amaaan soonada bşka bişii die izin alırsın olmamıı uydur bişi ne bilem yawww.
yerdim bende ikinizideeee
hımm ne yaptında loxiyi kızdırdın kızz
bende 2003 ekim 11 de evlendim varmı tarihi tutan benimlekız fambık senin tarihin tutmuyomu benimle aynı tarihte evlenmişizdir belki :118::118:
ya işte anlattım yaaaa,buna kızmıştır teli kapalıydı ama 24 saat arasaydın der mesallaa,işte diğer gün açmadıysam bidaha,bidaha arasaydın der der derrrrrr,dırdırcı hatunnnn
evetttttt ne hoşşş olurduuu ama şimdi planı bozmasak iyi olur gibime geliyoo,hem 4 gün için gelirsek zaten 1 günü geliş gidiş süresiyle geçecek,azcık beraber gezelim diyecez sonra size az vakit ayrımış olurummmm oda olmassss yaaaa
okullar birsin 1 haftalığına gelicezz inşallahhh ozaman daha uzun süre beraber oluruz hemmmm
14 ağustos 2005 te evlendimmmmmm,dudmadı yawwwww
Konuyu anlamadım ama ben de 8 kasım 2008 de evlendim :))
Konuyu anlamadım ama ben de 8 kasım 2008 de evlendim :))
blackandwhite tekarar geçmiş olsun canım insalh en kısa zamnda bıter bu apse olayı
geçmiş olsun canımmerak etme antibiyotikle geçer.
benimde dişim çekildikten sonra apse yapmıştı çok kötü olmuştu şişmişti sonra antibiyotik kullandım geçti.
blackandwhite geçmiş olsun
çokk moralim bozuldu çokkk
kaynanam olsa böle zulüm yapmazdı vallahiiii.kollarımda derman yoktu annem zorla temizlik yaptırdı,alışverişe gönderdi o ağır poşetleri taşıdımeve geldim 1 odanın perdesini astım daha diğer odaların ki varmışş bide
arada bi ağzıma domates ,salatalık attım,öğle yemeğimi yemiştim. biraz önce de corn flakes yedim annem ne kadar çok yiyosun nasıl zayıflıcan dedi anlatamıyorum ki az ve sık yemeği
canım ben de böyle durumlarda hemen kahve içerimzaten sütlü kahveyi severim de afiyet olsun tatlım ve de çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğimle tatlım
hugocuğum babanın ameliyatı nasıl geçti merak ettim canım?
valla burda düğün tarihleri değilde burçlar tutuyo geneldeaslan burcu çok burda ben hugocuk fambık bide ycl kız senmiydin :26:bi kişi daha vardı aslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?