60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaaan soonada bşka bişii die izin alırsın olmamıı uydur bişi ne bilem yawww.

yerdim bende ikinizideeee

evetttttt ne hoşşş olurduuu ama şimdi planı bozmasak iyi olur gibime geliyoo,hem 4 gün için gelirsek zaten 1 günü geliş gidiş süresiyle geçecek,azcık beraber gezelim diyecez sonra size az vakit ayrımış olurummmm oda olmassss yaaaa
okullar birsin 1 haftalığına gelicezz inşallahhh ozaman daha uzun süre beraber oluruz hemmmm

bende 2003 ekim 11 de evlendim varmı tarihi tutan benimle kız fambık senin tarihin tutmuyomu benimle aynı tarihte evlenmişizdir belki :118::118:

kukim fambımı 4 gün paklamaz öyle anca ya bir hafta yada bir ay paklar ne o öyle 4 güncük

Annem geldi yanıma o yüzden uzak kaldım kızlar.. Sayfalar sayfalar sayfalar olmuş gene...
Fambık ne ettin İstanbul işini..

valla burda düğün tarihleri değilde burçlar tutuyo genelde aslan burcu çok burda ben hugocuk fambık bide ycl kız senmiydin :26:bi kişi daha vardı aslan

teşekkür ederim canım kıyamam sana benim anneciğim kilo vermemi çok destekler senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…