60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Famir peki avatardaki boncuk göz senin bebişin mi
evet canımmm

hoşgeldinn aramızaaa

ayyyyy gelinnn kısss fambuuukkitooo.. bak neruşdaaa gelcekmişş.gelin ya gezeriz beraber bize gelrsnz .kızının doğumgününü illa güünnde mi kutluycaknsınız bşka bi gün kutlayın yine olmamı?:44:

aaaa değüşük bir fikirrrama bidaha ne diye izin alcam peki bennn,doğum günü diye aldımdımdııııı:44:

bakkkk içim kıpraşmaya başladıı,eşimide fırçaladımmm ama şimdi ben nası geri döncem 180 dereecee
annene ne kızıyon kızım
bu kadın tek başına mı yaptı seni ? bölünerek mi çoğalmış hayret bişeeee
babanın da katkısını unutma

hayatım bence herşey kadının elinde bi hap alıp kullanaydı odaaa,benden sonra nası hamile kalmadı korunduuo alınan bebeciklerede yazık olmadımı şimdii.nese amannnnn napimmmmm anacığımı pek severim heee,yüzüne söyleyemem kafaya takar günlerce,size diyom bende işte napim

ecriin çok üzüldüm zor bir çocukluk yaşamışsın sanırım. ama çok neşeli sevimlisin hayat boyu böyle ol canım hayat boyu gülen yüzün solmasın inşallah canım insanlar yaşadıklarından tecrübe kazanıyorlar sen bebişini analı babalı çok sağlıklı mutlu yetiştirirsin hiç şüpem yok canım

kız sana kadar cehaletine gelmiştir. benim anam da benden sonra bi daa hamile kalmamış. yine de suçlu değil anan. benimki de senin ki de...
sakin bişi deme valla yaşlanınca çok alıngan oluyorlar aglar üzülür sonra senin kalbin parçalanır valla söliiim :26::26::26::26::26:

yoli doli haftaya dedim çünküm eşimle yanlız kalamadık annem geldi babamın yanında kaldıuk filan ancak geldim evime şimdide regliyim o yüzden dedim

Son düzenleme:
ya ben bu istanbul işini netcem kararsız bıraktınız bak beni şinciiiii,dumaduma dum ben nası bir yalan uydursammmm:86:
göbeciğimiiii gösteriridimm hem sizeeee şölee rahat rahattt kızımın fındıklı lokumunuda görrüdünüzzz,ana kız şölee dombili dombili salınırdık ortalıktaaaaa

istanbulda kime gitceniz kayınvalidene filanmı

ecrinimmmmm pek dadludurrr yaaaa,minik kuşşşşşşşşşşş

sıkıldım sıkıldım sıkıldımmm sıkıldımm sıkıldım sıkıldımmmmm:84::84::84::84::84::84::84:
durumsal depresyon yaşıyorummmm:84::84::84:

hoşgeldn cnm kolay gelsn bize takıl hayatını yaşaaspor şart cnmm sporsuz bir yaşamm aslaaa

amaaan soonada bşka bişii die izin alırsın olmamıı uydur bişi ne bilem yawww.
yerdim bende ikinizideeee

eswcim değerlerin güzel zaten resimlerindede gördüm gayet iyi ancak istersen dahada düşürüp kas miktarını arttırırsın canım güzel olur o zaman ama böylede bence gayet iyi canım

sağol canımcım
walla niyetim biraz daha kasımı artırıp yağımı azaltmak
vücudumu bi oturtayım kilomu falan, sona biz de bebiş düşünebilürük

eveeeeeeeeeeeeeet bizim kukiliyle aynı gün yıldönümümüzzz
24 temmuzzz :)))))))
canım fırçayı hergün kullanmakla en güzelini yapıyosiun
eda taşpınarın söydekilerini ben de okumuştum, anneannesinin tavsiyesiymiş, ne varsa eskilerde var zati :)))

ben de başladım artıkın

ben de gördm w.da daha ucuzlarını ama hem sapının uzun olması hem de kılları daha sagğlam ve işe yarar göründüğü için bunu aldım

