60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet ossun bebişim menü ne kadar güzelmişş

afiyet ossuuuuun:)

Benide alın aranısaaaa

gel anacım gel bakiim sen buraya nesin kimsin sen anlat bakalım da dinleyek

Hepinize afiyet olsunn kızlarrrr
Öğle yemeğim;
3 yk barbunya
3 yk z.yağlı kabak yemeği
125 gr light yogurt
1 dilim kepek ekmeği
afiyet ossun bacım sana daaa

arkadaşlar ben gene biraz ders çalışayım kendinize iyi bakın döerim arada.öpüldünüz...:79::79::79:

hadi anacım Allah zihin açıklığı versiin

evett balımm hiçç gecmioo ama zamanla kanıksanıoo.. bilinc oluo tecrübe oluo.. hersey cehalettenn biraz da benclliktenn.. goethe mi demişti bilmiorumda cok sevdigim bi laf vardı kimi dinlerseniz dinleyinn hep haklıdır die.. ben bi ekleme daha yapııımmm haksızz oldugu yerlerdede haklı nedenleri vardır.. ama hayat cok kısa.. bi bakıpp düsünselerr hiçbişi bu sonuclara degmez.. mutlu olmak gönül kazanmak varkenn hem kendini hem etrafını nie parcalar kii insan.. ben düsünmüyorum artık ileriye bakabilmek içinn.. ama arada bilerekk aklıma getiriorumm olanları unutmamak vee aynı hataları yapmamak için.. herkess anne baba olmak içinn dogmuo tatlımm bence..

Son düzenleme:
Ben 34 yaşında evli ve 7 yaşında bir kızı olan bir bayanım.Yarışmaya Ankaradan katılıyorum.Ünivste hayatım boyunca 50 kilonun üstüne çıkamamış sabah kahvaltıda deli gibi yiyen ama çırpı spor biriydim evlendim kilo almaya başladım(24 yaş)tabi sinir oldum 54 civarlarındaydım ,sonra hamile kaldım .Hamilelikte düzenli beslendim ancak kışa denk geldiği için hareketsiz kaldım.14 Kilonun çoğunu ilk birkaç ayda diyetsiz verdim kalan 6 kilo hiç gitmedi senelerce yediğime dikkat ettim, 60 ın altına düşemedim 4 buçuk aydır diyetisyene gidiyorum ama spor yapmıyorum aslında yapınca verebiliyorum ama tembelim ama bu hafta başladım spora
Amacım şu uğursuz 60 ı aşmak öncelikle

kısslarr cıkılmm benn... eczaneden bi testt alıımm sonada spora gidiiimmm.. basımda dönüoo ama nası yapcam bakamm.. dün de gidemedim kaytarmııımmm... öptümm hepiciiiniziii

ayyyyy gelinnn kısss fambuuukkitooo.. bak neruşdaaa gelcekmişş.gelin ya gezeriz beraber bize gelrsnz .kızının doğumgününü illa güünnde mi kutluycaknsınız bşka bi gün kutlayın yine olmamı?:44:

valla bende öle tatlım kolım elim pat pat çarpıyo duşakabinekıciş dio dur yavaş ol nie celalleniosun dio...elinden kolundna ne isitiosun dio yap bebem yap sen beni dinneeeeee

bu ayki telefon faturamı çok merak ediorum tercih etmeyi düşündüğüm okulları arıorum:26:çok fena valla dün de bugünde bi sürü yer aradım.aramadan da rastgele seçemem ama dimi
açıktımda hem hemde susadım ..
evde su kalmamış ben bi su alamda gelem soona yemek yiyeyim yemeği var öğlene akşama yapıciiimm artıkın

