::92:
170 bebem
kızım elbette artık insanlar bilinçlendi hamilelikte diyetisyene gidiyorlar sağlıklı kilo alıyorlar çok almıyorlar listelerine uyuyorlar sonrasında hemen veriyorlar zaten doğumdan sonra emzirerek birde listeye uyarak hemen veriyorlar kilolarını sende böyle yaparsın listene uyarsın yürüyüş yaparsın doğumdan sonrada hemen verirsin ama sen habire yersen olmaz tabikide sağlıklı beslenmen lazım sonuçta. sonrasında çok rahat edersin.
gebelik testi al eczaneden bi bak bakemm ne çıkcek sonuç
ene kukulimmm aylık demişn ben 2 kere okumama rağmen yıllık anladımmmm:26:ya zıbahtan beriii soruşturma raporu okuyom özet çıkarıyom kafayı yicem yakında okuduğumu anlamıyom,baktığımı göreiyommmmpardon misssssss
eşim tutturdu bu 4 günlük tatili(20 mayısta izin aldım kızımn doğum günü deyÜ) istanbulda geçirelim diyooo,Allah Allah o kadar hazırlık yapıyoz kreşte kutlicaz diye,ist diyo başka bişey demiyoooo.bende daha neruşum antepten dönemdi diyimmmm bariiii
öğle yimam
1 fırında tavuk budu
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek eppeeğğeee
200 ml yoğurtttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?