60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekersiz türk kahvesi içiyorum şimdiiiiii.fambık kız sende yaseminli yeşil çayını içde azalsın biraz daha

hadi ben de söyleyeyim bari

23 nisan resmi nikah
24-25 temmuz denizli düğün
1 ağustos istanbul düğün birinden biri tutsun artık biriyle

kuki ve benimkiyle tutuyo kız denizlideki düğünün tarihi :))))

valla burda düğün tarihleri değilde burçlar tutuyo genelde aslan burcu çok burda ben hugocuk fambık bide ycl kız senmiydin :26:bi kişi daha vardı aslan

ben de aslanım ben de
20 ağustos benim doğumgünümmm

ay delircem 1 hafta arada bozdum diyeti yine belim dolmuş gibi menstrsyn 1.gün ondan olabilirmi çıldırmamak içten değil off moralim çoooooooooook bozuldu 1 ay sonrada kuzenimin nişanı var.Ay yürüyüşte farkkettim ne olmuş banaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

18.05.2011 çarşamba günkü menüm

sabah:1 kaseden az müsli,yarım yağlı sütle

öğlen:1/4 tavuk ızgara,1 kase erik,1 kase çilek.1/2 muz

aea:1 bardak sakkarinli kakaolu süt

akşam:1 kase müsli ,yarım yağlı sütle

spor:30 dk start it up ve slim&limb

gün boyunca 12 bardak su,2 bardak yeşil çay,2 bardak elmalı karışımdan içtim,kaçamağım yok:)

bugün diyetten şaştım ama yarın kaç çıkıcam merak ediyorum doğrusu,2.haftam doldu,hadi hayırlısı.

akşam müsli yiyecektim,eşim aradı,arkadaşının annesi börek yapmış,oraya çağırmışş,akşma börek var menüde fazla kaçırmam ama

ara öğünümüde yedim
10 gr kurutulmuş altınçilek ve light kutu süt
14 eylül evlilik yıldönümüm

Son düzenleme:
kukim fambımı 4 gün paklamaz öyle anca ya bir hafta yada bir ay paklar ne o öyle 4 güncük

he paklamaz tabüüüüü,azcuk gezcem saray marayyyyy,balık eppek yicemmmmmm
abovvv cayır cayır sıcakta evlenmişin sende 14 ağustosta benimde tutan bişeyim yokki sölessem

heeee herkeste antalyada evleniyo zatii dimiiiii,Allahım yaaaaaasivasta yapıldı düğünüm akşam gayette üşüdüm vallaaaa,didim bi paçalı don giyeydimmm ayaklarım buz tutmuştu
heee iyi ettin ycl cim allah mesut etsin

Evet ben aslanım.. doom günüsüm de 4 ağustos..

ben 3 ağustossssssss
şekersiz türk kahvesi içiyorum şimdiiiiii.fambık kız sende yaseminli yeşil çayını içde azalsın biraz daha

bende yaseminli yeşilçayımı içiyorum ,yanında 2 hurma
azcık yarıya indi paket şükür

ya metebolizma hızlandıran çaya limonun kabuğunu soyuyormuyuz.ben soymadım çok iğrenç:120: acısı olduda içilmiyor. ondan sordum.:26::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…