evet canımmmFamir peki avatardaki boncuk göz senin bebişin mi
hoşgeldinn aramızaaaBen 34 yaşında evli ve 7 yaşında bir kızı olan bir bayanım.Yarışmaya Ankaradan katılıyorum.Ünivste hayatım boyunca 50 kilonun üstüne çıkamamış sabah kahvaltıda deli gibi yiyen ama çırpı spor biriydim evlendim kilo almaya başladım(24 yaş)tabi sinir oldum 54 civarlarındaydım ,sonra hamile kaldım .Hamilelikte düzenli beslendim ancak kışa denk geldiği için hareketsiz kaldım.14 Kilonun çoğunu ilk birkaç ayda diyetsiz verdim kalan 6 kilo hiç gitmedi senelerce yediğime dikkat ettim, 60 ın altına düşemedim4 buçuk aydır diyetisyene gidiyorum ama spor yapmıyorum aslında yapınca verebiliyorum ama tembelim ama bu hafta başladım spora
Amacım şu uğursuz 60 ı aşmak öncelikle
ayyyyy gelinnn kısss fambuuukkitooo..bak neruşdaaa gelcekmişş.gelin ya gezeriz beraber bize gelrsnz .kızının doğumgününü illa güünnde mi kutluycaknsınız bşka bi gün kutlayın yine olmamı?:44:
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani şimdi kaymak göbikklinin içinde kalmasın kreşte doom günü çocuğa madem söylediniz yapınnnn benceben tabüü kü gelmeni isterimmm öpüşürüük koklaşuruukkk emmeee çocukcaazın içinde kalmasın yaneeeeee
annene ne kızıyon kızım
bu kadın tek başına mı yaptı seni ? bölünerek mi çoğalmış hayret bişeeee
babanın da katkısını unutma
hayatım bence herşey kadının elinde bi hap alıp kullanaydı odaaa,benden sonra nası hamile kalmadı korunduuo alınan bebeciklerede yazık olmadımı şimdii.nese amannnnn napimmmmm anacığımı pek severim heee,yüzüne söyleyemem kafaya takar günlerce,size diyom bende işte napim
yoli doli haftaya dedim çünküm eşimle yanlız kalamadık annem geldi babamın yanında kaldıuk filan ancak geldim evime şimdide regliyim o yüzden dedim
ya ben bu istanbul işini netcem kararsız bıraktınız bak beni şinciiiii,dumaduma dum ben nası bir yalan uydursammmm:86:
göbeciğimiiii gösteriridimm hem sizeeee şölee rahat rahatttkızımın fındıklı lokumunuda görrüdünüzzz,ana kız şölee dombili dombili salınırdık ortalıktaaaaa
her zaman yalnız mı kalmak lazımmmmmm azcukkkkkk sınırları aş hügo yaaaaa
delüüü delüüüü delüüüü
istanbulda kime gitceniz kayınvalidene filanmı
ecriin çok üzüldüm zor bir çocukluk yaşamışsın sanırım. ama çok neşeli sevimlisin hayat boyu böyle ol canım hayat boyu gülen yüzün solmasın inşallah canım insanlar yaşadıklarından tecrübe kazanıyorlar sen bebişini analı babalı çok sağlıklı mutlu yetiştirirsin hiç şüpem yok canım
ecrinimmmmm pek dadludurrr yaaaa,minik kuşşşşşşşşşşş
hoşgeldn cnm kolay gelsnBen 34 yaşında evli ve 7 yaşında bir kızı olan bir bayanım.Yarışmaya Ankaradan katılıyorum.Ünivste hayatım boyunca 50 kilonun üstüne çıkamamış sabah kahvaltıda deli gibi yiyen ama çırpı spor biriydim evlendim kilo almaya başladım(24 yaş)tabi sinir oldum 54 civarlarındaydım ,sonra hamile kaldım .Hamilelikte düzenli beslendim ancak kışa denk geldiği için hareketsiz kaldım.14 Kilonun çoğunu ilk birkaç ayda diyetsiz verdim kalan 6 kilo hiç gitmedi senelerce yediğime dikkat ettim, 60 ın altına düşemedim4 buçuk aydır diyetisyene gidiyorum ama spor yapmıyorum aslında yapınca verebiliyorum ama tembelim ama bu hafta başladım spora