walla çok haklısın canımm
hamilelikte mesela elmayı 1 tane de yesen 3 tane de yesen, bebişin aldığı aynıymış senden, fazalsı sana kalıyomuş yani
o yüzden en güzeli sağlıklı beslenmek
benim görümcem geçen haziranda doğum yaptı pala vermemiş doğum kilolarını
fotolarını gördüm de göbeğini görseniz yine 9 aylık hamile sanırsınız
bizim düğünde kendine elbise bulamadıydı doğumdan sonra olmasına rağmen
bide 1 yaş büyük benden

geçen kocişle konuşurken laf nerden çıktıysa benim ablam çok güzel falan dedi, ben de hee dedim maşallah dünya güzeli, 2.yi doğurursa kainat güzeli olacak (çok kilolulara yarım dünya gibi derler de bizde)
benimki önce kızacak gibi oldu ama sonra koptu, dayanamıcam gülücem diyip diyip güldü walla

ben de dedim bi samimiyetimiz olsa ben ona söylerim ama beni dinlemez dedim, çünkü ben ne desem tersini yapmaya pek meraklı analı kızlı ikisi de
ben de umursamıyorum, benim kocam beni beğeniyo, incecik oldu belin falan diyo, bu da bana yetiyo :)))))))))))))

bu arada öğle yimaamı yazayım hemencik

1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
1 kase yoooort

1.5 dilim köy ekmeği
regl olacam, 4 tane de hurma yidim walla

doymuyorum ya yine bu günlerde

ayyyy hiç şaşırmadım esw cim.:)o kadar çok ortak noktamız varkii bu da aynıymışş ne güzel mesela bugünde bizim tanışma aydönümümüzsizde ayın 18 indemi tanıştınız
kocişle yoksam

kızz şaka maka 10 ay oluo yaww:44:ne zman geçti anlamadım.demek siz yakınlarda bebiş düşünebilrinizbiz daha düşünemioruz çok istioruz ama ben daha çalışmaya başlamadım işim gücüm olsun önce bi borçları hafifletelim dioruz bakalım en erken olsa 1 sene var daha.

öyle valla pek datlu
loxandra nirde niye gelmiyo boşladımı diyetini

yaklaşık 1 haftadır konuşamıyoruzzzzz:26:ben onu doğum gününde aradım teli kapalıydııııı,ertesi gün aradım açmadıı sonaa ogün bugündür araşmıyozzzz:26:bana kızmıştır muhtemelen bende korkudan arayamıyom

canım biz de mayısın 10unda çıkmaya başlamıştık
yani bu bile aynı olacakmış nerdeyse :))))
hakkaten çok benzer yönümüz var canım benim :)))

yok canım ya yakında dediğim en az 2 sene sonra
bizim de baya sıkıntılar var şu ara
inşallah onları bi atlatalım, ondan sonra

kociş de istemiyo zaten
benim ailem de
bi tek onunkiler
napacaklarsa hemen
sıkıntılarımızı da biliyolar, neymiş canı veren allah rızkını da verirmiş
sanki bi karın doyurmayla oluyo bu işler
gerçi ben geçenlerde kesin bi dille söyledim annesine, biz daha en az 2 sene düşünmüşoruz, durumları biliyosunuz, ben daha fazla stresi kaldıramam dedim, annesi de aman canım nolacak dedid bana, kafayı yicektim walla
ama artık konuyu açmıyolar, ya kociş konuştu ya da benim söylediklerim etkili oldu bilmiyorum yani

şimdiiik öğle yemeciğimmmmm
1 kase tel şehriye çorba
( 1 kepçeden falaydı muhtemelen ,o kadar kalmıştı bitsin dedim)

2 ortaboy bulguru çok pirinci az kuru biber dolma

2 kaşık yoort

2 dilim çavdar ekmeği

şimdik markete gtcem sooona işlerime başlasam fena olmıycek :44:

hımm ne yaptında loxiyi kızdırdın kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…