kıss sen hala burdamısın yokmu evinin yakınıda eczane hadi git bak merak ettim al gel yap şu testi
ayy ne rahat burda ben meraktan öldüm bu hala lak lak yapıyo yawhadi git al gel
bu arada biz heralde haftaya çocuk çalışmalarına başlıyomuşuz
kısssssssssss fambıkiitoooo :84::84::84::84::84:10 ay diom kızzz ayyy.:84::84::84::84:
hatta 10 ay olmadı bilenem 24 ünde olcek.eswyle aynı zamanlarda evlendik temmuzda yani hatta oda 24 temmuz olabiliüü.burda bas bas bağırıommm yeni evliyüm die sen beni dinlemionnn:84::84::84::84:benle ilgilenmion:84::84::84kumuyon benm yazdıklarımı doooru dürüsttt:84::84::84:
al yooo yoo yoo yoliiciimm ne yaparsan kar hatta yapmadan çıkma duştan . valla faydası oluo eda taşpınar bi röportajında sölemiş ite bacaklrımın sıkılığını ve güzelliğini spora ve fırça ile masaja borçluyum die.
yani ben inanıorum kan dolaşımı hızlanıo yağların parçalanmasına yardımcı oluodur çünkü bi çok güzellik merkezinde selülit masajı yapılıo. o da işte aynı mantık kandolaşımı hzılandırmak için. bence al derim bebiş.
sooona seksü seksüü bacaklarımız olsunnnn taş gibimmm sımsıkııı
ene kukulimmm aylık demişn ben 2 kere okumama rağmen yıllık anladımmmm:26:ya zıbahtan beriii soruşturma raporu okuyom özet çıkarıyom kafayı yicem yakında okuduğumu anlamıyom,baktığımı göreiyommmmpardon misssssss
eşim tutturdu bu 4 günlük tatili(20 mayısta izin aldım kızımn doğum günü deyÜ) istanbulda geçirelim diyooo,Allah Allah o kadar hazırlık yapıyoz kreşte kutlicaz diye,ist diyo başka bişey demiyoooo.bende daha neruşum antepten dönemdi diyimmmm bariiii
öğle yimam
1 fırında tavuk budu
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek eppeeğğeee
200 ml yoğurtttt
Afiyet olsun madur cimcim...
Bizde de karnıyarık pilav cacık vardı..
Ben 1 pt kıvırcık salata
1 domates yedim..
şimdi de evden getirdiğim 8 yk nohut ve 1 dilim denge ekmeğimi yiyeceğim..
ihtimall vermiorum didim yaa ondan rahat davranıorumm.. bide allah korusunn cıkarsa naparım die düsünüomm birasda kacıom dielim.. cünküü bizimkii cok istekle yapılan bi bebekk olmamıs olcakk.. cocugumaa biz seninn içinn cok calısmadıkk kazara oldunn dimekk istemiorummama aldırmaktanda korkarım :83::83::83: bidee bu kiloyla bilmiomm noolurumm fil kiminn olurumm
ben 20 mayıs akşam 20.30da dönüyorum inşallah bebeeemmmmmmm
bende 3.yümm,annemde benden önce 2 tane aldırmışş,ben olunca artık aldıramamış korkudannn,madem istemiyon niye korunmuyon be kadınnnn :95:di mi amaevet dime zaten
ben öyle bir çocuum
kaza kurşunuuu
benden öncekiler alınmış ben büyükmüşüm doktor almamış dogurcan demiş annem çok üzülmüş..3 çocuga zar zor bakarken 4. sü zor tabi
isterdim ki planlanan çok istenen hamile kalındıımda sevinilen bi bebek olaydım üzülünen değil
ama annem biz seni çok sevdik dogunca .. iyi ki doormuşum kıızımı
yine de içimde uktedir bu ne yalan sölim :26::26:
kotla niye tartılıyon kızım yaa tabe ki cıbıl ve aç karna tartılcenn..
sende çok tatlısın belenin kontrol alt dılyt'im
haftasonu bursadayım sende bursalıydın demmü
evet dime zaten
ben öyle bir çocuum
kaza kurşunuuu
benden öncekiler alınmış ben büyükmüşüm doktor almamış dogurcan demiş annem çok üzülmüş..3 çocuga zar zor bakarken 4. sü zor tabi
isterdim ki planlanan çok istenen hamile kalındıımda sevinilen bi bebek olaydım üzülünen değil
ama annem biz seni çok sevdik dogunca .. iyi ki doormuşum kıızımı
yine de içimde uktedir bu ne yalan sölim :26::26:
ecrin avatardaki senin bebişin mi çok tatlıymış:118:
bende öleim maaleseffff... yani kaza kursunu deilimde babamm hiç istememişş benideee...zaten 8 aylıkkende ayrılmıslarr.. ben babamda kaldımm.. annemle ne zamann kavga etselerr sölerdii hemm istedi hem bakmadı bana bıraktı derdii.. o yüzdenn ergenligim boyunca ikisiylede kavga eetimm.. annem de bana bakamamıss saolsuunn (cokk bahanesi varmıs ama) diger cocugunuu cooookkk isteyerekk yaptıı onu dibinden ayırmıooo.. ben cocugumm bunları yasasın istemiorumm.. ben ona hepp ckk istedimm cikomm ben seni dicemmm hepp seni bekledim annem dicemm
Hepinize afiyet olsunn kızlarrrr
Öğle yemeğim;
3 yk barbunya
3 yk z.yağlı kabak yemeği
125 gr light yogurt
1 dilim kepek ekmeği
eneeeeeeeeeeeee eee ben boşuna mı vazgeçirmeye çalıştım şimdi adamıııııı:95:dur bakem nolcekkkkkkk
istanbula gelmeyi istiyorum aslında ama kızı heveslendirdik şöle kreşte doğumgünü yapcazzz sana diye bi de 4 gün gelip gittiğimize değmicekkkk,ne bilim işte kararsız kaldım bak şimdi
maalesefffffo benim pazar günü cesmede gördügümm ama annesininn asık suratlı tavrı nedeniyle sevmeye cekindigimm bebeginn internette buldugumm benzeriii benimkii kara bişi olcakk muhtemelennn
kilomuzda aynı menümüzde yakın acaba aynı diyetisyene mi gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?