Amacım şu uğursuz 60 ı aşmak öncelikle
amaaan soonada bşka bişii die izin alırsın olmamıı uydur bişi ne bilem yawww.evet canımmm
hoşgeldinn aramızaaa
aaaa değüşük bir fikirrrama bidaha ne diye izin alcam peki bennn,doğum günü diye aldımdımdııııı:44:
bakkkk içim kıpraşmaya başladıı,eşimide fırçaladımmm ama şimdi ben nası geri döncem 180 dereecee
hayatım bence herşey kadının elinde bi hap alıp kullanaydı odaaa,benden sonra nası hamile kalmadı korunduuo alınan bebeciklerede yazık olmadımı şimdii.nese amannnnn napimmmmm anacığımı pek severim heee,yüzüne söyleyemem kafaya takar günlerce,size diyom bende işte napim
yerdim bende ikinizideeeeya ben bu istanbul işini netcem kararsız bıraktınız bak beni şinciiiii,dumaduma dum ben nası bir yalan uydursammmm:86:
göbeciğimiiii gösteriridimm hem sizeeee şölee rahat rahatttkızımın fındıklı lokumunuda görrüdünüzzz,ana kız şölee dombili dombili salınırdık ortalıktaaaaa
eswcim değerlerin güzel zaten resimlerindede gördüm gayet iyi ancak istersen dahada düşürüp kas miktarını arttırırsın canım güzel olur o zaman ama böylede bence gayet iyi canım
tatlım valla hemen hergün yapıorum çünkü hergün duş alıorum aslında en az 5 dk yapmak gerekliymiş ama 5 dk yapmıorum ne yalan söliim zaten oakdar yapsmderim yüzülğrsıkılırım ben duşta daral gelir hemen yapıp çıkıcam şöle göz kararı kızarana kadar yapıom işte
yosun sabununuda kk da kızlardan duymuştum tatile gitme zmanı yaklaşınca bende alcam o tür bir krem.
bi kaç haftadır yapıorum ben cnm baya farketti yani.
hiç sorma burda da işte wats..s, ve grat..s gibi kişisel bakım marketleri var oralara grddimmi çok fenaherşeyi alıorum çok seviorum çünkü mis kokulu herşeyyy
ay kıss betül sana sallamayı unuttum teprk koyuorum sana bebeişimm:92::92::92::92::92::92::92:
kısssssssssss fambıkiitoooo :84::84::84::84::84:10 ay diom kızzz ayyy.:84::84::84::84:
hatta 10 ay olmadı bilenem 24 ünde olcek.eswyle aynı zamanlarda evlendik temmuzda yani hatta oda 24 temmuz olabiliüü.burda bas bas bağırıommm yeni evliyüm die sen beni dinlemionnn:84::84::84::84:benle ilgilenmion:84::84::84kumuyon benm yazdıklarımı doooru dürüsttt:84::84::84:
amin şekerim o da çok öenmli karşındak ii olcak yaptığını anlıcakki sende ii olcan herkesi rabbim iyi insanlarla karşılaştrsın:26:
al yooo yoo yoo yoliiciimm ne yaparsan kar hatta yapmadan çıkma duştan . valla faydası oluo eda taşpınar bi röportajında sölemiş ite bacaklrımın sıkılığını ve güzelliğini spora ve fırça ile masaja borçluyum die.
yani ben inanıorum kan dolaşımı hızlanıo yağların parçalanmasına yardımcı oluodur çünkü bi çok güzellik merkezinde selülit masajı yapılıo. o da işte aynı mantık kandolaşımı hzılandırmak için. bence al derim bebiş.
