60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta başlayın neden haftaya kalıyo ki
rejim mi kız bu pazartesi başlıyorsun...

benim de 18 temmuzda iki yıl olcek kocişnen. bu sene de heralde kutlama filan olmaz belkim süprüz filan yapar bana süt danam kim bilüüür
umut desperate working womanın altın kolyesi
oldu mu kızlar

yaa benim üst bacak çok fena. altta öyle tabi. binici pantolonu mudur ne diyorlar ondan var işte .. o erimeden fırçalasam nolur hem benim duşakabin dar pat küt kollarımı çarparım ben onu yaparkene hahahhaa

ben 20 mayıs akşam 20.30da dönüyorum inşallah bebeeemmmmmmm

Son düzenleme:
Afiyet olsun madur cimcim...
Bizde de karnıyarık pilav cacık vardı..
Ben 1 pt kıvırcık salata
1 domates yedim..
şimdi de evden getirdiğim 8 yk nohut ve 1 dilim denge ekmeğimi yiyeceğim..

ilk okuduum da magdur civciv okudum
kalimerrrrrrroo cimicim

ama bu haksızlıııykkkkk ühüüüüü

evet dime zaten
ben öyle bir çocuum
kaza kurşunuuu
benden öncekiler alınmış ben büyükmüşüm doktor almamış dogurcan demiş annem çok üzülmüş..3 çocuga zar zor bakarken 4. sü zor tabi
isterdim ki planlanan çok istenen hamile kalındıımda sevinilen bi bebek olaydım üzülünen değil
ama annem biz seni çok sevdik dogunca .. iyi ki doormuşum kıızımı
yine de içimde uktedir bu ne yalan sölim :26::26:

ben 20 mayıs akşam 20.30da dönüyorum inşallah bebeeemmmmmmm

eneeeeeeeeeeeee eee ben boşuna mı vazgeçirmeye çalıştım şimdi adamıııııı:95:dur bakem nolcekkkkkkk
istanbula gelmeyi istiyorum aslında ama kızı heveslendirdik şöle kreşte doğumgünü yapcazzz sana diye bi de 4 gün gelip gittiğimize değmicekkkk,ne bilim işte kararsız kaldım bak şimdi

bende 3.yümm,annemde benden önce 2 tane aldırmışş,ben olunca artık aldıramamış korkudannn,madem istemiyon niye korunmuyon be kadınnnn :95:di mi ama

kotla niye tartılıyon kızım yaa tabe ki cıbıl ve aç karna tartılcenn..
sende çok tatlısın belenin kontrol alt dılyt'im
haftasonu bursadayım sende bursalıydın demmü

vallaha mı :) bursadayım ben hep.gel de görüşek bari sana sıcak süt ısmarlayayım.normal insanım ben bak seni kesmem yanee

bende öleim maaleseffff... yani kaza kursunu deilimde babamm hiç istememişş benideee... zaten 8 aylıkkende ayrılmıslarr.. ben babamda kaldımm.. annemle ne zamann kavga etselerr sölerdii hemm istedi hem bakmadı bana bıraktı derdii.. o yüzdenn ergenligim boyunca ikisiylede kavga eetimm.. annem de bana bakamamıss saolsuunn (cokk bahanesi varmıs ama) diger cocugunuu cooookkk isteyerekk yaptıı onu dibinden ayırmıooo.. ben cocugumm bunları yasasın istemiorumm.. ben ona hepp ckk istedimm cikomm ben seni dicemmm hepp seni bekledim annem dicemm

Hepinize afiyet olsunn kızlarrrr
Öğle yemeğim;
3 yk barbunya
3 yk z.yağlı kabak yemeği
125 gr light yogurt
1 dilim kepek ekmeği

ecrinim sen böle anlattıkça çok üzülüyorum yaaaaa
ooffff annen baban için demiyorum ama insanlar ne kadar düşüncesiz davranıyo bak kaç yaşınada gelsen atamıyosun içinden yaşananları,söylenenleriiiii.

Ya ben yokum ama 19 unda gidiyorum cumartesi gecesi geleceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…