kızlar öğlen yemeğimi yidim geldim
kepçeci başı nuginin menüsüyemekte
tavuk çorbası
patates-biber-patlıcan kızartması
makarna
yoğurt vardı
ben ise
1 kepçekepçekepçek... tavuk çorbası
patlıcan yemeği(evden getirdim)
salata(evden getirdim)
ve yoğurt
2 dilim kepek ekmeği yidimmmmmmm
ene kukulimmm aylık demişn ben 2 kere okumama rağmen yıllık anladımmmm:26:ya zıbahtan beriii soruşturma raporu okuyom özet çıkarıyom kafayı yicem yakında okuduğumu anlamıyom,baktığımı göreiyommmmpardon misssssss
eşim tutturdu bu 4 günlük tatili(20 mayısta izin aldım kızımn doğum günü deyÜ) istanbulda geçirelim diyooo,Allah Allah o kadar hazırlık yapıyoz kreşte kutlicaz diye,ist diyo başka bişey demiyoooo.bende daha neruşum antepten dönemdi diyimmmm bariiii
öğle yimam
1 fırında tavuk budu
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek eppeeğğeee
200 ml yoğurtttt
Benide alın aranısaaaa
afiyet ossun bacım sana daaaHepinize afiyet olsunn kızlarrrr
Öğle yemeğim;
3 yk barbunya
3 yk z.yağlı kabak yemeği
125 gr light yogurt
1 dilim kepek ekmeği
arkadaşlar ben gene biraz ders çalışayım kendinize iyi bakın döerim arada.öpüldünüz...:79::79::79:
ecrinim sen böle anlattıkça çok üzülüyorum yaaaaa
ooffff annen baban için demiyorum ama insanlar ne kadar düşüncesiz davranıyo bak kaç yaşınada gelsen atamıyosun içinden yaşananları,söylenenleriiiii.
ayyyyy gelinnn kısss fambuuukkitooo..ene kukulimmm aylık demişn ben 2 kere okumama rağmen yıllık anladımmmm:26:ya zıbahtan beriii soruşturma raporu okuyom özet çıkarıyom kafayı yicem yakında okuduğumu anlamıyom,baktığımı göreiyommmmpardon misssssss
eşim tutturdu bu 4 günlük tatili(20 mayısta izin aldım kızımn doğum günü deyÜ) istanbulda geçirelim diyooo,Allah Allah o kadar hazırlık yapıyoz kreşte kutlicaz diye,ist diyo başka bişey demiyoooo.bende daha neruşum antepten dönemdi diyimmmm bariiii
öğle yimam
1 fırında tavuk budu
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek eppeeğğeee
200 ml yoğurtttt
valla bende öle tatlım kolım elim pat pat çarpıyo duşakabinebu hafta başlayın neden haftaya kalıyo ki
rejim mi kız bu pazartesi başlıyorsun...
benim de 18 temmuzda iki yıl olcek kocişnen. bu sene de heralde kutlama filan olmaz belkim süprüz filan yapar bana süt danam kim bilüüür
umut desperate working womanın altın kolyesi
oldu mu kızlar
yaa benim üst bacak çok fena. altta öyle tabi. binici pantolonu mudur ne diyorlar ondan var işte .. o erimeden fırçalasam nolur hem benim duşakabin dar pat küt kollarımı çarparım ben onu yaparkene hahahhaa
eneeeeeeeeeeeee eee ben boşuna mı vazgeçirmeye çalıştım şimdi adamıııııı:95:dur bakem nolcekkkkkkk
istanbula gelmeyi istiyorum aslında ama kızı heveslendirdik şöle kreşte doğumgünü yapcazzz sana diye bi de 4 gün gelip gittiğimize değmicekkkk,ne bilim işte kararsız kaldım bak şimdi
bende 3.yümm,annemde benden önce 2 tane aldırmışş,ben olunca artık aldıramamış korkudannn,madem istemiyon niye korunmuyon be kadınnnn :95:di mi ama
annene ne kızıyon kızım
bu kadın tek başına mı yaptı seni ? bölünerek mi çoğalmış hayret bişeeee
babanın da katkısını unutma
vallaha mı :) bursadayım ben hep.gel de görüşek bari sana sıcak süt ısmarlayayım.normal insanım ben bak seni kesmem yanee
bende öleim maaleseffff... yani kaza kursunu deilimde babamm hiç istememişş benideee...zaten 8 aylıkkende ayrılmıslarr.. ben babamda kaldımm.. annemle ne zamann kavga etselerr sölerdii hemm istedi hem bakmadı bana bıraktı derdii.. o yüzdenn ergenligim boyunca ikisiylede kavga eetimm.. annem de bana bakamamıss saolsuunn (cokk bahanesi varmıs ama) diger cocugunuu cooookkk isteyerekk yaptıı onu dibinden ayırmıooo.. ben cocugumm bunları yasasın istemiorumm.. ben ona hepp ckk istedimm cikomm ben seni dicemmm hepp seni bekledim annem dicemm
maalesefffffo benim pazar günü cesmede gördügümm ama annesininn asık suratlı tavrı nedeniyle sevmeye cekindigimm bebeginn internette buldugumm benzeriii benimkii kara bişi olcakk muhtemelennn
sütün içine ne koycen
yaa canım ben merkezde olmucam gemlikte olacam arabamız da yok git gel merkeze eziyet valla. fırsatta olmaz zaten kayınvaldeye gidiyoruz o yüzden çok sagol davetin için yoksa sanmıyorum beni kesebilceenii
belkim ben seni keserimgözlerimle yaneee beybüü
arkadaşlar ben gene biraz ders çalışayım kendinize iyi bakın döerim arada.öpüldünüz...:79::79::79:
ayhhhh bölünerekkk cogaltcammm senii her eve bi tane vercemmmgülmekk herkesin ihtiyacı dimiiii :90::90::90::90:
valla bende öle tatlım kolım elim pat pat çarpıyo duşakabinekıciş dio dur yavaş ol nie celalleniosun dio...elinden kolundna ne isitiosun dio yap bebem yap sen beni dinneeeeee
gel kes beni yavruuuuu sen şimdi zayıfladın zayıfladın heç galmadın tabiiii kaynana dicek oğlum yeni karı almışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?