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani şimdi kaymak göbikklinin içinde kalmasın kreşte doom günü çocuğa madem söylediniz yapınnnn bence ben tabüü kü gelmeni isterimmm öpüşürüük koklaşuruukkk emmeee çocukcaazın içinde kalmasın yaneeeeee

bende 3.yümm,annemde benden önce 2 tane aldırmışş,ben olunca artık aldıramamış korkudannn,madem istemiyon niye korunmuyon be kadınnnn :95:di mi ama

annene ne kızıyon kızım
bu kadın tek başına mı yaptı seni ? bölünerek mi çoğalmış hayret bişeeee
babanın da katkısını unutma

bende yürüşüme gidiyim birde su işine alışsaydım hergün 2 litre bana ölüm ilaç gibi içiyorum :84:hepinize kolay gelsin kızlar

vallaha mı :) bursadayım ben hep.gel de görüşek bari sana sıcak süt ısmarlayayım.normal insanım ben bak seni kesmem yanee

sütün içine ne koycen
yaa canım ben merkezde olmucam gemlikte olacam arabamız da yok git gel merkeze eziyet valla. fırsatta olmaz zaten kayınvaldeye gidiyoruz o yüzden çok sagol davetin için yoksa sanmıyorum beni kesebilceenii
belkim ben seni keserim gözlerimle yaneee beybüü

canım benimm yaa tatlım kıyamam ben sana
senin hikayen biraz daha zormuş canım benimmmm:26:
ben dogunca beni çok sevdiler en küçük te olduğum için hep daha farklı oldu benim için ama senin çok zor olmuş
sen karar vermişsin ama çocuuna hissettirmemeye canım benim yaa küçücüksün ama aklın ve gönlün kocaman anlaşılan

maalesefffff o benim pazar günü cesmede gördügümm ama annesininn asık suratlı tavrı nedeniyle sevmeye cekindigimm bebeginn internette buldugumm benzeriii benimkii kara bişi olcakk muhtemelennn

haftasonları bende çeşmeye gitmek istiyorum :84::84::84::84:

gel kes beni yavruuuuu sen şimdi zayıfladın zayıfladın heç galmadın tabiiii kaynana dicek oğlum yeni karı almışşşş

arkadaşlar ben gene biraz ders çalışayım kendinize iyi bakın döerim arada.öpüldünüz...:79::79::79:

ay ben de ders çalışıyom doğrusu ödev yapıyommm

sıkıştım kaldım son zamanlara bırakırsan böyle olur

bitmiyor bitmiyorrrrr:84::84::84:

bu sene son allahtan iki haftam kaldı sonraaa rahatım inşallahhh

ayhhhh bölünerekkk cogaltcammm senii her eve bi tane vercemmm gülmekk herkesin ihtiyacı dimiiii:90::90::90::90:

evet beni her eve dagıtırkende evinizin şaklabanı dersin hahahhha
şaka bi yana siz gülünce ben de gülüyorum ve böylece mutluluk yayılıyo ne gzell
ayy yoksa fambuk için mi söledin sen bunuuuu .. sora saf sazan olaraktan atladım diye de gülersiniz şincik bana

merhaba bayanlar :) kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve hemen kendi klasmanımda yarışmaya katılıyorum.
ben hep 68-72 arasında gidip gelen balık etli bir bayan olmuştum. ama bir ara abur cubur, fast food gibi kötü alışkanlıklara kapılınca 80 in üstüne çıktım! bu böyle devam edemez diyip hemen recime başladım ve şuan 67-70 arasında gidip geliyorum. bu sabah 69,40 Kg. çıktım ama dün akşam kaçırmıştım biraz yrn yasemin1306 nick li arkadaşın önerdiği detoksu yapacağım (2 gün boyunca). ondan sonra da sıkı bir rejimle 63 e kadar düşmek istiyorum.
aaa unutmadan söyliyim, ozon sauna fırsatı alıp 5 seans da onu yaptıracağım.. yaza derli toplu girelim dimi ama
ara ara haberdar ederim sizleri canlar. öpüldünüz :)

gel kes beni yavruuuuu sen şimdi zayıfladın zayıfladın heç galmadın tabiiii kaynana dicek oğlum yeni karı almışşşş

hahhah evet burasını düşünmemiştim. hoşuna gider her halde...
bırak anasını oglu diyo şimdiden zaten saçlarımı da geçen hafta boyatınca .. eve geldi bu geçen hafta. diyo ki .. ouuwww yeni garı gelmiş eve

hahaha deli yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…