60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaseminli yeşil çay ne işe yarıyor birde regli dönemi şişkinliğini azaltmak için ne önerirsiniz.günde 2 kupa mı içicez

Limonu ve elmayı yıkayınız, bir kaba kabuklu olarak dilimleyiniz. Çekirdeklerini atmayınız. Bunlara tarçın, karabiber, karanfil ekleyin. 3 litre suda kaynatın. Karışımı güzelce süzünüz. Bu karışımı öğünlerden sonra ılık olarak içiniz zayıflamanıza yardım eden formüldür.

Son düzenleme:
Cicişler ben çıkıyorum..
Diyetisyene gidiyorum şimdi bakalım neler olmuş...:26:
Yarın akşam denizliye gideceğim için cuma günü de yokum.
Pazartesi görüşmek üzere.. esen kalın..
19 Mayıs Atattürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız da şimdiden kutlu olsun...

e tabi canım çankayanın sosyetesindensin sen saray maray anca paklar kız senüü
şu nenelerimizin giydiği beyaz diz donlarından giyeydinya madem

yaseminli yeşil çay ne işe yarıyor birde regli dönemi şişkinliğini azaltmak için ne önerirsiniz.günde 2 kupa mı içicez

Zaman önerebiliriz.... Bence çok takma bende iki gün önce balon gibiydiim.... Bitince özüme döndüm

sağol ycl cim güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı yolculuklar sanada

canım bizim yaptığımızda bu ama işte kabuklu haşlıyoruzda birde blendırdan geçiriyoruz çok acı oldu ozaman.

hadi güzelim fambık güzelim mini mini etekleriiii

Allah seni emi,bak aaklıma ne geldiikızıma etek almaya gitmiştiki şte doğum günü için kendimede ordan mini bi etek buldum fırfırlı pudra rengi pek güzeldi,eşimi işletmek için eteği aldım kızıma dedimki Al bunu babana götür bunu annem almak istiyomuş de dedimm,eşimde kasada kızımın eteğini ödüyodu uzaktan takip ediyorum bende ne tepki verecek diye,eteği eline aldı şöle evirdi çevirdii baktı baktı aynen gözler şöleebide ben almak istiyorum deyince tepki veremez hemen alır garibimmmm,gözleri ile beni aradı onaylatacak yani almak istiyomuyum diye,beni gülerken görünce içi rahatladı adamınnnnnnnn

canım inşallah sonuçların iyi olur...hayırlı yolculuklar iyi tatiller...:79::79::79::80::80::80:

tatlı kızlar ben de çıkıyorum yarın ve öbür gün istanbuldayım fuarda.
hafta sonu görüşürüz öpüyorum hepinizi

sevgi kelebekeleri hepinize iy akşamlar...yi tatiller.görüşürüz.bende yavaş yavaş hazırlanıyorum...:79::79::79::79::80::80::80::80::80::80:

e tabi canım çankayanın sosyetesindensin sen saray maray anca paklar kız senüü
şu nenelerimizin giydiği beyaz diz donlarından giyeydinya madem

çankaya sosyeteleri saraya maraya karşıdır emmeee ben özümü inkar etmemmmmmmkız işte bileydim giyerdim ne bileyim o kadar üşüyeceğimiiiii

canım benim çok fena bir acısı var akşam içtim bir yudum çıkarıyordum nerdeyse ama sabah bir defada diktim kafaya ağzımda tadı hafif kaldı ama iğrenç oldu yani...

cimicim bende içemedim ne yapsam içemedim valla,5. günden sonra artık yapmamıştım 7gün dayanamdım yaniii,öğğğğğğ iğrenç aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorummmkızlarda işe yaramış ama bende işe de yaramadı zati

slm kızlar nasılsınız bakeyim pek bakamıyortum komşularsagolsun çagırıyolar filan nasılsınız nasıl gidiyo cumatresi bende annemlere gidecem dügün var küzenimin ordaolacam inşşlah

niye kimseden ses çıkmıyooooone komiksiniz heeeee
kızlaarrrr bende yarın yokummm,cuma yokummmmm,haftasonuda yokummmmm.
pazartesi görüşürz inşallahhhh,haftaya sınavlarım başlıyo bide 2 hafta boyunca pek takılamayabilirm sizeee,arad girer bakarım artıkınnn.
cuma gününü kaçamk günü ilan ediyorum,pasta masta yicemmmmmm,ama çok abartmıcam inşallahh,sporlarımıda yapcammmm,bomba kimin gelcemmmmmmmm inşallahhhhh

18.05.2011 GÜNLÜK MENÜ

KAHVALTI SAAT : 07.25
2 YK YULAF EZMESİ 2 YK NESFİT
1 BARDAK SÜT VE 1 MUZ

09:30
1 FİNCAN TÜRK KAHVESİ

Ara : 11.00
2 küçük kepçe mercimek çorbası
( yemekhaneden aldım kupanın yarısını doldurdu )

Öğle Yemegi 12:30
2 kepçe suprem soslu piliç ( ekşili köftenin tavuklusu gibi bişiydi )
salata

14.30
1 türk kahvesi
1 adet hurma

Akşam yemegi : 17:00
1 kase ton balıklı salata
1 dilim ekmek

Ara : 3-4 Yk yogurt

Son düzenleyen: Moderatör:

bende yarın yokum cuma günü varım cumartesi yine yokum ay bi gel bi gelme oyun oynuyoz gibi hee yap bakalım pasta kaçamağını dibine vurmada gene bende ev gezmesine gidiyom yarın bende yapacam gibigibigibi.ama sporuma tam gaz devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…