he paklamaz tabüüüüü,azcuk gezcem saray marayyyyy,balık eppek yicemmmmmm
heeee herkeste antalyada evleniyo zatii dimiiiii,Allahım yaaaaaasivasta yapıldı düğünüm akşam gayette üşüdüm vallaaaa,didim bi paçalı don giyeydimmm ayaklarım buz tutmuştu
ben 3 ağustossssssss
bende yaseminli yeşilçayımı içiyorum ,yanında 2 hurma
azcık yarıya indi paket şükür
yaseminli yeşil çay ne işe yarıyor birde regli dönemi şişkinliğini azaltmak için ne önerirsiniz.günde 2 kupa mı içicez
Cicişler ben çıkıyorum..
Diyetisyene gidiyorum şimdi bakalım neler olmuş...:26:
Yarın akşam denizliye gideceğim için cuma günü de yokum.
Pazartesi görüşmek üzere.. esen kalın..
19 Mayıs Atattürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız da şimdiden kutlu olsun...
yaseminli yeşil çay ne işe yarıyor birde regli dönemi şişkinliğini azaltmak için ne önerirsiniz.günde 2 kupa mı içicez
Limonu ve elmayı yıkayınız, bir kaba kabuklu olarak dilimleyiniz. Çekirdeklerini atmayınız. Bunlara tarçın, karabiber, karanfil ekleyin. 3 litre suda kaynatın. Karışımı güzelce süzünüz. Bu karışımı öğünlerden sonra ılık olarak içiniz zayıflamanıza yardım eden formüldür.
ya metebolizma hızlandıran çaya limonun kabuğunu soyuyormuyuz.ben soymadım çok iğrenç:120: acısı olduda içilmiyor. ondan sordum.:26::111:
hadi güzelim fambık güzelim mini mini etekleriiii
Cicişler ben çıkıyorum..
Diyetisyene gidiyorum şimdi bakalım neler olmuş...:26:
Yarın akşam denizliye gideceğim için cuma günü de yokum.
Pazartesi görüşmek üzere.. esen kalın..
19 Mayıs Atattürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız da şimdiden kutlu olsun...
e tabi canım çankayanın sosyetesindensin sensaray maray anca paklar kız senüü
şu nenelerimizin giydiği beyaz diz donlarından giyeydinya madem
yok soymuyoruz. çok acı olmadı benimkisi içilebiliyo acep limondan limona farkmı varküü
canım benim çok fena bir acısı var akşam içtim bir yudum çıkarıyordum nerdeyse ama sabah bir defada diktim kafaya ağzımda tadı hafif kaldı ama iğrenç oldu yani...
niye kimseden ses çıkmıyooooone komiksiniz heeeee
kızlaarrrr bende yarın yokummm,cuma yokummmmm,haftasonuda yokummmmm.
pazartesi görüşürz inşallahhhh,haftaya sınavlarım başlıyo bide 2 hafta boyunca pek takılamayabilirm sizeee,arad girer bakarım artıkınnn.
cuma gününü kaçamk günü ilan ediyorum,pasta masta yicemmmmmm,ama çok abartmıcam inşallahh,sporlarımıda yapcammmm,bomba kimin gelcemmmmmmmm inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?