sooona seksü seksüü bacaklarımız olsunnnn taş gibimmm sımsıkııı
araaa vaktiii
1 kupa demeleme yeşil çay tarçın karabiber ve karanfiili
yarım avuç beyaz leblebi
2 kuru kayısı
2 kuru incir
zen gin bi ara oldu sanırsamm
tabiki kıslar korkulack bişey yok. çok kilo alanlar yediklerine dikkat etmeyenler oluyo hamileyim diye habşre tatlı yersen hamurişi yersen kızartma ne bulursan yersen elbette şişersin üstelik zaten bunların bbeğe çok faydasıda olmaz ama sağlıklı az yağlı sebze yenekleri yenirse etler yağsız pişirilirse meyve sebze süt yenirse ne kadar ne yemen gerektiğini diyetisyen ayarlayıp verirse vede yürüyüş yapılırsa sağlıklı hamilelik olur sonrasında rahat edilir. birde zaten sağlıksız hamurişi aburcubur kızartma vs.. çok yenirse hamileyim diye bunlarda zaten insana ağır gelir hamilelikte zor geçer oturur kalırsın o yüzden bence insan bilinçli beslenirse gebelikte ve sonrasında sorun olmaz yeterki kendimizi salmayalım değilmi
sağol canımcım
walla niyetim biraz daha kasımı artırıp yağımı azaltmak
vücudumu bi oturtayım kilomu falan, sona biz de bebiş düşünebilürük
eveeeeeeeeeeeeeet bizim kukiliyle aynı gün yıldönümümüzzz
24 temmuzzz :)))))))
canım fırçayı hergün kullanmakla en güzelini yapıyosiun
eda taşpınarın söydekilerini ben de okumuştum, anneannesinin tavsiyesiymiş, ne varsa eskilerde var zati :)))
ben de başladım artıkın
ben de gördm w.da daha ucuzlarını ama hem sapının uzun olması hem de kılları daha sagğlam ve işe yarar göründüğü için bunu aldım
walla çok haklısın canımm
hamilelikte mesela elmayı 1 tane de yesen 3 tane de yesen, bebişin aldığı aynıymış senden, fazalsı sana kalıyomuş yani
o yüzden en güzeli sağlıklı beslenmek
benim görümcem geçen haziranda doğum yaptı pala vermemiş doğum kilolarını
fotolarını gördüm de göbeğini görseniz yine 9 aylık hamile sanırsınız
bizim düğünde kendine elbise bulamadıydı doğumdan sonra olmasına rağmen
bide 1 yaş büyük benden
geçen kocişle konuşurken laf nerden çıktıysa benim ablam çok güzel falan dedi, ben de hee dedim maşallah dünya güzeli, 2.yi doğurursa kainat güzeli olacak (çok kilolulara yarım dünya gibi derler de bizde)
benimki önce kızacak gibi oldu ama sonra koptu, dayanamıcam gülücem diyip diyip güldü walla
ben de dedim bi samimiyetimiz olsa ben ona söylerim ama beni dinlemez dedim, çünkü ben ne desem tersini yapmaya pek meraklı analı kızlı ikisi de
ben de umursamıyorum, benim kocam beni beğeniyo, incecik oldu belin falan diyo, bu da bana yetiyo :)))))))))))))
bu arada öğle yimaamı yazayım hemencik
1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
1 kase yoooort
1.5 dilim köy ekmeği
regl olacam, 4 tane de hurma yidim walla
doymuyorum ya yine bu günlerde
öyle valla pek datlu
loxandra nirde niye gelmiyo boşladımı diyetini
ayyyy hiç şaşırmadım esw cim.:)o kadar çok ortak noktamız varkii bu da aynıymışş ne güzel mesela bugünde bizim tanışma aydönümümüz sizde ayın 18 indemi tanıştınız
kocişle yoksam
kızz şaka maka 10 ay oluo yaww:44:ne zman geçti anlamadım.demek siz yakınlarda bebiş düşünebilrinizbiz daha düşünemioruz çok istioruz ama ben daha çalışmaya başlamadım işim gücüm olsun önce bi borçları hafifletelim dioruz bakalım en erken olsa 1 sene var daha.
yaklaşık 1 haftadır konuşamıyoruzzzzz:26:ben onu doğum gününde aradım teli kapalıydııııı,ertesi gün aradım açmadıı sonaa ogün bugündür araşmıyozzzz:26:bana kızmıştır muhtemelen bende korkudan arayamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?